- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kızda hiç kendini savunamıyor ya bugün ikeada oyun yerinde yazı tahtasında cocugun biri geldi bizimkini bir ittirdi yeredüstü bakıyor saf saf cocuga .
naz da öyle geçen gün abimin baldızının kızı (ki o da kasım doğumlu nazla yaşıt) önce bi şişe suyu döktü nazın üstüne sonra saçından çekti kulağını çekti bi tanede yapıştırdı.. benimki bi adım geri bile gitmiyo.. elleri iki yanda salmış. bi çekil filan dimi yook.. pısırık bu pısırık. bide mızmız nazlı..
kıymet eda sibel çok geçmiş olsun canlarım yaaaa(((
aynı durum bizdede var melike.
durmadan ya anneeeeee diyo yada babam dittiiiii diyo
defalarca tekrarlıyo
kızımı kontrole götürdük bugün. 58cm.ve 5,500gr. olmuş.
iyi dedi doktor ama haktanla kıyaslayınca az geliyo bana
sizinkiler sakinmiş iyi valla benimki çok fena her an birilerinin kafasına vuracakmış, ısıracakmış, saçını çekecekmiş gibi geliyor bana. hele parkta bebeklere ablalara sarılmaya kalkar bebeklere sarılırken ödüm kopar bide benim kız cüsseli 3 yaş gibi duruyo birilerini altına alacak diye ödüm patlıyor. abimin oğlu var 3 yaşında kızıma hiç bir oyuncağını vermez birbirlerine girerler o büyük olduğu ve kuvvetli olduğu için muhakkak kızıma zarar gelir veya gizlice bişiler yapar. kızım başlar ağlamaya ammaaaaa benim kız herkezin ortasında sakin bir anı bulmasın ya ısırır, ya saçına dalar , yada eline sert bişi alır allah ne verdiyse. tabi ben o sırada kızım abine niye öyle yapıyorsun diye kızarım. içimdende afferin kızım sana gizli saklı köşelerde yaptıklarının acısını çıkar derim
Pilsan Mini Kent Plastik Bloklar | Pilsan | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas BAKIN NE BULDUM HATIRLAYAN VAR MI
küçükken bunlardan bende vardı.
benim de vardı çok severdim bakalım zeynep sevecek mi
valla şimdikiler bir garip alıyorsun bi seviniyorlar. sonra oyuncak sepetinden hiç çıkmıyor. inşallah sever canım. sayfayı kaybetmeyim diye sık kullanılanlara ekledim. param olunca bende aleceğimmmm
maşallah portakal hanıma,,ee yasmın kız bu dı mı ama eccik narin olur sen ne kıyaslıyosun paşayla:))kıymet eda sibel çok geçmiş olsun canlarım yaaaa(((
defalarca tekrarlıyo
ohh iyi yapıyo valla aferın kuzuya bencede,,azra da komşumun oğluydan başlarda zarar gorurdu hemen ağlamaya başlardı bende bı kaç kere aglama kızım aglayacağına sende ona oyle yap dedım bızm kız bı başladı karsı ataklara bıraktı aglamayı..oğlanda artık bılıyor azranın karşılık vereceğini hiç bulaşmıyor guzel guzel oynuyorlar artık:))fakaat durum kızlarda farklı azradan 3 ay kucuk bı kız arkadaşı var elıf gul ,o cok meraklı boyle saç çekmeye ısırmaya falan azra da başlarda şaşkın şaşkın durrup bakıyordu elıfe napıyo dıye ondanda oyle yapacağı zamn kaçmasını ogrettım elıfın ufak bı yaklaşmasında azra anlıyo hemen uzaklasıyo yanından uzagında oynuyo elıfgul unutunca tekrar beraber oynuyolarsizinkiler sakinmiş iyi valla benimki çok fena her an birilerinin kafasına vuracakmış, ısıracakmış, saçını çekecekmiş gibi geliyor bana. hele parkta bebeklere ablalara sarılmaya kalkar bebeklere sarılırken ödüm kopar bide benim kız cüsseli 3 yaş gibi duruyo birilerini altına alacak diye ödüm patlıyor. abimin oğlu var 3 yaşında kızıma hiç bir oyuncağını vermez birbirlerine girerler o büyük olduğu ve kuvvetli olduğu için muhakkak kızıma zarar gelir veya gizlice bişiler yapar. kızım başlar ağlamaya ammaaaaa benim kız herkezin ortasında sakin bir anı bulmasın ya ısırır, ya saçına dalar , yada eline sert bişi alır allah ne verdiyse. tabi ben o sırada kızım abine niye öyle yapıyorsun diye kızarım. içimdende afferin kızım sana gizli saklı köşelerde yaptıklarının acısını çıkar derim
hastalara geçmiş olsun ben kuzenimin kızı gibi çocuk görmedim zeynep 7 aylık filandı oturmaya gittik o da hasta olmuş ben bulaşmaz daha meme emiyor dediğim halde kız daha 4 yaşında odanın köşesine gidip öksürüyor sonra uzaktan sadece ayaklarını seviyordu bir bütün gece hiç yanına gitmedi zeynebin
konuşmasına bayılıyorum ama 1 saniyede 50 kere sadece anne diyor son 3 gündür ama bana seslenirken anane diyor ben kimim diyorum anne diyor çağıracağı zaman anane
ben sana yazarım oynuyormu oynamıyormu ( ki banagöre oynamayacak ) tecrübe olur almadan önce
kıymet eda sibel çok geçmiş olsun canlarım yaaaa(((
defalarca tekrarlıyo
kızlar 2. yaşları ıcın planlarınız var mı şımdıden
mesela kutlamk ıcın duşuncenız ya da 2 yaş ıcın guzel anlamlı bı hedıye
benı şımdıden sardı da heyecan.bı fıkır alışverışınde bulunalım.uğrayanlar aklındakılerı yazsınlar en azından.
kızlar 2. yaşları ıcın planlarınız var mı şımdıden
benı şımdıden sardı da heyecan.bı fıkır alışverışınde bulunalım.uğrayanlar aklındakılerı yazsınlar en azından.
maşallah kuzuya aynen kız çocukları daha narin oluyo canım..
naz da öyle her gördüğü oyuncağa ayyy diyo öpüyo sonra yüzüne bakmıyo ben bi hevesle alıyorum sonra kendim oynuyorum :))
valla ben yine evde doğum günü kutlarım diye düşünüyorum. ama yeni evimde kutlayacağım . ama daha hiç hediye falan düşünmedim.kızlar 2. yaşları ıcın planlarınız var mı şımdıden
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
serinus,realisttt+,fd7+,nuriscan,
hanımlar toplandı uyudu mu kuzular benim ki bilg. kapatınca kızıyor ben de takılıyorum tepemde duruyor bulaşıyor bulaşık
maşallah kuzuya aynen kız çocukları daha narin oluyo canım..
naz da öyle her gördüğü oyuncağa ayyy diyo öpüyo sonra yüzüne bakmıyo ben bi hevesle alıyorum sonra kendim oynuyorum :))
valla ben yine evde doğum günü kutlarım diye düşünüyorum. ama yeni evimde kutlayacağım . ama daha hiç hediye falan düşünmedim.kızlar 2. yaşları ıcın planlarınız var mı şımdıden
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
hanımlar toplandı uyudu mu kuzular benim ki bilg. kapatınca kızıyor ben de takılıyorum tepemde duruyor bulaşıyor bulaşık
valla azra bugun pert oldu yorgunluktan 8 de uyuyakaldı,,bakalım gece uzun olacak sanırım bana:))bı cocuk 20 dakka hıç durmadan donup zıplar mı ya salonun ortasında oyleee zıpladı bızde oturduk izledık valla fılm gıbı.tabı ondan oncesı ve sonrasını saymıyorum bıle,fena yordu kendını yıneToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
hiç aklımda bir plan yok alırım pastasını evde kutlarız bu sefer ilkinde özel olsun istedim ama bu 2.
hediye de hiç düşünmedim ama oyuncak tarzı istemiyorum zaten her dak. alıyoruz o tarz şeyler
ya evet ben geçen sene küçük anlamaz nasılsa diyip evde aile arasında kutlamıştım ama bu sene istiyorumki arkadaşları da olsun hatta istiyorumki kadınlar kulübündeki arkadaşları toplim ama ev küçük sığmayız bi yer ayarlamayı düşünüyorum bakalım kısmet.. hediyeye gelince geçen sene ben ağaç diktirmiştim sertifikası da hediyemdi :)) bu sene daha düşünmedim.. araştırma içindeyim..