2009 Aralık Anneleri

selam millet.. naz 5 gündür grip bugün doktora götürdüm baktım geçeceği yok.. delirtti beni.. ne tartılır ne boyunu ölçtürür off ya.. neyseki muayene oldu bizim şeker doktorumuz sayesinde.. bişey yok çok şükür sadece soğuk algınlığı.. vitamin vs. verdi.. bide devit3 verdi kışın kullanın dedi güneş görmicek kemiklerin gelişimi açısından diye.. oyun grubuna sakın gönderme dedi.. benim de tereddütlerim vardı bu kış vazgeçtim göndermekten.. işte böyle..

oyun grubuna hastalık açısındanmı gönderme dedi doktor bende düşünüyodum göndermeyi bizim dr da aynı şeyi söyledi gerek yok dedi bu arada grip için umca damlayı öneririm bizde 6 gündür gribiz umca damlayla atlattık doğal olduğu için ilaçda almamış oluyo aklında bulunsun eğer kullanmıyosan

çok gecmis olsun naz kuzusuna ,benim arkadaş ta ünv başladı oğlunu krese vermişti iki yaşında o da ilk günler iyiydi sonra ağlamaya başlamış çocuk evden çıkmıyor ağlıyor diyo,kreş tekiler de demiş iki yaş çok erken çocuk için okulu dondurun seneye getirin demişler.bizim için iyi olur fakat önemli olan bebisler zaten ,kararın hayırlı olsun seninde.sen kışında gezecen anlaşıldı :)

Çok sağol canım tahliller temiz çok sukur ,iştah ta eh işte iki üç kaşık alıyor bırakıyor.ya üzülüyorum gerçekten çok halsiz keyifsiz keşke yaramazlık yapsa eskisi gibi ,bidaha of demicem valla

evet hastalık açısından.. antibiyotiklik olur kesin dedi.. ama araştırdım da ancak anne-çocuk oyun grubu için psikolojik açıdan da uygun deniliyor.. öyle bi yerde yok etrafımda.. bizim doktor da bugün umcayı verdi.. biz bi kez daha kullanmıştık aslında 2 yaşın altına önermiyolar.. eşim sağlık sektöründe olduğundan daha öncesinde de o verdirtmişti bana.. geçen senemi ne avrupada en iyi vitamin ve bağışıklık sistemini güclendirici ilaç olarak seçilmiş..

ya evet hayırlısı artık. bana zor olacak ama önemli olan naz tabiki.. aynen öyle valla bizi yollar paklar artık..

Selam arkadaslar
Efeninde bugun burnu akmaya basladi gecede uyumadi ondan mi acaba
Umca damlayi devlet karsiliyor mu ama bitkisel herhalde karsilamaz gerci biz ozele gidiyoruz dr a verecwgimiz parayi ona vermek daha mantikli:) bizim dr burun akintisina zaditen veriyor evde vardi yatarken onu verdim efeye de icirmek olum..
Tum hasta bebislere gecmis olsun hava sogudu hemen basladi hastaliklar

geçmiş olsun nazan sizede Rabbim şifa versin

karşılamaz sanmam.. bankada karşılamıyo bizim çünkü.. bizim de genzimiz tıkalı akşamları yatırırken odasında bir fanusumuz var üstüne su koyup altına mum yakıyosun suyada bi kaç damla nane yağı damlatıyorum öyle rahat rahat uyuyo..

selam millet...

bugün komik bişey oldu girişe yeni birileri taşındı bi aile kadın anahtar sormak için gelmiş kapıyı açtım şöyle bi içeriye bakındı annen var mı kızım dedi ben bi duraksadım yooo burası bzim ev dedim yaaa çocukta senin mi dedi zor tuttum kendimi:) kadın gidince bayaa güldüm öyle işte:) o kadarda ufak gözükmyorum ama kadında bende mi sorun var anlamadım:)

hahaha süpermiş ya :))

selam kimse gelmemiş buraya bugün hanım uyudu bende bi bakınıyım dedim ama

aaaa valla kimse gelmemiş bugün benim internet bağlantım yoktu delirdim valla.. gerçi iyi de oldu vurdum kafayı uyudum :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız. kaç gündür siteye girip okuyorum yazdıklarınızı ama ben bir şey yazamıyordum. işlerim vardı. bugüne kısmetmiş sibelciğim saolasın o piknik peyniri tavsiye ettiğin için kızım peynir yemeye başladı. bu yazmadığım bir kaç gündürde kızımda gelişen bir şey var. oda çiş meslesi lazımlığı alıp geliyor açıp oturtuyorum. bazen yapıyor çişini bazen yapmıyor buda çok güzel bir gelişme benim için. bugün yazı yazma tahtasında resim yapmaya merak saldık. bana habire resim yaptırıyor. hem yapıyorum hemde isimlerini tekrarlıyorum.ir kaç gündürde uykusu şaştı. gece 1de yatıyor. 11de kalkıyor. geçende gündüz hiç uyutmadım yinede 12de yattı kerata. bugünde uyumadı bakalım gelişmeler nasıl olacak . bu arada kuzularınıza geçmiş olsun herkezin kuzusu hasta galiba benimkininde dünden beri burnu akıyor. ıhlamur kaynatıyorum bizden çay isterse ıhlamuru veriyorum. inşallah faydalı olur.

selam millet yine kimseler ugramaz olmus buralara bizim kız tam pepe manyagı oldu annem sarkısı var bana pepenin sürekli onu söylüyor cok tatlı oluyor.Bugün evlilik yıldönünmümüz 4 yılı bitirdik

oh oh gözün aydın canım.. bizimkinin de uykusu bi değişti.. düzelir inşallah.. sizede geçmiş olsun bi vitamin ver istersen..

selam millet yine kimseler ugramaz olmus buralara bizim kız tam pepe manyagı oldu annem sarkısı var bana pepenin sürekli onu söylüyor cok tatlı oluyor.Bugün evlilik yıldönünmümüz 4 yılı bitirdik

aynen eda.. bugün düştü diye ağladı ya sürekli pe peee pe pee diye şarkı söylüyo :))

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bizim de salı günü.. aynı vakitler evlenmişiz..

yıl dönümleriniz kutlu olsun ekim gelinleri benimde mayısın 26 sında 4 yıl bitmişti.

nurcan geçmiş olsun kuzuya inş. ilerlemeden atlatırsınız. tuvalet meselesine de maş. devamı gelir inş.:)

edacım kutlu olsun yıldönümünüz ve sibel sizinde gelecek yıldönümünüz kutlu olsun salıya kadar unuturum belki :)

bizmde pepeee hayatımızın ortasına geldi oturdu resmen bölüm bitince ağlıyo atıyo kendini yerlere bide dün gece pepeee pepeee acıyor diye sayıkladı gülsem mi ağlasam mı bilemedim rüyasında görüyodu heralde. bu kadar bilinç altında olunca acaba azaltsam yada hiç mi seyrettirmesem dedim gece gece ama evde tutsam kv.lerde açıp oturtuyolar pc nin başına azcık otursun diye bende bişey diyemiyorum. bakalım belkide zamanla sıkılır.bu aralar caillou ya sardı hiç seyretmesede evdee caillouuuu diye geziyo bide pepeenin eski bölümlerine o kadar ilgisi kalmadı sizde de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…