ayyyyyy biz çok yakınmışız samsundayım ben
hakkaten çok yakınmışızz
annelik piskopatlık delilik hepsi aynı bunların
aynı anda hem gülüp hem ağlama görülür
aynı kişi için hem kızma hem üzülme hissi duymaya neden olur
gece gündüz sürekli teoriler üretip nedenler arama, çözüm üretme halidir annelik
1 dakika önce içine şeytankaçmışcasına kükreyen 1dakika sonra neden yaptım diye ağlayıp sızlayan tek canlı türüdür
amaaaaaa öyle yada böyle, her yaptığı şeyde öncelikle evladını düşünür
hakkaten aynen öyle canım ya geçende eşime yakınıyorum işte neyse dedimki kızgınlıkla kızı sana bırakıp çıkıp gitcem akşama kadar gezcem dolaşcam dedim şimdi. eşimde git nereye istiyorsan git dedi. şimdi düşünüyorum şuraya gideyim buraya gideyim kahve içerim dolaşırım falan sonra diyorumki kızımsız nereye gidiyorum ben ya onsuz olmaz eeeeeeeee oralarada(cafe sinema vs.vs) onla gidilmez otur oturduğun yerde kızım diyorum kendi kendime sonra offffffffffffff offffffffff yine evdeyim diyorum başlıyorum ağlamaya
MERABA 2 GÜN GİREMEDİM GEÇMİŞ BİRİKMİŞ NE güzelresimlere bakayım fırsat bulursam ben silivrideyim canım gene en yakın benim
bige de resim yüklemiş sanırım onada bakayım gerçi diğer tarafta resimlerini görüyorum ama belki bunlar farklıdır
bizim yalığa yakın sayılır. yazlığımız kumburgazda heryaz gidiyoruz
hakkaten aynen öyle canım ya geçende eşime yakınıyorum işte neyse dedimki kızgınlıkla kızı sana bırakıp çıkıp gitcem akşama kadar gezcem dolaşcam dedim şimdi. eşimde git nereye istiyorsan git dedi. şimdi düşünüyorum şuraya gideyim buraya gideyim kahve içerim dolaşırım falan sonra diyorumki kızımsız nereye gidiyorum ben ya onsuz olmaz eeeeeeeee oralarada(cafe sinema vs.vs) onla gidilmez otur oturduğun yerde kızım diyorum kendi kendime sonra offffffffffffff offffffffff yine evdeyim diyorum başlıyorum ağlamaya
ne yardan geçerim ya serden misali
anneler olarak mı yoksa aralık anneleri olarak mı bilmem ama çatlağız cümleten biz ya
MELİKEEEEEEMMMM nerdesin niye gittin napıyonnasılsınız?:))))))))))
gelinime dikkat et heee oralarda hasta olmasın. bigeninde mi öbür tarafta adı var bakim hıııı
sibel içini ferah tut yalnız değilsin:) aynı şeyleri yaşıyoruz...yapma dedikçe yapıyolar en sonunda dayanamayıp bağırıyorum
oda dudak büküp yanıma geliyor kızdığım zaman illa öper onu affedicekmişim öpünce yüzünde gülücükler sırıtır
öpmeyince ağlamaya devam... herşeyden anlıyo bunlar işini biliyolar valla
sonra o uyurkende vicdan azabı yeyip bitiriyo neden kızdım diye ....
sen yaz biz yazalım ki accık rahatlıyalım sibel birbirimizin halinden anca biz anlarız yine.bizimkide bu ara çok sarrdı suyla oynamaya eline bardakla yada şişeyle su vermeye gör (artık suluk istemiyo hanım) hemen ya kendi bardağını yada tencerelerini kapıp kuytu bi yere çekilip döküp saçıyo halı parke koltuk ... günde kaç kez üst değiştiriyorum. su vermesem kıyametler kopuyo bana göstermelik azcık üstünden içiyo suyun sonra hemen yaramazlığa .bez ve kıyafet değiştirme olayı bizde de facia çooook uzun sürüyokızlar çocuklarımız 2 yaş depresyonuna çoktan girdi bile bizi de böyle depresif yaptılar 4 yaşına kadar kolay gelsin hepimize....:)
maşallah cemrenura
gördüm resimlerini kuzunun
ya teyzesi ilk kez içti süt, bide oğluşum yaşına girer girmez emmeyi bırakmak zorunda kaldı. o zamandan beri ilk sütü işte. çok sevindim valla içtiğine, balı haktanda seviyo hiç tatlı yememesine rağmen baldan yiyo. arada veriyorum bende 1 tatlı kaşığı kadar.
bağırma konusuna gelince, hır gür resmen kavga ediyoruz oğlumla bazen
yaramazlığı çooook, inadıda var. inadına mı yapıyo yoksa unutuptamı bilmiyorum ama yapma dediğim şeyleri tekrarlayıp duruyokızınca ağlıyo annem anneeemmm diye sarılıyo bana ki seveyim okşayayım affedeyim diye
ayyyyy işte o zaman içim gidiyo var ya
ya arkadaşlar bu arada özel değilse nerelerde oturuyorsunuz. ben msl istanbul avcılarda oturuyorum bana yakınolan varmı?
hakikaten arkadaşlar olumlu seylerı yazdığımız gıbı olumsuzlarıda yazalım,yararlı oluyo.en azından benım kızım nıye boyle dıye daraldığımda aa demek kı normal herkesın kı boyle yaptığına gore dıyorum bıraz rahatlıyorum ya
bugun benı delı ettı azra ya hala küssüz ,tabı anlıyosa.sırf onun mutluluğu ıcın ne bıleyım aktıvetesı oksıjenı flan dıye sabahın korunde bı lokma bıle yemeden dışarı cıkarıyorum ya donuşte benı rezıl edıyo,ne ıkna oluyo ne laf dınlıyo.arkadasla sitenın dışındakı parka gıdelım değişiklik olur dıye guzel guzel oynadılar donerken bındır arabasına bındırebılıyossan,elıf hemen oturdu cıtı cıkmıyo kızın bızım kı yırtıyo kendını,elıne bışıler verdım neyse ıkna oldu bındı donuyoruz ,yol boyu da konuşuyorum anlatıyorum guzel guzel 5 dakkaya tekrar zırladı bu donecek ılla,ındırdım hadı arabanı sen sur falan dıye e alıyo arabayı yola karsı suruyo kızım yapma etme dur yok hemen aglamalar kendını yere bırakmalar falan eve yaklaşmışken benım sabır taştı tabı aldım attım arabasına aglarsan ağla yettı artık dıye bağırdım ,başkasının yanında bağırıncada ıyıce alındı bu başladı içli içli ağlamaya,eve gırene kadar ağladı.duş aldırdım uyuttum bu sureçtede hıç opmedım sevmedım vallla(ya sureklı gonlunu yapmaya calış ıkna etmeye çalış laf anlat gına geldı ,,sonrada dayanamadım eşim ne oldu nıye bu kadar sınırlendın deyınce ona anlatırken başladım ağlamaya,sınır kupu bı ınsana dondum ya ıyıce.o da yazık ne desın cok zor zamanları ama geccek geccek uzulme felan dedı de ben hungur hungur cocuk gıbı agladım.hem azraya bağırdığıma onu uzudğüme agladım hem onun benı sureklı uzmesıne agladım,cok zıt duygularla agladım yanı...
ya ben de naz olmadan hiçbişeyden keyif almıyorum piskopatlık işte
ya benimki şu honey ballar var ya alıyo onu oturuyo tv nin karşısına eme eme bitiriyo.. tabi üstü başı koltuk heryer bal oluyoinat bu aralık bebelerine has bişi heralde bide benimki oğlak burcu yükselenide oğlak bende inatçıyımdır naz bildiğin keçi!! asla ona istemediği bişey yaptıramazsın..
ya ben bir kere tüp ballardan aldım dediğin gibi heryere damlatıyor zaten üzerini on defa değiştiriyoruz bide onu verdimmi (all kirlet kızım az yıkadım zaten bunuda yıkarım gibi oluyor) bende kayın pederim karstan bal yolladı her sabah onu veriyorum. oda olmasa tüp almayı düşünmüyorum bende oğlak burcuyum (ocak2) kızım yay burcu (aralık 4) çok inatlaşıyoruz oolmuyor kavanozda bal alırım herhalde. kızımla biz çok kavga ediyoruz çok edepsiz benimki :)))))
ben küçükyalıda oturuyorum canım..
sende uzakmışsın yahu:))))
ya işte ben de ona sinirleniyorum her istediğini yapıyorum o mutlu olsun diye neler neler yapıyorum ben bişey isteyince o yapmıyo.. ama daha küçükler nerden bilcekler ama işte insan öyle hissetmiyo o an..
aynennnnn aynennnnn
ya ben de naz olmadan hiçbişeyden keyif almıyorum piskopatlık işte
ayy canım ne güzel acıklamışsın,aynennn dıyorum.ayyyyyy biz çok yakınmışız samsundayım ben
annelik piskopatlık delilik hepsi aynı bunların
aynı anda hem gülüp hem ağlama görülür
aynı kişi için hem kızma hem üzülme hissi duymaya neden olur
gece gündüz sürekli teoriler üretip nedenler arama, çözüm üretme halidir annelik
1 dakika önce içine şeytankaçmışcasına kükreyen 1dakika sonra neden yaptım diye ağlayıp sızlayan tek canlı türüdür
amaaaaaa öyle yada böyle, her yaptığı şeyde öncelikle evladını düşünür
hep aynı ya aynı aynı aynı ağlamktan başka çaremiz kalmıyor. benimkide parka gidince geri dönüşte öyle yapıyor bazen kızımı hiç parka götüresim dahi gelmiyor.
benımde gelmıyor,hemen hemen her cıktığımda bıdaha cıkarmıcam dıyorum ama kıyamıyoruz kı işte.bu kadar değişik ruh halllerıne nası gırebılıyorum kendıme hayret edıyorum
bu arada topıgımız kışın gelmesıyle beraber eskı kıvamına donuyor sanırım...
oooo yazlık bayağı yakın inşallah yazlığa geldiğinizde görüşürüz gerçi havalar hala güzel siz döndünüz mü
ne yardan geçerim ya serden misali
anneler olarak mı yoksa aralık anneleri olarak mı bilmem ama çatlağız cümleten biz ya
MELİKEEEEEEMMMM nerdesin niye gittin napıyonnasılsınız?:))))))))))
gelinime dikkat et heee oralarda hasta olmasın. bigeninde mi öbür tarafta adı var bakim hıııı
beni öte tarafa davet eden bige zaten o hep orada ben pek ısınamadım oraya sizi özlüyom
bütün çatlaklar toplanmışız valla ::)))))
aynen bugün işlerim vardı çarşıda kızı da giydiridm k.valideyi gördü kapıda girdi içeri o da daha rahat işlerini hallet burada kalsın dedi ama ben pipirikli koştura koştura gittim döndüm ama hep dipdibe oluncada kızıyorum bazen bağırıyorum kızdığımı görünce uzanıp cici yapıyor öpüyor şebek gel de kız heen yumuşuyorum
sizin bbeler aayakta mı zeynep uyuduğu zaman girebiliyorum ancak öbür trlü hiç rahat vermiyo çünkü klavyenin tuşlarını tek tek çıkarıyo sıpa takabilidğimi takıyom takamadığıma da eşime havale ama yüz kalmadı artık ondan arada açamıyorum.
şimdi uyudu benim ki bilgisayara 1 3 diyor tutturuyor bir uç bir uç diye açınca biraz takılıyor birşey yapıyor ama mouse bırakmıyor ee kapatırsam açıyor omouse kullanırken ben birşey yapamıyorum bugün mesela ona pepee açtım biraz seyretti
bu arada kilo mevzuu olmuş zeynep 10 kilo sadece çok üzülüyorum ama yemiyor ne yapacağımı şaşırdım gerçi bende zayıf bebekmişim ama hiç hasta olmazdım zeynep de maşallah pek hasta olmaz ama ne yapsam bilmiyorum şimdi sibelden duydum her sabah 1 şırınga pekmez veriyorum itiraz etmiyor meyvayı çok seviyor dün ayıptır söylemesi 2 muz yedi korktum ağır gelecek diye ama neyse dokunmadı
selam millet doktordan geldik zeynebin demir depoları sıfırlamış demir şurubu başladık bi çinko bide vitamin yazdı 2 ay kullanıcaz tahlil tekrarlıycaz sonra bakcaz artık sabahtan beri sokaklardayız yeni geldik eve benim cadı sızdı sonunda bu kadar yorgunluğa bahsettiğiniz gibi sokağa girdiğimizde bastı yaygarayı eve girmiycekmiişiz bütün derdi gücü o mümkün olsa bahçeli bi ev çadırda yatırıcam hanımı yada köye taşınıcam.
bu arada bende hasekide oturuyorum sen nereye taşınıyosun nurişcan ? senin asıl adın ne kaçırmış olabilirim:)
sizin bbeler aayakta mı zeynep uyuduğu zaman girebiliyorum ancak öbür trlü hiç rahat vermiyo çünkü klavyenin tuşlarını tek tek çıkarıyo sıpa takabilidğimi takıyom takamadığıma da eşime havale ama yüz kalmadı artık ondan arada açamıyorum.
ben telden gıırıyorum ya sık sık o bakımdan eccık rahat ettım yoksa azra laptop ı acınca hemne kapama tuşuna basıyo...
YA ARKADAŞLAR ŞU OTEKI TARAF DEDİĞİNİZ NE RE Sİİİİİİİ???anlamadım gıttı kaç kere sordum burda bı cevaop veren olmadı yaaa,,üsülüyorum amaaaa
nurti diye bir site tatlım
heh nurturia yok canım bir kaç arkadaş oraya kaydı onu söylüyorduk biz buradayız
bu arada topıgımız kışın gelmesıyle beraber eskı kıvamına donuyor sanırım...
selam millet doktordan geldik zeynebin demir depoları sıfırlamış demir şurubu başladık bi çinko bide vitamin yazdı 2 ay kullanıcaz tahlil tekrarlıycaz sonra bakcaz artık sabahtan beri sokaklardayız yeni geldik eve benim cadı sızdı sonunda bu kadar yorgunluğa bahsettiğiniz gibi sokağa girdiğimizde bastı yaygarayı eve girmiycekmiişiz bütün derdi gücü o mümkün olsa bahçeli bi ev çadırda yatırıcam hanımı yada köye taşınıcam.
bu arada bende hasekide oturuyorum sen nereye taşınıyosun nurişcan ? senin asıl adın ne kaçırmış olabilirim:)
ya bende ya uyuduğunda yada üstkatımda görümcem oturuyor okuldan sonra kızı bize geliyor 8 yaşında kızım bayılıyor kuzenine o gelince girebiliyorum yoksa beni bırakmıyo. annemde bizde onlar oynarken annemi koyuyorum başlarına otururken gözetlesin diye aradaaaaaaaaaa işlerimden fırsat bulursam kaçamak yapıyorum işte.
hııııı tamam ozaman. aman bir yere kaybolmayın he. yeni bulmuşum zaten sizi. ev problemleri çocuk problemleri derken terapi gibi geliyorsunuz zaten bana bundan sonra sizi hiçççççççççççççççmi hiçççççççç bir yere göndermem heeeeeee
hııııı tamam ozaman. aman bir yere kaybolmayın he. yeni bulmuşum zaten sizi. ev problemleri çocuk problemleri derken terapi gibi geliyorsunuz zaten bana bundan sonra sizi hiçççççççççççççççmi hiçççççççç bir yere göndermem heeeeeee