2009 Aralık Anneleri

Herkese selammm bende pepe magazalara bir gelsin sonrasında düsünürüm cünkü müzikli olsun istiyorum sarkı söyleyen. Sibelcigim bizdeki benim gittigim psikiyatrıst, psikologumuz cocuk psikologuymus,sen meme veriyorsun ilac kullanamazsın ben kullanmıstım cünkü memeyi kesip ,ama dr dedigi bişey vardı cocugun senin sütünede ihtiyacı var ama saglıklı anneye daha cok demişti,bu arada haftasonu calısmıyoruz ücrette yok :))))

selam kızlar nasılsınız herkesler iyidir umarım giremiyorum artık foruma pek vaktim olmuyor sevgiler herkese

tamam canım şu bayram bi geçsin de konuşuruz tekrar ama kesin istiyorum.. hatta pedagog varsa naza da istiyorum.. yoksa cidden akıl sağlığımı yitirmek üzereyim.. gerekirse memeyide bıraktırırım..

selam kızlar nasılsınız herkesler iyidir umarım giremiyorum artık foruma pek vaktim olmuyor sevgiler herkese

slm canım nasılsın evet face de görüyoruz da burayı da terketmeyelim ama

bilgisayarım servisteydi sibel birde iptal olmş burdaki hesabım falan ondan giremedim uzun zamandır hem gelsek ne olacak gecen bir selam vereyim dedim melikeyle öyle bir dalmışsınızki beni atladınız selamımı bile almadınız kırıldım bnde unutulduk dedim yazmadım bir daha

İyi akşamlar. Offfff oku oku bitmedi 6 sayfa. Yeni evime taşındım temizlik yapmaktan çok yoruldum. Akşamları yorgunluktan mobilden yazdıklarınızı bile okuyamadan uyuyakaldim. Bugün ancak fırsat bulabildim. Halada bitmedi temizliğim. Mobilden girdim gene o yüzden yazımı az tutuyorum. İnternet'e evden bir bağlansam yine uzun uzun yazacağım. Hadi iyi uykularrrrr.

aa valla görmemişim canım benim ya olur mu öyle şey..

hadi bakalım hayırlı olsun canım güle güle oturun.. yavaş yavaş yerleşirsin artık..

tünaydın millet hayırlı cumalar....

hayırlı cumalar sana da..

hoşgeldin canım ama bizburada 2 seneden fazladır yazışıyoruz ve hep söylediğimiz şey bazen konuya o kadar dalıyoruzz güncellemede çok iyi değil en azından ben yazılanları yazı yazdığımda görüyorum selam veremediğimiz oluyor ne diyoruz direk dalın konuya kimse kimseye
kasten selam vermemezlik yapmıyor
bu arada selam

Son düzenleme:
slm kızlar.. canım felaket sıkkın..

önce akşam engin bey naza sinirlendi kızın yanındaki oyuncağa bi yumruk attı kırdı bide bi bağırdı...!!! bide duruyo duruyo bağrıyo sanki büyük insanla tartışıyo.. naz katıla katıla ağlıyo..offf!!!!!!!!!!!!

bi de tavşan almış çok lazım.. ben evin işlerini bitirdim bi tavşanımız eksikti.. yok ya yakında tımarhaneden yazarım size.. sonum öyle olcak benim.. ya ölücem ya delircem..

zaten ne zamandır canım burnumda.. daha bugünden bayram pazarlığı yapıyo bana.. annemlere gitcekmiyiz diye.. geçen hsonu gidelim dedi ben dedimki haftaya bayram zaten bi hafta daha dur öyle gidelim bağırdı çağırdı neyse gittik.. ee şimdi yine gidelim bayram.. e ben sana demiştim dedim tabiki gitcez bayram.. (bizim oraya gitmemiz bana eziyet.. üç çantayla gittim geçen hafta ayrıca nazın hamağı bide başka türlü uyumuyo.) hazırla götür getir yerleştir.. offff!!!!!!! çekip gitmek istiyorum ben ya..

Selam arkadaslar
Biz de her bayram ankaraya gideriz bu bayram kayinvalidemler hacca gittigi icin burdayiz anneme gidecez cok mutluyum 3senedir en guzel bayram olacak ama 3.gun falan eve geliriz bize de gelenler olur.o yuzden ev temiz olsun istiyrm yarinda bi silecem bitecek ins.
Banyo temizligi yarina kalmisti.aksam halama bayramda istanbula gidrcegi icin ugrayalim dedik.ben hazirlaniyodum efe de babasinin yanindaydi.aslinda ben oyle saniyomisum.banyodan su sesi geliyodu baya bi surdu ben de sonra bakayim dedim.bide baktim efe banyoda babasi namaz kiliyomus.efe klozetin suyunu sonuna kadar acmis su fiskiriyo heryere kendi ustu basi paspaslar gol gibi.sivi deterjani almis sepetin kapagina icine yerlere bosaltmis doluydu nerdeyse sok oldum gorunce cok kizdim o da cok agladi tabi sonra dusundum asil babasina kizmam lazim sen cocugu ortada birakip ne gidiyosu. En azindan bana soyle ben yanima alirim onu.oylece biraktik ustunu degistik ciktik.simdi gece gece banyo temizledim canimcikti bide deterjani arindirmak cok zor oldu off.cok yaramaz oldu canimi cikariyo halamda bi rahat vermdedi herseyi kapiyo yere firlatiyo millete biseyler atiyo herseyi kapiyo isirip tukuruyo kalani yine firlatiyo vermezsen tutarsam yere atip kendini agliyo bana baskalarina vuruyo biyere gidecegim zaman dusunuyrm gitmesemmi diye cunku burnumdan geliyo oturamiyrm bile bir bardak cay bile icemedim bide hizli yetisemiyrm hizina cok yaramaz bi oglum var
Cok yazdim umarim slkllmaz okursunuz

ah nazancım zor bir döneme girdik sanırım.. naz da öyle.. hiç söz dinlemeyen sürekli inatlaşan ve mızırdayan bi kızım oldu.. inşallah geçici bi dönemdir.. erkek çocukları yapıları gereği daha da hareketli oluyolar allah sabır versin hepimize..

herkese hayırlı arifeler..

günaydınlar...

nazan aynı durumdayız canım çok yakınlar olmadıkça pek kimsenin evine gitmiyorum hiç rahat edemiyo insan her an bişey olucak diye . geçici bi dönem inş.

edaaa gitmediniz mi siz daha ne zaman yola çıkıyosunuz

günaydınlar kıymet sabah 8 ucagıyla gidiyoruz bakalım benim kızla ucak nasıl gececek biliyorsun kurtlu yerinde durmuyor nasıl oturtacagım bilmiyorum .Bende valiz hazırlıyacagım ütü yapacam bi taraftan ev temizligi var bide kıza ayakkabı almaya gidecegiz bakalım yetişecekmi

selam ve iyi bayramlar kızlar inşallah nice bayramlar yaşarız hep beraber
sabah birçıktıkevden şimdi geldik önce gittik kurbanlıklara baktık 2.gün alır keseriz dedik sonra kızıma ayakkabı almaya gittik çok hoş kımızı bir çift çizme aldık mantosu da kırmızı çok yakıştı sonra sahile gittik tabii başta avm de oyun salonuna uğradık yarım saat takıldık gittik sahilde balığımızı yedik zeynep maşallah bayağı yedi kuzum eve geldiğimiz gibi uyudu sabah ezanında uyanır artık olsun yarın bayram bu sabah el öpmeyi de öğrettim

selam millet

benim kız hayretki 10 da uyudu zor bi gece beni bekliyo şimdiden başladı mıkırdanmalara sabah namazına kalmaz kalkar artık babayı uğurlarız namaza:)

yarın vakitm olmayabilir anca akşama herkse hayırlı bayramlar diliyorum. memleketlerine gidenlere hayırlı yolculuklar sağ salim dönsünler evlerine.evde olanlara (biz bu gruba giriyoruz:)) trafiğe yakalanmadan bayram ziyaretleri diliyorum:) bebeler mızıklanmadan gittiğimiz evlerde kırıp dökmeden sakin sakin bi bayram olsun.... kurban keseceklere de şimdiden Allah kabul etsin inş.

zeynep teyzelerinin ellerinden, arkdaşlarınında da yanaklarından öper:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…