2009 Aralık Anneleri

günaydın millet....

sabah 7 de mesaiye başladık çok uykum var :KK43: herkese ii hafta sonları

Herkese günaydın Melike tas olsan catlardınki ben inadım küstümmü zorla barısırım hiç bu kadar uzatmadım tavsan dag misali olmuş sizinki bugün konuşursun insallah.Bizde bugün nihayettt evimize dönüyoruz tamam dinlendim falan ama yok ya insanın dogdugu degil doydugu yer memleketi istanbulun trafigini bile özle:KK53:dim

Selam arkadaslar
2gundur rahatsizim ya yine grip oldum bu sene bu ucuncu basim bogazim okadar cok agriyorki:KK43:

nazan geçmiş olsun..

eda dönüş ne zaman?

melike valla ben de tam tersiyimdir bişeye gıcık oldummu yada sinirlendimmi hemen söylemeliyim yoksa iyice dellenirim valla iyi sabır varmış sende..

çok uykum var bende az uzanıcam öptüm sizi..

oğluş hala uyuyor gece kalktı 2-3 saat belki daha fazla yatakta oynadı durdu şimdide acısını çıkarıyor:)

selam gittim tess gerritsenigördüm hem kendim için hem de kızıma hatıra için imza aldım foto çekildik geldim ama benim ki yok 2.5 saatten fazla oldu ben geleli nerede acep dün can sıkıntımı anlatan uzun bir yazı yazmıştım amacım vermek değildi sadece içimi dökmekti ama onu bulmuş hepsini okudu mu sadece buldu okumadı mı bilemiyorum gelse anlayacağız

Oglus uzun zamandan sonra bugun balik yedi kizlar o kadar sevindim ki..masallah diyim de yine bundan sonra hep yer insallah
Ben de daha camasir asip yatacam :S biktim ev isinden ya heryerde yine cubuk krakeri kirintilari off

yaaaaaaaa niyetleniyor niyetleniyor başlayamiyorum ne diyeceğim ben pat diye sen benimle ilgilenmediğin için üzülüyorum benle ilgilen demek saçmalık değilmi yani böyle zoraki ilgi istenirmi kıvrandım durdum tüm gece sonunda ben banyo yapacağım zahmet olmazsa kızla ilgilen dedim

yaaaaaaaa niyetleniyor niyetleniyor başlayamiyorum ne diyeceğim ben pat diye sen benimle ilgilenmediğin için üzülüyorum benle ilgilen demek saçmalık değilmi yani böyle zoraki ilgi istenirmi kıvrandım durdum tüm gece sonunda ben banyo yapacağım zahmet olmazsa kızla ilgilen dedim

hiç saçmalık değil canım. bence söylemelisin.sen evinin yükümlülüklerini yerine getiriyosun yeri gelince kocanı da hoş tutuyosun o da sana karşı aynı tutum içinde olmalı bence. hiç ıkınıp sıkınma bu senin ayıbın değil. hala uyanıksa konuş artık

Herkese günaydınnn biz geldik berbat bir ucak yolculugundan sonra evimdeyim zeyno hiç durmadı rezil etti ucakta ama bunada sükür .Babasına asık bu kız bir sevinisi öpüsü var babasını gece 2.30 a kadar uyumadı en son babasını isteyip beraber yattılar alllah kimseyi anne babasız bırakmasın .

Gunaydin herkesee
Amin Eda tum cocuklar anne babalariyla mutlu huzurlu butusun ins .
bir gun benm oglumda babasina duskun olur mu ki acep bana asiri duskun 5 dak oturiyim kucagima gelir hemen saclarimla oynar yuzumu sever falan omrumde kimse beni boyle sevmedi ben de kimseyi onun kadar sevmedim tabi:) boynumun biraz altinda kirmizi minik bi ben var onu farketti bu aralar aklina geldikce gelip onu opuyor uf olmus diye:)) cnm benm yaa
Yazi tahtasina yazip peceteyle siliyoduk bugun resim defterine yazarken pecete istedi anlamadim verdim defterdekini de peceteyle silmeye calisiyo guldurdu beni:)) cok masumlar cok tatlilar ya
Melike o sekilde soylemen gerekmez illaki.baska sekilde de anlatabilirsin..niye boyle ilgisizsin hep uyuyosun ne oluyor falan..

Herkese günaydınnn biz geldik berbat bir ucak yolculugundan sonra evimdeyim zeyno hiç durmadı rezil etti ucakta ama bunada sükür .Babasına asık bu kız bir sevinisi öpüsü var babasını gece 2.30 a kadar uyumadı en son babasını isteyip beraber yattılar alllah kimseyi anne babasız bırakmasın .

hoşgeldin edacım. neyse sağ salim gelmişsiniz şükür:) evet ya bizimkide babaya düşmeye başladı ben seviniyorum azcık beni benim yakamdam düştüğü zamanlarda:)

Oglus uzun zamandan sonra bugun balik yedi kizlar o kadar sevindim ki..masallah diyim de yine bundan sonra hep yer insallah
Ben de daha camasir asip yatacam :S biktim ev isinden ya heryerde yine cubuk krakeri kirintilari off

oy maşallah kuzuya devamı gelir inşallah.. ben bi karar aldım geçen hafta enginle kavgamız sonucunda o günden beri iş yapmıyorum (iş yapmıyorum dediğim evi silip süpürme toz alma vs.) yine çamaşır yıka ortalık topla bulaşık yıka yemek yap devam tabi.. neyse şuan ev leşşş ötesi engin haklıymışsın diyene kadar da yapmıcam..

aa hiç te değil kocan canım o senin tabiki içinden ne geliyosa nası geliyosa söyle gitsin.. konuşmadan nası çözebilirsiniz ki sorunu.. belki o da bambaşka düşünüyodur farkında bile değildir durumun vs. konuşmadan bilemezsinki.. konuş artık bir an önce.. bize de anlat sonra :p

hoşgeldin şekerim.. ee çocukla yolculuğun her türlüsü zor.. valla naz anne manyağı bunalsamda sıkılsamda bazen düşünüyorum da babasına yaptığını bana yapsa oturur ağlardım heralde.. adama sürekli giiiitt diyo kucağına alırsa ağlıyo.. sürekli gelir beni sever öper şarkılar söyler canım annem diye :))) oyyy kuzum benim..

bugün temizlik günüydü hızlı hızlı iş yapıyorum kaptırmışım kendimi oğluşa babası bakıyordu
çamaşır makinasına attım çamaşırlar yıkanıyor 5 dk sonra makineden pat pat diye ses gidip baktığımda ne göreyim benim
fotoğraf makinem bi güzel yıkanıyor içinde:KK52: makinaya değilde bi daha resim çekemiceme yanıyorum:KK50:

bugün temizlik günüydü hızlı hızlı iş yapıyorum kaptırmışım kendimi oğluşa babası bakıyordu
çamaşır makinasına attım çamaşırlar yıkanıyor 5 dk sonra makineden pat pat diye ses gidip baktığımda ne göreyim benim
fotoğraf makinem bi güzel yıkanıyor içinde:KK52: makinaya değilde bi daha resim çekemiceme yanıyorum:KK50:

ayy yazık olmuş... ee bizim kaderimiz bu hızlı hızlı iş yap anca.. ben de geçen gün eksik listesini buzdolabının içine koymuşum aceleyle arıyorum arıyorumbulamıyorum tesadüf buldum sonra :))

ayy yazık olmuş... ee bizim kaderimiz bu hızlı hızlı iş yap anca.. ben de geçen gün eksik listesini buzdolabının içine koymuşum aceleyle arıyorum arıyorumbulamıyorum tesadüf buldum sonra :))

sorma canım gitti güzelim makine ee bizde bu afacanlar varken biz daha neler neler yaparız:)

melike ne yaptı acaba konuştumu

Ayy gecmis olsun Selver canin sagolsun dalginlik iste olacagi varmis.
Ben bazi seyleri efe almasin diye sakliyorum bazen sonra lazim olunca bulamiyorum nereye koydum diye gunlerce aradigim oldu.
Haftasonu girebiliyrm bugunde pek gelen yok :KK43:

Herkese iyi geceler aklımı yememe az kaldı ay bu kız beni delirtecek ya sabah 7 de uyanacagım ve full enerji oynuyor üstelik artık öglen uykusuda yok nasıl dayanıyor bu kız anlamıyorum ben oyuncakları topluyorum o tekrar dagıtıyor .Bu arada bu yasta öglen uyumaması normal degil herhalde ya varmı böyle sıpası olan aranızda

X