2009 Aralık Anneleri

selam kızlar

sibelcim hayırlı olsun araban canım.hayırlısıyla kazasız belasız bol bol gezin inş.bizde istiyoz ama tek maaşla 2. araba zor masrafı çok oluyo bide durmam bende oraya buraya derken artık ben çalışmaya başlayınca inş.

fatmacım Allah kavuştursun tez zamanda inş. ana babaların yerini kimse dolduramıyo onları başımızdan eksik etmesin Alllahım yanımızda olmasalarda varlıkları bile bi güç veriyo ..

edacım sanada hayırlı olsun arabanz kazasız belasız günlerde kullan inş.

bizimkide ben temizlik yaparken elindeki bezle her yeri bi güzel siliyo birazda ağız surat bide ıslak olucak bez değmeyin keyfine sıpanın büyüyünce işe yarıyacaklar inş.

bayramlık aldınız mı kuzulara ya ben baktım bugğn bişey bulamadım lcw ve ca ya baktım bişey yok öyle güzel hep penye elbiseler haberdar edin benide bişey bulursanız bayramlık olunca biraz daha hoş bişey istiyoorum ....

maşallah zeynepe edacım yaaa
bende uslu bi çocuk görcem inşallah çok şükür
sülalece yaramaz çocuklarımız olursa bu bir ilk olacak
haktanla çooook çektim ben ve hala daha çekiyorum
allah eksikliğini vermesin çekerimde daktan paşamın kudurukluklaını napalım
bir annemmmmm der silinir tüm yaramazlıkları

henüz almadık biz bayramlık
haftaya samsuna gidince alırız allah kısmet nasip ederse
oy oy oy ooooyyyyy bu bayram2 bayramlık alcaz

2 bayramlığa yaşadınız mı diyim ne diyim:) Allah babaya bol kazançlar versin inş. bayrama 4 kişi giriceksiniz maş. Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.

çok inş. ve maş. lı bi mesaj olmuş hehehe banada maş.:)

Son düzenleme:

amiiiin inş.
allahım hepimizede bol kazanç versin inş. canımın içisi

bu arada dün akşam kocişimle alalım çocukları lojmanın çay bahçesine gidip bi dondurma yiyelim dedik
eşimin 3 arkadaşı hanımlarıyla çocuklarıyla toplaştık gitces
yeni bi etek almıştım beyaz. çokta severek aldım kaç gün önce ama bi giymek nasip olmadı diye onu giydim
bi güzel süslendim çocuklarımı süsledim püsledim çıktık.....
çay bahçesine gittik oturduk.ay oturmamızla gök gürlemeye başlamasın mı ,
tabi peşinede yağmur bi yağmaya başladı ki dere taşıran cinsten
üstü örtülüydü ama ne fayda, ortasındada dursak bize kadar sıçrıyodu yağmur
çocuklar coştu sevinçten koşuşturmaya başladılar kayıp düştüler yerler ıslanınca
karşı komşunun kızıda gelmişti oda benden 13 gün sonra doğum yapmıştı
bebekler ağlamaya başladı emmek için
sahneyi gözünüzde bi canlandırın
kokoş hanımlar, ağlayan bebeler, çamur içinde ıslak sıçana dönmüş çocuklar,
kahraman kocişim koştu aldı arabayı gerisin geri eve bıraktı bebekli olanları

ulen bi beyaz eteğimizi giyelim dedik
ascık hava alalım arkadaşlarla laflayalım dedik
güllük gülistanlık hava fırtınaya döndü resmen
tek iyi yanı çocuklar çok eğlendi işte

kimmsecikler gelmemiş bugün
Huuu huuuuu nasılsınız kızzlarrr,Bende ne zamandır gıremıyorum.Emir gıt gıde daha duzenlı bı cocuk oldu.geceleri nerdeyse hic kalkmıyo,gun boyu 2 kere uyuyo,aksamda 10-11 gıbı yatıyo sabah 7-8 de uyanıyo....dedesının cıflıgı var oraya gıdıyoruz sık sık orda hayvanlarla hasır neşir öyle gecıyo ıste zamanımız.Bu arada face dekı Haktan emir benim.cocukların adına alıyoruz cocuklar arkadas oluyo dıye bılıodum ben o yuzden emir in adına aldım.kuzucuklarımı öpüyorummmmmm....

ay kıyamam ya hevesiniz kursağınızda kalmış ama olsun hatıra oldu size işte:) anlatp anlatıp gülersiniz halinize daha yaz uzun çıkarsınız yine inş.

maş. emir kuzusuna darısı tez zamanda başımıza inş. benim gecelerim resmen kabus gibi zeynebi uyutmak işkence yani nerdeyse her gece sinir krizi geçiriyorum o derece fenalardayım.gündüzleri bu kadar yorulan çocuk gece nasıl uyumaz anlamıyorum beeeen :44:

nerdesin handecim yaaa!!!!
unuttunuz buraları, hiç uğrayan yok artık ne yazıkki(((
maşallah emirime, darısı başımıza inşallah
bizde bir düzelme yok ne yazık ki

ay kıyamam ya hevesiniz kursağınızda kalmış ama olsun hatıra oldu size işte:) anlatp anlatıp gülersiniz halinize daha yaz uzun çıkarsınız yine inş.

inşallah canım benim

al bizdende o kadar
hiç durduğu yok gün boyu
koşuyo tırmanıyo zıplıyo atlıyo ama hiiiiiç yorulmuyo uyumuyo (((
ah kıymet yaaa, ne zaman düzelcek bu zıpırlar

vallahi bende çok merakla bekliyorum tatlım o günleri burdan yazıcaz inş.:)

bugün süper bir iftar ve akşam gece geçirdim arkadaşlar zeynebi annemlere bıraktım iftar öncesi sonra arkdaşlarla bluştuk sofular horhorda iftar yaptık(senelerdir ritüel olsu orası bizde başka yer olmuyo:)) ordan kalktık s.ahmete gittik dolandık sonra havuzbaşına gittik (orası klasik yerimizdir) kahveler çaylar muhabbet hatta ne zamandır içemediğim nargile içtik:) fasılla süper oldu gece yarısı eve geldim eşim zeynebi annemlerden aldı ve zeynep bana hiç trip yapmadı hatta ben onu annemlere bırakırken anlattım böyle böyle diye oki dedi (bu aralar favorimiz) el sallayarak uğurladı beni falan filan süper doping oldu bu valla çokta ii geldi . hepinize böyle zamanlar nsip olsun inş. ihtiyacımız oluyo di mi ama bizde insanız (vicdanı rahatlatmak adına:)) herkese hayırlı geceler olsun 3 makne ütü beni bekler böyle bi gece sonrası olmadı bu ama bi yerden başlamk lazım işler beklemiyo...

herkese günaydın.. yasemin gülsemmi üzülsemmi bilemedim.. ben üniversitedeyken beyaz bi pantalonum vardı ne zaman giysem yağmur yağardı herkes öğrenmişti artık kıymet ohh sefanız olsun.. darısı bize olsun.. bayılırım nargileyeeeee

biri düzenmi dedi :76: oneki :)) maşallah paşaya..

oooohhh valla ne iyi etmişin kıymet ya
ne iyi gelmiştir oooohhhhh
bizde dün kocişimle çarşıya indik gezdik alışveriş yaptık
kuzularıma bayramlık baktım ama almadım henüz samsuna gidince bakcam ordan
o bile iyi geldi
aaaaaah ah, çok zaman oldu nargile içmeyeli
sigarayı bırakalı 3 yıl oldu çok şükür nargileden bişeycik olurmu ki acep?
yani sigara sayılır mı, tekrar sigaraya başlamama neden olur mu ki?
aralık anneleri
sigara içenler tekrar başladımı merak ediyorum

gül şekerim gül, ben gülüyorum
beyaz pantolonuda çok seviyorum ben yaaaa
ama kapandığımdan beri giymedim hiç
karar verdim şimdi alcem bi tunikle beyaz pant.
acaba giydiğimde yağmur yağar mı ki

düzen, hiç duymamıştım bende

Yasemin ben içmeye basladım canım hele işte bunaldıkca atıyom kendimi bahceye zaten az emdirmiştim ben o yüzden tekrar basladım belki ara mesafe cok olsaydı unuturdum .Kıymet ne güzel bir aksam gecirmişsin biz bu aralar zeyneple yapısık yasıyoruz wc ye yollamıyo degil gezmeye sabah işe giderken kıyamet kopuyor

Slm herkese kiymet valla okurken ne guzel dedim masallah arada tekrarla doping olur ben minayi 2 kere biraktim bu yasina kadar sac boyatmaya gittim ondada sacima boya surdurup paketli halde araba atlayip geri dondum keske bakanim olsa ve duran bir kizim ayda bir cikardim enazindan sigaraya ben 26 ay sonra basladim 1 sigara yetti baslamaya sadece su var ki minanin alerjisi var o uydugunda anca balkonda iciyrm o da eskiden 1 paket icerdim azaltmama neden oldu ii oldu ama ben baslamaknistemesemde hep emzirmenbitince baslari
M herhalde diye icimden gecirip kodladim kendimi sanirim yasemin sanada masallah 2 cocukla allah nazardan saklasin guc versin ben minayla pilimin bittigini hissedyrm aksamlari

Eda nbr cumartesileri calismiyorsan sonbahara oyun grubu yapalim yakiniz nasil olsa al zeynoyu gel bize sibelde gelir oznurda gelir bir oyun ablasi buluruz cocuklar vakit gecirir oznurda karkis cok olmazsa katilir 1-2 saat vakit gecirirler cocuklar beraber

sağolun arkadaşlar darısı tez zamanda başınıza gelsin inş.:)

yav bende bırakamıyoduum zeynebi ama bildiğiniz gibi çok yapışık yaşıyoruz zaten arada nefes almaya ihtiyacımız var ama bu aralar 1-2 saatte olsa sıklıkla bıraktığımdan ben giderken bana el bile sallayıp öpücük atıyo zorluk çıkarmıyo maş. gelince tripte atmıyo bi tek memeeee derdi çocuklarımız bayaaa büyüyünce beraberde yaparız inş. böyle organizasyonlar

ben zeynebi emziriyorum hala ama günde 2-3 o da akşam yada geceleri içiyorum napıyım bırakamadım

o düzen denen şeyden bende acil istiyorum ramazan dolayısıyla sapıtan uyku düzenimizi bayramdan sonra yola koymak istiyorum memeden ayrılıncaya kadar sanmıyorum ama az kaldı şunun şurası 5 ayımız daha var (şafak sayıyorum)

herkesleri öpüyorum sahur bitti yatma vakti :)

evet pelin ya ne varsa sende var valla yapalım şu işi katılmak isteyen olursa katılır.. süper olur..

kıymet bende memeyi bıraktırmadım henüz ki bizim öyle 2-3 değil 22-23 :)) bende bakalım memeden sonra bi düzenimiz olur ümidindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…