- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 42
Herkese selammm bende pepe magazalara bir gelsin sonrasında düsünürüm cünkü müzikli olsun istiyorum sarkı söyleyen. Sibelcigim bizdeki benim gittigim psikiyatrıst, psikologumuz cocuk psikologuymus,sen meme veriyorsun ilac kullanamazsın ben kullanmıstım cünkü memeyi kesip ,ama dr dedigi bişey vardı cocugun senin sütünede ihtiyacı var ama saglıklı anneye daha cok demişti,bu arada haftasonu calısmıyoruz ücrette yok :))))
selam kızlar nasılsınız herkesler iyidir umarım giremiyorum artık foruma pek vaktim olmuyor sevgiler herkese
bilgisayarım servisteydi sibel birde iptal olmş burdaki hesabım falan ondan giremedim uzun zamandır hem gelsek ne olacak gecen bir selam vereyim dedim melikeyle öyle bir dalmışsınızki beni atladınız selamımı bile almadınız kırıldım bnde unutulduk dedim yazmadım bir daha
İyi akşamlar. Offfff oku oku bitmedi 6 sayfa. Yeni evime taşındım temizlik yapmaktan çok yoruldum. Akşamları yorgunluktan mobilden yazdıklarınızı bile okuyamadan uyuyakaldim. Bugün ancak fırsat bulabildim. Halada bitmedi temizliğim. Mobilden girdim gene o yüzden yazımı az tutuyorum. İnternet'e evden bir bağlansam yine uzun uzun yazacağım. Hadi iyi uykularrrrr.
tünaydın millet hayırlı cumalar....
bilgisayarım servisteydi sibel birde iptal olmş burdaki hesabım falan ondan giremedim uzun zamandır hem gelsek ne olacak gecen bir selam vereyim dedim melikeyle öyle bir dalmışsınızki beni atladınız selamımı bile almadınız kırıldım bnde unutulduk dedim yazmadım bir daha
Selam melike naber nasılsın