Azra yanında anne yada baba olsun saatlerce oyuncak oynar,yeterki onla oynayan olsun.bu ara oyun saatleri genelde babasıyla birlikte,baktı benden fayda yok sabah gözünü acaracmaz babaaa kalk oyuncak oynayayimm diyo:) en çok saklambaç oynuyolar,baba yeerddee gödüm gödüm oooydaa diye evin içinde araniyo:) ikeadan tren seti almıştı ananesi onla oynamayı seviyor.midilli at ailesi seti var onla oynuyoruz özel tokalari taraklari var sac baş yapıyoruz ışte atlara :) bide şu tahtadan puzzlelar var ya azra çok seviyor onları yerleştirmeyi .pepee den hâlâ bıkmadı,bu ara keloglana da sardi fakat biraz daha buyukler için sanırım o çünkü sesler karakterler felan ürkütücü geldi bana,izletmiyorun.pepenin dergisini okuyor babasıyla bütün kişilerin ve nesnelerin ismini biliyor,ilk aldigimizda fdergiyi hepsini saydı inanamamistik.kendi başına kaldığında tekerlekli atıyla bütün evi dolaşır ,küçük atlarını sağa sola dizer mutfaktaysak kendi cekmecesi tabaklari var onlarlaa oynar dağıtır bazen geri toplar bazen toplamaz .sürekli hareket halindedir kendileri bazen izlerken ben yorulurum .normal yürürken bile seke seke gider,kutu kutu pense şarkısını çok söylüyor bu aralar,bide huyayda da ankayalim huyaydaaa :) diyor ve aynı pepee gibi kolları kaldira kaldira oynuyor :))