oy benim portakalımda abla olcaaak
e haktanim abi oldu bile baksana nazanım
haktanın maşallahı var cidden
1,2,3 sayıyo atlaaa diyo atlıyo kanepeden
pepenin annem biitanem şarkısını söylüyo müziğiyle birlikte
sen beniiii bitaneeee anneeemmmm benimmmm anneeemmmmm
kelime dağarcığı baya genişledi
efemde akıllıdır anesi öyle deme
önemsemediği için ses çıkarmamıştır nede olsa yürümüyom kucaktayım diye :)))))
Kızlar bi müjdem var hamileyimmmmmmm yiğite kardes gelio
Bugün 20.ayımız bitti:92:
daha nice aylar yıllar olsun sağlıkla mutlulukla..
kıymetcimmmm çok teşekkür ederim canım benim
1 haftalık iznimize çıkıyoruz biz kızlar
izin dönüşü görüşürüz inşallah
allaha emanet olun hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum
resimleri kurtarırlar merak etme bi sürü program var bu işler için.selam kızlar.. bizim laptop çöktü idareten yaptılar tam resimleri alırken yine çöktü( şuan yine serviste inşallah resimleri kurtarabiliriz.. çünkü üşengez biz hiçbiyere kopyalamadık onca resmi.. şimdi benim masaüstü bilgisayarı kurduk.. o da tekliyo.. zaten bunu naz bırakmıyo durmadan orasını burasnı kurcalıyo.. hsonu baktırıcaz artık ikisinede.. herkes iyidir umarım..
nazın düşmeleri dışında bi sıkıntı yok bizde.. geçen babasıyla dışarı çıktılar bende ütüyapıyodum bi çığlık duydum apartmanda kapıyı bi açtım benimki nasıl ağlıyo merdivenlerden tek çıkmak istemiş eli kaymış suratını yandaki korkuluğa çarpmış resmen korkuluğun izi çıkmış suratında :s rabbim beterinden korusun..
kıymetcim ben ikinciyi istiyorum aslına bakarsan korunmuyoruzda 1,5 aydır filan ama tık yok :)) hayırlısı olsun.. aslında istiyomuyum istemiyomuyum onu da tam bilmiyorum
selam kızlar.. bizim laptop çöktü idareten yaptılar tam resimleri alırken yine çöktü( şuan yine serviste inşallah resimleri kurtarabiliriz.. çünkü üşengez biz hiçbiyere kopyalamadık onca resmi.. şimdi benim masaüstü bilgisayarı kurduk.. o da tekliyo.. zaten bunu naz bırakmıyo durmadan orasını burasnı kurcalıyo.. hsonu baktırıcaz artık ikisinede.. herkes iyidir umarım..
nazın düşmeleri dışında bi sıkıntı yok bizde.. geçen babasıyla dışarı çıktılar bende ütüyapıyodum bi çığlık duydum apartmanda kapıyı bi açtım benimki nasıl ağlıyo merdivenlerden tek çıkmak istemiş eli kaymış suratını yandaki korkuluğa çarpmış resmen korkuluğun izi çıkmış suratında :s rabbim beterinden korusun..
kıymetcim ben ikinciyi istiyorum aslına bakarsan korunmuyoruzda 1,5 aydır filan ama tık yok :)) hayırlısı olsun.. aslında istiyomuyum istemiyomuyum onu da tam bilmiyorum
merhabalar
ara ara girip okuyordum fakat yazmaya fırsatım olmadı hiç,,bugunn dığer akrabalara geçtı kayınvalıdemle görümcem de bıraz nefes aldım,bı hafta kalıp geri gelecekler,evde sureklı bı koşturmaca davetler falan,ramazanın ılk haftası baya bı hareketli gecti...bu arada herkesın ramazan ayı mübarek olsun arkadaşlar,,rabbim ailelerimizle nicelerine kavuştursun inş...
emzirirken oruç tutmak sanıdğım kadar zor geçmiyor cok şukur,,sadece son 1 saatte artık enerjı falan kalmıyor o kadar...bıde azra saolsun ıyıce emmeye düştü,,,bi kase dolusu mama yedırıyorum ustune gelıyo 15 dakka emıyo ve saat başı nerdeyse anlayamadım,,sıcakalrdan sanırım...
SEVGİ hamileymişsin maşallahhhh cok sevındım senin adına,,rabbim sağlıkla kavuştursun size miniği...
Sibel seni istiyor fakat cesaret edemıyor sanıyordum fakat ıyı cesaret etmişsin hayırlısı olsun,,ben hala hiç düşünemiyorum,,rabbim isteyeene versin.
Yasminnnnnn o güzel kuzu ne zaman doğacak derken kıırkı bile cıkmış oyle mii,maşalllahhhh..hayırlı olsun kırkınız sağlıla büyüsünler inşallah
aklımda bunlar kalmış ama umarım herkes iyidir...bizim tattil bayramla birleşiyor 3 hafta yapıcaz inşalllah fakat nereye gideceğimizibılmıyoruz,,otel ıstıyoruz yeemek problemı olmaz denız dıbımızde olur rahat ederiz diye ama bılemıyorum bakalım....onerısı olan varsa sevınırım...bıde işten bı arkadaşıyla beraber cıkıp 3-5 gun aılecekte takılma ıhtımali var,oyle olursa onlarla nereye gideriz onuda bilemiyorum,hayırlısı bakalım...