2009 Aralık Anneleri

yassemin çook üzüldüm nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum zeynebin ağzını kaniçinde görünce benim de aklım gitmişti o sakinleşmişti ben kendime gelememiştim allah korumuş yüzüne gözüne gelmemiş kırıklar

sağolun kızlar, geçti iyileşti çok şükür. o unuttu bende izleri kaldı işte. aaah ah, eli sıyrıldı yüreğim yandı, ya şehit anneleri nasıldır diye düşünüyorumda içime fenalıklar geliyo (((

Kimsecikler yok yine,ayy hava kapali Ben kapali,en sinir oldugum gunler,azra yi uyuttum çıktım bi saat yürüdüm geldim kendime gelmiştim ki eve gelince yine sıkkınim bu havada ne yemek yapasim geliyor ne ev işi...acaba aralık annelri ne yapıyor şu an???

kızı uyuttum ilk defa lahana dolması sarıyorum canım. buyrun yemeğe:)

tünaydııınnn herkese...

ne bilim fatma ben mesela naz çok ağlayıp mızmızlanınca sinir basıyo bana bi alsa gel oynayalım dese yada bi dışarı çıkarsa.. yada akşam o sallasa vs.. yardım derken bunlardan bahsediyorum.. şimdi meme olmayınca bi kaç gün biliyorum naz çok huysuzlanacak ben tek başıma tahammül edemem.. şuan da bile edemiyorum zaten çıldırtıyo beni..

kızı uyuttum ilk defa lahana dolması sarıyorum canım. buyrun yemeğe:)
Oooo bayılırım ben lahana dolmasina ve hiç yapmadım.annem müthiş yapar,bide sagolsun komşum yapınca hemen bana yollar.kolay gelsin kıymet yerken beni hatırla emi !

Doğru diyosun sibel de ışte i lazım olunca değil canları isteyince ilgileniyor baba kısmısi,ins naz sandığından daha kolay bırakır hiç zorlamaz seni.

olur canım hatırlarım:) benimde annem hep yapardı ondan gerek kalmazdı ama uzun zamandır evde oturmuyo hatun önümüzdeki 1 sene falanda pek görüşemiycez heralde iş başa düştü:)

selam kızlar turtam uyudu benim temizlik de yarım kaldı onun odası ve salon bitti ancak yatak odası ve banyo uyanınca inşallah gene odasının şeklini değiştirdim ben de hastalık sık sık mobilyaların yerini değiştiriyorum

kızlar biliyorum sıktım sizi ama ne olur bana açık açık söyleyin ben mi abartıyorum bu durumu çok moralim bozuk kaç gündür konuşmuyorum hatta dün gece kızımın odasında yattım ( kasıtlı değildi benden önce uyumuş çok horluyordu eee kızgınım normalde dürterim susar ) ama adam ben konuşmuyorum diye oda benle konuşmuyor acayip insan ben ne yapayım şimdi buna ah dedim keşke ( iyi ki var o ayrı konu ) zeynep olmasa boşa gitsin anasıyla uyusun ama kızım var aha geldi

oturduğu yerde uyuyor yastıkla boğsam mı acaba

Son düzenleme:

canım ıkııdır yazdıklarında hep aynı şeyı yaptığını farkettım,adamla konuşmuyosun.yanı senın kızdığını agladığını uzuldugunu bılmıyor kıı??kendı kendıne cekıyorsun yani.gecenlerde yazmışsın ,kalktım gıttım yanından sonradan soylesem aa sen buna kızmışmıyıdn der bılıyorum falan demışsın ya eşin hareketlerındne dolyı senın uzulduğunun farkında değil cunku soylemek yerıne onun anlamasını ıstıyosun sen.anlattığımız duyguları bıle algılamakta zorluk çeken kocalarımız anlatmadıklarımızı nasıl algılasınlar.konuşmaman tavır değil herşeyı kabullenmiş gıbı gorunmenı saglıyor bence.ortamı bulduğunda derdını anlat sunlara sunlara dıkkat et ben uzuluyorum de ,ve herşeyı anında soyle yanı o an kırıldınmı kalkıp gıtme hemen dıle getır.yanı senın yazdıklarına gore yorumluyorum canım tabıkı evın ıcını ben bılemem sen bılırsın ama eşinin başka kotu ozellıklerı cok mu yanı hıç çekılmez bırı mı kı hemen boşanmaktan bahsedıyosun.bence eşinden ılgı bekledığıne gore sen onu cokta sevıyosun ve o da sevıyor fakat gosteremeyenlerden...

oturduğu yerde uyuyor yastıkla boğsam mı acaba

tövbe tövbe melikee
canım her insan bir değilki bak kaç sene olmş evleneli artık eşini tanıyor olman lazım biraz senin huyunu biraz onun huyunu ortaya katıp birbirinizi idare etmeniz gerek
madem adam anlamıyor söyle sende sürekli hatırlat herşeyi kızdığındada söyle şuna kızdım buna kızdım de ne ağlayıp gül cancazını sıkıyosun canım benim
erkekler bazen öküz olabiliyor onlarda süper ilgi anlayış beklemek mucize olur
üzme kendini onun aldaığı dilden konuş vur kafasına yani

evet aslında en güzeli en azından insan rahatlar ama ben ömrü hayatımda kızdığım üzüldüğüm zaman konuşmadım belki inanmayacaksınız ama 32 yaşındayım çocukluğum dahil daha şunu istiyorum bile demedim huy işte he bir kere konuştum biliyorsunuz 1.5 sene ara vermesinin ardından o gece deli olmuş kendimi odaya kilitlemiştim ( elalemin lafıyla mı ilişki yaşayacağız demişti bana ) ben sadece ilişki için söylemiyorum zaten böyle yazarken kendimi azgın karılar gibi hissediyorum mesela dün gece 5.5 da geldi iş çıkışı saat 8 de uyandırdım yemek yedi gitti salonda maçı izledi biz zeyneple odada oturduk sonra o aytmış ben kızı uyuttum odaya gittiğimde uyuyordu sabah işe gitti bu akşam 5.5 da geldi uyudu 7 de yemek yedi 8 de spora gitti 10 da geldi şimdi duşunu aldı yatacak hemen hemen her gece aynı şey en son sinemaya bile hamileydim ya eylüldü ya ekim gittiğimizde

Kizlar siz temizlik yapmak icin bbislerin uyanmasini bekliyorsunuz ben uyumasini.supurgeden akli cikiyor ciglik cigliga agliyor yer silsem kovaya elini sokuyo devirecek biraksam..
Fatma sen Azrayi uyutup disari ciktim yazmissin yalniz mi uyudu vde ben mi yanlis anladim ??
Melike gaz vermek uzmek istemem ama haklisin be canim .ama bencede konusmayi denemelisin sakin bir sekilde..
Ben de tam tersiyim ya car car susmuyorum ya cok sinirleniyorum hemen herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…