- 20 Mayıs 2008
- 5.035
- 0
- 45
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
nuriscan,nisabeyza+,Nehir67+,serinus+,
gece gece toplandık gene kuzuları uyuttunuzmu kııııııııııııııı?
yok dibimde gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
nuriscan,nisabeyza+,Nehir67+,serinus+,
gece gece toplandık gene kuzuları uyuttunuzmu kııııııııııııııı?
nurti diye bir site tatlım
uyuduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
biz neden uyumuyoruz ki
Ay bende bi saattir yatakta dönüp duruyorum melike ya uyku tutmuyo
kizlar uyanın bakim bugün işim çok konserve biber yapmayı deneyeceğim uyumayın yardıma gelin
Herkese iyi geceler valla artık gecmiş okuyoruz oh be her gelen okuyup cıkmayıp 1 2 kelam yazsa ne güzel olur aslında ya ben nurtı sitesine üye oldum ama beni sarmadı ya bakmıyorum bile artık .Zeynep gecen hafta hastaydı şimdide grip oldu ya bu havalar mahvetti bebeleri ,sinir konusuna gelince aynı durumdayız bir bagırıyorum tüm aparmanı gec mahalle duyuyor ama cıldırtıyor herseyi istiyor vermeyince yerlere atıyor kendini, suları halılara döküyor, üstünü degiştirtmiyor kıyafet begenmiyor neler neler işte
herkesin sorunu aynı okuduğum kadarıyla.bizde de durum farklı değil.bende bir ay öncesine kadar kızıma çok bağırıyordum.sinirli bir yapım var zaten.ama sabiha paktuna keskin(çocuk sağlığı ve hast.ve çocuk nörolojisi uzmanı),adem güneş (uzman pedagog) gibi uzmanları dinleyince,bağırmanın dövmekten farkı olmadığını,0-3 yaş dönemin çok önemli olduğunu,hayatını bu dönemde yaşadıklarının yön vereceğini vs.okudukça dinledikçe artık çok daha dikkatliyim.bilginize..
eveet size iki anımı yazmak istiyorum:))
1) dün nazın ishali hala devam ettiğinden tamam artık on tane bez değiştirmiyoruz 3-4 ama devam sonuçta doktora götürim dedim.. bizim doktor bana çok ters yerde taksiyle gidip gelmem lazım muayene ücretide 200 tl.. tamam banka veriyo parasını ama önce ben ödicemde faturayı göndericemde onlar ödicekte vs vs.. bide test vs isticekler dünyanın parası.. dedim sağlık ocağına götürim.. gittik daha masaya oturttum bacaklarını belime doladı elleriylede boynuma sarıldı çığlık çığlığa ağlamaya başladı.. dr muayene edemedi tabi.. sonra reçete yazdı.. (muayene etmeden reçetemi yazılır canım) sordu sadece kaç gündür var ailede başka varmı vs. tamam şu şurupları kullan.. tabi ne kilosuna ne boyuna da baktıramadık..
1.si ben bu sağlık ocağındaki doktora anlam veremedim. niye muayene etmediki? çok üzüldüm canım kilosuna falan baktıramadığına stres yaşadığına bence naz hala hasta ya onun stresi var bence nazda ben öyle düşünüyorum.
2) sabah oyun grubuna gittiiikkk.. sonuç facia:)) hiç ummadığım gibi oldu.. naz oyuncaklarla oynamayı çok sever kendi yaşıtlarıylada.. zaten grup 7 kişi.. öyle çok kalabalık değil.. ama hiiiçç sevmedi sürekli ağlayarak yanıma kaçtı.. en son zaten (yarım saat durduk) elimden tutup tutup kapıya götürdü gidelim diye.. bizde geldik..
ayrıca yuvayı da hiç beğenmedim.. ben bi yere daha baktım ama bana biraz uzak diye bide anneleri almıyolar diye istememiştim.. ama tüm öğretmenler filan baya donanımlı.. biz oyun grubuna sadece çocuk zaman geçirsin diye bakmıyoruz işte ince motor becerileri vs. herşeyi anlattı bana.. burası hiç öyle değil.. hadi çay yap getir götür aa bak top al arkadaşıa ver.. hoşuma gitmedi yani.. eski püskü oyuncaklar.. valla bizim evde daha çok var :))
şimdi soru buraya göndermekten vazgeçtim.. seneye kadar beklesemmi (tabi bu benim ruh sağlığımı bozacak) yada öteki tarafamı başlasam ptesi?? öteki tarafın müdürü dediki bize bırakacaksınız 10 gün deneme süresi ama siz gelmeyeceksiniz ilk günler çok ağlayacak (sonuçta ilk kez ayrılıyosunuz, yabancı bi ortam vs.) sonra biz size başlamaya hazırmı değilmi oyun grubu yeterlimi yarım gün kreşmi vs. bilgi vericez siz de kararınızı ona göre verirsiniz dedi..hiç ellerimle ağlayacağını bile bile bırakmak gelmiyo ama ikimiz için de başlaması iyi olacak aslında ayy çok karışığım yardım edin imdaattt
saat 2 oldu ben yatayım iyi geceler
kimse ziyaret etmemiş halen burayı ya. offff bende bugün rahatsızım hiç kolumu kaldırcak halim yok ama işler gene beni bekliyor. sanki sabah etrafı toparlamamışım gibi yine dağınık yine dağınık. kızım saolsun. kızımı yatırdım bu sefer yemek yap pazara git falan zaman geçti kızım yine uyandı . ben şimdi yine etraf toparlıcam ve kızım yine dağıtacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk