Azra yanında anne yada baba olsun saatlerce oyuncak oynar,yeterki onla oynayan olsun.bu ara oyun saatleri genelde babasıyla birlikte,baktı benden fayda yok sabah gözünü acaracmaz babaaa kalk oyuncak oynayayimm diyo:) en çok saklambaç oynuyolar,baba yeerddee gödüm gödüm oooydaa diye evin içinde araniyo:) ikeadan tren seti almıştı ananesi onla oynamayı seviyor.midilli at ailesi seti var onla oynuyoruz özel tokalari taraklari var sac baş yapıyoruz ışte atlara :) bide şu tahtadan puzzlelar var ya azra çok seviyor onları yerleştirmeyi .pepee den hâlâ bıkmadı,bu ara keloglana da sardi fakat biraz daha buyukler için sanırım o çünkü sesler karakterler felan ürkütücü geldi bana,izletmiyorun.pepenin dergisini okuyor babasıyla bütün kişilerin ve nesnelerin ismini biliyor,ilk aldigimizda fdergiyi hepsini saydı inanamamistik.kendi başına kaldığında tekerlekli atıyla bütün evi dolaşır ,küçük atlarını sağa sola dizer mutfaktaysak kendi cekmecesi tabaklari var onlarlaa oynar dağıtır bazen geri toplar bazen toplamaz .sürekli hareket halindedir kendileri bazen izlerken ben yorulurum .normal yürürken bile seke seke gider,kutu kutu pense şarkısını çok söylüyor bu aralar,bide huyayda da ankayalim huyaydaaa :) diyor ve aynı pepee gibi kolları kaldira kaldira oynuyor :))
Sagol Sibel 2.si iyiymis ilki kizlara gore hem toka yuzuk falan zaten merakli mazallah:))
Fatma masallah minnosa kizlar sarkilar dokturuyor biz hhala tek tuk kelime soyluyoruz
Sagol Sibel 2.si iyiymis ilki kizlara gore hem toka yuzuk falan zaten merakli mazallah:))
Fatma masallah minnosa kizlar sarkilar dokturuyor biz hhala tek tuk kelime soyluyoruz
tünaydın millet....Selam kizlar ,müthiş yorucu birgün dü dün fakat değdi çok güzel geçti,size söylediğim menuyu eksiksiz yaptım,ikramlara bayildilar,dört küçük çocuk hiç sorunsuz oynadılar .geç saatlere kadar oturduk .ne kadar fazla yaptıysam ev pasta börek dolu,bugünde üç gibi arkadaşımız gelecek annesi de gelmişken onlarida davet edeyim dedim...
Valla azraninda cümle olayı pek yoktu bi ara ıstanbula gittik ya orda hep çocuklarla beraberdi birden konuşmaya başladı.yalnız aynı pepee nin kardeşi bebee var ya onun gibi konuşuyor :) masallah ne dersek söyleyebiliyor,ha bide cumlelerinize cok dikkat edin kizlar kafalarina kodlaniyor tamamen.ben azrayi ayy tipe bak yerim seni diye severdim azra dün küçük bebeğin suratını tutmuş ayy tipe bakk ayy tipe bakk deyip duruyodu :) öbür çocuk laptop ından müzik açmış azra hemen yanına gitti kapatt kafam şişti diyor çocuğa :)
Benim kızımda aynı canım. En çok anneyi kullanıyor. Bir şey bittiğinde bitti diyor. Bu aralar anneanneyi söylüyor. Aslında koynusma arasında maymun essek attım ver burun Cemrenur Cemil Nurcan Ceren zeytin banu duyuyorum ama cokkkkkk nadir. Ya benim kızım konuşmayı sevmiyor yada arkadas cevresi yok pratik yapamıyor o yüzden diye düşünüyorum. Para durumu ayarlayabilsem haftada 1 kere bile olsa oyun gurubuna götürmek istiyorum bu sebele. Benim kızda sürekli bu ne büne diyor ama tekrarlamıyor. Gecende arkadasım bana geldi cemrenurdan 6 ay küçük kızı var ooooo dolu kelime söylüyor. Ama arkadas gevezenin onde gidenidir. Ben sessiz biriyim. Napalim benim kızımda böyle iste en sonundakonusacak ama bakalım nezaman.Bu arada kızlar epeydir giremiyorum gecmis bayramınız kutlu olsun. Ben hala nerimin naklini Bayram dolayısıyla alamadım bu hafta inşallah halledecem. Hala mobilden yazabiliyorum ancak bazen esim aksamla şarja koyuyor cebi okuyamiyorum yazdıklarınızı bı acıyorum Allah oku babam oku . Bügünde baya sayfa okudum. Mobildende baya yazdım he gözüm yoruldu hadi ben yatar kızlar gorusuruzEbru her cocuk bir olmuyor napalim bizimkilerde gec konusacak anlasiyoruz ama sonucta ne desek anliyorlar biz anliyoruz ne dediklerini.. Efe babasina dede diyor mesela halahep de baban diye bahsediyorm bunu babaya ver. Falan diye yapiyor ama inatla dede diyor. Bide kendi uydurdugu kelimeler var fufu :su , nanna : emzik , fudi : sicak,soguk ; ann :araba go (golden geliyor:) :top vs. Benden baska kim anlasin
Anne dee : anne gel demek tek cumlemiz bu:S
Birde uzun suredir herseyi soruyor surekli bu ne, bu ne ne ? Diye ama tekrarlamiyor.depoluyor birden konusacak dediler o gunu sabirsizlikla bekliyorum ama daha cok beklicem gibi
Selam kizlar ,müthiş yorucu birgün dü dün fakat değdi çok güzel geçti,size söylediğim menuyu eksiksiz yaptım,ikramlara bayildilar,dört küçük çocuk hiç sorunsuz oynadılar .geç saatlere kadar oturduk .ne kadar fazla yaptıysam ev pasta börek dolu,bugünde üç gibi arkadaşımız gelecek annesi de gelmişken onlarida davet edeyim dedim...
Valla azraninda cümle olayı pek yoktu bi ara ıstanbula gittik ya orda hep çocuklarla beraberdi birden konuşmaya başladı.yalnız aynı pepee nin kardeşi bebee var ya onun gibi konuşuyor :) masallah ne dersek söyleyebiliyor,ha bide cumlelerinize cok dikkat edin kizlar kafalarina kodlaniyor tamamen.ben azrayi ayy tipe bak yerim seni diye severdim azra dün küçük bebeğin suratını tutmuş ayy tipe bakk ayy tipe bakk deyip duruyodu :) öbür çocuk laptop ından müzik açmış azra hemen yanına gitti kapatt kafam şişti diyor çocuğa :)
kizi uyuttum ben dipteyim sondayım gene depresyondayım midem ağrıyor ara ara bulanıyor sadece zeynep e kadar yemek var yemeğim yok ayrıca yapasımda yok kociş olacak adam kahveye gitti zaten 2 gündür konuşmuyorum sadece gel yemek hazır onun dışında zeynep le ilgili birşey sorarsa cevap veriyorum sıkıldım kızımı alıp uzak bir yere gidip dönmeyesim var
Sağol canım,aynen oyle oldu valla bi taşla baya bi kuş vurdum.bu yıl artık kimseyi cagurmamayi düşüyorum,feci yoruldum:)tünaydın millet....
ellerine sağlık fatmacım. 1 taşla 2 kuş vurucan iyi olmuş canım senin içinde hem değerlenmiş olur mamalar
bu arada yerim onun dillerini :)
kizi uyuttum ben dipteyim sondayım gene depresyondayım midem ağrıyor ara ara bulanıyor sadece zeynep e kadar yemek var yemeğim yok ayrıca yapasımda yok kociş olacak adam kahveye gitti zaten 2 gündür konuşmuyorum sadece gel yemek hazır onun dışında zeynep le ilgili birşey sorarsa cevap veriyorum sıkıldım kızımı alıp uzak bir yere gidip dönmeyesim var