2009 Aralık Anneleri

hanım kızımızın kırkı hayırlı olsun yasemincim daha nice günlerini yaşlarını görelim kutlayalım inş.

maş. haktanıma da abiii olmuş iyice yerim ben onun şarkı söyleyen dillerini

hepimize hayırlı ramazanlar ....

kıymetcimmmm çok teşekkür ederim canım benim

1 haftalık iznimize çıkıyoruz biz kızlar
izin dönüşü görüşürüz inşallah
allaha emanet olun hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum

Sarki mi soyluyo masallah pasaya biz de bir kac gundur bu nee diyo diye seviniyoduk:)))
Sevgi gozunaydin allah tamamina erdirsinn:)

kıymetcimmmm çok teşekkür ederim canım benim

1 haftalık iznimize çıkıyoruz biz kızlar
izin dönüşü görüşürüz inşallah
allaha emanet olun hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum

iyi tatiller canım

Kızlar bi müjdem var hamileyimmmmmmm yiğite kardes gelio

hayırlı olsun canım . Rabbim tamamına erdirsin. anam bebeler birer birer abi oluyolar. abla olmaya kimsenin niyeti yok galiba kız anaları:)(biz dahil)

selam herkes nasıl .. biz iyiyiz çok şükür .. iş güç uğraşıyoruz işte
herkese hayırlıı ramazanlar dilerim geç oldu biraz ama kusura bakmayın :)

yasemincim güzel zümramızın 40 hayırlı olsun .. gelin hamamlarını görürüz inşll. : ))
erenciğim de 20 aylık olmuş maşalalh paşama nice aylara , yaşlara sağlıkla inşll
sevgiiiii ne güzel bi haber rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn .. yiğit paşa da büyümüş abi olacak hadi bakalım hayırlısı ..

biz daha cesaret edemiyoruz ikinci ye burak çok haşarı biraz daha büyüsün ondan sonra artıkın :)

bizde pek bi değişiklik yok herşey aynı evden - işe , işten - eve gidip geliyoruz buna şükür

hepinizi çook öpüyorummm gelirim bi ara

selam hanımlar ve bıcırık bebeler....

herkese hayırlı cumalr. Rabbim gönlümüzden geçen duaları kabul etsin inş.,

selam hanımlar ve bıcırık bebeler....

herkese hayırlı cumalr. Rabbim gönlümüzden geçen duaları kabul etsin inş.,

selam kızlar.. bizim laptop çöktü idareten yaptılar tam resimleri alırken yine çöktü ( şuan yine serviste inşallah resimleri kurtarabiliriz.. çünkü üşengez biz hiçbiyere kopyalamadık onca resmi.. şimdi benim masaüstü bilgisayarı kurduk.. o da tekliyo.. zaten bunu naz bırakmıyo durmadan orasını burasnı kurcalıyo.. hsonu baktırıcaz artık ikisinede.. herkes iyidir umarım..

nazın düşmeleri dışında bi sıkıntı yok bizde.. geçen babasıyla dışarı çıktılar bende ütüyapıyodum bi çığlık duydum apartmanda kapıyı bi açtım benimki nasıl ağlıyo merdivenlerden tek çıkmak istemiş eli kaymış suratını yandaki korkuluğa çarpmış resmen korkuluğun izi çıkmış suratında :s rabbim beterinden korusun..

kıymetcim ben ikinciyi istiyorum aslına bakarsan korunmuyoruzda 1,5 aydır filan ama tık yok :)) hayırlısı olsun.. aslında istiyomuyum istemiyomuyum onu da tam bilmiyorum

resimleri kurtarırlar merak etme bi sürü program var bu işler için.
nee 1,5 aydırmı sende de iyi cesaret var.. demek 2.yi baya kafaya koydun sen hadi hayırlısı:)

merhabalar
ara ara girip okuyordum fakat yazmaya fırsatım olmadı hiç,,bugunn dığer akrabalara geçtı kayınvalıdemle görümcem de bıraz nefes aldım,bı hafta kalıp geri gelecekler,evde sureklı bı koşturmaca davetler falan,ramazanın ılk haftası baya bı hareketli gecti...bu arada herkesın ramazan ayı mübarek olsun arkadaşlar,,rabbim ailelerimizle nicelerine kavuştursun inş...
emzirirken oruç tutmak sanıdğım kadar zor geçmiyor cok şukur,,sadece son 1 saatte artık enerjı falan kalmıyor o kadar...bıde azra saolsun ıyıce emmeye düştü,,,bi kase dolusu mama yedırıyorum ustune gelıyo 15 dakka emıyo ve saat başı nerdeyse anlayamadım,,sıcakalrdan sanırım...

SEVGİ hamileymişsin maşallahhhh cok sevındım senin adına,,rabbim sağlıkla kavuştursun size miniği...
Sibel seni istiyor fakat cesaret edemıyor sanıyordum fakat ıyı cesaret etmişsin hayırlısı olsun,,ben hala hiç düşünemiyorum,,rabbim isteyeene versin.
Yasminnnnnn o güzel kuzu ne zaman doğacak derken kıırkı bile cıkmış oyle mii,maşalllahhhh..hayırlı olsun kırkınız sağlıla büyüsünler inşallah

aklımda bunlar kalmış ama umarım herkes iyidir...bizim tattil bayramla birleşiyor 3 hafta yapıcaz inşalllah fakat nereye gideceğimizibılmıyoruz,,otel ıstıyoruz yeemek problemı olmaz denız dıbımızde olur rahat ederiz diye ama bılemıyorum bakalım....onerısı olan varsa sevınırım...bıde işten bı arkadaşıyla beraber cıkıp 3-5 gun aılecekte takılma ıhtımali var,oyle olursa onlarla nereye gideriz onuda bilemiyorum,hayırlısı bakalım...

sibeeeel çoook şaşırdım canım Rabbim gönlünüze göre versin bayaa niyetine girmişsiniz demek ki hayırlı olsun inş.:) yani şaşırdım dediysem naz seni yoruyo iş güç hastalık derken zor oluyo diyordun ya ondan dedim canım yanlış anlama sakın hayırlı olsun gelsin bebeler ...:)

Allah kabul etsin canım oruçlarımızı Rabbim bi şekilde kolaylık veriyo ama dediğin gibi 7 den sonra bende de hal kalmıyo. gndüz emmesi değilde gece emmeleri beni bezdirmeye başladı hiç uyuyamıyorum artık sahur falan derken düzen iyice bozuldu geçicek böyle böyle ramazan işte herkese kolaylıklar diliyorum

]

bu akşam nerdeyse ilk defa kızım babasını karşısına oturtup evcilik oynadılar tencere tavayla yemek pişirip bana yedirdiler haaahaha çok eğlendim eşime mi gülüyüm zeynebin hallerine mi çok tatlıydılar zeynep biraz kız hallerine girmye başldı sanırsam sevindirik oldum hep top ve arabayla oynayınca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…