Herkese slmlar bayramıda bitirdik valla ben hiç dinlenemedim üstüne bide zeyno hasta oldu sürekli öksürüyor öksürdükce kusuyor burunda sarıl sarıl dr gittik sabah yine ilac yüklüyecegiz sinir oluyorum su antibiyotik kullanmaya insallah düzelir hemen gezecegiz diye cocugu hasta ettik
çok geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir zeynom ya
Oglusum atesli 38.7
( dolven verdim uykusunda ince kisa kollu giydirdim allahim sen bize yardim et
sen düzelemeden kuzun hasta olmuş
çok geçmiş olsun nazanım
inşallah iyi olmuşsunuzdur ikinizde
(((
bi yazdırmadı velet sonundakiileri kendi yazzıp yolladı şebek:)
çok güzel geçirdik günleri anladık ki zzeyenp şehir çocuğu değil köy çocuğu olmalıymış kalabalıkta ordan oraya hayvanların peşinde dolanıp durdu hiç sorun çıkarmadı fırsat buldukça kaçıcazz artık umarım herkesin tatili güzel geçmiştir görüşürzz...
onun o minnak parmaklarını yesin teyzesi
oh eğlenmiş kuzum işte ne güzel
tez zamanda tekrarını nasip eder allah inşallah
selam canlar.ne var ne yok?özledim sizleri.Geçmiş bayramınız kutlu olsun. 9 gün tatil iyi geldi bize. ilk günler bayram alışverişi 2 gün bayramlaşma faslı geçirdik. sonra bir gün köy havası bir gün deniz havası 2 gün de evde dinlendik kuzularla. Köyü çok sevdiler Berkay ekinleri haşat etti:) Ayberk elleriyle börülce domates darı topladı:) Berkay büyük azıları çıkarıyor ve azılı bir kuduruk olarak yaramazlıklara devam:) Ayberkim de haftaya anasınıfına başlayacak onun heyecanı içindeyiz. Pek bir hevesli yeni okuluna ve arkadaşlarıyla tanışmaya. Biz de havadisler bu kadar
Nazan ve Eda geçmiş olsun kuzulara. Ben de tırsıyorum havalar serinlemeye başlıyor bu kışı hastalıksız geçirir umarım bütün kuzular.
anlaşılan aralık kuzuları köy seviyo :)
yarasın kuzularıma köy havası
allahım ayberkimede ömür boyu bu okul hevesini yaşatsın
canım ya kıyamam
ama eminimki sen ayberkten daha heyecanlısın müzeyyen
off ya ben çok beceriksizim heralde otomatik vites arabayı bile kullanamıyorum
( yani aslında kullanıyomuyum emin de değilim.. engin sürekli yanımda beni azarladığı için...
herkese slm bu arada..
bu erkekler bu konuda hep aynı sanırım
ömrübillah hiç direksiyon başına geçmemiş olan ben
gazın debriyajın nere olduğunu bilmeyen ben
ilk oturuşumda gayette iyi gitmeme rağmen(3-5 kere stop ettirmem hriç
)
epey bi paparayemiştim kocişten
ondan sonrada denemedim hiç
eski arabamızda denemiştim
direksiyon hidrolik değildi
acep yeni arabada daha mı iyi giderim ki
selam kızlar,
hasta olan kuzulara allah şifa versin...
inşallah tez zamanlarda toparlar kendilerine gelirler.
onların keyfi kaçınca bizimkiler iki katı kaçıyor çünkü
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.
ben bayram izniyle 3 haftalaık bir tatil yaptım.
kemerde tatilimiz çok şükür güzel geçti.
benim cadı ne simit ne kolluk kullandı. hanım yüzmeye çabalı inanılır gibi değildi
bende hafta sonu evde banada boya işlerine kalkıştım.
boya işimde bitti temizliğimde misler gibi oldu yerlerim
öykücüm küçük azılar ile büyük azıları çıkarmakla meşgul.
çok şükür keyfide yerinde. cıbır cıbır hiç durmuyor çenemiz.
sizleri ve yavrucukları kocamaaaaaan öpüyorum.
iyi bakın
kış bebeleri balık oldu çıktı
haktanda bayılıyo suya denize
ascık daha büyüsünde yüzmeye vercem oğluşu
geceden beri yazıcam ütüleri bitiremedim hala son makine kaldı artık
yaaa noldu bu millete ya nerde görüşüyo konuşuyo bu millet anlamadım ki bebeler yaşına kadar gayet kalabalık olurdu buralar şimdi daha çok koşturmaca halindeyiz peşlerinde ama gecede iki kelam yazın eyyy mübarek insanlar topic canlansın:)
:13:
:92:
:126: :128:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nihayet laptop aldik artik s'z'nley'm
hoşgeldin dünürümmmmmmm
Slm zeynebe ve efe ye gecmis olsun simdi iyidirler umarim yasemin iyimis yokmus yaramazlik donmemis samsundan bayramda konusmustk yasemin nilgunle konusmus
Kizlara yaz demisti ikizlerin ciktigini hastaneden kiymet hayirli olsun anaokulunuz :) melike hosgeldin bizde bir yaramazlik yok cok sukur sadece minanin demiri dusuktu bugun tekrar baktrdik cok agladi kuzum insallah yukselmistir et sevmiyordu mina 2 aydir birsekilde yediriyrm ilacta kullandik umarim ise yaramistir
inşallah yükselmiştir
haktanında düşüktü ilaç kullandık ama kontrole götüremedim kan alacaklar canı yancak diye
((((
nazın da düşük çıkmıtşı ama ben bidaha test yaptırmadım bişi olurmuki?? çok düşük değildi çünkü tekrar ferra sanol kullanmıştık bi şişe.. naz da sevmiyo et ben yeni bi yöntem buldum pelin kuzu kol alıyorum düdüklüde haşlıyorum 45 dk filan sonra içine arpacık soğan patates havuç filan koyup bi 15 dakka daha kaynatıyorum eti yumuşacık oluyo öyle yiyo.. yoksa öyle köfte pirzola vs. yemiyo.. hele yemeğin içinde hiç yemiyo.. bide sabahları şırıngayla pekmez veriyorum ilaç niyetine :))
al benden bi tane daha :78:
iyi geceler hanimlar ben yatayim artikfacede bir oyuna daldim cikamadim empire gibi bir adi var tavsiye ederim gelin komsum olun
bende kocişin facesinden empiriyorum
bide cityvillem var
hay ben boyle isi yazdim yazdim int koptu ben kendi adima kendimi bu son zamanlarda sinirsel olarak dipte hissediyorum esim bile eskisi gibi degilsin hep mutsuz gorunuyorsun diyor
o vicdan azabi cok fena zaten ben tadilat varken birgun bos bulunup zeynebin bacagina vurdum { elimden bogurtlen dolu bardagi kapip halinin uzerine doktu tabi bu mazaret degil ama resmen bos bulundum o doktu ben refleks gibi ayni anda vurdum }hemen kucakladim ama basladi aglamaya ve biraz sonra uyudu hasta oldum resmen ben ne bicim anneyim ne bicim insanim diye hem soylendim hem agladim
sen çok iyi bir annesin dünürüm üzme kendini
hiçbir anne kuzusuna vurmak istemez am yinede kuzusuna az çok 1 kere 10 kere farketmezhiç vurmamış annede yoktur
iki haftadır evde hiç bir iş yapamadım.. bi de nazın odasında değişik yapmaya karar verdim.. sabah 8 de kalktık.. engin bey dün taksimdeydi arkadaşlarıyla sabah 6 da geldi.. sabahtan beri ayaktayım.. bi yandan iş yapmaya çalışıyorum bi yandan naz bacağıma yapışıyo bi yandan düzelttiğim yerleri dağıtıyo sevgili kocamsa akşama kadar yattı.. okadar sinirliyim ki anlatamam.. bi de sabah regli oldum.. neden bu kadar anlayışsız oluyo insanlar.. uyutmak için iki saat uğraştım.. şuanda bitik bi haldeyim.. ve işlerin daha i si bitmedi..
nazı artık kendi odasında yatırmaya başlıcam inşallah.. o yüzden de ilgisini çekecek bir şekilde odasını düzenliyorum (umarım işe yarar) aynı zamanda da artık salonda oyuncak görmek dağınıklık görmek istemiyorum mümkün olduğunca.. yatağını büyüttüm.. yanına korkuluk alıcam.. komidinleri de ona verdim. çekmeceli olanın çekmecelerine dergileri boyama kitapları kağıtları ve oyun hamuru kalem vs. doldurdum.. ötekine de oyuncaklarının bi kısmını koydum.. üstlerine de kitaplarını dizdim.. halıyı kaldırdım.. jokerden şey alıcam bu puzzle gibi halılar varya yumuşak onu koyucam.. ikeadan da masa sandalye alıcam ufak.. odaya bir sürü sticer yapıştırdım.. vs vs.. hazır işe girişmişken küçülenlerini ayır vs derken akşam oldu iş bitmedi tabi..
ya bu arada bi kere kimsesizler yurduna hediye gönderilmişti ya.. oranın adını yada adresini bilen var mı?
ne iyi düşünmüşsün sibel ya
ben haktanın yatağını bile ayıramadım henüz benle yatıyo hala
hiç uyumadığı için birazda mecburiydi bu tabi
kızım öyle değil ama
önce kızımın yatağını ayırcam
kızım ascık büyüsün oğlumu kızımın yanına atcam
sonrada odalarını ayırcam inşallah
bakalım olcakmı tabi