2009 Aralık Anneleri

aaa kimseler gelmemiş koca bi gün umarım herkes için herşey yolundadır herkse ii hafta sonları...

merhaba arkadaşlar... uzun zamandır yazmıyordum ama ara ara okuyorum yazdıklarınızı. temmuzun başından beri memlekette tatildeyiz. tabi buna tatil denebilirse...(
senaya 18 aylıkken emzirmeyi biraktırdım. sütüm iyice azalmıştı. okuldan geldiğimde emiyordu bir kez. onda da sol göğsümü pek emmiyordu... şimdi rada aklına geliyor. saldırıya geçiyor. 'mama bitti' diyorum. o da tekrarlıyor. bugün üzerini değiştirirken mamanı öpeyim dedim. bana 'mama bitti' dedi...:))
işte bizde durumlar böyle. sizler de iyisinizdir umarım. bebişlere kardeşler gelmeye başlamış. herkese hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin...:)) ben daha cesaret edemeyenlerdenim... neyse herkese hayırlı sahurlar...

benim eşim profesyonel spor yaptığı için bazı ilaçlar kullanıyolar o ilaçları bıraktıktan 1 yıl sonra normale dönüyor vücut.. daha bırakalı 1 ay oldu.. yani nerden baksanız zaten 1 yıl sonra 2. olursa olur.. şuanda ihtimal %0,01 :)) evet kıymet naz canımdan bezdiriyo beni bide tekim yardım edenimde yok kafam karışık aslında bende ne istediğimi bilmiyorum.. çocukları çok seviyorum nazın da tek kalmasını istemiyorum ama işte öteki yandan yolunda gitmeyen bi evlilik ve bebek büyütmek zor.. karışık işte hayırlısı.. zaten naz tüp bebek.. ikinci olur mu bilmem.. gerçi geçen kontrole gittim doktora sende hiçbir problem yok dedi.. kısmet..

Selamlar herkese bende cok ugrayamaz oldum artik buralara.. Sevgi hayirlisi olsun..
Sibel valla hic belli olmaz benim 2 arkadasim spiralle korunurken ik cocuklari tup bebek oldugu halde hamile kaldilar 1 yil sonra sen yine saglam kaziga bagla da :=)

Ayyy buyuk konusmiyim da suan 2. Cocugu dusunemiyorum allah tum isteyenlere versin ins
Bi tanidugimiz cift yillardir evli cocuklari olmuyordu yillar sonra kadin hamile kaldi oyle mutluydular ki ucuyorlardi sevincten kadin dusurmus bebegi kimseyle konusmuyormus cokuzuldum ya allag herkese yasatsin insallah
Benim olsada 2, de erkek olur gibi dusunuyirum nedense

aaaaa kimseler ugramamıs topigimize kızlar nirdesiniz sibel ,kıymet sizdemi ugramaz oldunuz ya .Ben cok üzgünüm annemler burdaydı 1 aydır, gidiyorlar sabah zeynos cok alıstı anneme hiç birseyini bana yaptırtmıyor hersey anneannedeydi yarın kuzum mutsuz olacak bugün hepatit asısının 2 dozu yapıldı bizim bütün asıları bitirmiş olduk cok sükür

annenler güle güle gitsinler çok sürmeden tekrar gelsinlr inş. zeyno da alışıcak artık anane rahatlığı paha biçilemez elbette:)

ben buralardayım genelde bakıyorum ama her zaman yazmıyorum. ramazan bayaa yoğun geçiyo bu sene iftar davetleri gidiyoz geliyolar falan ii oluyo ....

ateşimiz var offff

noldu kuzuya yaa kaç ki ateşi? geçmiş olsun canım

selam arkadaşlar,
keyifler nasıl?
bakıyorumda 2. bebek planları yapanlarımız var:))))
biz daha sıpaların hakkından gelemezken cesaretlenip 2. bebek planı yapmak ...ne bileyim...
allah isteyen herkeze nasip etsin.

ben bu hafta sonu tatlile gideceğim.
3 hafta yıllık izin kullanıp döneceğim kısmetse.

öycü cadısı bomba gibi maşallah
iyice dillendi, derdini anlatabilme kıvamında çok şükür

hepinize kocamaaaaaaaaan öpücüklerimi gönderiyorum

valla ben 2. çocuk olayını sonsuza kadar kapatmış bulunmaktayım.. meralcim hoş geldin..

edacım allah kavuştursun minişe de geçmiş olsun..

ateşi neden çıktıki size de geçmiş olsun..

sağolun kızlar bütün gece 38.8 di sürekli inip çıktı.
sabah dr götürdük görünen herhangi bişeyi yoktu boğazlarında da bi sorun yok.
idrar tahlili yaptırıcaktık 4-5 saat bekledik ama bizimki yapmadı çişini
hastanede şurup verdiler ondan sonrada çıkmadı ateşi.inş tekrarlamaz..

hayırdır sibel sen neden fikrini değiştirdin,nazın tek kalmasından yana değildin

birde dr.a iştahsız olduğundan bahsettim şurup verdi bi süre kullanıcam bakalım işe yarıcakmı çünkü çok kilo verdi şuan 11,600 -13 kiloyu bile geçmişti bi aralar

birde dr.a iştahsız olduğundan bahsettim şurup verdi bi süre kullanıcam bakalım işe yarıcakmı çünkü çok kilo verdi şuan 11,600 -13 kiloyu bile geçmişti bi aralar

kilosu iyi yine maşallah benimki martta 11600 dü haziranda 11400 şimdiki kilosunu bilmiyorum.. geçmiş olsun bizimde ara ara öyle çıkıyo ateşi geçen idrarda verdik hiçbişey çıkmadı benimki üç gün 39,9 du! inşallah bidaha çıkmaz..

evet nazın tek kalmasını istemiyorum ama yardım eden kimse olmayınca çok zor oluyo şuan artık vücudum iflas etmek üzere.. (

inş.ateş kötü çünkü.çok iyi anlıyorum seni bende tek bakıyorum bi yakınım da yok sağolsun eşim işten gelince hep o ilgileniyor

ben geldiiiiimmmm
çok yoruldum çok eğlendim iznimde
iftar davetleri verdim görümcemler verdi hır gür şen şakrak cümbüş şeklinde geçti iznimiz
kuzularım çooook şükür iyiler

2.çocuk mu dedi bazılarıııı
yapın kııı, ne tatlı oluyo varya
helede haktan gibi kuduruğun peşine zümra gibi bir hanım gelince tadından yenmiyo

sevgi allah tamamına erdirsin canım benim inşallah çok sevindim senin adına

erenime noldu annesi yaaa((tez zamanda allahım şifa versin kuzuma

sibelim yap sen 2.yi
diyolardıda inanmıyodum 1. yaramazsa 2.uslu
1.usluysa 2. yaramaz oluyo diye çok doğruymuş
1.yaramaz olanlar hadi 2.leri yapmaya
1.leri uslu olanlar accık beklesinler büyütsünler 1.leri biras

hadi geçmişler olsun selvercim bi daha yaşatmasın Rabbim inş. ateş kötü ya bende korkarım hep ...

meralcim iyi tatiller olsun size de öykü kuzusuna da maş. çok güzel vakit geçirirsiniz inş.

sibelcim hakkınızda hayırlısı zaman ne gösterir bilinmez 2. yi yapanlara saygım çok büyük amma ben elimdekini önce bi büyütüyimde hayırlısıyla inş.:)

herkese günaydıııınnnnn

ozaman ben 2.yi almıyım.

zümra hanımın resimlerini istiyoruz annesiiiiii

erenimiz uslu anlaşılan
teyzesi en yakın zamanda yükliycem inşallah
daha bavulları yerleştiremedim çamaşırı toplaması silmesi ....
işimi yoluna bi koyayım söz yükliycemzümra hanımın resimlerini

selam millet bi bakıyım dedim ama kimseler gelmemiş bi yasemin uğramış görüşürzz....

bizde herşey yolunda sayılır zeynep çok daha yaramaz oldu hiç durmuyo sabrımın bittiği anlar oluyo bağırıyorum falan ama hiç sallamıyo beni o daha da karşılık veriyo kendince parmağını sallayıp bide uyku düzenimiz çoook değişti şimdi öğlen uykusuna yeni yattı gecede nerdeyse sahura kadar oturuyo doğal olarak uyuyamıyoruz bizde tabi sabahta geç kalkmaya başladı bu biraz işime gelilyo uykusuz ve yorgun nasıl geçicek bu zaman bilemiyorum. ramazzandan sonra bi düzene gircez inş. zeynep bana günleri haram ederken benim deli gibi misafir ağırlayasım var 3 kez iftar verdik daha da alıcaklrımı vvar hem gündüzleeri böylelikle vakit geçiyo falan filan herşey ii sayılır. bugünün en güzel haberi zeynebi akşam iftradan sonra babasına bırakıp arkdaşlarla toplanıcaz çay muhabbet biraz ii gelir yine dert dinliycez gündem yoğun ama olsun bu da güzel sıkıntıdan yazmışım abuk subuk kendinize ii bakın. sizlerle de bi iftar yapabilsek ne güzel olurdu ama burda bile görüşemiyoruz neyse ...

selam millet bi bakıyım dedim ama kimseler gelmemiş bi yasemin uğramış görüşürzz....

bizde herşey yolunda sayılır zeynep çok daha yaramaz oldu hiç durmuyo sabrımın bittiği anlar oluyo bağırıyorum falan ama hiç sallamıyo beni o daha da karşılık veriyo kendince parmağını sallayıp bide uyku düzenimiz çoook değişti şimdi öğlen uykusuna yeni yattı gecede nerdeyse sahura kadar oturuyo doğal olarak uyuyamıyoruz bizde tabi sabahta geç kalkmaya başladı bu biraz işime gelilyo uykusuz ve yorgun nasıl geçicek bu zaman bilemiyorum. ramazzandan sonra bi düzene gircez inş. zeynep bana günleri haram ederken benim deli gibi misafir ağırlayasım var 3 kez iftar verdik daha da alıcaklrımı vvar hem gündüzleeri böylelikle vakit geçiyo falan filan herşey ii sayılır. bugünün en güzel haberi zeynebi akşam iftradan sonra babasına bırakıp arkdaşlarla toplanıcaz çay muhabbet biraz ii gelir yine dert dinliycez gündem yoğun ama olsun bu da güzel sıkıntıdan yazmışım abuk subuk kendinize ii bakın. sizlerle de bi iftar yapabilsek ne güzel olurdu ama burda bile görüşemiyoruz neyse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…