2009 Aralık Anneleri

Sagolun arkadaslar bi iyi gibi oluyor sonra bir bakmisim ateslenmis huysuzluk had safhada kucagimdan inmek istemiyor bugun ilkkez kucagimda uyuyakaldi tv izlerken..surup zaten zorla iciyor her seferinde kusuyor onuda zorla yedigi iki lokmada gidiyor ozaman. Fitil aldirdim bende
Onu kullaniyorm. Yarin tekrar gidecez dr a. Sesi falan hep kisildi hiril hiril suruplar durmuyorki icinde fayda etsin nasil olacak bilmiyorum allah yardimcimiz olsun gorusuruz

sağol teyzesi inşallah. ah bu son dişler bunlar da çıktı mı rahatlıycak kuzular.

e tabi şurupları kusarsa nasıl etki edecek ki kıyamam kuzuma yaa. nazancım bizim kuzen de kızında şurup konusunda böyle sorun yaşıyordu o yüzden iğne tercih ediyorlar. tabi o da zor canı yanıyor için gidiyor ama en azından ilaç gerekli iyileşmeyi sağlıyor. acil şifalar paşama inşallah.

off ya ben çok beceriksizim heralde otomatik vites arabayı bile kullanamıyorum ( yani aslında kullanıyomuyum emin de değilim.. engin sürekli yanımda beni azarladığı için...

herkese slm bu arada..

off ya ben çok beceriksizim heralde otomatik vites arabayı bile kullanamıyorum ( yani aslında kullanıyomuyum emin de değilim.. engin sürekli yanımda beni azarladığı için...

herkese slm bu arada..

hahayt onlar dogustan usta soför ya sibel hepsi aynı canım aylardır benim yedigim azarın haddi hesabı yok halen işe beraber gidiyoruz alıyor arabayı geri dönüyor üsenmeden bi tek carrefoura gittim tek basıma ondada nasıl izin verdi sastım takma kafana zamanla pratik olusuyor sen kendine güven yeterki .Zeynosta düzeldi cok sükür ilacları devam ettiriyorum bide dişler cıkıyor sanırsam her tarafı salya içinde .Çok yorucu bir gündü işten geldim misafir agırladım 1 saatte spor yaptım bi bakayım dedim dus alıp yatacagım herkese iyi geceler

bende sizler gibi aralık annesiyim.. aslında sizleri ve oğlumun aylıkdaşlarını takip ediyorum burdan..:)aklımdayken yazmak istedim hasta olan kuzucuklar için allah şifa versin inşaallah.. bn bi arkadaşımın tavisyesiyle internette kadir tuğcu adlı bi dr var google a yazınca ilk çıkan siteye (burdan site adı vermek doğru olmaz diye yazmıyorum :) ) üye olduktan sonra soru sorabiliyorsunuz .. onun sayesinde oğluma hiç ilaç kullanmadım . mesela onun sayesinde bence her evde olması kesinlikle şart olan mucize damla diyorum ben COLD MİX diye bir damla var yastığa ya da kıyafete damlatıyorsun ki tıkalı burnu tık diye açıyo birde gripken ballı limon tarifi var. onu da içirince oğlumun hemen gözü açılıyor...grip olmasın diye üzülürken bu dr sayesinde aslında grip olmasının bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve burnunun akmasının mikropları dışarı atmak olduğunu öğrendiğimden beri nerdeyse grip oluğunda sevincem :) birazannelerimizin yöntemiyle büyütmekten yana kadir tuğcu da...şimdiye kadar çok faydasını gördüm inşallah sizlerde faydasını görürsünüz. özellikle COLD MİX İ MUTLAKA ARAŞTIRIN DR UNUZA YA DA ECZACINIZA DANIŞIN DERİM ..geçmiş olsun tekrar tüm yavrucuklara görüşmek ümidiyle...

nazan iyileşir inş. efe kuzusu ya hasta olunca fena oluyolar dedğin gbi ilaçları kullanamayıncada nasıl geçicek Rabbim şifasını versin inş.

eda maş. zeynep kuzusuna bizde salya var ya ilk diş çıkardığı dönemdeki gibi:)

kocalar ne derse desin siz bildiğiniz yoldan şaşmayın kızlar sanki onlar bu yollardan hiç geçmemişler. bende evlendiğimden beri araba babaları ile ortak diye kullanamıyorum bişey olur kaskoda yaptırmıyolr arabaya

geçen hep beraber binicez arabaya diye zeynebin koltuğunu çıkartıcaktı eşim nasıl olduysa kemer kilitlendi koltuk çıkmaz 1 saat uğraştılar yok sonunda dayanamayıp kemeri kestiler koltuğu kırsalardı daha ucuza çıkacaktı bide onun masrafı çıktı bize

yarın zeyneple biz ve arkdaşlar sarıyer altınkum kadınlar plajına gdiyoruz. kendi kendime kaşındım biliyorumki zor olucak ama zeynebe değişiklik olsun diye bakalım inş. sorunsuz bi gün geçirirz.

bizim eve yakın meb e bağlı bir kreş buldum oyun grubu her gün 2 saat 1 ay 300 fiyat verdi alışırsa yarım güne de çeviririrz sabah servis alır öğlen siz alırsınız dedi haftaya bi görüşmeye gidicem görüşürz şimdilik byeee.

Cevaplar icin sagolun kizlar
Dun tekrr gittik dr a larenjit olmus oglus ses tellerinde iltihaplabma ve bogazda tahris varmis ilaclari degistirdi simdikileri cikartmadi allahtan ins faydasini goruruz ama icirmek bi iskence... Nw huysuz ne huysuz kucakciydi zaten iyice abartti wc gidiyrm kapida agliyor( uyumuyo dogru durist su saat oldu ne kadar uyuduk bilmiyrm zaten kalkar erkenden;(( gorusmek uzere

selam kızlar,
hasta olan kuzulara allah şifa versin...
inşallah tez zamanlarda toparlar kendilerine gelirler.
onların keyfi kaçınca bizimkiler iki katı kaçıyor çünkü

hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
ben bayram izniyle 3 haftalaık bir tatil yaptım.
kemerde tatilimiz çok şükür güzel geçti.
benim cadı ne simit ne kolluk kullandı. hanım yüzmeye çabalı inanılır gibi değildi

bende hafta sonu evde banada boya işlerine kalkıştım.
boya işimde bitti temizliğimde misler gibi oldu yerlerim

öykücüm küçük azılar ile büyük azıları çıkarmakla meşgul.
çok şükür keyfide yerinde. cıbır cıbır hiç durmuyor çenemiz.

sizleri ve yavrucukları kocamaaaaaan öpüyorum.
iyi bakın

herkese slm bu arada..
sibelcim kocadan hoca olmuyor maalesef bizde de aynı durum sözkonusu.yeni araba değiştirdik o kadar ısrarıma rağmen ben sana öğretirim ne yapıcan otomatik vitesi diye kandırdı beni yine düz vites aldık.3 hafta oldu daha direksiyona oturamadım her seferinde binbir bahane.vırvır pes ettiriyor resmen beni.ben de en son dedim böyle olmayacak hoca tutcam dedim.şimdi haftasonu için söz verdi çalışıcaz diye bakalım beklemedeyim :)
iyi eğlenceler inşallah sorunsuz geçer gününüz.
ne zaman büyüdüler de kreşler gidecek bunlar yaa:))
sabır ve güç diliyorum nazanım.inşallah ilaçlar çabucak etki eder iyileşir kuzucuk.
meralimm çok özledim vallahi.yerim o su kuşunu ben.evin de tertemiz olmuş misler gibi oturun.biz de haziran da badanamızı yaptırdık ama berkay sağolsun duvarların canına okudu.

demek yine aynı dönemde hepsi birden diş çıkarıyo bu kuzuların aynı nazda ilk günlerdeki gibi eli ağzında ne bulsa ağzında salya desen sel :)) hadi bakalım bunlar son dişler hayırlısı..

ohh eğlenin sefanız olsun.. ctesi beni de ısssrarla ablamın arkadaşı çağrıyo yazlığa çavuşoğluna günübirlik öyle deniz filan yok ama tribleks bahçeli yeşillikli biyer.. bilmiyorum ne yapsam.. kızla gözüm yemiyo

süpermiş kıymet sen nerde oturuyodun karşıda heralde üf ya ( niye bizim burda da yok.. zaten ben ki yuvaya 4 yaşından önce karşı olan insan nazı yarım gün vermeye karar verdim çünküüü artık bana yapışıklığı dayanılmaz bi hal aldı.. yemek bile yapamıyorum kendime zaten zaman ayıramıyorum.. bakalım kısmet..

inşallah geçer artık nazancım..

oyy kimleri görüyorum hoşgeldin canım.. öykücük koca abla olmuş baksana :)) arada resim ekleyin bari de bakalım.. biz de taşınmayı düşünüyoruz bakalım inşalah olursa ablamın üst katına o yüzden iş bile yapmaz oldum evde..

teşekkürler bilgilerin için..

müzeyyencim enginde öyleydi illa manuel alalım diye tutturdu asla dedim hem ben kendime araba alcam hem senin istediğin olcak yok öyle dedim onun var zaten.. altım otomatiği.. şimdi bana diyoki otomatik vites için hocamı tutulurmuş.. araba kendisi gidiyomuş hoca ne öğretcekmiş kendi gösterirmiş bana iki keremi ne çıktık işte ayy bütün yok azarladı beni sinirim bozuldu.. halbuki alsam arabayı ben giderim şuan istediğim yere.. kullanırım yani..

yaseminden haberiniz var mı dönmedi heralde hala..

selam millet
meral hoşgeldin canım. güle güle kirletin evinizi inş.sağlıklı günlerde

sibel ben hasekide oturuyorum dedğim kreşte samatyada bi gidiyim bakıyımda başka yerler vaarsa öğrenmeye çalışırım sahibinden...

bugün sarıyer altınkum kadınlar plajına gittik sabahın köründe aldı servis korktuğum kadar olmadı arkdaşlarda vardı zaten sırayla peşinde dolandık zeynebn sürekli denizin içinde olmak istedi şebek ki bugün orda hava rüzgarlıydı ,su biraz soğuk ve dalgalıydı dubalara gittiğmizde indiiiiir beni diye yırttı kendini simit falan kullanmadı miletin simitlerine iş oldu habire... neyse gün güzel geçti hava değişimi oldu amma zeynep yanmasın haşlanmasın diye onu phlivan gibi gezdirirken kendim pek korunamadım krem süremedim sürekli bi de aynı konumda oturuyormuşum ki sağ taraf fena halde haşlandım ben beyaz tenliyim malumunuz yanıyorum cayır cayır :) 1-2 güne geçer inş. ancak zeynebin üstüme çıkma çabaları ve emerken verdiği ızdırap anlatılamaz.... bundan ders almadık ki kalan sol tarafımı yakmak üzere pazartesi bir program halindeyiz net olmasa da kısmet artık:)

sibelcim nerde olursan ol sürekli nazın peşindesin zaten ikinize de değişiklik olur . sürekli ev ev basıyo artık zaten kış gelince kapanıcaz yine evlere...

yarın kayınvalidenin günü var pek uğrayamam gündüz kendinize ve bebelere ii bakın anacım haa unutmadan yaseminle bayramda konuştuğumuzda yanlış hatırlamıyorsam dişle ilgili sıkıntıları varmış bu hfata kalırımda doktora giderim diyodu sanırsam hamilelikte 2 dişini kaybetmiş bebbeleri besliycem derken:)

oh iyi bari güzel geçmiş.. öyle oluyo kıymet valla ben tatilden bişi anlamadım nazla ilgilenmekten benimde omuzlarım cayır cayır yanmıştı..

evet ikimizede iyi gelir diye düşünüyorum hem naz seviyo oyuncaklarla oynamayı filan kalabalığı hem ben işlerimi bitirmiş olurum kendime zaman ayırırım.. günün diğer yarısını da daha verimli ve kaliteli geçiririz. böyle ne iş bitiyo ne ben dinleniyorum ne nazla istediğim gibi ilgilenebiliyorum.. bakalım ücret ne dicekler oyun grubu için 200 e anlaşmıştık..

geceden beri yazıcam ütüleri bitiremedim hala son makine kaldı artık

yaaa noldu bu millete ya nerde görüşüyo konuşuyo bu millet anlamadım ki bebeler yaşına kadar gayet kalabalık olurdu buralar şimdi daha çok koşturmaca halindeyiz peşlerinde ama gecede iki kelam yazın eyyy mübarek insanlar topic canlansın:)

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nihayet laptop aldik artik s'z'nley'm

ooo melike hoşgeldin sonunda biri yuvaya döndü

evet kıymet aynen onca şey paylaş sonra bi allahın kulu uğramasın çok yazık valla..

Slm zeynebe ve efe ye gecmis olsun simdi iyidirler umarim yasemin iyimis yokmus yaramazlik donmemis samsundan bayramda konusmustk yasemin nilgunle konusmus
Kizlara yaz demisti ikizlerin ciktigini hastaneden kiymet hayirli olsun anaokulunuz :) melike hosgeldin bizde bir yaramazlik yok cok sukur sadece minanin demiri dusuktu bugun tekrar baktrdik cok agladi kuzum insallah yukselmistir et sevmiyordu mina 2 aydir birsekilde yediriyrm ilacta kullandik umarim ise yaramistir

Son düzenleme:

nazın da düşük çıkmıtşı ama ben bidaha test yaptırmadım bişi olurmuki?? çok düşük değildi çünkü tekrar ferra sanol kullanmıştık bi şişe.. naz da sevmiyo et ben yeni bi yöntem buldum pelin kuzu kol alıyorum düdüklüde haşlıyorum 45 dk filan sonra içine arpacık soğan patates havuç filan koyup bi 15 dakka daha kaynatıyorum eti yumuşacık oluyo öyle yiyo.. yoksa öyle köfte pirzola vs. yemiyo.. hele yemeğin içinde hiç yemiyo.. bide sabahları şırıngayla pekmez veriyorum ilaç niyetine :))

Aaaaaaaaaa melike gelmiş hosgeldin evde oturmak nasıl kızınla bolca vakit geciriyorsundur.Aksam dragosa gittik zeyno bütün kedileri kovaladı sürekli atladı zıpladı cok yoruldum.Benim kız hiç et yemiyor ya bi senin dedigini deniyeyim sibel belki yer.Bu arada en yakın arkadasımın dayısı ailesiyle kaza gecirmiş eşini ve cocukları yanarak ölmüş dayısıda yogun bakımda o kadar üzüldümki dua edin kızlar allah kimseye bu acıyı yasatmasın

ooo melike hoşgeldin sonunda biri yuvaya döndü

evet kıymet aynen onca şey paylaş sonra bi allahın kulu uğramasın çok yazık valla..

evet valla kendimi yuvaya donmus hissettim ben de ozlemi;tim hepinizi zeynep de rahatsiz daha do[rusu ailecek hastaydik oksuruk sonunda zeynebe de gecti surup i.iyor sozde cogu disari azicik kismi mideye seklinde ikizlere cok sevindim insallah minanin tahlili bizim ilk yapildiginda iyiydi ama simdi ne oldu bilemiyorum cunku yememe had safhada cildirma noktasina geliyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…