- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 42
Kıymetciğim gecmiş olsun melikenin dedigi gibi baska bir dr daha götür öncelikle ama bildigim kadarıyla o kadar önmli bişey degil beyazlıgına gelince ee sende apak birisin insallah kan degerleri iyi cıkar .Bizim kızda persembeden hastalandı ates 39.3 gece dr götürdük kan idrar istedi enfeksiyon var dedi dr crp si yüksek cıktı bogazı kızarık ama idrarda verelim dedi 10 .30 dan gece 5 kadar benim kız yapmadı ben dayanamadım sabah işe gidecez dedim yapmıyor neysegeniş spekturumlu antibiyotk verdi eve geldik yaptı sinir oldum sabah ta işe gittim zombi gibi tabi cok sükür şimdi iyi ama dikkat edin salgın var dedi dr havalar degişiyor ya .Ha birde cuma o kadar uykusuzum dönüste trafik var ben orta seritteyim sabırsız bir erkek süpermen yan tarafa gececem derken benim arabaya gümmmm allahtan hiç bişey olmadı indim arabadan adama diyom ne yaptın sennn kocam beni öldürür nasıl korkuttuysa eşim adamda sasırdı abla bişey olmadı korkma diyor .Oyuncak konusu var benim kızın oynadıgı seyler bebeklerinin kıyafetlerini cıkarmak hepsi cıplak bide boya kalemiyle tüm duvarları cizmek allahtan cifle cıkıyor