Tantum nedir kiymetcim ? Evde bi gargara surubu var ama hâlâ ayniyim .
Sibel teşekkür ederim canım,bende bugün ağır ağır evi süpürdüm odaların tozunu aldım azra uyusun yerleri silerim yemek yaparım diyodum ki sana face de yazdım ya olaylı bir uyku uyumusum ki saatler süren :) çok iyi geldi ama dinlenmişim .yemek isi de eşime kaldı artık ne getirirse.
Tantum nedir kiymetcim ? Evde bi gargara surubu var ama hâlâ ayniyim .
Sibel teşekkür ederim canım,bende bugün ağır ağır evi süpürdüm odaların tozunu aldım azra uyusun yerleri silerim yemek yaparım diyodum ki sana face de yazdım ya olaylı bir uyku uyumusum ki saatler süren :) çok iyi geldi ama dinlenmişim .yemek isi de eşime kaldı artık ne getirirse.
Günaydın herkese
Bugün çok isim var fakat hâlâ hastayım
Yarın akşam iki aile gelcek çaya,birazda ünlü tipler ne yapcam bilemiyorum.kafamdaki menü suboregi,yaprak sarma,tuzlu simit,gül tatlısı,yalancı tavuk göğsü tatlısı,bide tavuklu bi salata gibi bisi yapayım diyorum ama bilmiyorum nasi yapsam,sizin bildiğiniz bi tarif varmı ve menü nasıl arkadaşlar yada başka bi öneriniz?
Bugün pasta börek işini yapcam yarinda temizlik .bu halle nasi yapcaksam artık,ayy daha alışveriş. Var bugün
bugün hedeflerim arasında çamaşır yıkamak ve ütü yapmak var :) bakalım kısmet..
fatmacım kolay gelsin canım dünyanın şeyini yazmışsın zaten daha ne olsun.. ben çoook uzun zamandır öyle şeyler yapmıyorum valla gelene de hazır oluyorum :)) yardımcı olamicim o yüzden
evde oynadığınız oyunlar ve en sevilen oyuncakları paylaşır mısınız?
biz sürekli doktor seti ve mutfak setiyle oynuyoruz.. yemek pişir vs. muayene et vs. arada da oyun hamurlarıyla.. boyama yapmayı pek sevmiyo.. yazı yazmayı da.. kitap okumayı seviyoruz bi de kitaptakinin aynısını bul oynuyoruz :) mesela şapka resmi varsa şapka top resmi varsa top vs. buluyoruz evde.. magnetlerle oynamayı seviyo.. bi setimiz var mıknatıslı ay güneş vs. onlarla oynuyoruz.. evde dünyanın oyuncağı var ama şu aralar sürekli cd izlemek istiyo.. barney ve arkadaşları tarçın ve calliouben de izlemesini istemiyorum.. o yüzden yeni oyun yada oyuncaklar arayışındayım.. oyuncak kutumuzu boşalttığımızda 15 dakka ya oynuyo ya oynamıyo gün geçmiyo.. siz neler yapıyosunuz??
sabahın dördüne resim ekledim facesi olmayanlar için
Efe bugunlerde muzigi cok seviyor yada ben yeni farkettim muzik duysun oynamaya basliyor bana da israr ediyor evde kim varsa artik deli ailesi aksamlari gobek atiyoruz muzik duydukca:) simdi bide tivibu nun reklami varya. O cikinca illa oynicaz:))
Eline bisey buluyo mikrofona benzettigi sarki soyluyor kendince aadii aadii diyeadi de abi galiba teyzemin oglu muzik bolumunde onun gitarlarini calarken falan gormustu abi de diyoduk adi diyodu cocuga ordan mi geliyo aklina nedir:) oyuncak mikrofon aradim gecen bulamadim cok hosuna giderdi eminim
Bi lokantada da garsona adii diye bagiriyodu.gulmekten bi hal olmustuk:))