- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 42
Gecmis olsun canım ya daha sonbahar da başladı hastalıklar valla bakalım bu kış napcaz..arkadaşlara katılıyorum eğer her zaman gittiğin güvendiğin biyer degilse başka bi doktora daha göster.ınş iyi çıkar kan değerleri,aslında ne zamandir bizde olcturmedik bizde gitsek iyi olcak.okuyorum kızlar yazdıklarını ama zeynebin negatif yönlerini yazmak bile zul geliyo zeynebin huysuzluğu bitirdi beni
bide bugün tekrar doktora gittik ciğerleri iyiymiş çok öksürüyodu geceleri sadece gece feciydi.kalbinde üfürüm var dedi. bide çk renksiz geldi bana dedi kan ve demirine baktrıcaz canım sıkıldı
ah canım benim kiyamam korktu mu çekindi ki artk.bence bi kaç gün beraber gidin yani sende dur yanında alissin arkadaşlar edinsin sonra tek başına bırakmayı dene.benim arkadaşım oğlunu baslatti öyle yaparak artk aramiyo anneyi rahat ettiler.Kızlar bugün oğlumu oyungrubuna götürdüm. Ne heveslerle gitmiştim ama sonuç fiyasko oldu. Ağlayarak gitmek istedi(( Biraz geçsin bir daha deneyeceğim.
geçmiş olsun canım benim gittiğim dr da zeynebe fıs fıs verecekti ailede astım var mı dedi kız sadece öksürüyordu gitmedim bir daha ona hiçbir şeyi yok astım teşhisi koydu 1 dr a daha götür bence kalp için
bugün zeynep le güne gittik silivriden avcılara annem ve k.validem ile ben kullandım eşim gelmedi acayip trafikti metrobüs inşaatı yüzünden ama yüzümün akıyla gittim geldim hiç heyecanda yapmadım ama bir ara zeynep acıktı ona sıkıldım anne meme diye ağladı dönerken emzirdim uyudu yola çıktık açıktı yol rahat döndük kurayı kızım çekti bir daha ki ay bendeyiz
Kıymetciğim gecmiş olsun melikenin dedigi gibi baska bir dr daha götür öncelikle ama bildigim kadarıyla o kadar önmli bişey degil beyazlıgına gelince ee sende apak birisin insallah kan degerleri iyi cıkar .Bizim kızda persembeden hastalandı ates 39.3 gece dr götürdük kan idrar istedi enfeksiyon var dedi dr crp si yüksek cıktı bogazı kızarık ama idrarda verelim dedi 10 .30 dan gece 5 kadar benim kız yapmadı ben dayanamadım sabah işe gidecez dedim yapmıyor neysegeniş spekturumlu antibiyotk verdi eve geldik yaptı sinir oldum sabah ta işe gittim zombi gibi tabi cok sükür şimdi iyi ama dikkat edin salgın var dedi dr havalar degişiyor ya .Ha birde cuma o kadar uykusuzum dönüste trafik var ben orta seritteyim sabırsız bir erkek süpermen yan tarafa gececem derken benim arabaya gümmmm allahtan hiç bişey olmadı indim arabadan adama diyom ne yaptın sennn kocam beni öldürür nasıl korkuttuysa eşim adamda sasırdı abla bişey olmadı korkma diyor .Oyuncak konusu var benim kızın oynadıgı seyler bebeklerinin kıyafetlerini cıkarmak hepsi cıplak bide boya kalemiyle tüm duvarları cizmek allahtan cifle cıkıyor
Gecmis olsun canım ya daha sonbahar da başladı hastalıklar valla bakalım bu kış napcaz..arkadaşlara katılıyorum eğer her zaman gittiğin güvendiğin biyer degilse başka bi doktora daha göster.ınş iyi çıkar kan değerleri,aslında ne zamandir bizde olcturmedik bizde gitsek iyi olcak.
ah canım benim kiyamam korktu mu çekindi ki artk.bence bi kaç gün beraber gidin yani sende dur yanında alissin arkadaşlar edinsin sonra tek başına bırakmayı dene.benim arkadaşım oğlunu baslatti öyle yaparak artk aramiyo anneyi rahat ettiler.
geçmiş olsun canım benim gittiğim dr da zeynebe fıs fıs verecekti ailede astım var mı dedi kız sadece öksürüyordu gitmedim bir daha ona hiçbir şeyi yok astım teşhisi koydu 1 dr a daha götür bence kalp için
bugün zeynep le güne gittik silivriden avcılara annem ve k.validem ile ben kullandım eşim gelmedi acayip trafikti metrobüs inşaatı yüzünden ama yüzümün akıyla gittim geldim hiç heyecanda yapmadım ama bir ara zeynep acıktı ona sıkıldım anne meme diye ağladı dönerken emzirdim uyudu yola çıktık açıktı yol rahat döndük kurayı kızım çekti bir daha ki ay bendeyiz
Kıymetciğim gecmiş olsun melikenin dedigi gibi baska bir dr daha götür öncelikle ama bildigim kadarıyla o kadar önmli bişey degil beyazlıgına gelince ee sende apak birisin insallah kan degerleri iyi cıkar .Bizim kızda persembeden hastalandı ates 39.3 gece dr götürdük kan idrar istedi enfeksiyon var dedi dr crp si yüksek cıktı bogazı kızarık ama idrarda verelim dedi 10 .30 dan gece 5 kadar benim kız yapmadı ben dayanamadım sabah işe gidecez dedim yapmıyor neysegeniş spekturumlu antibiyotk verdi eve geldik yaptı sinir oldum sabah ta işe gittim zombi gibi tabi cok sükür şimdi iyi ama dikkat edin salgın var dedi dr havalar degişiyor ya .Ha birde cuma o kadar uykusuzum dönüste trafik var ben orta seritteyim sabırsız bir erkek süpermen yan tarafa gececem derken benim arabaya gümmmm allahtan hiç bişey olmadı indim arabadan adama diyom ne yaptın sennn kocam beni öldürür nasıl korkuttuysa eşim adamda sasırdı abla bişey olmadı korkma diyor .Oyuncak konusu var benim kızın oynadıgı seyler bebeklerinin kıyafetlerini cıkarmak hepsi cıplak bide boya kalemiyle tüm duvarları cizmek allahtan cifle cıkıyor
Gecmis olsun canım ya daha sonbahar da başladı hastalıklar valla bakalım bu kış napcaz..arkadaşlara katılıyorum eğer her zaman gittiğin güvendiğin biyer degilse başka bi doktora daha göster.ınş iyi çıkar kan değerleri,aslında ne zamandir bizde olcturmedik bizde gitsek iyi olcak.
ah canım benim kiyamam korktu mu çekindi ki artk.bence bi kaç gün beraber gidin yani sende dur yanında alissin arkadaşlar edinsin sonra tek başına bırakmayı dene.benim arkadaşım oğlunu baslatti öyle yaparak artk aramiyo anneyi rahat ettiler.
okuyorum kızlar yazdıklarını ama zeynebin negatif yönlerini yazmak bile zul geliyo zeynebin huysuzluğu bitirdi beni
bide bugün tekrar doktora gittik ciğerleri iyiymiş çok öksürüyodu geceleri sadece gece feciydi.kalbinde üfürüm var dedi. bide çk renksiz geldi bana dedi kan ve demirine baktrıcaz canım sıkıldı
ooooo çok güzellllll. bizde nasıl yeni bir ortama girdiğimizde alışmaya çalışıyoruz ufaklık ne yapsın. 1 haftaya kalmaz alışır. bende bu aralar maddi yönden sıkışığım düzeltir düzelmez, oyun gurubuna götürmeyi düşünüyorum. evde ne kadarda oynasan arkadaş gibisi yok. mahalle arası bir oyun gurubu yoksa tanınmış bir kulübünmü oyun gurubu? ben yapanın çocuk kulübünemi göndersem diyorum.. fiyatları nasıl?Kızlar bugün oğlumu oyungrubuna götürdüm. Ne heveslerle gitmiştim ama sonuç fiyasko oldu. Ağlayarak gitmek istedi(( Biraz geçsin bir daha deneyeceğim.
Canım zaten ben yanındaydım. 2,5 yaşına kadar anneler de derse giriyor. Ama dediğin gibi zamanla alışır.Gecmis olsun canım ya daha sonbahar da başladı hastalıklar valla bakalım bu kış napcaz..arkadaşlara katılıyorum eğer her zaman gittiğin güvendiğin biyer degilse başka bi doktora daha göster.ınş iyi çıkar kan değerleri,aslında ne zamandir bizde olcturmedik bizde gitsek iyi olcak.
geçmiş olsun canım. inşallah tahlillerde iyi sonuç alırsın. tahliller çıkmadan canını fazla sıkma .bende hava değişiminden diye düşünüyorum. benim kızımdada yavaş yavaş burun akıntısı başladı.
ooooo çok güzellllll. bizde nasıl yeni bir ortama girdiğimizde alışmaya çalışıyoruz ufaklık ne yapsın. 1 haftaya kalmaz alışır. bende bu aralar maddi yönden sıkışığım düzeltir düzelmez, oyun gurubuna götürmeyi düşünüyorum. evde ne kadarda oynasan arkadaş gibisi yok. mahalle arası bir oyun gurubu yoksa tanınmış bir kulübünmü oyun gurubu? ben yapanın çocuk kulübünemi göndersem diyorum.. fiyatları nasıl?
Oğlumun hiç arkadaşı olmadığı için bu yola başvurdum. Asosyal büyümesin istiyorum. Gymboree'yi denedik biz. Fiyatları pahalı valla, zaten eşim oğlumun istememesine pek sevindi3 aylığı 850 istiyorar. Peşinatta fiyat düşüyor. Kış da geliyor iyice eve hapsolacağız. Gerçi gitsen de yuvalara gidenler çok hastalanıyor. Of Offf
bu gymboree haftada kaç gün? aslında haftada 2 kere olsa yeter diye düşünüyorum. günlük yaşamında biraz değişiklik olsun . aslında evde duran çocukta sürekli hasta oluyor. havada zaten mikroplar geziyor . birde çocukların biraz bağışıklık kazanması lazım. kısıtla kısıtla nereye kadar. yazın zaten bahçe park tatil oyun kulüplerine niye kapatasın. kışın mecbur göndermek lazım. kendi toparlıyım bende düşünüyorum. bakalım neresi olacak hayırlısı ....
okuyorum kızlar yazdıklarını ama zeynebin negatif yönlerini yazmak bile zul geliyo zeynebin huysuzluğu bitirdi beni
Kızlar bugün oğlumu oyungrubuna götürdüm. Ne heveslerle gitmiştim ama sonuç fiyasko oldu. Ağlayarak gitmek istedi(( Biraz geçsin bir daha deneyeceğim.
herkese iyi akşamlar.uzun zamandır gelemiyor.hasta olan bebişlere geçmişolsun.aralık bebişlerine kardeş geliyor diye okudum geçmişte onlara hayırlı olsun.merak etti kimler hamile?
slm kızlar sıkıcı bir pazar daha kuşum uyuyorben netteyim eşim kahveye gitti zeynep uyanınca gelecek beraber çıkacağız yemek yapmadım fast food takılırız dedik zeynebe çorba var sanki içecekmiş gibi ama bazen içiyor belli olmuyor bakalım göreceğiz
geçmiş olsun canım. çocuklar hasta olunca sende hasta olmuş gibi oluryorsun çok zor. benimkininde biraz burun akıntısı var bakalım. limonata falan yapıyorum inşallah iyi gelir.ctesi ablamın kızının doğum günü vardı mc donaldsta.. çok kalabalıktı ve havasızdı sanıyorum ondan sebep naz grip oldu( bide durmadan sarıldılar öptüler çocuklar.. dün gece hiç uyumadık.. hem huysuz hem burnu tıkalı e emmek istiyo ememiyo vs. inşallah yarına geçer.. bakalım bu gece nasıl geçecek..
imdattttttttttttttttttt zeynep sinirlerimi test ediyor gene saniyede 50 kere anne diyor
anneeeeeeee anneeeeeeee
efendim kızım
anneeeeeeeeee anneeeeee
söyle canım
anneeeeeeee anneeeeeeeeee
ne oldu zeynep
anneeeeeee anneeeeeeeee anneeeeeee
efendimmmm
anneeeeeeee anneeeeeeeee anneeeeeeee
inşallah içmiştir canım. bizimde babamız gezmeye götürdü bizi bizde bugün fast food takıldık. biz yerizde kızım bakarmı? oda bizimle kaçamak yaptı tabikikızım fast food yediğinde içim acısada çok şükür vitminli yemekler konusunda beni üzmediği için fast foodda yediriyorum bazen biz yerken o baksınmı canım.
Sibel gecmiş olsun naz kuzusunada hemen gecer insallah bizim kızıda sokakta mıncıklıyorlar sinir oluyorum bizim bahce cocuk kaynıyor bir cıkıyoruz herkes saldırıyor ee onlarda cocuk sokakta oynuyorlar artık diyorum ellemeyin öpmeyin zeynep hasta oluyor diye yapmıyorlar ama gittigimiz yerde koca adamlar falan yanagını oksuyor bi tane tokat atasım geliyor. Bizim kızda hiç kendini savunamıyor ya bugün ikeada oyun yerinde yazı tahtasında cocugun biri geldi bizimkini bir ittirdi yeredüstü bakıyor saf saf cocuga .
imdattttttttttttttttttt zeynep sinirlerimi test ediyor gene saniyede 50 kere anne diyor
anneeeeeeee anneeeeeeee
efendim kızım
anneeeeeeeeee anneeeeee
söyle canım
anneeeeeeee anneeeeeeeeee
ne oldu zeynep
anneeeeeee anneeeeeeeee anneeeeeee
efendimmmm
anneeeeeeee anneeeeeeeee anneeeeeeee
geçmiş olsun canım. çocuklar hasta olunca sende hasta olmuş gibi oluryorsun çok zor. benimkininde biraz burun akıntısı var bakalım. limonata falan yapıyorum inşallah iyi gelir.
vallahi billlahi benimkide aynı anneeeeeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çocuklarını büyütenler bu neki diyo. konuşmaya başlasın bi sus diceksin diyor:)