2009 Aralık Anneleri

Ben hala patates kizartmasi kola sucuk falan vermiyorum bizim aburcuburumuz disarda cubuk kraker evde pestil kuru kayisi dut kuru uzum vb...disarda bazen tadimca diye bisey var mor renk olanina mina bayiliyr alisveris yaparken ben eline onu da veryrm peynir sevmiyor mina ben de sevmem zaten sibel sana yeni aktivite ornegi olsun :) bezini cikart nazin ne oyniycam derdine sonkizimin tuvalet kitabi ve banyoda tuvaleti gelen.caillou ve mickey yeni aktivitemiz 4 gundur zaman nasil geciyor anlamayacaksin :) online gordum melikr ordaysan hala selam

selam canim sürekli açık ama başında değilim nasılsın minacık nasıl özledik sizi

ya bu çocuklar niyeyse peynir sevmiyor pek fazla. görümcemin kızıda sevmiyor. benimki bebekken yerdi ama. canım bide senin yeni aktiviteni anlamadım. sibele söyledin ama bende öğrenmek istiyorum. belki kızıma uygularım.

selam millet dün misafirlerim vardı onlar kapıdan ben bacadan ablama gezmeye gittim akşamda orda kaldım çocuklar çok özledi bugünde okullar tatil diye:) bugün döndüm .eşimde aldı zeynebi dedelerine götürdü bi kaç saatliğine şaşırdım ama sesimi de çıkarmadım azcık size bakıyım sonra da ütü yapcam onlar dönmeden:)

yemek konusuna gelince zeynep kahvaltıda hala karışım yyo öğlenleri çorba ara öğünde yoğurt bi kaç gündür artık akşamlar yemekte ne varsa azar azar zorlada olsa yediriyorum artık yoksa sadece köfte ve tavuk yiyodu bide makarna kendi yiyebildiği şeyler abur cubura bayılıyo ve gazlı içieceklere sadece arkadaşlarla ortamda olunca kola sulu cips şeker ne bulursa yiyebiliyo o da bende rahat edelim diye kaçamak yani:) kuru üzüm dut kayısıya bayılıyo bide süte sabah kahvaltısına hazırlarken nerdeyse 1 bardağa yakın içiyo ama soğuk, sıcak kesinlikle içmiyo bide gündüz aklına düşünce süüüüüüt diye isteyince .meyveyi falan eline verince azcık kemiriyo öyle bitirme huyu yok o yüzden gece yatmadan meyveleri rondoluyorum halen ablamın çocukları dışarı dolaştırmaya çakardıklarında lolipop almışlar bu aralar dışarda görünce yırtıyo kendini al diye bide ozmonun çubuklu çikolatasına markette uzun kalıcaksak ondan alıyoruz bitirene kadar alışverişi rahat yapıyoruz.

pelin tuvalet eğitimine mi başladınız doğru mu anladım :) gelişmelerden haberdar et bizi meraktayım başıma neler gelicek biliyim:)

havalar soğuyo dedik bugünde hava nasıl sıcaktı dengemiz şaştı vallahi hayırlısıyla şu kışıda bi geçirsek bebeler accık daha büyür bahara daha rahat oluruz inş. bizim daha 2 yaşını doldurunca memeyi sonrada emziği bırakma dönemimiz gelicek tuvalet eğitimine daha sıra gelmedi hayırlısı bakalım nasıl olcak düşünüyrum şimdiden :)

artık ütülerime başlıyım gece de zeynep yatınca bende yatarım dün geceden uyksuzum sabaha kadar oturdukta dolanıyorum zombi gibi:)

oyy maşallah kuzuya..

aaa tuvalet eğitimine mi başladı mina abla :)) benim önümde daha bunun için uzun bi yol var gerçi bazen kendi söylüyo söyledimmi de hemen oturuyoruz tuvalete yapıyo ama ben önce yatağına alışsın sonra memeyi bıraksın istiyorum.. önceliklerim onlar yani hepsini aynı zamanda yapamayacağım için bekliyorum bakalım..

canım naz da yemiyodu peynir ben küçük labne ve beyaz peynirlerden alıyorum eline de veriyorum çay kaşığını yiyo aklında bulunsun belki öyle yer..

canım sıkkın bu akşam biraz.. bizim işyerinde bi grubumuz vardı.. 5-6 kişi hiç ayrılmazdık.. yemekte molada.. işin dışında da sürekli görüşürdük.. bugün face de ne görim biri evlenmiş düğün resimlerini koymuş.. beni çağırmamış.. tabiki çağırmak zorunda değilde kırıldım yani.. zaten işten apar topar çıkarılmış biri olarak bu 5-6 kişiden sadece 2 kişi beni aradı.. insanlar arkadaşını dostunu ne çabuk siliyo.. zaten benim hayatım hep böyle geçmiştir.. hep arkadaşlarıma çok değer vermişimdir onlarsa beni ilk fırsatta silmiştir...

bi de bikaç gündür sürekli rüyamda deprem olduğunu görüyorum.. bugün öğlen bile bi yarım saat uyudum yine deprem oluyodu bide rahmetli babam şurda durun vs. diye bize yer gösteriyodu naz kucağımdaydı.. hayırlara çıksın inşallah..

gündüz niyetine hayr olsun arkadaşım iyi düşün ii olsun:)

diğer meseleyide salla gitsin seni düşünmeyeni sende düşünme boooooşşşveeeerrrr:)

gündüz niyetine hayr olsun arkadaşım iyi düşün ii olsun:)

diğer meseleyide salla gitsin seni düşünmeyeni sende düşünme boooooşşşveeeerrrr:)

hayır yani bide estetik oldu bu.. ozaman engin bu işi yapıyodu ya malzemeleri ücretsiz verdi muayeneyi ücretsiz yaptırdı.. ameliyat için sigortası nekadarını karşılıyosa doktorla konuştu üstüne para verdirtmedi özel hastanede vs. oldu ameliyatı yani ayıp ne bilim uyuz oldum.. zaten gidemezdim nazla ama olsun insan bi çağırır..

sen haklısın tatlım sen durdukça ve düşündükçe hepten sinir oluyosun sanırım herkesin yani hepimizin hayatta bişekilde arkdaş yada dosttan yediğimiz kazıklar (tabi şekli değişebilir dolaylı yada direkt) mevcut ama bunlar bizi tecrübelendiren ve var olan ilişkilerimizide bi şekilde yön veren olaylar Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve arkdaşlarımızı hayırlı etsin ne diyim sen sinirini boşalt burda rahat rahat .....:)

benimde buna benzer bi olay geçmişti çok yakın arkadaşım hatta eşimle beni tanıştıran arkdaşımdı o kadar yani
. zaman herşeyin ilacı oluyo bazende untulup gidiyo tabi yapılanlar yaşananlar ...

kızımı özledim batıyo rahatlık işte nasıl alışmısız dip dibe olmaya Allah eksikliklerini göstermesin(amin)

çok üzüldüm arkadaşım. insan böyle dost kazığı yiyince gerçekten çok üzülüyor. ondan sonra kimseye güvenemez oluyorsun. birilerine iyilik yaptınmı senden kötüsü olmaz. gerçeten ama böyle yani. ben çooooooooooooooooooooooooookk ama çooooooooooooooooooook bunun tadını bildiğim için. şimdi napıyorum iyicene soyutluyorum kendimi ve kimseye iyilik yapmamaya çalışıyorum. tek arkadaşım kızım annem eşim. yanlız kalmıyormuyum kalıyorum dertleşmek için arkadaş aramıyor değilim. ama sonradan düşünüyorumki. kazık yiyeceğime ynlız kalayım.

yazın bende deprem görmüştüm çok etkisinde kalmıştım. ( araba kullanırken deprem oluyor yer yarılıyor. içine düşüyorum. sonra ben dev oluyorum. arabayı elimle kurtarıyordum)hayıra yor hayır olsun.

benimde kızım yazın iki defa çişini belli etti lazımlığını getiriyordu. yapıyordu çişini. büyükte biraz zorladım galiba. şimdi kesti. bazen lazımlığa oturtturuyorum ama yapmıyor zorlamakta istemiyorum. birazda konuşma eğitimine iyicene yoğunlaşıyım konuşunca kendisi daha iyi ifade eder diye düşünüyorum. bide lazımlıklı bebekmi alsam acaba çişini yapan bebek belki faydası olurmu dersiniz?

hanımlar nasılsınız?ben grubunuza uzun kulak örmüşdüm,bir arkadaşınız pepe ördürsek mi demiş,bi bakın ördüğüm pepe ve şilaya:)

sitem HAYATIMIN İÇİNDEN.....
şila ve pepe bebekler 45 cm yaklaşık 50tl tanesi,ancak 25 cm de yaparım o zaman 25 tl olur.ptt ile kapıda ödemeli yolladıım daa önce arkadaşlara uzun kulaklarını,bu grup için uzun kulak örmüşdük
face den de görebilirsiniz oyuncaklarımı nevali kara olarak ekleyebilirsiniz,yada nevali örgü oyuncaklarım sayfam...

sihri hanım ben bu siteye daha yeni üye olduğumdan dolayı sizinle daha yeni tanışıyorum. sitenizin adı nedir? bide bu bebeklerin tanesi ne kadar?

benim face arkadaş listemde var canım.. bi gir bak derim süper şeyler var.. biz daha önce burdaki arkadaşlarla toplu olarak uzunkulak ördürdük çocukların hepsinde aynı oyuncaktan hatıra olsun demiştik.. aslında bi arkadaş uzunkulaklarla bebeklerin resimlerini çekip göndercektik güzel bi kolaj yapacaktı ama yalan oldu

neyse okadar çok çeşit varki hepsinin fiyatı değişiyo siteden bakarsın bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…