Kimsecikler yok yine,ayy hava kapali Ben kapali,en sinir oldugum gunler,azra yi uyuttum çıktım bi saat yürüdüm geldim kendime gelmiştim ki eve gelince yine sıkkınimbu havada ne yemek yapasim geliyor ne ev işi...acaba aralık annelri ne yapıyor şu an???
Oooo bayılırım ben lahana dolmasina ve hiç yapmadım.annem müthiş yapar,bide sagolsun komşum yapınca hemen bana yollar.kolay gelsin kıymet yerken beni hatırla emi !kızı uyuttum ilk defa lahana dolması sarıyorum canım. buyrun yemeğe:)
tünaydııınnn herkese...
ne bilim fatma ben mesela naz çok ağlayıp mızmızlanınca sinir basıyo bana bi alsa gel oynayalım dese yada bi dışarı çıkarsa.. yada akşam o sallasa vs.. yardım derken bunlardan bahsediyorum.. şimdi meme olmayınca bi kaç gün biliyorum naz çok huysuzlanacak ben tek başıma tahammül edemem.. şue edemiyorum zaten çıldırtıyo beni..
Oooo bayılırım ben lahana dolmasina ve hiç yapmadım.annem müthiş yapar,bide sagolsun komşum yapınca hemen bana yollar.kolay gelsin kıymet yerken beni hatırla emi !
Doğru diyosun sibel de ışte i lazım olunca değil canları isteyince ilgileniyor baba kısmısi,ins naz sandığından daha kolay bırakır hiç zorlamaz seni.
kızlar biliyorum sıktım sizi ama ne olur bana açık açık söyleyin ben mi abartıyorum bu durumu çok moralim bozuk kaç gündür konuşmuyorum hatta dün gece kızımın odasında yattım ( kasıtlı değildi benden önce uyumuş çok horluyordu eee kızgınım normalde dürterim susar ) ama adam ben konuşmuyorum diye oda benle konuşmuyor acayip insan ben ne yapayım şimdi buna ah dedim keşke ( iyi ki var o ayrı konu ) zeynep olmasa boşa gitsin anasıyla uyusun ama kızım var aha geldi
oturduğu yerde uyuyor yastıkla boğsam mı acaba