- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Ben hala patates kizartmasi kola sucuk falan vermiyorum bizim aburcuburumuz disarda cubuk kraker evde pestil kuru kayisi dut kuru uzum vb...disarda bazen tadimca diye bisey var mor renk olanina mina bayiliyr alisveris yaparken ben eline onu da veryrm peynir sevmiyor mina ben de sevmem zaten sibel sana yeni aktivite ornegi olsun :) bezini cikart nazin ne oyniycam derdine sonkizimin tuvalet kitabi ve banyoda tuvaleti gelen.caillou ve mickey yeni aktivitemiz 4 gundur zaman nasil geciyor anlamayacaksin :) online gordum melikr ordaysan hala selam
Ben hala patates kizartmasi kola sucuk falan vermiyorum bizim aburcuburumuz disarda cubuk kraker evde pestil kuru kayisi dut kuru uzum vb...disarda bazen tadimca diye bisey var mor renk olanina mina bayiliyr alisveris yaparken ben eline onu da veryrm peynir sevmiyor mina ben de sevmem zaten sibel sana yeni aktivite ornegi olsun :) bezini cikart nazin ne oyniycam derdine sonkizimin tuvalet kitabi ve banyoda tuvaleti gelen.caillou ve mickey yeni aktivitemiz 4 gundur zaman nasil geciyor anlamayacaksin :) online gordum melikr ordaysan hala selam
AMAN sibel allah korusun sen şimdiden ver biraz meyva suyu ıhlamur filan hastalanmasın
zeyno kuşuna çorbasını içirdim şimdi uyuyor son günlerde ( pekmezden sonra sanki iştahı açıldı ) maşallah 410000000000000000 kere yemek azda olsa yiyor az önce 1 kase ekmek içi doğranmış unlu domates çorbası içti hem de hiç zorlamadan zaten domates ve hıyarı seviyor bak içinde bir sürü domates var dedim yedi
ya bu çocuklar niyeyse peynir sevmiyor pek fazla. görümcemin kızıda sevmiyor. benimki bebekken yerdi ama. canım bide senin yeni aktiviteni anlamadım. sibele söyledin ama bende öğrenmek istiyorum. belki kızıma uygularım.
canım sıkkın bu akşam biraz.. bizim işyerinde bi grubumuz vardı.. 5-6 kişi hiç ayrılmazdık.. yemekte molada.. işin dışında da sürekli görüşürdük.. bugün face de ne görim biri evlenmiş düğün resimlerini koymuş.. beni çağırmamış.. tabiki çağırmak zorunda değilde kırıldım yani.. zaten işten apar topar çıkarılmış biri olarak bu 5-6 kişiden sadece 2 kişi beni aradı.. insanlar arkadaşını dostunu ne çabuk siliyo.. zaten benim hayatım hep böyle geçmiştir.. hep arkadaşlarıma çok değer vermişimdir onlarsa beni ilk fırsatta silmiştir...
bi de bikaç gündür sürekli rüyamda deprem olduğunu görüyorum.. bugün öğlen bile bi yarım saat uyudum yine deprem oluyodu bide rahmetli babam şurda durun vs. diye bize yer gösteriyodu naz kucağımdaydı.. hayırlara çıksın inşallah..
gündüz niyetine hayr olsun arkadaşım iyi düşün ii olsun:)
diğer meseleyide salla gitsin seni düşünmeyeni sende düşünme boooooşşşveeeerrrr:)
hayır yani bide estetik oldu bu.. ozaman engin bu işi yapıyodu ya malzemeleri ücretsiz verdi muayeneyi ücretsiz yaptırdı.. ameliyat için sigortası nekadarını karşılıyosa doktorla konuştu üstüne para verdirtmedi özel hastanede vs. oldu ameliyatı yani ayıp ne bilim uyuz oldum.. zaten gidemezdim nazla ama olsun insan bi çağırır..
canım sıkkın bu akşam biraz.. bizim işyerinde bi grubumuz vardı.. 5-6 kişi hiç ayrılmazdık.. yemekte molada.. işin dışında da sürekli görüşürdük.. bugün face de ne görim biri evlenmiş düğün resimlerini koymuş.. beni çağırmamış.. tabiki çağırmak zorunda değilde kırıldım yani.. zaten işten apar topar çıkarılmış biri olarak bu 5-6 kişiden sadece 2 kişi beni aradı.. insanlar arkadaşını dostunu ne çabuk siliyo.. zaten benim hayatım hep böyle geçmiştir.. hep arkadaşlarıma çok değer vermişimdir onlarsa beni ilk fırsatta silmiştir...
bi de bikaç gündür sürekli rüyamda deprem olduğunu görüyorum.. bugün öğlen bile bi yarım saat uyudum yine deprem oluyodu bide rahmetli babam şurda durun vs. diye bize yer gösteriyodu naz kucağımdaydı.. hayırlara çıksın inşallah..
ohh ne güzel canım allah bozmasın..
saol canım. çok düşüncelisin
oyy maşallah kuzuya..
aaa tuvalet eğitimine mi başladı mina abla :)) benim önümde daha bunun için uzun bi yol vargerçi bazen kendi söylüyo söyledimmi de hemen oturuyoruz tuvalete yapıyo ama ben önce yatağına alışsın sonra memeyi bıraksın istiyorum.. önceliklerim onlar yani hepsini aynı zamanda yapamayacağım için bekliyorum bakalım..
benimde kızım yazın iki defa çişini belli etti lazımlığını getiriyordu. yapıyordu çişini. büyükte biraz zorladım galiba. şimdi kesti. bazen lazımlığa oturtturuyorum ama yapmıyor zorlamakta istemiyorum. birazda konuşma eğitimine iyicene yoğunlaşıyım konuşunca kendisi daha iyi ifade eder diye düşünüyorum. bide lazımlıklı bebekmi alsam acaba çişini yapan bebek belki faydası olurmu dersiniz?
canım naz da yemiyodu peynir ben küçük labne ve beyaz peynirlerden alıyorum eline de veriyorum çay kaşığını yiyo aklında bulunsun belki öyle yer..
hani ufacık kutularda peynirler var hani piknik için veya kahvaltı tabaklarına koyuyorlar hani ondanmı? bi deneyeyim bakalım. sadece trabzon çeçin peyniri varya hani tel tel onu birazda olsa yiyo. bide o dediğinden alayım kaşıklayıp yer belki
aaa tuvalet eğitimine mi başladı mina abla :)) benim önümde daha bunun için uzun bi yol vargerçi bazen kendi söylüyo söyledimmi de hemen oturuyoruz tuvalete yapıyo ama ben önce yatağına alışsın sonra memeyi bıraksın istiyorum.. önceliklerim onlar yani hepsini aynı zamanda yapamayacağım için bekliyorum bakalım...
ohh ne güzel canım allah bozmasın..
saol canım. çok düşüncelisin
hani ufacık kutularda peynirler var hani piknik için veya kahvaltı tabaklarına koyuyorlar hani ondanmı? bi deneyeyim bakalım. sadece trabzon çeçin peyniri varya hani tel tel onu birazda olsa yiyo. bide o dediğinden alayım kaşıklayıp yer belki
evet evet onlardan.. onlara oyun gibi geliyo küçük küçük ya bi de kendi yiyince heves ediyo..
benimde kızım yazın iki defa çişini belli etti lazımlığını getiriyordu. yapıyordu çişini. büyükte biraz zorladım galiba. şimdi kesti. bazen lazımlığa oturtturuyorum ama yapmıyor zorlamakta istemiyorum. birazda konuşma eğitimine iyicene yoğunlaşıyım konuşunca kendisi daha iyi ifade eder diye düşünüyorum. bide lazımlıklı bebekmi alsam acaba çişini yapan bebek belki faydası olurmu dersiniz?
naz da tam tersine kakasını yapıyo tuvalete ama çişini daha hiç söylemedi.. ya ben lazımlık almadım direkt klozet adaptörü aldım.. bide ben tuvalete girince peşimden geldiği için hevesleniyo.. yapıyoruz sifona basıyoruz tuvalet kağıdını kendi koparıyo ellerimizi yıkıyoruz filan hoşuna gidiyo.. doktorumuz tuvalet eğitimi için en erken 22. ayın bitmesi gerekir kız çocuklarda dediği için bekliyorum ben daha erken diye.. ama tuvalet eğitimi için en önemlisi asla zorlamamak azarlamamak ve ödüllendirmemekmiş. (daha doğrusu olayı abartmamakmış) bu normal bi olay bi aferin öpücük vs yeterliymiş..
hanımlar nasılsınız?ben grubunuza uzun kulak örmüşdüm,bir arkadaşınız pepe ördürsek mi demiş,bi bakın ördüğüm pepe ve şilaya:) Eki Görüntüle 269347
hanımlar nasılsınız?ben grubunuza uzun kulak örmüşdüm,bir arkadaşınız pepe ördürsek mi demiş,bi bakın ördüğüm pepe ve şilaya:) Eki Görüntüle 269347
sihri hanım ben bu siteye daha yeni üye olduğumdan dolayı sizinle daha yeni tanışıyorum. sitenizin adı nedir? bide bu bebeklerin tanesi ne kadar?