2009 Aralık Anneleri

evet sibel bende oyle duşundum gecen sene sadece annemle babam gelmışlerdı işte ılk yaşı dıye..bu sefer arkadaşları da olsun ıstıyorum,ben yıne evde yaparım buyuk ıhtımal ama guzel bı hazırlık duşunuyorum tabıkısı:))kım bılır nasıl mutlu olurlar ya o gun
naz ın hedıyesını cok guzel duşunmuşsun cook anlamlı bu yıl ne yapacaksan erken soyle de fıkır olsun bızede yaa ,benım hıç haberım yoktu senın hedıyenden,cook hoş.

fatmacım sen de bu sene yaptır.. temanın sitesine giriyosun belirli bi miktar karşılığında onlar istediğin kişi adına ağaç dikiyolar sana da sertifika gönderiyolar.. bizim nazın adına olan sertifikayıda odasına astım :)) bu sene oyuncak vs almayı ben de düşünmüyorum yada kıyafet onları zaten herzaman alıyorum... fotoğrafçıda prof. resim filan çektiririm belki.. zaten pastasını kendi resminden yaptırıcam..

şimdi vakfın sitesine bir gözgezdirdim. çokta bir şey değilmiş fiyatı. doğum gününü beklemem diktiririm fidanımızı. gerçekten çok güzel bir fikir. hay aklınla bin yaşa sibel.

Evet canım ya iyi fikir,yarın bende bi bakayım çok hoşuma gitti.bizde asariz odamıza inşallah .
Bende oyuncak yerine başka bisiler düşünüyorum ama bakalım,
Ben yatıyorum artikim herkese iyi geceler kesintisiz uykular diliyorum...

maşallah ben hiç öyle çocuk görmedim melike :)) naz sürekli annnee gel şeklinde yanında bile olsam :))

asıl seninki iyi bence.. kendini savunuyo hiç olmazsa her an şimdi hangi çocuk ne yapacak diye bekliyorum parkta.. müdahale etsem iyice pısırık olcak etmesem ağlama krizine giriyoruz off offff.. afferin turtaya :))

tek tek çıkarsaydın keşke.. biz nazla her akşam bi kitap seçiyoruz sonra resimlere bakıp ben hikayeler uyduruyorum arada naza da soruyorum o şekilde dikkatini çekiyo.. aaa bak abla naapmış diyorum mesela alkış yapan bi kız resmine o da hemen alkış yapıyo vs. sonra diyorumki evet yemeğini bitirmiş alkış yapıyolar filan :))uydur uydur anlat :))

ya benim kız sabahları 08:30 da kalkıyo akşamları 22:30 da zorrrla uyutuyorum bide bütün gün parktayız bilmem ne nasıl bukadar enerji buluyo pess..

dinimize görede her insanın dikili bi ağacı olmalıymış.. bebişlerimize mümkün olduğunca güzel bi dünya bırakmak lazım hem.. seninki daha iyi her gittiğinde gösterirsin anlatırsın.. bizim öyle dikecek bi yerimiz yok maalesef..

ya aslında ben de şimdiden dışarda kutlamak istemiyorum çünkü büyüyünce zaten öyle olur.. ama ev de çok küçük bizim ama yinede evde kutlama taraftarıyım bakalım kaç kişi gelcek vs. ona göre netleştiririm..

şimdi vakfın sitesine bir gözgezdirdim. çokta bir şey değilmiş fiyatı. doğum gününü beklemem diktiririm fidanımızı. gerçekten çok güzel bir fikir. hay aklınla bin yaşa sibel.

valla fikri bana veren pelin di.. pelin de aralık annesi ama o da artık pek gelmez oldu buralara..

selam millet sayfalar birikmiş :)

bu saat oldu zeynep yeni uyudu benim bişey yazacak halim kalmadı kusura kalmayın biriktirip yazıcam artık

okudum ama naz dışında yeni hasta bebe var mıydı hatırlamıyorum herkeslere geçmiş olsun toptan naz nasıl oldu sibel?

zeynep daha ii sadece hapşırdığında burnu akıyo o da normal heralde normalde de oluyodu çünküm....

bizm o bloklardan vardı hatta annem kalanları saklamış ki zeyneple gittiğimizde arada oynuyoruz çok severim ben onları:)

hanım kalktı herkesllere ii geceler olsun ahhh bi deliksiz uyku uyuduğumuz gece görebilecek miyiz

günaydın herkeseeee
ne güzel geçmiş bikaç sayfa
kız bi benim mi yokmuş bloğum :)
gerçi ben normal bir çocuk değilmişim olsada oynamazdım herhalde
sadece tek bir oyuncakla oynardım iyi hatırlıyorum kocamaaaaaan nerdeyse benim boyumda olan tom kedim vardı :)))))
onunlada güreşiyodum normal oynamıyodum

ooooo bige hanım hoşgeldiniz efem uğramayın bakalım siz buralara biz iyiyz çok şükür sen nasılsın kuduruk paşa nasıl uslandımı azcık aynımı anlat hele..

ben de iyiyim kuduruk paşa da iyi çok şükür tam gaz azmaya devam son 15 gündür falan iyiden dillenmeye başladı papağan kıvamında her duyduğunu kendi dilinde tekrarlıyor

sibel oyun hamurlarına erken değilmi? ağzına falan almıyormu? kutuların üstünde 3+ yazıyorda ondan soruyorum?

oyun hamurunu biz evde yapıyoruz. un,tuz,su ve hani içecek hazırlama tozları var ya (onların en az kimyasal içereninden tercihen) onu katarak renklendiriyoruz.. tuzu da çok bol miktarda koyuyoruz ki ağzına attığında tadını sevmeyip tekrar ağzına sokmasın

allah sağlıkla tamamına erdirsin sevgi sıralı olmuş ne güzel

portakal hanımın anası günaydın
nabersin bakalım? kuzulara da bin maşallah haktan kuduruyor kız büyüyor oh ne güzel

ya nazın gribi geçti bugün de ishal sabahtan beri 6 kere filan değiştim altını.. reflu verdim bakalım..

yasemin valla ben de hatırlamıyorum o blokları halbusi yaşım da müsait ama :)) benim çok oyuncağım vardı minimekanikler vardı asıl onlarla çok oynardım..

bigecim hoşgeldin canım.. hemen resimlere bakmaya gidiyorum herkese slm..

beraber aldık ya canım kitapları gördü torbalara koyarken hiç bırakırmı. ama bugün tek tek çıkarıyım diyorum. ama genelde bana okutmuyor veya hikaye anlattırmıyor. hep kitabı benden çekip kendi sayfaları çeviriyor. ama dün şöyle bişeyde oldu çok hoşuma gitti. ben bir kitabı okuyorum ya oda başka bir kitabı almış eline benim gibi ses çıkarmaya çalışıyor. seslerimiz bir birine karıştıkça ben çok eğlendim bu arada farklı farklı kelimelerde çıkarmaya başladı kızım. bir kelimeyi bir kere söylüyor ama söylüyor ya işte buda güzel. dün bırakkkkkkkkkkkkkkk, bunu allllllllllllllllll (buraya gel diyordu ama bunu al demiyordu), ve bugün babacığımmmmm dedi. (baba diyodu zaten "cığımı" ekledi)

ya benim kız sabahları 08:30 da kalkıyo akşamları 22:30 da zorrrla uyutuyorum bide bütün gün parktayız bilmem ne nasıl bukadar enerji buluyo pess..
vay be ne enerji varmış prenseste

dinimize görede her insanın dikili bi ağacı olmalıymış.. bebişlerimize mümkün olduğunca güzel bi dünya bırakmak lazım hem.. seninki daha iyi her gittiğinde gösterirsin anlatırsın.. bizim öyle dikecek bi yerimiz yok maalesef..
ayıpsın canım sizede dikeyim bir fidan. resmini yollarım sürekli. hatta tanışıp kaynaşırsak naz hanım biraz büyür ozaman gelirsiniz meyvesini yersiniz ama bende bir fidan bağışlayıp sertifika almayı düşünüyorum yeni evimizdeki odasında duvarına asarız.

hım iyi fikirmiş aslında sibel söyledi söyleyeli hep aklımda sürekli fiyat araştırması yapıyordum. şuan parama kıyamıyorumda ama un, bol tuz ve suyla bende yapabilirim en az kimyasallı içececek tozları derken hangileri mesela söylersen sevinirim ona göre bende alırım.

benimde kızım bugün öksürüyor bizde doktora gittik. soğuk algınlığı ve öksürük için peditus verdi onu başladım şimdi. boyu ve kilosunada baktırdım. 15,5 kg 90 cm boy. kızlar burun için doktor solisyonda kullanmamı söyledide evde damlatmalı var onu kullancam şimdi. ama kızlar siz spreylilerden kullanmaya başladınızmı ? hala bu damlalılardanmı kullanıyorsunuz? benim kızım bu damlalıyı zor kullandırtıyor bu elimdikiler bitince spreylimi alsam acaba diyorum.

arkadaşlar kızım için özel albüm yaptım. benimde zillimi görebilirsiniz artık.

Masallah nuris kizinin kilosuna benm oglusa tombis derdler birde bugun olctum tarttim 14-14.5 kilo arasi 94 cm boy hep buyuk saniyolar
Bu aksam esimin isyerindeki arkadaslarinin esleriyle bayan bayana yemege gittik cocuklara babalar bakti :)) cok iyi oldu kadin sohbeti azcik kocalari da cekistirdik ax kafam rahatladi..
Herkesler iyidir ins hasta bebisler iyilesmistir umarim kiymet merak ettim ufurme falan dr lar da ammma kafa karistiriyorlaf. İcini rahat tut arkadasim hicbiseycigi yoktur kuzumun.

geçmiş olsun ve maşallah ben de çok merak ediyorum kilosunu boyunu benimki 85 cm in üstünde değildir kilo da tahminen 13 ten fazla değildir.. sağlık ocağına gidip bi baktırsammı

bizim ishalimiz son sürat devam ediyo bugün bi on kere altını değiştirmişimdir reflu verdim bakalım yarına nasıl olacak yoksa doktara gitcem bende..

saol canım . götür götür ben kilosunu biliyordumda boyunu bilmiyordum iyi oldu.

Maşalah ya sizinkilerin kilosu iyi bizimki çok düştü 12 kilo boyunu bilmiyorum ama,hala yemiyo bizimki hadi diyorum aralığa kadar emzireyim ozaman ayırırım
ama ozamana kadar çocuk iyice kilo vercek

günaydınlar

ben bim'deki poşet tozlardan aldım içinde koruyucu madde yok hem çok iyi renk veriyor hem çok güzel kokuyor (aslında kokmasa daha iyi yeme arzusu uyandırmazdı) ama yapıp içirir misin dersen cevap kocaman bir HAYIR sadece hamur içinde sıkıntı olmayacak kadar iyi

saol canım bu fikiri ilk fırsatta uygulayacağım.

tünaydın millet

naz nasıl oldu sibel ishali? bizimki 10 gün sürmüştü sonra kesildi ilaç vermedi doktor mikrop ollmayınca....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…