Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gezinti hatunlar ya geziyor ya uyuyyor bizde kızımla çıktık ptt den maaş çektik kredi kartını yatırdık ( ki bu ay kelimenin tam anlamıyla battım )sonra önce top havuzuna şişme oyuncaklara gittik oradan çıktık sahile parka gittik oradan çıktık deniz kenarına indik denize taş attık ufak 1-2 parça alışveriş yaptık eve döndük zeynebi uyuttum gazoz cips keyfi yapıyorum
oooooh gezinti hatunlar sizi iyi yapmışsınız. zeynepte eğlenmiştir ne güzel.
zaten sırf onun için çıktım ben bankadan dönecektim ama o oyuncakları her gördüğünde gitmek istiyordu işimiz oluyordu gidemiyorduk pek eğlenemedi orada daha büyük bir kız vardı hep dibindeydi zeynep birşeye gittiğinde koşup gidip o elliyordu o biniyordu zeynep inip başka şeye gittiğinde daha önce o koşup gidiyordu biraz canımız sıkıldı o yüzden birkaç kere de çarptı düşürdü en son top atınca ben de bağırdım dayanamadım hiperaktif bir tipti o yüzden 15 dakika dolunca normal parka götürdüm orada daha mutlu oldu koştu kaydı oynadı kuzum
gezinti hatunlar ya geziyor ya uyuyyor bizde kızımla çıktık ptt den maaş çektik kredi kartını yatırdık ( ki bu ay kelimenin tam anlamıyla battım )sonra önce top havuzuna şişme oyuncaklara gittik oradan çıktık sahile parka gittik oradan çıktık deniz kenarına indik denize taş attık ufak 1-2 parça alışveriş yaptık eve döndük zeynebi uyuttum gazoz cips keyfi yapıyorum
aynı şeyleri yazmışım
selam canım nurcandı dimi adın.
benim oğlan allaha şükürler olsun aburcuburlardan hiçbirini sevmiyo
bisküvi çikolata şeker gofret cips birde süt.... bunların hiç birini yemiyo,içmiyo. tatlıyıda sevmiyo balı zorla dedesi alıştırdı bir tek bal yiyo tatlı olarak. yemediği birşey yok bunların haricinde. meyveye sebzeye bayılıyo :) yoğurt peynirde seviyo.
senin tomiş nasıl?
Slm kizlar nasilsiniz kuzular nasil bizde bir yaramazlik yok cok sukur kudurukluk tam gaz devam sqglik yerinde olsun da herseye raziyim diyorum kis geliyor ya kapanacagiz eve burun tikanikligi hqsta insanlarla muhataplik falan simdiden geriyor beni.insallah saglikla ve cok cabuk gecen bir kis olur onumuzde
meyveyi yiyorsa onada şükür. en güzeli meyve benim fazla aram yoktur msl meyveyle. amaaa kızım ne meyvesi olursa olsun bayılıyor. o yiyince bende yemiş gibi oluyorum.günaydın benim turta uyandı ve gözünü açtığı gibi 1 3 yani bilgisayarı açtırdı
yemek konusunda zeynephiçbir şey sevmiyor sadece meme meme bir de meme
yoğurt çok seviyor yemekleri yoğurtluyarak veriyorum onun dışında ne meyva olursa olsun yiyor o bakımdan mutluyum patates kızartması seviyor o kadar
günaydınnnn herkesee
yemeklerden bahsedılmış azra sabah gözünü corba dıye açıyor baylıyor çorba çeşitlerine,, bıde tam bir et hastası maşallah,kırmızı beyaz farketmez cok sever.et diye pastırma bıle yemişliği vardır yani:))abur cubur verırısem yer hayır demez vermezsem ıstemez ama,sütü ara sıra içer,salata çeşitlrını sever hiç ekşi demez yer,meyve dende üzüm hastası elma ve muzu da sever,makarna çok sever,patates kızartması,bıde ıce tea şeftali çook sever çok vermıyorum ama severek içer verınce yani,sebze çorbasını sever en sevdığı çorba tavuk suyuna arpa şehriye.biz kola falan ıçmeyız zaten yınede aza ya bı tattırdım acı dıye gerı cıkardı:)aklıma gelenler bunlar.yumurta sarısı yemezz,şeftali yemez,yemedıklerını pek hatırlayamadım oyunlarla bı şekılde herşeyı yedırmeye çalışıyorum işte.
ha bıde peyniri hiç sevmezzz yoğurt ta ehh işte yoğurt corbasını cok ıçer.su böreğine ve kek e düştü bu aralar.cok sever sever yazmışım ama herşeyden bı kaç lokma oyle tıka basa yemez hanfendı azar azar yer.:))ona da şukur
merhaba kızlar. bugün internet bağlantım kopuktu anca girebildim. bugün kızımla habire dışarıdaydık. evet ya insan çocuğu bir şeyden mutlu olunca yaptığı şeyden kendide çok keyif alıyor değilmi. şahsen ben öyleyim. bu arada motivasyonunuz için teşekkürederim kızlar.yavaş yavaş morallerim düzeliyor gibi. anlattığım evime pek fazla tadilat yapmadan en sonunda kiracı buldum. oradan biraz para aldım çok şükür. bütünleme sınavlarım vardı 2 dersimide vermişim. alttan bir dersim kaldı çok şükür. maddiyati accccık düzeltince kızıma baharlık t-shırt, çorap falan aldım alışverişimi yaptım keyiflendim biraz anlayacağınız.
kızlarrrr kuzularınız ne yemekler seviyor , ne yemekler sevmiyor anlatsanıza. benimki salatalıkve meyve hastası sevmediği ise peynir, patlıcan yemeği sizinkilerrrr......???????????????????????
Slm kizlar nasilsiniz kuzular nasil bizde bir yaramazlik yok cok sukur kudurukluk tam gaz devam sqglik yerinde olsun da herseye raziyim diyorum kis geliyor ya kapanacagiz eve burun tikanikligi hqsta insanlarla muhataplik falan simdiden geriyor beni.insallah saglikla ve cok cabuk gecen bir kis olur onumuzde