2009 Aralık Anneleri

ohhh olsun sefan olsun fatmacım arada dinlenmek lazım zaten biz yapmasakta sonunda vücut kendi yapıyo bak :))

ben de sadece toz alıp çamaşır yıkamaya başlayabildim.. yarın inşallah.. bugün kızı satcak kimse bulamadım onunla da olmuyo işte.. yarın annemin işi yoktur umarım öğleden sonra uyanınca bırakırım kalan işlerimi bitiririm.. gerçi uyandıktan sonra da çarçabuk akşam oluyo..

tantum verde boğaz gargarası fatmacım yanlış hatırlamıyosam ismini(iyice balık hafızalı oldumda) eczaneye bir sordur şifa olur inş.

Günaydın herkese
Bugün çok isim var fakat hâlâ hastayım
Yarın akşam iki aile gelcek çaya,birazda ünlü tipler ne yapcam bilemiyorum.kafamdaki menü suboregi,yaprak sarma,tuzlu simit,gül tatlısı,yalancı tavuk göğsü tatlısı,bide tavuklu bi salata gibi bisi yapayım diyorum ama bilmiyorum nasi yapsam,sizin bildiğiniz bi tarif varmı ve menü nasıl arkadaşlar yada başka bi öneriniz?
Bugün pasta börek işini yapcam yarinda temizlik .bu halle nasi yapcaksam artık,ayy daha alışveriş. Var bugün

bugün hedeflerim arasında çamaşır yıkamak ve ütü yapmak var :) bakalım kısmet..

fatmacım kolay gelsin canım dünyanın şeyini yazmışsın zaten daha ne olsun.. ben çoook uzun zamandır öyle şeyler yapmıyorum valla gelene de hazır oluyorum :)) yardımcı olamicim o yüzden

menü güzel fatmacım alternatif istersen elmalı turta yada sultan lokumu yapabilirsin (tek lokmalık kürdanlarda) az dersende çeşitlerine 1 salata daha ekleyebilirsin kolay gelsin canım

sanada kolay gelsin canım ben bi evi süpürüp sildim bugün kız uyansın banka falan gtmem lazım başka iş yok bugğn

sağolun kızlar yok eşime haksızlık etmişim adama bir daha odun demeyeceğim akşamüstü konuştuk kapatırken canım ben hediyeyi şaka söyledim hiçbir şeye ihtiyacım yok dedim ( imza hayırlı eş ) akşam gelirken elmas yüzükle geldi yemeğimizi yedik şebelek kızım 1 de uyudu ama ben 3 kişi kutlamayı daha çok seviyorum kv banabırakın çıkın dedi amabiz geçen sene de yemeğe zeyneple gitmiştik

buraya da yazayım yetkililere sesleniyorum akıl sağlığım için callio ile pepeenn berbaer oldukları bir çizgi film yapılsın calliou açıyorum pepee istiyor
pepee açıyorum callio diye tutturuyor ne istiyorsun dediğimde kayu pepe diyor delüüü

Ahanda aynı durumdayız melike ne yapacagımı sasırdım sürekli pepeee kakaaaa bayılacam ikisini birden istiyor

aynen böööö geldi banada mümkün olsa sabah kalktığından akşam yatana kadar seyredicek . son pepeee den sonra saat 19,00 da anne baba saati başladı deyip kapatıyorum artık dvd trt çocuk falan ayyyy.....
bugün çıldırttı beni ay böyle devam edersek dayanabilceğimi sanmıyorum evde enerjisini atamıyorum ya siz napıyosunuz?

benimki artık pepeyi seyretmiyo çok şaşırtıcı.. calliouyla işimiz gücümüz.. bitince cd sini açıyoruz bana da böğk geldi..

evde oynadığınız oyunlar ve en sevilen oyuncakları paylaşır mısınız?

biz sürekli doktor seti ve mutfak setiyle oynuyoruz.. yemek pişir vs. muayene et vs. arada da oyun hamurlarıyla.. boyama yapmayı pek sevmiyo.. yazı yazmayı da.. kitap okumayı seviyoruz bi de kitaptakinin aynısını bul oynuyoruz :) mesela şapka resmi varsa şapka top resmi varsa top vs. buluyoruz evde.. magnetlerle oynamayı seviyo.. bi setimiz var mıknatıslı ay güneş vs. onlarla oynuyoruz.. evde dünyanın oyuncağı var ama şu aralar sürekli cd izlemek istiyo.. barney ve arkadaşları tarçın ve calliou ben de izlemesini istemiyorum.. o yüzden yeni oyun yada oyuncaklar arayışındayım.. oyuncak kutumuzu boşalttığımızda 15 dakka ya oynuyo ya oynamıyo gün geçmiyo.. siz neler yapıyosunuz??

biz lego oynuyoruz bu ara favorisi ama 15 dakka en fazla boyama yapıyoruz kim görsü ama çizikliyo işte kağıdı yazı yazıyoz (o da karalama şeklinde) top oyunuyoz kovallamaca saklambaç ,bizimkide bu ara sürekli dvd den caillou seyretmek istiyo pepee ilgisi azaldı sdece kv lere gidince halasının pc de eski pepeeeleri seyrediyo (cins midir nedir?) hamur oynuyoruz pek yemek pişirmiyoruz hamurdan sürekli pasta yapıp adım adımın verdiği çubukları takıp üstüne doğdu doğdu diyip duruyo sonra da alkışlıyo :)

adım adımın dergileri karıştırılıyo ama anlatmama müsaade etmiyo kendi bakıyo hikaye kitabı okuyoduk bi ara yatağa gidip o da bitti ...

dışarı çıkarsamda en fazla yarım saatte geir dönüyoz çünkü üşüyo eldiven takmıyo bere tkmıyo montun önünü açıyo dönerken ciyak ciyak herkes bizim geldiğimizi anlıyo valla mümkün olsa yarım gün kreşe vercem ama durumlar uymuyo işte....

Son düzenleme:
Efe bugunlerde muzigi cok seviyor yada ben yeni farkettim muzik duysun oynamaya basliyor bana da israr ediyor evde kim varsa artik deli ailesi aksamlari gobek atiyoruz muzik duydukca:) simdi bide tivibu nun reklami varya. O cikinca illa oynicaz:))
Eline bisey buluyo mikrofona benzettigi sarki soyluyor kendince aadii aadii diye adi de abi galiba teyzemin oglu muzik bolumunde onun gitarlarini calarken falan gormustu abi de diyoduk adi diyodu cocuga ordan mi geliyo aklina nedir:) oyuncak mikrofon aradim gecen bulamadim cok hosuna giderdi eminim
Bi lokantada da garsona adii diye bagiriyodu.gulmekten bi hal olmustuk:))

biz tv de izlemiyoruz açıyorum bazen bakmıyor sadece intten izliyor tip işte onun dışında bebeklerle oynuyor meme veriyor uyutuyor şakadan yıkıyor çay veriyor bize oyunlar onlar onun dışında arada ütü yapıyor ama herşeyi dağıtıyor oynamıyor

o şarkı bizde de var 24 saat canlı müzik yayını yapıyor sürekli mırıldanıyor arada bize söylüyor alkışlatıyor babasından duydu ''alamanya alamanya benim gibi işçi bulamanya'' şarkı söyle dediğimizde amanya amanya diye başlıyor

naz da çok seviyo şarkı söylemeyi ben bunu sipariş ettim..

nternet Oyuncak - ANTALI MKROFON SET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…