benim cemrenurum 1.5 sene anne sütü emdi yaz başında bıraktık. emzik alışkanlığı yok. ilk doğduğunda yanımda yatıyordu 6. ayda yatağını ayırdım geceleri 1 kere uyanırdı. memeyi bırakınca gece uyanmasınıda bıraktı. bazen gündüz uykuları allak bullak oluyor yatış problemi çekiyoruz. mesela bu aralar 4 5 6 gibi uyuyor bu sefer 12 ye kadar oturuyor eşimle üçümüz yatakta uyuya kalıyoruz gece bi bakıyorum yanımızda yatağına taşıyorum. yaz başına kadar ayakta sallayabiliyordum. ama artık bana hayatta sallatmıyor illa kendisi uyuyacakmış(bir misafir geldiğinde misafire ayağında sallatıyor ama
sıcağı hiç sevmez yazın yazlıktaydık uyumak için gece evin en rüzgarlı yerine giderdi. kalabalık olunca hayatta uyuyamaz.uykusu olduğundan bana illalah ettirir. yapmadığını bırakmaz altının değişmesine izin vermez sürekli ağlar. bide kızımın sinirlendiğinde bir şeyleri kafamıza veya nereyi bulduysa elindekini fırlatma huyu var.konuşma konusuna gelince bizim anlayabileceğimiz dilde anne, baba, gel buraya, bu(su) yazlıktaki köpeğe zeytin,devlet, behiye diyor tam bir cümle kuramıyor. adını söyleyemiyor. çişini ise yazın bir iki defa alıştırdım yapıyordu. sonra kaka konusunda sıktımmı nedir artık hiçbirini yapmıyor bide sınavlarım vardı son aylar pek ilgilenemedim. şuan lazımlıkla arası yok. yemeye gelince çok şükür meyve sebze salatalık domates hamur işi hepsini yiyor sadece peynir sevmiyor. bide cildi benim gibi çok hassas bi ara egzama türü yara çıktı geçti abbasında ve bendede var. bu nedenle şampuanını losyonunu hep sebamed özel alıyorum. kızımın hayatı böyle işte aklıma gelenler bunlar . bu arada siz dışardada görüşüyormusunuz sadece buradamı yazışıyorsunuz?