2009 Aralık Anneleri

günaydın herkese..

kıymet aynen ben de çalışmak istiyorum aslında istediğimden değilde kendi paramı kazanmak istediğimden.. ama naz daha çok küçük kıyamıyorum.. hem madem çalışcam niye çıktım işten diyorum.. 3 yaşına kadar daha durmam lazım ama daralıyorum vs vs..

ya ben de tam tersi enginin sürekli ilgi beklemesinden bunalıyorum.. benmi tuhafım acaba.. ben sürekli benimle ilgilenmesinden sürekli başbaşa bişey yapmak istemesinden hoşlanmıyorum..

hele naza bağırdığında inatlaştığında filan çıldırıyorum..

nazancım konuşmasını sorun etme sakın birden bi konuşur ağzın açık kalır valla :)) naz da kedi de diyince kedi diyo ama kedi resmini gösterip bu ne diyince miyav diyo :)

tünaydın sibelcim. aynı dertten muzdaribim canım. bi de daha rahat yaşarız düşüncesiyle isstiyorum ama bende seneye kadar bişey yapamıycam gbi gözüküyo

Kızlar iyi Akasamlar. Bende çalınmak istiyorum ama bu sipalari napcez. Ben kızıma kiyamiyorum bensiz kalmasına.

valla ben işten zaten martta çıktım.. daha 8 ay oldu.. bu kadarcık bi süre için vazgeçmedim onca imkandan.. kızım küçük kıyamadım.. onun şuan annesine ihtiyacı olduğunu düşündüm.. bir yıl daha sabredip (durumlar müsait olduğu sürece tabi) kreş yaşına geldiğinde başlıcam gönül rahatlığı ile..

iyi geceler hanımlar

yarın kv ler yemeğe gelicek ve hatun akşma bizde kalıcak ertesi gün geziye gitcekmiş . yemekleri geceden yaptım gündüz bişey yapamıyorum zeyneple.az işim kadı görüşürz....

Sabahın altinsinda uyanmış ve hâlâ tek gözünu açamayan biri olrak herkese günaydın :) bu çocuklar kalkar kalkmaz ayikmayi nasi beceriyolar acaba?
Süt,bisküvi,calliou keyfinde sultan bende tek gözle romanimi okuyorum.:) tekrar bütün aralık ahalisine günaydın !

günaydın..

kıymetcim kolay gele :)

valla aynen fatma yine iyi benimki uyanık olduğu sürece (gözünü açar açmaz) benimle oynuyo.. bana iyice hiçbişey yaptırmaz oldu.. boğuluyorum artık..

biyologeda, nisabeyza+, realisttt+, serinus ooooooooo herkese diyorum artık bir biz oluyoruz günaydınnnnn bizim meme bırakma operasyonu basarıyla tamamlandı memenin ucunu kestik hav hav ıssırmıs dedik o oldu istemiyor memeyi gösteriyoruz ııı diyor dün gece hiç zorlanmadan uyudu kuzum ben tatilden sıkılmaya basladım ruhumda ırgatlık var sanırsam İstanbulu evimi işimi ve kocisimi özledim ben delimiyim neyim

zeynebin sabah ilk vukuatı; içmesi için verdiğim sütü ahşap puzzledaki kediye kaşıkla içirmeye çalışyodu gülsem mi kızsam mı bilemedim güldüm :)

haydi gözünüz aydın edacım . darısı başımıza . kızım az daha sık dişini sonra tatil tatil diye sayıklarsın:)

günaydın..

kıymetcim kolay gele :)

valla aynen fatma yine iyi benimki uyanık olduğu sürece (gözünü açar açmaz) benimle oynuyo.. bana iyice hiçbişey yaptırmaz oldu.. boğuluyorum artık..

Azra da öyle canım dertleri oyun bunların,ben işin kolayını buldum hadi babaya bi bak öp uyandırır falan diye diye alıştı uyanır uyanmaz babaya koşuyor öpüp oyuncak oynayalım diyince baba dayanamıyor e bi yarım saat sonra yine ben devralıyorum acikinca bana yöneliyor,e meme yok tabi mecbur bisiler yemek istiyor.sütten kesince çok rahatliyacaksin sibel inşallah

selam kızlar ben var gözüküyorum ama aslında yoktum dün anneme gittim kaldırdım bilg.şu an açtım
bizde durumlar aynı konuşmuyorum ya kızlar adam ilgisiz ben benim karısı olduğumu anlamasını istiyorum ya uyuyor ya uyuyor diğerdurumu zaten çoğunuz biliyor
10 kasım evlilik yıldönümümüzdü kutladık gayet güzel yemek yaptım kızımla oynadık zeynebi uyutana kadar zaten geç oldu uyudu ertesi akşam spordan geldi zeynebi uyuttum baktım tv izliyor pijamalarımı giydim yatağı açtım aşkım hadi geç oldu dedim bir baktım salondan horlama sesleri geliyor geldi yattı yatağa o yattı ben sinirlendim uykum kaçtı kalktım saat 5.30 da yattım eminim sorsam ben sana neden kızdım diye anlamaz dün anneme de patladım özgür ne yapıyor dedi bırak özgürü konuşmuyorum dedim neden dedi ya 4 yılda bana böyle davranıyorsa 14 yıllk evli olduğumuzda ne yapacak valla kızım olmasa bu psikolojiyle bugün boşarım ama zeynebe kıyamıyorum bunaldım yoruldum dün tv izliyoruz arka sokaklar çocuk evlenme teklifi etti tutamadım kendimi hemen kalkıp gittim banyoya ama anlamamıştır inşallah gerçi anlasada birşey yapacak sanki o kadar duygusuz odun ki bana evlenme bile teklif etmemişti
herkesin derdi ayrı sibelciğim ben ne kadar isterdim benle ilgilensin beraber birşeyler yapmak istesin nişanlıyken pazar günleri gelirdi bütün gün annemle balkonda otururduk bir çıkıp dolaşalım demezdi şimdi dalgamı geçiyorum bol bol ama o zaman deli olurdum sözde beni çok seviyor ben çok değerliyim ama sözde pratikte yok

offffffff amma yazmışım

aa deli valla ne güzel tatil yapıyosun işte tadını çıkar.. ayrıca gözünüz aydın darısı benim meme bıraktırmama..

zeynebin sabah ilk vukuatı; içmesi için verdiğim sütü ahşap puzzledaki kediye kaşıkla içirmeye çalışyodu gülsem mi kızsam mı bilemedim güldüm :)

oyy kıyamam yerim ben onu.. :))

ayy benimki baba deyince tüyleri diken diken oluyo adama sürekli giiiittt diyo itiyo :s hiç elletmiyo kendini..bi akşamları engin sallardı ona bile müsade etmiyo artık anne sallasın diyo..

ah fatma inşallah memeden kesince rahatlarım.. bakalım nası başaracaksam o işi..

offffff memeyi bırkatırmayı düşününce bile sıkıntı basıyor yaa nasıl becereceğim hiç cesaretim yok

nihayet dün döndüm evime kızlar. bayram aşırı yoğun yorucu ama yinede eğlenceli geçti. cuma günü çok kötü bir olay yaşadım ama.
ben kızla uğraşırken haktan kaşla göz arası gitti mutfak masasından meyve tabağını aldı koşa koşa tv karşısına gelirken düştü yüzükoyun. tabak elinin altında kırıldı parmak ucları sıyrıldı.küçük parmağı nın ucundan derisi koptu (((
ay felaketti anlatamam.
evde tektim, görümcemin 5 yaşındaki ikizleri vardı sadece. kuzumun heryeri kan oldu. kanı görene kadar ağlamadı, ne zamanki baktı her yer kan, işte o zaman yaygara koptu. öyle güçlü ki tutupta elindeki yaralara bile bakamadım. bzorla baktım sadece sıyrık olduğunu anlayınca bant yapıştırayım dedim hepten korktu. tam o sırada k.pederim geldi.adamcağızın yüzü soldu birden haktanı öyle kanlar içinde görünce. kaptı hemen pansumana götürüyorum dedi. gerek yok baba sıyrık dedim. bantladık parmaklarını zorla.
ilk kez biyeri kanadı yavrumun çok korktu ya, ay ne kötüydü öyle görmek canımı allah kimseyi evladıyla sınamasın

offffff memeyi bırkatırmayı düşününce bile sıkıntı basıyor yaa nasıl becereceğim hiç cesaretim yok

aynen melike nası daralıyorm anlatamam günler geçtikçe.. biliyorum engin yardım etmediği gibi iyice sinir edecek beni bağırıcak kıza bilmem ne offfff!!!!

hoşgeldin canım.. çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.. kıyamam minik kuzuma ya.. allahtan kayınpeder gelmiş..

yasemınn okurken içim urperdı yureğim acıdı,cok gecmış olsun,Allah beterınden saklasın...bıraz sert duştuklerınde canımız yanıyo kan falan dıyosun çook kotu yaa rabbım korusun.

melıke ve sıbel meme bıraktırma konusuna gelınce,ben oyle korkuyodum ki süreklı erteledım azrada bagımlıydı bılıyosunuz,fakat cok şukur hiç korktugum gıbı olmadı azra aglamadı bıle gecelerı,yara olmuş dıyınce aksıne uzuldu benı tesellı ettı falann canım dedı sarıldı:))haa bı hafta boyunca hep ıyıleşınce vereceğimi sandı sonra ısynbula felan gıttık temelllı unuttu.ınş sızlerınde oyle olacak,sıbel eşin yapacagı bı şey yok zaten nesıne yardımm edecekaksıne hıç mudahele etmese daha ıyı mesela azra ananesı falan kızım annenın gogsu uff mu olmuş falan dıyınce kızıp hırçınlaşıyodu.aynı emzırmek nası anne ıle cocuk arasında bışeyse bıraktırmada oyle...bence ılkın yarabandı ıle başlayın ve tam ucunu kapatın ,ucunu goremeyınce iştahlanamıyolar zaten.ee tabı once kesın bıraktırmaya bı karar verınde

geçmişler olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin. zor ya çocuk büyütmek çooook zor Allah hepimize kuvvet versin

off herkesin derdi ayrı bende en çok şu memeden ayırma işini düşünüyorum
benim eşimde şu günlerde benden çok ilgi bekliyor eskisi gibi değilmişim ona karşı ilgisizmişim
çocuktan önce böyle değilmişim,sorunum varsa ona anlatmalıymışım falan.
artık çocuk var kendime bile vakit ayıramıyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…