2009 Aralık Anneleri

herkese slm kızlar nasılsınız giremedim uzunzamandır umarım herkes iiii

bu arada arkadaşlar çocuklarınıza nerelerden oyuncaklar alıyorsunuz. ben kızıma şimdiye kadar hayvan ve müzik sesli müzikçalar, eğitici telefon, lego falan aldım çok fazla oyuncak almadım. pek kullanmasını bilmediği için bebekte pek almıyordum. ama artık almam gerektiğini düşünüyorum. fonksiyonlu bebekler (msl çişini yapan..) tahta bir çok oyuncak (yapbozlar müzik aletleri )istiyorum avmlerde çok pahalı. tavsiye edeceğiniz yerler varmı.

OCEANTEK hoşgeldin canım

SİBEL çok şükür ki sabaha geçmişti ama dediğin iyi oldu yaparım bidaha olursa

haktanımın yaramazlıklarını saysam bitiremem ben herhalde

masaların üzerine aynalıkların önüne ç.makinasının üzerine çıkıyor
koltukları itip evin ortasına getirip yastıklarını döküp zıplayıp hopluyor
çekmece dolap ne varsa defalarca toplayıp uyarmama rağmen tekrar tekrar döküyor
bilgisayarı televizyonu açıp kapıyor
çizmiyodu başladı artık duvar çiziyor hatta üstünü başını çiziyor
obur oğlum sürekli elinde bişeyler yemek iştiyor heryere döküp sürüyo tabi
uyumama bizde de var, bebekten çok onunla uğraşıyorum geceleri
banyoyu seviyo çıkarırken kıyamet kopuyo
aynı şekilde üzerini değişirken özellikle giydirirken altını alırkende yaygara kopuyor daha sayayım mı

sevgi canım naber? dün aklımdan geçiyodun faceden bulabilirmiyim seni diye
nasıl gidiyo hamilelik

Son düzenleme:
sevgi canım naber? dün aklımdan geçiyodun faceden bulabilirmiyim seni diye
nasıl gidiyo hamilelik

saol cnm çok kötüyüm 15 haftalık oldu ama hala bulantım çok fazla yiğitte böle değildim ya dün öğrendim cinsiyetini bebeişimin KIZIM olacakmış..bakalım heyecanlanıyorum ama yiğitte çok zorluyo beni korkuyorum...sürekli kucagımda e maşşallah iride bi çocuk kasık ağrım hiç geçmio..bakalım karnım büyüyünce napıcam

gözün aydın canım yaaaa:)))) kızımız geliyo he:))))
aman dikkatli ol elinden geldiğince zorlama yorma kendini
seni en iyi ben anlarım sanırım
9 ay boyunca bulantılarım oldu ve kucağımdan hiç inmedi haktan
çoook bel ağrıları çektim bu yüzden

,açtırdı
zeyneep lapptopu ta9bşi bu yazıyıda o bu hal
e getirdi
zeynep yemez yemez yemez günde bir milyar kere emer bugün 1 kase çorba içti tamam
+ bendenmutlu insan olamaz
oyun olarak biz de oyuncakları bıraktık dolabın i---+çinden kaç haftadır çıkmadı
oyun hamuru ve resim yapmakla uğraşıyoruz oyun hamurunu ağzına sokmuyor rahatım ben oyuncaklarını internetten aldım hep avm lerden daha uygun daha ucuz ve güvenilir daha başıma hiç olumsuz bir olay gelmedi çok şükür
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz ne güzel kalabalıklaştı burası
sevgi canım allah kolaylık versin inşallah kızçen sağlıkla gelir
yasmin bugünde bana gEçTİ BAŞ AĞRISI CUMA DİYE söylemedim akşam olana kadar ama çatlıyacak
zeynep te çıkamadığı yer olursa yastık minder sepet koyup çıkıyor şu aralar laptopun peşinde kaldırıyorum saklıyorum ama buluyor şebek
yatak örtüsünün yastıklarını üst üste dizmişüstüne çıkıpşifonyerden parfümlerimi almış tam gaz kuduruk yani
sibel bak ben dedim nazd durdumu arabada ben kullanırken duruyor zeynep babası kullanırken hep beni istyor
daha fazla yazamıyorum cadı ne HALE GETİRDİ ZATEN YAZıyı

Gunaydinlar

bu arada oglen uykularini kesen kuzu var mi ? Biz 10 gun oldu kesinlikle uyumuyoruz artik.

Merhaba canım. Benimki de öğlen uymak istemiyor ama ben ısrar ediyorum açıkçası. Eğer uyumazsa akşam saatlerinde huysuzlaşıyor o yüzden uyutmaya çalışıyorum. Ama uyumak istemediği için ağlıyor o zaman da ben zorla uyutuyor gibi hissedip üzülüyorum. öğle uykusu olmasa hiç dinlenemeyeceğim (

avmlerdeki oyuncakçılar gerçekten pahalı özellikle markallı olanlar.ama arada denk gelirse alıyorum.şu ana kadar marka denecek hiçbir oyuncak almadım en önemli sebebi pahalı olması artı pek bi fonksiyonlarının olmamaları.genelde tahta oyuncaklar alıyorum mahalle arası oyuncakçılarde çeşit çeşit istemediğin kadar var.ummadığım yerlerden öyle güzel şeyler buldumki o yüzden öyle yerler daha cazip geliyor.plastik oyuncaklarda kaliteli olmasına dikkat ediyorum boyalar ve kalemlerde tabi.tahtalarda başı dibi tahta sonuçta diye kaliteli olması pek önemli olmuyor benim için.bu arada parmak boyası harika bişey tavsiye ederim ama dehşet ortalık kirleniyor.asyaya azar plastik tabağın içine koyuyorum yere örtü falan tepesinde duruyorum herhangi biyere dokunmasın diye yerlere bol bol kağıt koyuyorum acaip eğleniyor kendinden geçiyor.sonra hemen banyoya kıyafetlerini batırması mühim değil su bazlı olduğu için hemen çıkıyor.

benim cemrenurumda üstünü hep karalıyor. bazen biz yoksak eğer odada hemen duvarları karalıyor.
sandalye bulursa (nerde olursa olsun ) o ufacık boyuyla taşıyor. benim krem ve parfümlerimin olduğu dolabın önüne koyuyor. karıştırıyor.
kemerlerimi bulup ip atlıyormuş gibi yapıyor.
en çok işi olduğu yerde buzdolabı habire yiyecek bir şeyler arıyor. akşam ben salonda televizyon izliyorum kızımda babasının yanındaydı. mutfağa gittim fırında ayıptır söylemesi köfteler vardı tabağa koyup buzdolabına koydum kızımda bunu gördü. tekrar tv izlemeye gittiğimde kızım buzdolabından iki köfte alıyor doğru babasının yanına koşuyor bitince tekrar koşarak buzdolabına gidiyor aynı şeyi tekrarlıyor. hiçte üşenmiyor zıpır gide gele gide gele köfteleri bitirdi. sevdiği bişi oldumu kafaya koydumu dibine darı ekiyo sıpa.

Aa sevgi sevindim gozun aydin aralik erkek bebeklerinin kiz kardesleri oluyor haa gaza geldim bak simdi ;p
Gelinim Naz a da bak sennn kvirtik suslu hee cok guzel masallah suslu kizlari da cok severim kiz yegenime kucucukkken sac bantlari taclar kolyeler bilezikler alirdim simdi cok suslu sen yaptin diyolar
Efe de tam caillou hastasi sabah uyanir uyanmaz kayuuu diye iceriyi gosteriyr 9 gibi basliyr izliyr onu bitince de bitti diye agliyr yemek bazen guzel yer bazen aslinda genelde zorla yediririm
Bana cok yapisik tuvalete girince kapida agliyr kapi acik giriyrm gece uyaniyr kucagimda tek kolla mutfakta sut iciriyrm geri de Ozorla uyutuyrm emmedigi halde en az 2-3 kez uyaniyr zorla uyutyrm ... Mutfakta isim varsa yanimda durursa herseyi yere atar kapar kacar istedii olmazsa yerlere atar kendini aglayarak... Ama iyili varlar bazem beni cok gulduruyr bazen sasirtiyr babasina dede diyr onu uzuyr babasi yokken babayi cagir diyrm babaa diyr adami gorunce dede diyr ama ) ay bi alem bunlar canlar iyiki vrlar

bazem beni cok gulduruyr bazen sasirtiyr babasina dede diyr onu uzuyr babasi yokken babayi cagir diyrm babaa diyr adami gorunce dede diyr ama ) ay bi alem bunlar canlar iyiki vrlar
seninki yine iyi benim kızım babasına anne diyordu. babası yokken baba, babası gelince anne bide bir mağazaya falanda gittiğimizdede söylüyordu. utanıyordu adamcağız

herkese slm kızlar nasılsınız giremedim uzunzamandır umarım herkes iiii

hoşgeldin sevgicim biz iyiyiz sizi sormalı kızın oluyomuş hadi gözün aydın.. kızlar mide bulantısı yapıyo demek benimde çoktu :))

ben tam internet canavarıyımdır :)) zaten oyuncak hastasıyım ev oyuncak dolu nazdan çok ben oynuyorum :)) en çok unnado ve limango dan alıyorum.. küçükken ebebekten ve aktifbebe den alıyodum.. biz de yok yok naz yüzüne bakmıyo eskiden çok oynardı şimdi işi gücü boyalar hamurlar..

seninki yine iyi benim kızım babasına anne diyordu. babası yokken baba, babası gelince anne bide bir mağazaya falanda gittiğimizdede söylüyordu. utanıyordu adamcağız

ay masallah çok tatlılar ya,azra dw babaya anne diyodu ama geçti.azra bayadir hiç tv izlemiyor sadece pepee ilgisini cekiyo onunda saatlerini yakalayamiyoruz ne zamandır

,internetten aldım hep avm lerden daha uygun daha ucuz ve güvenilir daha başıma hiç olumsuz bir olay gelmedi çok şükür
alışveriş yaptığın site isimlerini paylaşırsan sevinirim.
saol canım bu sitelere bir göz gezdireyim bakayım

okuyorum kızlar yazdıklarını ama zeynebin negatif yönlerini yazmak bile zul geliyo zeynebin huysuzluğu bitirdi beni

bide bugün tekrar doktora gittik ciğerleri iyiymiş çok öksürüyodu geceleri sadece gece feciydi.kalbinde üfürüm var dedi. bide çk renksiz geldi bana dedi kan ve demirine baktrıcaz canım sıkıldı

Kızlar bugün oğlumu oyungrubuna götürdüm. Ne heveslerle gitmiştim ama sonuç fiyasko oldu. Ağlayarak gitmek istedi(( Biraz geçsin bir daha deneyeceğim.

geçmiş olsun canım benim gittiğim dr da zeynebe fıs fıs verecekti ailede astım var mı dedi kız sadece öksürüyordu gitmedim bir daha ona hiçbir şeyi yok astım teşhisi koydu 1 dr a daha götür bence kalp için

bugün zeynep le güne gittik silivriden avcılara annem ve k.validem ile ben kullandım eşim gelmedi acayip trafikti metrobüs inşaatı yüzünden ama yüzümün akıyla gittim geldim hiç heyecanda yapmadım ama bir ara zeynep acıktı ona sıkıldım anne meme diye ağladı dönerken emzirdim uyudu yola çıktık açıktı yol rahat döndük kurayı kızım çekti bir daha ki ay bendeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…