sevgi canım naber? dün aklımdan geçiyodun faceden bulabilirmiyim seni diye
nasıl gidiyo hamilelik
saol cnm çok kötüyüm 15 haftalık oldu ama hala bulantım çok fazla yiğitte böle değildim ya dün öğrendim cinsiyetini bebeişimin KIZIM olacakmış..bakalım heyecanlanıyorum ama yiğitte çok zorluyo beni korkuyorum...sürekli kucagımda e maşşallah iride bi çocuk kasık ağrım hiç geçmio..bakalım karnım büyüyünce napıcam
Gunaydinlar
bu arada oglen uykularini kesen kuzu var mi ? Biz 10 gun oldu kesinlikle uyumuyoruz artik.
,açtırdı
zeyneep lapptopu ta9bşi bu yazıyıda o bu hal
e getirdi
zeynep yemez yemez yemez günde bir milyar kere emer bugün 1 kase çorba içti tamam
+ bendenmutlu insan olamaz
oyun olarak biz de oyuncakları bıraktık dolabın i---+çinden kaç haftadır çıkmadı
oyun hamuru ve resim yapmakla uğraşıyoruz oyun hamurunu ağzına sokmuyor rahatım ben oyuncaklarını internetten aldım hep avm lerden daha uygun daha ucuz ve güvenilir daha başıma hiç olumsuz bir olay gelmedi çok şükür
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ne güzel kalabalıklaştı burası
sevgi canım allah kolaylık versin inşallah kızçen sağlıkla gelir
yasmin bugünde bana gEçTİ BAŞ AĞRISI CUMA DİYE söylemedim akşam olana kadar ama çatlıyacak
zeynep te çıkamadığı yer olursa yastık minder sepet koyup çıkıyor şu aralar laptopun peşinde kaldırıyorum saklıyorum ama buluyor şebek
yatak örtüsünün yastıklarını üst üste dizmişüstüne çıkıpşifonyerden parfümlerimi almış tam gaz kuduruk yani
sibel bak ben dedim nazd durdumu arabada ben kullanırken duruyor zeynep babası kullanırken hep beni istyor
daha fazla
Merhaba Serinus. Oğlum da iki ay önceye kadar sürekli emmek istiyordu, yemek yemiyor, süt içmiyordu. Beni yakaladığı yerde emmeye çalışıyordu. Sonunda emzirmeyi bırakmaya karar verdim. 3 günde de bıraktırdım. Bu kadar çabuk bırakmasına şaşırdım. Ben daha zor alıştım emzirmemeye
bu arada arkadaşlar çocuklarınıza nerelerden oyuncaklar alıyorsunuz. ben kızıma şimdiye kadar hayvan ve müzik sesli müzikçalar, eğitici telefon, lego falan aldım çok fazla oyuncak almadım. pek kullanmasını bilmediği için bebekte pek almıyordum. ama artık almam gerektiğini düşünüyorum. fonksiyonlu bebekler (msl çişini yapan..) tahta bir çok oyuncak (yapbozlar müzik aletleri )istiyorum avmlerde çok pahalı. tavsiye edeceğiniz yerler varmı.
seninki yine iyi benim kızım babasına anne diyordu. babası yokken baba, babası gelince anne bide bir mağazaya falanda gittiğimizdede söylüyordu. utanıyordu adamcağızbazem beni cok gulduruyr bazen sasirtiyr babasina dede diyr onu uzuyr babasi yokken babayi cagir diyrm babaa diyr adami gorunce dede diyr ama) ay bi alem bunlar canlar iyiki vrlar
herkese slm kızlar nasılsınız giremedim uzunzamandır umarım herkes iiii
bu arada arkadaşlar çocuklarınıza nerelerden oyuncaklar alıyorsunuz. ben kızıma şimdiye kadar hayvan ve müzik sesli müzikçalar, eğitici telefon, lego falan aldım çok fazla oyuncak almadım. pek kullanmasını bilmediği için bebekte pek almıyordum. ama artık almam gerektiğini düşünüyorum. fonksiyonlu bebekler (msl çişini yapan..) tahta bir çok oyuncak (yapbozlar müzik aletleri )istiyorum avmlerde çok pahalı. tavsiye edeceğiniz yerler varmı.
seninki yine iyi benim kızım babasına anne diyordu. babası yokken baba, babası gelince anne bide bir mağazaya falanda gittiğimizdede söylüyordu. utanıyordu adamcağız
ay masallah çok tatlılar ya,azra dw babaya anne diyodu ama geçti.azra bayadir hiç tv izlemiyor sadece pepee ilgisini cekiyo onunda saatlerini yakalayamiyoruz ne zamandırAa sevgi sevindim gozun aydin aralik erkek bebeklerinin kiz kardesleri oluyor haa gaza geldim bak simdi ;p
Gelinim Naz a da bak sennn kvirtik suslu hee cok guzel masallah suslu kizlari da cok severim kiz yegenime kucucukkken sac bantlari taclar kolyeler bilezikler alirdim simdi cok suslu sen yaptin diyolar
Efe de tam caillou hastasi sabah uyanir uyanmaz kayuuu diye iceriyi gosteriyr 9 gibi basliyr izliyr onu bitince de bitti diye agliyryemek bazen guzel yer bazen aslinda genelde zorla yediririm
Bana cok yapisik tuvalete girince kapida agliyr kapi acik giriyrm gece uyaniyr kucagimda tek kolla mutfakta sut iciriyrm geri de Ozorla uyutuyrm emmedigi halde en az 2-3 kez uyaniyr zorla uyutyrm ... Mutfakta isim varsa yanimda durursa herseyi yere atar kapar kacar istedii olmazsa yerlere atar kendini aglayarak... Ama iyili varlar bazem beni cok gulduruyr bazen sasirtiyr babasina dede diyr onu uzuyr babasi yokken babayi cagir diyrm babaa diyr adami gorunce dede diyr ama) ay bi alem bunlar canlar iyiki vrlar
alışveriş yaptığın site isimlerini paylaşırsan sevinirim.,internetten aldım hep avm lerden daha uygun daha ucuz ve güvenilir daha başıma hiç olumsuz bir olay gelmedi çok şükür
saol canım bu sitelere bir göz gezdireyim bakayımben tam internet canavarıyımdır :)) zaten oyuncak hastasıyım ev oyuncak dolu nazdan çok ben oynuyorum :)) en çok unnado ve limango dan alıyorum.. küçükken ebebekten ve aktifbebe den alıyodum.. biz de yok yok naz yüzüne bakmıyo eskiden çok oynardı şimdi işi gücü boyalar hamurlar..
okuyorum kızlar yazdıklarını ama zeynebin negatif yönlerini yazmak bile zul geliyo zeynebin huysuzluğu bitirdi beni
bide bugün tekrar doktora gittik ciğerleri iyiymiş çok öksürüyodu geceleri sadece gece feciydi.kalbinde üfürüm var dedi. bide çk renksiz geldi bana dedi kan ve demirine baktrıcaz canım sıkıldı