valla maşallah diyelimyine pek sorunsuz görünüyo anlattığına göre.. bizimde alerjimiz vardı gözümüzün çevresi kıpkırmızı olup deli gibi kaşınıyodu bende ıslak mendil hariç sebamedin tüm ürünlerini kullanıyorum..
valla eskiden daha sık toplanıyoduk canım ama şuan ara ara hala görüşüyoruz dışarda da.. inşallah bu sefer ben nazın doğumgününde tüm arkadaşları toplamak istiyorum yine..
tek duam hepimizin çocuklarının sorunsuz olması canım. bende bundan sonra buluşmak isterim sizlerle.
gülsuyuyla pudrayı karıştır sür yasemin.. geç oldu ama öğrendim hemen geçiriyo ikinci yada üçünccü sürüşte..
gülsuyuyla pudrayı ilk defa duyuyorum. bende denerim kızımın cildi sıcağı çok sevmediği için istanbulda habire boynu sırtı pişik oluyor.
arkadaşlar bu arada çocuklarınız aralığın hangi günlrinde doğdular.
selam arkadaşlar biz oyun olarak legolarla oynuyoruz. gerçi legolara ilgisi azaldı bu ara.sonrasında kitaplara bakıyoruz.yalnız hikaye kitabını alıp okuyayım oda dinlesin o şekilde değil.resimlere bakıyoruz.resimler üzerinden hikayeler uyduruyorum sorular soruyorum ozaman hem ilgisini çekiyor dikkat süresi artıyor hemde eğitici bir oyun haline dönüşüyor.yapbozlarla oynuyor tahta yapbozlar alıyorum.ayrıca tahta oyuncaklar var isimlerini bilmiyorum.değişik şekiller onlarla işte bi şeyler yapıyo kafasına göre renkli tahta şekiller.dışarda klasik kaydıraktı salıncaktı kum havuzu oyunları topla oyunlar işte.çizgi film hayatımıza ister istemez girdi bıraksam saatlerce izler ama kapatıyorum çok acil işim olursa izletiyorum.napim bari izlerken bende işimi göreyim.bide işte hayvanları bebekleri arabaları klasik oyuncaklar işte onlarla kafasına göre oyun kuruyor.
sende hoşgeldin canım. hep yazmasanızda arada yazın ama hep yazsanız daha güzel olur tabiii:) sende bebikin gelişmelerinden bahset uyku yemek konuşma yaramzlık ne boyutta :)
tavuskuşu77 nuriscan hoşgeldiniz şekerler :82:
geçti başımın ağrısı geçti çok şükür
bugün haktanım çok kuduruktu yaaa!!!! ağlayıp durdu babam ditti düdüttle deyip durdu kerata
kızımında boynunun altı acayip pişmiş yaaa((( bepanten sürdüm ama nafile, geçmedihiç kıpkırmızı duruyo (((
Kızlar bu arada bebek büyütmenin en zor şeyi uyutmakmış onu anladım. Önceleri kucakta sallıyordum ama bacaklarım koptu. Şimdi yatağa oturup kucağıma alıp sallıyorum şimdi daha rahatım.
bu arada sende hoşgeldın aramıza canım.be<nde ayağımda sallıyodum bır aydır bıraktım kucağıma cıkıp uyuyor cok cok daha rahatım artık bu konuda
bu uyutma işi nasıl son bulacak bilmiyorum bizdede ayakta sallama var.ayağımda salladığımda 5 dakikayı bulmuyo tak gidiyo hemen.ama ne zaman bitecek .bu ara kendi uyumak istiyor sallamamı istemiyo yatağına giriyor uyumaya çalışıyor ama bi türlü dalamıyor.kitabını alıyor o olmuyor bebeğini alıyor olmuyor ayısını kedisini ineğini danasını en sonunda pes ediyor beni çağırıyor.kendi hazır istekliyken kendi kendine uyuma dönemine geçelim diyorum ama bi yerde tıkanıyoruz.en son dalma işinde pes ediyor.sizin öneriniz var mı.
benimki hala uyuyor. abimin oğlu öğle uykusundan kesildi mesela.Gunaydinlar
bu arada oglen uykularini kesen kuzu var mi ? Biz 10 gun oldu kesinlikle uyumuyoruz artik.
slm
ben yeni katıldım aranıza...
benim kuzu hala öğlenleri 2 saat uyuyor.. aksi halde huysuzlaşıp kuduruyor:)))
bu arada oglen uykularini kesen kuzu var mi ? Biz 10 gun oldu kesinlikle uyumuyoruz artik.
slm
slm
en çok oyun hamurlarıyla oynuyoruz..
gunaydın herkese
allahım yarabbım ya o kadar yazdım yazıdm azra geldı kapatma tuşuna bastı ya ,şimid o kadar şeyı en baştan nası yaızyım..kenıdyle ılgılı nagatıf şeyler yazdığımı mı anladı ne oldu geldı çat dıye kapattı.nese bı ara yıne yazarım ınş.
bu uyutma işi nasıl son bulacak bilmiyorum bizdede ayakta sallama var.ayağımda salladığımda 5 dakikayı bulmuyo tak gidiyo hemen.ama ne zaman bitecek .bu ara kendi uyumak istiyor sallamamı istemiyo yatağına giriyor uyumaya çalışıyor ama bi türlü dalamıyor.kitabını alıyor o olmuyor bebeğini alıyor olmuyor ayısını kedisini ineğini danasını en sonunda pes ediyor beni çağırıyor.kendi hazır istekliyken kendi kendine uyuma dönemine geçelim diyorum ama bi yerde tıkanıyoruz.en son dalma işinde pes ediyor.sizin öneriniz var mı.
Gunaydinlar
slm
sibel oyun hamurlarına erken değilmi? ağzına falan almıyormu? kutuların üstünde 3+ yazıyorda ondan soruyorum?