- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
bebekler ezan vaktiyle uyanır rızklarını toplar derler eskiler..
ya naz da tuvaleti oyun olarak görüyo şuan totoşu yıkasın silsin sifonu çeksin elelrini yıkasın çiş yapmasa da olur :)) derdimiz o yani..
Ay yasemin ins haktan pasa da uyanmiyordur da geceleri her ikisi icin de kalkmiyorsundur cok zor yoksa efe 1-2 kez uyaniyor memeden ayirali bazen hic uyanmiyor ama nadir bir kere uyaniyor genelde o bile bana cok zor geliyor cocuu duyuyprum algilayamiyorum bazen kendimi kaldiramiyorm yataktan ama ben gec yatiyorum gece uykumu alamadan sabah oluyor...
Simdi yikadik onu salliyorum denize gidecektik bugun ramazan oncesi son kez ama esimin arkadasinin cocugunun dogum gunu varmis 4te oraya cagirmislar ona gitcekmisiz sinir olmustum ama biraz gecti cok seviyorum ben denizi yuzmeyi...
Kimse pek gelmiyor artik buraya
selam kzlar herkese ıyı hafta sonları... Amcmın kzndayız 2 gundur dun aksam cumbur cemaat lunaparka gttk zeyneple dönme dolaba atlı karıncya su kayagna bndk ck hosuna gttı zeynbn zor aldk carpışan arabalardn:) ramazan öncesı ıyı gldı yıllar vardı gtmemstk lunaparka .zeynep hanım parkta kzlarla bzde balknda kahve keyfı yapyruz ohh sefamz olsn hepnzı opyrm:)
Ay yasemin ins haktan pasa da uyanmiyordur da geceleri her ikisi icin de kalkmiyorsundur cok zor yoksa efe 1-2 kez uyaniyor memeden ayirali bazen hic uyanmiyor ama nadir bir kere uyaniyor genelde o bile bana cok zor geliyor cocuu duyuyprum algilayamiyorum bazen kendimi kaldiramiyorm yataktan ama ben gec yatiyorum gece uykumu alamadan sabah oluyor...
Simdi yikadik onu salliyorum denize gidecektik bugun ramazan oncesi son kez ama esimin arkadasinin cocugunun dogum gunu varmis 4te oraya cagirmislar ona gitcekmisiz sinir olmustum ama biraz gecti cok seviyorum ben denizi yuzmeyi...
Kimse pek gelmiyor artik buraya
aaah ah
nerde buranın eski sayfalarına yetişilemeyen günleri
para günleri, hediye günleri, yardım günleri(((
tükendi burada artık, o kadar çok üzülüyorum ki ben bu duruma
yanlız geçirdiğim günlerde herkes kardeşim oldu burda ve şimdi kardeş hasreti çekiyorum resmen
çok sevdim çok bağlandım ben buraya
ama herkes dağıldı gitti
derler ya her güzel şeyin bir sonu vardır diye ben hala alışamadım bu sona(((((
selam kzlar herkese ıyı hafta sonları... Amcmın kzndayız 2 gundur dun aksam cumbur cemaat lunaparka gttk zeyneple dönme dolaba atlı karıncya su kayagna bndk ck hosuna gttı zeynbn zor aldk carpışan arabalardn:) ramazan öncesı ıyı gldı yıllar vardı gtmemstk lunaparka .zeynep hanım parkta kzlarla bzde balknda kahve keyfı yapyruz ohh sefamz olsn hepnzı opyrm:)
Herkese selamlar tatilden geldik ancak yıka topla yerlestir modundaydım bide üstüne güneş allerjim patladı 3 4 senedir bütün omzum boynum kıpkırmızı oluyor üstelik 50 faktör kullandıgım halde yeni gecmeye basladı hap krem derken .Zeynep hanıma gelince hiç denizi sevmedi kuma ayak degsin istemedi kıyamet koptu,2 kere zor soktum sezlongda aksamladı sürekli somurtarak eve geldik havuzumuz vardı şişirdik deniyelim dedik içinden cıkmadı cok sevdi ey allahımve hiç bişey yememeye devam ediyor resmen ac yasıyor bide termisin deyince kızarak hayırrr diyor
günaydın herkeslere yok sibel banyoyu seviyor normalde evdeki havuzada bayıldı ama denizi sevmedi daha dogrusu kumu sevmedi .Sarımsaklıda kaldık bir ev tuttuk cünkü cmrtesi gittigimiz için heryer doluydu sarımsaklıyı begendim tam aile tatili yapılacak biyer.Melike nerelerde gözükmüyor hakketten kimseler yok topikte ya
Herkese selamlar tatilden geldik ancak yıka topla yerlestir modundaydım bide üstüne güneş allerjim patladı 3 4 senedir bütün omzum boynum kıpkırmızı oluyor üstelik 50 faktör kullandıgım halde yeni gecmeye basladı hap krem derken .Zeynep hanıma gelince hiç denizi sevmedi kuma ayak degsin istemedi kıyamet koptu,2 kere zor soktum sezlongda aksamladı sürekli somurtarak eve geldik havuzumuz vardı şişirdik deniyelim dedik içinden cıkmadı cok sevdi ey allahımve hiç bişey yememeye devam ediyor resmen ac yasıyor bide termisin deyince kızarak hayırrr diyor
ay nazan naz nerden baksan uyuduğunda sabah kalkana kadar 6 kere filan emmeye kalkıyo.. bazen 10 kere.. keşke 2 kere kalksa ben razıyım :s biz de bugün adaya gittik ama engin bey hoşlanmadılar çok kalabalıkmış amele doluymuş indiğimiz gibi binip geri geldik :)) motor sefası yaptık..
ay yasemin aynen baksana azimle giriyoruz hala.. kimseler kalmadı.. ben bu sene de bişeyler yaparız diye neler hayal ederken kimseler kalmadı.. işten gelince koşa koşa açardım bilgisayarı 40 sayfa okuduğum günleri bilirim çok üzülüyorum valla burdaki arkadaşlıklar çok güzeldi(
biz sürekli parklarda olduğumuz için lunapark jokerin oyuncakları normal park her haftasonu bi yerdeyiz. bugünde havuz dönüşü gittik ama bi tek atlı karıncaya bindi.. ooohh afiyet şeker olsun..
hoşgeldin.. hay allah ya geçmiş olsun.. zeynep niye sevmediki acep banyo yapmay seviyomu normalde.. ?? yememe konusunda benimki de aynı.. nasıl beğendinizmi kaldığnız yeri? deniz filan nasıldı?
eren bütüngün dışardaki seslerden uyuyamaz
gece 10 da uyur,anneside erenin bidaha uyanmıcanı düşünür
ama eren 12 de kalkıp anne ve babasını bu saatlere kadar uykusuz bırakır
ve hala daha uyumaya niyeti yok oyuncalarıyla oynuyor yarın öğlen kimbilir kaça kadar uyur
bu arada bugün kırklandık biz
oh masallah portakal hanıma hayırlı olsun kırkınızHerkese hayırlı
ramazanlar olsun bu arada
:) ay yasemin güldürdü beni sıpa.. bak temiz annenin temiz oğlu işte :)) kırkımız da hayırlı olsun prensesin..
edacım sana ve herkese hayırlı ramazanlar diliyorum bende..
Portakal hanimin 40 i hayirli olsun koca abla oldugu gunleri goruruz ins ee bizim 2. Lerin ablasi olacak nede olsa:))
Haktana damasallah akilli cocuk efe babasinin kucagindayken 2 kez ayakkabisi dusmus yolda pesimizden seslendiler yoksa gidiyodu ayakkabi bizimkinin umrunda bile degil:S