ya evet ben geçen sene küçük anlamaz nasılsa diyip evde aile arasında kutlamıştım ama bu sene istiyorumki arkadaşları da olsun hatta istiyorumki kadınlar kulübündeki arkadaşları toplim ama ev küçük sığmayız bi yer ayarlamayı düşünüyorum bakalım kısmet.. hediyeye gelince geçen sene ben ağaç diktirmiştim sertifikası da hediyemdi :)) bu sene daha düşünmedim.. araştırma içindeyim..
fatmacım sen de bu sene yaptır.. temanın sitesine giriyosun belirli bi miktar karşılığında onlar istediğin kişi adına ağaç dikiyolar sana da sertifika gönderiyolar.. bizim nazın adına olan sertifikayıda odasına astım :)) bu sene oyuncak vs almayı ben de düşünmüyorum yada kıyafet onları zaten herzaman alıyorum... fotoğrafçıda prof. resim filan çektiririm belki.. zaten pastasını kendi resminden yaptırıcam..
hastalara geçmiş olsun ben kuzenimin kızı gibi çocuk görmedim zeynep 7 aylık filandı oturmaya gittik o da hasta olmuş ben bulaşmaz daha meme emiyor dediğim halde kız daha 4 yaşında odanın köşesine gidip öksürüyor sonra uzaktan sadece ayaklarını seviyordu bir bütün gece hiç yanına gitmedi zeynebin
konuşmasına bayılıyorum ama 1 saniyede 50 kere sadece anne diyor son 3 gündür ama bana seslenirken anane diyor ben kimim diyorum anne diyor çağıracağı zaman anane
sizinkiler sakinmiş iyi valla benimki çok fena her an birilerinin kafasına vuracakmış, ısıracakmış, saçını çekecekmiş gibi geliyor bana. hele parkta bebeklere ablalara sarılmaya kalkar bebeklere sarılırken ödüm kopar bide benim kız cüsseli 3 yaş gibi duruyo birilerini altına alacak diye ödüm patlıyor. abimin oğlu var 3 yaşında kızıma hiç bir oyuncağını vermez birbirlerine girerler o büyük olduğu ve kuvvetli olduğu için muhakkak kızıma zarar gelir veya gizlice bişiler yapar. kızım başlar ağlamaya ammaaaaa benim kız herkezin ortasında sakin bir anı bulmasın ya ısırır, ya saçına dalar , yada eline sert bişi alır allah ne verdiyse. tabi ben o sırada kızım abine niye öyle yapıyorsun diye kızarım. içimdende afferin kızım sana gizli saklı köşelerde yaptıklarının acısını çıkar derim
iyi olur canım. bugün 8 tane minik hikaye kitabı aldım kızıma . evde okuyorum şimdi resimlerinide göstermeye çalışıyorum. zilli kızım elimde okuyorum ya birini çekiyor birini veriyor tam okuyom yada resimden masal uydurmaya çalışıyorum. hiç ilgileniyormu yine birini çekiyor birini veriyor o işin haylaz kısmına bakıyor velet. hoşumada gidiyor hareketleri ben güldükçe oda gülüyor kerata .ama anlasada keşke dinlese çok özeniyorum kitap okumaya. o günlerde gelecek ama ben biraz sabırsızım.
valla ben yine evde doğum günü kutlarım diye düşünüyorum. ama yeni evimde kutlayacağım . ama daha hiç hediye falan düşünmedim.
ya canım baktım ben başa çıkamıyorum hep 12 de yatıyordu. iki gündür sabah 9 de kaldırıyorum akşam 10 da yelkenler fora aman nazar değmesingeç yatınca bende uyuyakalıyorum. evimi toparlıyamıyorum. sabahta 11 de kalkıyoruz bu sefer bakıyorum biz kahvaltı yaparken dışarda millet temizliğini bitirmiş gezmeye gidiyor. 2 gündür azimliyim bakalım kızım su koyuvermezse iyi gidiyoruz.
bak buda güzelmiş ağaç diktirmek. gerçi ben doğum gününde değil ama kızım 1 yaşına girmeden yazlığın bahçesine dut ağacı dikmiştim. vakıftan ağaç diktirmek güzel fikir kızım adına milletimize hayır işleyelim değilmi.
evet sibel bende oyle duşundum gecen sene sadece annemle babam gelmışlerdı işte ılk yaşı dıye..bu sefer arkadaşları da olsun ıstıyorum,ben yıne evde yaparım buyuk ıhtımal ama guzel bı hazırlık duşunuyorum tabıkısı:))kım bılır nasıl mutlu olurlar ya o gun
naz ın hedıyesını cok guzel duşunmuşsun cook anlamlı bu yıl ne yapacaksan erken soyle de fıkır olsun bızede yaa ,benım hıç haberım yoktu senın hedıyenden,cook hoş.
şimdi vakfın sitesine bir gözgezdirdim. çokta bir şey değilmiş fiyatı. doğum gününü beklemem diktiririm fidanımızı. gerçekten çok güzel bir fikir. hay aklınla bin yaşa sibel.
ooooo bige hanım hoşgeldiniz efem uğramayın bakalım siz buralara biz iyiyz çok şükür sen nasılsın kuduruk paşa nasıl uslandımı azcık aynımı anlat hele..
sibel oyun hamurlarına erken değilmi? ağzına falan almıyormu? kutuların üstünde 3+ yazıyorda ondan soruyorum?
saol cnm çok kötüyüm 15 haftalık oldu ama hala bulantım çok fazla yiğitte böle değildim ya dün öğrendim cinsiyetini bebeişimin KIZIM olacakmış..bakalım heyecanlanıyorum ama yiğitte çok zorluyo beni korkuyorum...sürekli kucagımda e maşşallah iride bi çocuk kasık ağrım hiç geçmio..bakalım karnım büyüyünce napıcam
günaydın herkeseeee
ne güzel geçmiş bikaç sayfa
kız bi benim mi yokmuş bloğum :)
gerçi ben normal bir çocuk değilmişim olsada oynamazdım herhalde
sadece tek bir oyuncakla oynardım iyi hatırlıyorum kocamaaaaaan nerdeyse benim boyumda olan tom kedim vardı :)))))
onunlada güreşiyodum normal oynamıyodum
selam millet sayfalar birikmiş :)
bu saat oldu zeynep yeni uyudu benim bişey yazacak halim kalmadı kusura kalmayın biriktirip yazıcam artık
okudum ama naz dışında yeni hasta bebe var mıydı hatırlamıyorumherkeslere geçmiş olsun toptan naz nasıl oldu sibel?
zeynep daha ii sadece hapşırdığında burnu akıyo o da normal heralde normalde de oluyodu çünküm....
bizm o bloklardan vardı hatta annem kalanları saklamış ki zeyneple gittiğimizde arada oynuyoruz çok severim ben onları:)
hanım kalktı herkesllere ii geceler olsun ahhh bi deliksiz uyku uyuduğumuz gece görebilecek miyiz
günaydın herkeseeee
ne güzel geçmiş bikaç sayfa
kız bi benim mi yokmuş bloğum :)
gerçi ben normal bir çocuk değilmişim olsada oynamazdım herhalde
sadece tek bir oyuncakla oynardım iyi hatırlıyorum kocamaaaaaan nerdeyse benim boyumda olan tom kedim vardı :)))))
onunlada güreşiyodum normal oynamıyodum
tek tek çıkarsaydın keşke.. biz nazla her akşam bi kitap seçiyoruz sonra resimlere bakıp ben hikayeler uyduruyorum arada naza da soruyorum o şekilde dikkatini çekiyo.. aaa bak abla naapmış diyorum mesela alkış yapan bi kız resmine o da hemen alkış yapıyo vs. sonra diyorumki evet yemeğini bitirmiş alkış yapıyolar filan :))uydur uydur anlat :))
oyun hamurunu biz evde yapıyoruz. un,tuz,su ve hani içecek hazırlama tozları var ya (onların en az kimyasal içereninden tercihen) onu katarak renklendiriyoruz.. tuzu da çok bol miktarda koyuyoruz ki ağzına attığında tadını sevmeyip tekrar ağzına sokmasın
benimde kızım bugün öksürüyor bizde doktora gittik. soğuk algınlığı ve öksürük için peditus verdi onu başladım şimdi. boyu ve kilosunada baktırdım. 15,5 kg 90 cm boy. kızlar burun için doktor solisyonda kullanmamı söyledide evde damlatmalı var onu kullancam şimdi. ama kızlar siz spreylilerden kullanmaya başladınızmı ? hala bu damlalılardanmı kullanıyorsunuz? benim kızım bu damlalıyı zor kullandırtıyor bu elimdikiler bitince spreylimi alsam acaba diyorum.
geçmiş olsun ve maşallah ben de çok merak ediyorum kilosunu boyunu benimki 85 cm in üstünde değildir kilo da tahminen 13 ten fazla değildir.. sağlık ocağına gidip bi baktırsammı
bizim ishalimiz son sürat devam ediyo bugün bi on kere altını değiştirmişimdir reflu verdim bakalım yarına nasıl olacak yoksa doktara gitcem bende..
hım iyi fikirmiş aslında sibel söyledi söyleyeli hep aklımda sürekli fiyat araştırması yapıyordum. şuan parama kıyamıyorumdaama un, bol tuz ve suyla bende yapabilirim en az kimyasallı içececek tozları derken hangileri mesela söylersen sevinirim ona göre bende alırım.
günaydınlar
ben bim'deki poşet tozlardan aldım içinde koruyucu madde yok hem çok iyi renk veriyor hem çok güzel kokuyor (aslında kokmasa daha iyi yeme arzusu uyandırmazdı) ama yapıp içirir misin dersen cevap kocaman bir HAYIR sadece hamur içinde sıkıntı olmayacak kadar iyi