2009 Aralık Anneleri

ne olsun canım ütü yapıyordum, gökay uyandı, şimdi onu doyuruyorum, müsaade ederse ütüye devam edeceğim, bu arada geçenlerde burcu sende face yok mu dedi, yok dedim, iki gün önce açtım, üstüne birde çiftlik yaptım uğraşıp duruyorum valla :))))hihoyyyt

ya kızlar bebeğim grip oldu dün doktoragötürdük ilaç vermedi 6 aylıktan küçük bbeğe ilaç veremem dedi burun aspiratörü ile temizle dedi bi de damla verdi zaten gazdan yine sabahladık bide zor nefes alıyo çok üzülüyorum benim bebeğim nezaman kurtulcak bu karın ağrısından ya

hay Allah ya, inşallah bir an önce geçer, sende bebeğin doğdu doğalı uğraşıyorsun ne diyeyim kolay gelsin, benimkide gazlıydı, düzenli olara günde iki bardak rezene içiyorum, bayağı düzeldi, çok geçmiş olsun :1no2:

burcuuuu doktora yeni ulaşabildim, üzgünüm ama süt verirken kullanamazsın dedi:1no2:

çok teşekkürler canım, başladık bakalım dün akşamdan beri sadce mamaya....benim göğüslerim berbat durumda....cup u küçük sütyen giy dedi doktor öle yapıyorum ama içleri düğüm düğüm mafoldumben

yanlız şunu anladımki insan hiç büyük konuşmıcak :KK43:( ben 2. çocuğuma en az 6 ay sadece anne sütü vericem diordum.......Allah ın izni olmadan adım atılmıyo :KK43:((

2.ayda 2 bacak 1 koldan olduysan 3.ayda yok ası canan
arzu agu yapması konuşulanlara karsılık verecek gıbı davranması lazım
atyrm 4. ayda kahkaha yanı yuksek sesle gulmesı lazım gulmemesi sorun anlamına glyr
sen bol bol konuş ben öyle yapıyrm karsılık almakta çok guzel masallah mina 3 ay 1 haftalıkken kahkaha attı mesela şimdiki bebişlerle aile daha ilgili daha erken ilerlemeleride normal

bnm hazırlattığım aşı kartındada yok görünüyorda buraya bakınca şaşırdım saol pelin

çok teşekkürler canım, başladık bakalım dün akşamdan beri sadce mamaya....benim göğüslerim berbat durumda....cup u küçük sütyen giy dedi doktor öle yapıyorum ama içleri düğüm düğüm mafoldumben

yanlız şunu anladımki insan hiç büyük konuşmıcak :KK43:( ben 2. çocuğuma en az 6 ay sadece anne sütü vericem diordum.......Allah ın izni olmadan adım atılmıyo :KK43:((

çok zor bilirim, ben Nilay'ı 13,5 ay emzirdim, bıraktıktan sonra bluzumu bile giyip çıkaramıyordum, o zaman süt azaltıcı bir ilaç kullamıştım çok ağrıdığı için :KK43:(((

:lepi:
buyuyorlar nazancım gun geçtikçe daha rahat edecegız göreceksın Allahın ıznıyle

büyüdükçe düzene giriyo annesi :nazar:
İnş.kızlar yaa maşşallahı var bir kaç gündür daha güzel uyumaya başladı:nazar:sositososito
ok :)
ted e gdreken sagda dönerken solda bır yerın reklamını yapmışlar gecerken bak su fırması
bızım elemanlar yaptı
benı hatrlarsın gördukçe :)

Aaaa bizim ev ted e çok yakın ben de bakacam ben de bakacammmdelikafadulden Ama evden ne zaman çıkarım bilmiyorumeyvahedigeldismile

kızlar benım gogsumun bırı dıgerınden daha aktif desem ınanırmısınız ? sol gogsumde sag gogsume gore verım daha yüksek :p nasıl oluosa var mı bı fıkrı olan ?? kafamçokkarıştı

benimde sağ göğsüm sola göre daha verimli hatta daha büyük oldu sola göre :KK43:

En nefret ettigim sorular :

Esim isten gelir Eylül aglar her zamanki gibi. Soru gelir " Ac mi Eylül ? " Iste o an atlayasim gelir

Normalde hergun dus alan ben simdi haftada 2 kere alinca mutlu oluyorum . O iki dusa bile girerken " Cabuk cikarsin degil mi ? " Yok hayir kuveti doldurup keyif yapcam diyesim geliyor .

aynen katılıyorum sana özelliklede aç mı sorusu beni deli ediyor

oznurss kullanıcısından alıntı
kızım çok ağladı bu akşam nerdeyse bende ağlayacaktım o ağlarken.. yavrum memeyi bile gözü görmedi ağrıdan. çok üzüldüm yaa nezaman geçecek bu ağrıları dayanamıyorum ben onun ağlamasına..bi fitil attıkta sakinleşip uyudu biraz kuzum..inşallah böyle ağlamaz bidaha:KK43:(

geçmiş olsun canım bizede çok oluyo bende acaip stres oluyorum bu anlarda inşallah bir an önce atlatırız bunları...

ben kendımı yaşlanmış görüyorum aynada sızde oylemı
yorgunluk ve uyku duzensızlıgınden olsun geçici bişey olsun yaw
hamılelıkten önce herkes aa hiç yasını göstermıyorsun derdi e zayıftıkta tabı surat muratda bellı etmezdı yası 1 senede nasıl degiştim ya

evet ya ben de aynı durumdayım hele kilo olayı yok mu canımı çok sıkıyor bi doğum yaptım perte çıktım ne üzücü halbuki ben böylemiydim senağlama

MotherandBaby kullanıcısından alıntı
baktınmı sıteye burcu dedıgım siteye
ben anneme geldım dedemın ölümyıldönumu kuran okuyacagız inşallah

allah kabul etsin allah rahmet eylesin

Neden alıntı yaptığın kişilerin rumuzunu siliyorsun,özellikle mi?
hayır ama bende hep onu merak ediyorum neden bende çıkmıyo diye şurdaki alıntı yap tuşuna basıyorum ama siz nasıl yapıyosunuz

hayır ama bende hep onu merak ediyorum neden bende çıkmıyo diye şurdaki alıntı yap tuşuna basıyorum ama siz nasıl yapıyosunuz

bizde öyle yapıyoruz ve çıkanların altına yazıyoruz cevabımızı üstteki hiç bir şeye dokunmuyoruzCADIARZU

bizde öyle yapıyoruz ve çıkanların altına yazıyoruz cevabımızı üstteki hiç bir şeye dokunmuyoruzCADIARZU

aaa şimdi anladım kişinin altındaki yerden yapıyosunuz ben mesaj yaz kısmından yapıyodum:kedi: teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

24.5 burcu geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin sütten kesmek eminim zordur ama üzülme ömerin sütten daha çok annesine ihtiyacı var ki zaten öyle olmasa doktor ilacı bırak emzirmeye devam et derdi annesi iyi olsun ki ömercik mutlu büyüsün olumunekankayizsmile

2.ayda 2 bacak 1 koldan olduysan 3.ayda yok ası canan
arzu agu yapması konuşulanlara karsılık verecek gıbı davranması lazım
atyrm 4. ayda kahkaha yanı yuksek sesle gulmesı lazım gulmemesi sorun anlamına glyr
sen bol bol konuş ben öyle yapıyrm karsılık almakta çok guzel masallah mina 3 ay 1 haftalıkken kahkaha attı mesela şimdiki bebişlerle aile daha ilgili daha erken ilerlemeleride normal
evet pelin sağol, hepimiz durmadan konuşuyoruz bu böcükle zaten, o istiyor zaten.. bazenn çenem ağrıyor vallai.. biran endişelendim artık aguları aştı kelime söylemeye çalışıyor sandım..
Başardımmbaşardım oğlum uyurken banyo yaptım ilk kez.çıktım giyindim saçımı kurtamadan uyandı ama az emdi sonra karşısında tarayıp kuruttum zemuszemus
bravo nazan.. bende temizlik yaptım..bana da bravoo
masallah de önce kendıne bence senın gıbısı yok sanırım topikte masallah sana
ama ben senın dedıgıne katılmıyorum yedım içtim dınlemdım bol bol emzırdım kı mına kadar çok emenyoktur sanırım hiç sutum tasmadı bazen agzında emerken göruyorum o da bazen kılo alması gayet ıyı mınanın sutum var emınım ama hiç tasmadı bunye meselesı bence
bencede bu cins öeselesi yani bünye meselesi
ya kızlar bebeğim grip oldu dün doktoragötürdük ilaç vermedi 6 aylıktan küçük bbeğe ilaç veremem dedi burun aspiratörü ile temizle dedi bi de damla verdi zaten gazdan yine sabahladık bide zor nefes alıyo çok üzülüyorum benim bebeğim nezaman kurtulcak bu karın ağrısından ya
çok üzğldüm canım inşşah hemen iyşleşir kuzun..

selam kizlarr gecmisi okuyamadim pc cok bakinca gözlerim agriyo iyice yaslandim 23 yasindayim ama bir kiz dogurdum kilo aldim tansiyon hastasi oldum migren var yanii baska cocuk yaparsam heralde 50 yasinda gibi olurumm

benim sutumde duzenli yersem birini emzirip sonuna kadar sutu bitirip digerine oyle gecersem masallah oluyo fiskirmasi bazennnn sag gogsum cekip cekip agzindan cikardimi fiskiriyo ama 2 3 gun diyet yapim dedim azalttim yediklerimi hemen sutum azaldii bende normal yiyorum ama evde su kondisyon bisikleti var ayakta surdugun ondan var ondan yapiyorum ama oda gobusteki yaglara fayda etmiyo sadece iste hareket olsun diye turkiyede olsam su ab rocket diye alet varya karin bolgesi icin ondan alirdim burda yokk

X