- 17 Nisan 2009
- 2.853
- 4
- 45
Maşalah ya sizinkilerin kilosu iyi bizimki çok düştü 12 kilo boyunu bilmiyorum ama,hala yemiyo bizimki hadi diyorum aralığa kadar emzireyim ozaman ayırırım
ama ozamana kadar çocuk iyice kilo vercek
aynen ben de yılbaşından sonra memesiz yeni bir yıla başlayalım diyorum ama naz da memeye güvenip hiçbişey yemiyo..
günaydınlar
ben bim'deki poşet tozlardan aldım içinde koruyucu madde yok hem çok iyi renk veriyor hem çok güzel kokuyor (aslında kokmasa daha iyi yeme arzusu uyandırmazdı) ama yapıp içirir misin dersen cevap kocaman bir HAYIR sadece hamur içinde sıkıntı olmayacak kadar iyi
günaydın şekerim..
tünaydın millet
naz nasıl oldu sibel ishali? bizimki 10 gün sürmüştü sonra kesildi ilaç vermedi doktor mikrop ollmayınca....
valla dün işte nerden baksan en az 10 kere altını değiştim bugün sabahtan beri 1 kere yaptı ama ensesine kadardı naapsam bilemedim bende doktora götürsem mi diye.. benim doktor ters yerde vesait yok arabayla gidim desem yolları bilmiyorum taksiyle gitsem uzak.. yani yoksa şimdiye on kere götürmüştüm.. bide işten çıktım ya önce kadıköye gidip sevk almam gerekiyo vs..