sitem HAYATIMIN İÇİNDEN.....
şila ve pepe bebekler 45 cm yaklaşık 50tl tanesi,ancak 25 cm de yaparım o zaman 25 tl olur.ptt ile kapıda ödemeli yolladıım daa önce arkadaşlara uzun kulaklarını,bu grup için uzun kulak örmüşdük
face den de görebilirsiniz oyuncaklarımı nevali kara olarak ekleyebilirsiniz,yada nevali örgü oyuncaklarım sayfam...
sitem HAYATIMIN İÇİNDEN.....
şila ve pepe bebekler 45 cm yaklaşık 50tl tanesi,ancak 25 cm de yaparım o zaman 25 tl olur.ptt ile kapıda ödemeli yolladıım daa önce arkadaşlara uzun kulaklarını,bu grup için uzun kulak örmüşdük
face den de görebilirsiniz oyuncaklarımı nevali kara olarak ekleyebilirsiniz,yada nevali örgü oyuncaklarım sayfam...
uzun kulak beyaz bir tane köpiş var. omu uzun kulak dediğiniz?
ben hepinize iyi haftasonları sonları demeye geç kaldım. iyi pazarlar diyim bari. bende bugün kızımla akşamaaaaaaaaaaaaaaa kadar bakırköyde fink attım. ilk defa kızım bowling toplarını gördüüüüüüü çok hoşuna gitti. bayıldı hatta. daha yeni geldim. kızımla ikimizinde pestili çıktı. otobüsle eve geldik bide. 1 saat yol sürdü. allahtan kızım uyududa problem olmadı.doğdu doğalı 2. kez otobüslerde yola çıkıyorum. hep babamız götürüyor gezmelere bizi. şimdi yemek yedi biraz kuzum rahatladı annesinin bıldırcını ama çok mutluydu. kapıdan içeri girdiğimizde kayınvalidem bizdeydi evine giderken cemrenur normalde bende gitcem diye ağlardı. bu sefer hiç tepki vermedi. yorulduğundanmı yoksa gezmekten çok mutlu olduğundanmı anlayamadım. yarında eşimin arkadaşının hanımının sünnet mevlüdü var oraya gideceğim kızımla biz bu haftasonu leyleği havada gördük
herkese iyi aksamlar bende pepeye bayıldım. bugün güya haftasonu sabah 8 aksama 8 temizlik yaptım canım cıktı bileklerim sızlıyor bez degmeyen köse kalmadı hem kendime kızıyorum al bir kadın o yapsın diye sonra yine sinir oluyorum içime sinmiyor cünkü .Gribim gecmedi halen 1 hafta oldu zeynoda hasta persembe hastaneye getirdim cok öksürüyordu dr antibiyotik vermedi surup verdi kuru oksürük dedi pazartesiye kadar bak öksürük degişirse getir antibiyotik baslayalım dedi ateside yok cok sükür ama takır takır öksürüyor bugün azaldı biraz
Off kizlar azra sürekli kusuyor bugün bi alışveriş merkezine gittink arkadaşla kayu nun tiyatrosu var diye sırf azram eglensin diye yoksa hiç halim yoktu ayağım çekmiyordu valla sanırım ordaki çocuklardan kaptı salginmis ya zaten ..orda köfte falan yemişti hepsini çıkardı,heryer dw battı fiskirarak çıkarıyor ne legene yetişiyor ne banyoya .bulantı ilacı icirdik âmâ nafile yani.durup durup kusuyor .allah kimseye hastalık vermesin beterinden korusun.azra daha önce hiç kusmamisti,ne kadar zormus içim parçalandı ogururken
Anlayacağınız arkadaşlar mutlu olsun derken hasta oldu,bende de vicdan azabı mevcut.o kalabalığa niye götürdüm niye düşünemedim falan
Suan ayağımda uyuyor ins tekrar bulanmaz midesi uyur dinlenir kuzum
bu arada face son eklediğim fotolara bak naaptım
ben baktım çok güzel olmuşlar. son eklediğin resimlerin hepsi çok güzel. oyuncak sepetinin içindeki naza bide lap topla konuşan azrayla naza bayıldım.:79:
Hava ankara da da aynı sibel dün harikaydı.
Kizlar ishal için ne ilacı kullanıyorsunuz.gece boyu kustu azra sabah kesildi,bu seferde ishal başladı hiç bişey de yemiyor sadece Su istiyo ,bardak bardak Su içiyor
canım biz reflor kullandık hep.. ama bu ishali kesmek için değil hatta tam tersine kaka yaptırıyo.. ama kaka yaptırırken bağırsaktaki bakterileri temizliyo.. zaten sonra geçiyo.. naz için günde 1 saşe vermişti.. Tadı iğrenç ayrıca yoğurduna kat yedir demişti bana.. ben yarım yarım suyla karıştırıp yine şırıngayla sabah akşam verdim.. çok geçmiş olsun tekrar..
bol su içmesi iyi zaten sıvı kaybediyo bol bol sıvı alması lazım..
Sağlığın için son 48 saat | Greenpeace Akdeniz: .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./p97yCf via @AddThis