sağol teyzesi inşallah. ah bu son dişler bunlar da çıktı mı rahatlıycak kuzular.ohh ne güzel sefanız olsun.. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun canım.. ya sanırım nazında bir diş problemi mevcut elini gırtlağına kadar ağzına sokup duruyo huysuzlukta cabası.. ayberk paşanın da hevesi inşallah okul hayatında hep başarı getirir..
Sagolun arkadaslar bi iyi gibi oluyor sonra bir bakmisim ateslenmis huysuzluk had safhada kucagimdan inmek istemiyor bugun ilkkez kucagimda uyuyakaldi tv izlerken..surup zaten zorla iciyor her seferinde kusuyor onuda zorla yedigi iki lokmada gidiyor ozaman. Fitil aldirdim bende
Onu kullaniyorm. Yarin tekrar gidecez dr a. Sesi falan hep kisildi hiril hirilsuruplar durmuyorki icinde fayda etsin nasil olacak bilmiyorum allah yardimcimiz olsun gorusuruz
off ya ben çok beceriksizim heralde otomatik vites arabayı bile kullanamıyorum( yani aslında kullanıyomuyum emin de değilim.. engin sürekli yanımda beni azarladığı için...
herkese slm bu arada..
sibelcim kocadan hoca olmuyor maalesef bizde de aynı durum sözkonusu.yeni araba değiştirdik o kadar ısrarıma rağmen ben sana öğretirim ne yapıcan otomatik vitesi diye kandırdı beni yine düz vites aldık.3 hafta oldu daha direksiyona oturamadım her seferinde binbir bahane.vırvır pes ettiriyor resmen beni.ben de en son dedim böyle olmayacak hoca tutcam dedim.şimdi haftasonu için söz verdi çalışıcaz diye bakalım beklemedeyim :)off ya ben çok beceriksizim heralde otomatik vites arabayı bile kullanamıyorum( yani aslında kullanıyomuyum emin de değilim.. engin sürekli yanımda beni azarladığı için...
herkese slm bu arada..
iyi eğlenceler inşallah sorunsuz geçer gününüz.nazan iyileşir inş. efe kuzusu ya hasta olunca fena oluyolar dedğin gbi ilaçları kullanamayıncada nasıl geçicek Rabbim şifasını versin inş.
eda maş. zeynep kuzusuna bizde salya var ya ilk diş çıkardığı dönemdeki gibi:)
kocalar ne derse desin siz bildiğiniz yoldan şaşmayın kızlar sanki onlar bu yollardan hiç geçmemişler. bende evlendiğimden beri araba babaları ile ortak diye kullanamıyorum bişey olur kaskoda yaptırmıyolr arabaya
geçen hep beraber binicez arabaya diye zeynebin koltuğunu çıkartıcaktı eşim nasıl olduysa kemer kilitlendi koltuk çıkmaz 1 saat uğraştılar yok sonunda dayanamayıp kemeri kestiler koltuğu kırsalardı daha ucuza çıkacaktı bide onun masrafı çıktı bize
yarın zeyneple biz ve arkdaşlar sarıyer altınkum kadınlar plajına gdiyoruz. kendi kendime kaşındım biliyorumki zor olucak ama zeynebe değişiklik olsun diye bakalım inş. sorunsuz bi gün geçirirz.
bizim eve yakın meb e bağlı bir kreş buldum oyun grubu her gün 2 saat 1 ay 300 fiyat verdi alışırsa yarım güne de çeviririrz sabah servis alır öğlen siz alırsınız dedi haftaya bi görüşmeye gidicem görüşürz şimdilik byeee.
sabır ve güç diliyorum nazanım.inşallah ilaçlar çabucak etki eder iyileşir kuzucuk.Cevaplar icin sagolun kizlar
Dun tekrr gittik dr a larenjit olmus oglus ses tellerinde iltihaplabma ve bogazda tahris varmis ilaclari degistirdi simdikileri cikartmadi allahtan ins faydasini goruruz ama icirmek bi iskence... Nw huysuz ne huysuz kucakciydi zaten iyice abartti wc gidiyrm kapida agliyor( uyumuyo dogru durist su saat oldu ne kadar uyuduk bilmiyrm zaten kalkar erkenden;(( gorusmek uzere
meralimm çok özledim vallahi.yerim o su kuşunu ben.evin de tertemiz olmuş misler gibi oturun.biz de haziran da badanamızı yaptırdık ama berkay sağolsun duvarların canına okudu.selam kızlar,
hasta olan kuzulara allah şifa versin...
inşallah tez zamanlarda toparlar kendilerine gelirler.
onların keyfi kaçınca bizimkiler iki katı kaçıyor çünkü
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
ben bayram izniyle 3 haftalaık bir tatil yaptım.
kemerde tatilimiz çok şükür güzel geçti.
benim cadı ne simit ne kolluk kullandı. hanım yüzmeye çabalı inanılır gibi değildi
bende hafta sonu evde banada boya işlerine kalkıştım.
boya işimde bitti temizliğimde misler gibi oldu yerlerim
öykücüm küçük azılar ile büyük azıları çıkarmakla meşgul.
çok şükür keyfide yerinde. cıbır cıbır hiç durmuyor çenemiz.
sizleri ve yavrucukları kocamaaaaaan öpüyorum.
iyi bakın
hahayt onlar dogustan usta soför ya sibel hepsi aynı canım aylardır benim yedigim azarın haddi hesabı yok halen işe beraber gidiyoruz alıyor arabayı geri dönüyor üsenmeden bi tek carrefoura gittim tek basıma ondada nasıl izin verdi sastım takma kafana zamanla pratik olusuyor sen kendine güven yeterki .Zeynosta düzeldi cok sükür ilacları devam ettiriyorum bide dişler cıkıyor sanırsam her tarafı salya içinde .Çok yorucu bir gündü işten geldim misafir agırladım 1 saatte spor yaptım bi bakayım dedim dus alıp yatacagım herkese iyi geceler
eda maş. zeynep kuzusuna bizde salya var ya ilk diş çıkardığı dönemdeki gibi:)
kocalar ne derse desin siz bildiğiniz yoldan şaşmayın kızlar sanki onlar bu yollardan hiç geçmemişler. bende evlendiğimden beri araba babaları ile ortak diye kullanamıyorum bişey olur kaskoda yaptırmıyolr arabaya
yarın zeyneple biz ve arkdaşlar sarıyer altınkum kadınlar plajına gdiyoruz. kendi kendime kaşındım biliyorumki zor olucak ama zeynebe değişiklik olsun diye bakalım inş. sorunsuz bi gün geçirirz.
bizim eve yakın meb e bağlı bir kreş buldum oyun grubu her gün 2 saat 1 ay 300 fiyat verdi alışırsa yarım güne de çeviririrz sabah servis alır öğlen siz alırsınız dedi haftaya bi görüşmeye gidicem görüşürz şimdilik byeee.
Cevaplar icin sagolun kizlar
Dun tekrr gittik dr a larenjit olmus oglus ses tellerinde iltihaplabma ve bogazda tahris varmis ilaclari degistirdi simdikileri cikartmadi allahtan ins faydasini goruruz ama icirmek bi iskence... Nw huysuz ne huysuz kucakciydi zaten iyice abartti wc gidiyrm kapida agliyor( uyumuyo dogru durist su saat oldu ne kadar uyuduk bilmiyrm zaten kalkar erkenden;(( gorusmek uzere
selam kızlar,
hasta olan kuzulara allah şifa versin...
inşallah tez zamanlarda toparlar kendilerine gelirler.
onların keyfi kaçınca bizimkiler iki katı kaçıyor çünkü
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
ben bayram izniyle 3 haftalaık bir tatil yaptım.
kemerde tatilimiz çok şükür güzel geçti.
benim cadı ne simit ne kolluk kullandı. hanım yüzmeye çabalı inanılır gibi değildi
bende hafta sonu evde banada boya işlerine kalkıştım.
boya işimde bitti temizliğimde misler gibi oldu yerlerim
öykücüm küçük azılar ile büyük azıları çıkarmakla meşgul.
çok şükür keyfide yerinde. cıbır cıbır hiç durmuyor çenemiz.
sizleri ve yavrucukları kocamaaaaaan öpüyorum.
iyi bakın
bende sizler gibi aralık annesiyim.. aslında sizleri ve oğlumun aylıkdaşlarını takip ediyorum burdan..:)aklımdayken yazmak istedim hasta olan kuzucuklar için allah şifa versin inşaallah.. bn bi arkadaşımın tavisyesiyle internette kadir tuğcu adlı bi dr var google a yazınca ilk çıkan siteye (burdan site adı vermek doğru olmaz diye yazmıyorum :) ) üye olduktan sonra soru sorabiliyorsunuz .. onun sayesinde oğluma hiç ilaç kullanmadım . mesela onun sayesinde bence her evde olması kesinlikle şart olan mucize damla diyorum ben COLD MİX diye bir damla var yastığa ya da kıyafete damlatıyorsun ki tıkalı burnu tık diye açıyo birde gripken ballı limon tarifi var. onu da içirince oğlumun hemen gözü açılıyor...grip olmasın diye üzülürken bu dr sayesinde aslında grip olmasının bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve burnunun akmasının mikropları dışarı atmak olduğunu öğrendiğimden beri nerdeyse grip oluğunda sevincem :) birazannelerimizin yöntemiyle büyütmekten yana kadir tuğcu da...şimdiye kadar çok faydasını gördüm inşallah sizlerde faydasını görürsünüz. özellikle COLD MİX İ MUTLAKA ARAŞTIRIN DR UNUZA YA DA ECZACINIZA DANIŞIN DERİM ..geçmiş olsun tekrar tüm yavrucuklara görüşmek ümidiyle...
Slm zeynebe ve efe ye gecmis olsun simdi iyidirler umarim yasemin iyimis yokmus yaramazlik donmemis samsundan bayramda konusmustk yasemin nilgunle konusmus
Kizlara yaz demisti ikizlerin ciktigini hastaneden kiymet hayirli olsun anaokulunuz :) melike hosgeldin bizde bir yaramazlik yok cok sukur sadece minanin demiri dusuktu bugun tekrar baktrdik cok agladi kuzum insallah yukselmistir et sevmiyordu mina 2 aydir birsekilde yediriyrm ilacta kullandik umarim ise yaramistir
ooo melike hoşgeldinsonunda biri yuvaya döndü
evet kıymet aynen onca şey paylaş sonra bi allahın kulu uğramasın çok yazık valla..
Slm zeynebe ve efe ye gecmis olsun simdi iyidirler umarim yasemin iyimis yokmus yaramazlik donmemis samsundan bayramda konusmustk yasemin nilgunle konusmus
Kizlara yaz demisti ikizlerin ciktigini hastaneden kiymet hayirli olsun anaokulunuz :) melike hosgeldin bizde bir yaramazlik yok cok sukur sadece minanin demiri dusuktu bugun tekrar baktrdik cok agladi kuzum insallah yukselmistir et sevmiyordu mina 2 aydir birsekilde yediriyrm ilacta kullandik umarim ise yaramistir