2009 Aralık Anneleri

selam millet k,mseler gelmemiş herkes bayram ziyaretinde herhal. bugün kestik kurbanımzı bekliyorum eşim gelsin diye. herkese hayrlı bayramlaer....

Suan oglumu salliyorum yaramaz oglumu tatli oglumu boklu oglumu canim mis kokulu oglumu :KK16:

bize tatil bitti eşim bugün işbaşı yaptı ve evde beni bekleyen bir sürü iş var nereden başlasam:KK76:

bize tatil bitti eşim bugün işbaşı yaptı ve evde beni bekleyen bir sürü iş var nereden başlasam:KK76:

Aynen valla bizde bugün döndük ,bugün hiç biyerden başlayamadım rahatsizlandim çünkü,usutmusum yetmez gibi tam bademcigimin üstünde aft çıkmış su bile icemiyorum .ama tatil coook güzeldi azram da çok eğlendi.benim tarafı daha çok seviyor azra bunu anladık :)

selam kızlar giremiyorum yoğun bir bayram geçiyor kududruk kızıma şimdi de yemek hazırlamam gerekiyor çıkıyorum kuzuları ve sizi kocaman öpüyorum

dökülmeye başlamış millet :)

bi bayramın sonuna daha geldik önümüzdeki bayramlara Rabbim hayırlısıyla eriştirsin inş. bol telaşlı azcık gergin ve az -çok gezmeli bi bayramı daha nihayete erdirdik. rutine devam şimdi evde bebelerle boğuşma zamanı ve bitmeyen ev işlerine geri dönüş:)

Aynen valla bizde bugün döndük ,bugün hiç biyerden başlayamadım rahatsizlandim çünkü,usutmusum yetmez gibi tam bademcigimin üstünde aft çıkmış su bile icemiyorum .ama tatil coook güzeldi azram da çok eğlendi.benim tarafı daha çok seviyor azra bunu anladık :)

geçmiş olsun fatmacım çok gezdin demekki konyada (yanlış dimedim dimi) oralar pek bi soğuktur şimdilerde :KK43:

günaydın kızlar keyifler yerindedir inşallah bugün evlilik yıldönümümüz evde yemeğe karar verdik yoksa zeyneple yemeğe çıkınca birimiz onun peşinde beraber yiyemiyoruz o yüzden hazırlık yapmam lazım biraz daha özenli bir yemek olsun benim meşeye :KK53: ne yapacağız dedi sen hediyenial evde kutlarız dedim bakalım alacak mı beraber gidelim beğendiğini alayım of ne alacağım diyor yok dedim ben süpriz istiyorum Allahım hale bak adama bana süpriz yap diyorum :KK33:

Herkese günaydınnnn .Melike evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım allah agzınızın tadını hiç bozmasın. Hediye konusuna gelince pek sürprizi kalmamıs o işin ama insallah istedigin bişeyleri alır bari.Bizim tatil devam ediyor zeyno cok mutlu hergün parka gidiyoruz evin önünde harikalar diyarı var havada günlük güneşlik tadını cıkarıyoruz bitek ben dün hasta oldum hep yattım midemi üsütmüsüm sürekli bulandı istifra ettijm bugün gecti cok sükür simdi gezmeye gidecem kızı anneme bırakacagım zaten artık herseyini ananiiii si yaptıracakmıs bezini bile o degiştirsin istiyor :KK53: yarın emzik bıraktırma seansımız baslayacak salca sürecegiz ucuna bakalım ne yapacak normalde kırmızı olan herseye aciii diyip yemiyor ama bakalım

geçmiş olsun fatmacım çok gezdin demekki konyada (yanlış dimedim dimi) oralar pek bi soğuktur şimdilerde :KK43:

Sağol canım ,doğru didin valla :) azrayi bırakıp bırakıp çıktım gezdim ,ananesi dedesi de kapalı oyun alanlarına götürmüşler ,ben hep disarlarda gezdiğim için şifayi kaptım.ya üşütme neysede şu bogazimdaki aft mahvetti beni yutkunamiyorum bile:KK43:
Kizlar varmı bildiğiniz bi yöntem şu aft illetini geçirmek için ?

günaydın kızlar keyifler yerindedir inşallah bugün evlilik yıldönümümüz evde yemeğe karar verdik yoksa zeyneple yemeğe çıkınca birimiz onun peşinde beraber yiyemiyoruz o yüzden hazırlık yapmam lazım biraz daha özenli bir yemek olsun benim meşeye :KK53: ne yapacağız dedi sen hediyenial evde kutlarız dedim bakalım alacak mı beraber gidelim beğendiğini alayım of ne alacağım diyor yok dedim ben süpriz istiyorum Allahım hale bak adama bana süpriz yap diyorum :KK33:

Evlilik yıldönümünuzu kutlarım canım ,kaçıncı yılıniZ bugün ? Hemen niye hediye al diyosun sende,belki adamcağız düşündü önceden zaten süpriz yapacaktı.bırakabileceğiniz kimse yokmu bugün başbaşa ciksaydiniz keşke .amannn bebislerden sonra özel günlerinde bi ozelligi kalmıyor zaten canları sağolsun da tek .misal ben evlilik yildonumumuzde konyadaydim,ilk defa ayrı gecirmistik,öyle telden kutladık falan:KK43:

kutlu olsun evlilik yıldönümünüz melikecim. Rabbim nicelerne erdirsin sağlık mutlulukla ve turtayla:) eşin hoşuna gidecek bişey alır inş. güzel bi gece geçirirsiniz:)

Sağol canım ,doğru didin valla :) azrayi bırakıp bırakıp çıktım gezdim ,ananesi dedesi de kapalı oyun alanlarına götürmüşler ,ben hep disarlarda gezdiğim için şifayi kaptım.ya üşütme neysede şu bogazimdaki aft mahvetti beni yutkunamiyorum bile:KK43:
Kizlar varmı bildiğiniz bi yöntem şu aft illetini geçirmek için ?

gargara falan yapsan işe yaramaz mı acaba ya sirkeli suyla falan yada tantumla

Herkese günaydınnnn .Melike evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım allah agzınızın tadını hiç bozmasın. Hediye konusuna gelince pek sürprizi kalmamıs o işin ama insallah istedigin bişeyleri alır bari.Bizim tatil devam ediyor zeyno cok mutlu hergün parka gidiyoruz evin önünde harikalar diyarı var havada günlük güneşlik tadını cıkarıyoruz bitek ben dün hasta oldum hep yattım midemi üsütmüsüm sürekli bulandı istifra ettijm bugün gecti cok sükür simdi gezmeye gidecem kızı anneme bırakacagım zaten artık herseyini ananiiii si yaptıracakmıs bezini bile o degiştirsin istiyor :KK53: yarın emzik bıraktırma seansımız baslayacak salca sürecegiz ucuna bakalım ne yapacak normalde kırmızı olan herseye aciii diyip yemiyor ama bakalım

hadi bakalım kolay gelsin darısı başımıza.. gezmelerin dibine vuruyosun eda ohhh sefan olsun tadını çıkar:)

çok geçmiş olsun canım.. artık önemli olan ufaklıkların eğlenmesi bayram onlara bayram :))

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.. valla bizim ilk evlilik yıldönümünde engin annesiyleydi sabah sekizden akşam dokuza kadar bu sene de adanadaydı iş için.. sen seninkine meşe diyosun bak beterin beteri var.. biz öyle şeyler kutlamıyoruz bile.. hatta geçen diyoki 18102009 neyin tarihiydi:) bilgisayarında görmüş.. allahtan ben de hiiç sevmem de takılmam da öyle şeylere..

sana da geçmiş olsun canım.. bayram size güzel valla mis gibi sıcacık yerde.. eğlenin bol bol bakalım.. meme içinde kolay gelsin..

bende dün sadece evi toplayıp süpürdüm.. kızı bırakcak birini ayarlarsam bugün toz alıp çamaşır yıkıcam mutfağı temizlicem.... yarın da yerleri silicem.. taksit taksit benimki zaten biyeri yaparken öteki yer kirleniyo.. üfff :KK43:

gargara falan yapsan işe yaramaz mı acaba ya sirkeli suyla falan yada tantumla

Tantum nedir kiymetcim ? Evde bi gargara surubu var ama hâlâ ayniyim .
Sibel teşekkür ederim canım,bende bugün ağır ağır evi süpürdüm odaların tozunu aldım azra uyusun yerleri silerim yemek yaparım diyodum ki sana face de yazdım ya olaylı bir uyku uyumusum ki saatler süren :) çok iyi geldi ama dinlenmişim .yemek isi de eşime kaldı artık ne getirirse.

X