2009 Aralık Anneleri

tamam canım bekliyorum sabırsızlıkla haberin ola:)
yaw seninde bi bitmedi bu bavul toplayıp yerleştirme işi

ben hergün mutlaka gelip okuyorum geçmişi ama artık eskisi gibi değil burası çoğu zaman hiç yazmadan çıkıyorum..

aynen canım sanki bizi anlatmışsın yazdıklarınla bizdede durumlar aynı uyku düzeni gitti,sahurlara kadar oturuyoruz
öğlen 1-2 kalkıyoruz benimde işime geliyor ama o saattede kalkınca insan sersem gibi oluyor,bazen erken kalıyorum
hadi diyorum biraz iş yapıyım en ufak sese uyanıyor bizimki,busefer al tekrar salla ayakta uyutmaya çalış
he bu arada bizimkide yanımıza yatmaya alıştı.. sibel derdi hep yanında yatması iyi değil diye gerçekten öyleymiş
ama güzel tarafıda var tabii:)

gercekten oyleymis sanki benim oglumda cok fena her goren cok hareketli diyor cok yoruyor beni ama kizim Allahima sukur cok farkli.yani ilk cocugum kizim olup 2. oglum olsaydi acaip bir sok yasayabilirdim ama en uykusuz geceleri en sefil halleri yasadim sanirim.cok mutluyum bende 2.kez annelik dahada oturtuyor sanki biseyleri.isteyen herkese nasip olsun gecikmeden.yasemin galiba sende 21 inde yapmistin dogumunu?saglikla buyutelim

GÜNAYDIN HERKESEEEEEE

canııımmm hep aklımdaydın ne yaptın diye
sende mi 21inde yaptın doğumunu yoksa :81:

valla haklısın ilk çocuk uslu olup 2. yaramaz olsaydı kötü bi şok geçirirdim bende
allaha çok şükür, hiç zorlanmadan geçiyo günlerim şimdilik
ben hala haktanla uğraşıyorum tabi
gece hiç uyumadı hava aydınlanırken kalktı bu sabah

amin zehracım, allah her isteyene nasip etsin inşallah
annelik çok ama çok bambaşka bir duygu ve her seferi ayrı güzel

GÜNAYDIN HERKESEEEEEE

canııımmm hep aklımdaydın ne yaptın diye
sende mi 21inde yaptın doğumunu yoksa :81:

valla haklısın ilk çocuk uslu olup 2. yaramaz olsaydı kötü bi şok geçirirdim bende
allaha çok şükür, hiç zorlanmadan geçiyo günlerim şimdilik
ben hala haktanla uğraşıyorum tabi
gece hiç uyumadı hava aydınlanırken kalktı bu sabah

amin zehracım, allah her isteyene nasip etsin inşallah
annelik çok ama çok bambaşka bir duygu ve her seferi ayrı güzel

günaydın bizde yeni kalktık benimkide sabah ezanından sonra uyudu
düzen diye bişi kalmadı kafayı yicem

naz da öyle artık hiiiiçç sözümü dinlemez oldu eskiden sesimi yükseltince üzülüyodu sarılıp öpüyodu filan şimdi hiiiçç tın yani.. bide vurma ısırma ve tırnaklarını geçirme özelliği olduki hiç sormayın.. uyku desen biz sabahları hep 8 de kalkıyoruz tabi daha erken uyandığmızda oluyo ama daha geç uyandığımız hiç olmuyo ( ben de sabahları erken kalkmaktan bıktım.. hep çalışmasam diye hayal ederdim şöyle yatsam istediğim saatte kalksam kahvaltı etsem tv karşısında kahvemi içsem filan keşke çocuktan önce çıkıp azcık keyif yapaymışım.. valla değil misafir ağırlamak benim kendimize yemek yapacak dermanım yok.. arkadaşlarla buluşmak iyi geliyo bende haftada 1 kez 1 saatliğine kaçıyorum bi kahve içiyoruz iyi geliyo..

aslında ben nazla beraber yatmaktan hiç ama hiç şikayetçi değilim bilakis çok ta güzel bişi :)) ama engin yanımızda yatamıyo ve salonda yatıyo durumdan o şikayetçi ve başımın etini yiyo. benim şikayetim de o noktada başlıyo :)) bizimkide canım iğne düşse uyanır ve bidaha asla ama asla uyumaz..

vurma bizdede var bi sert bakıyorum hemen yapışıyor dudağıma:)
aynen bizimkide bi kaç günden beri yastığını alıp başka odaya gidiyor uyumaya şimdi ramazan diye ses çıkarmıyorum
çünkü oğlandan uyuyamıyor 2 saat uykuyla işe gitti kaç gün,bide bizimki aşırı babacı yalnız su içmeye gidemiyor o derece sıkıyo
şimdi ramazan diye bişi demiyorum ama onun haricinde başka odada uyursa fena olur

günaydın bizde yeni kalktık benimkide sabah ezanından sonra uyudu
düzen diye bişi kalmadı kafayı yicem

erkencisiniz şekerim

haktanın uyku saatlerini değiştim
önceden 12-1 gibi yatıyor,gece defalarca kalkıyor sabah 9-10 gibi kalkıyordu
şimdi akşam 9buçukta yatıyor gece 3 gibi uyanıyor epey bir mücadeleden sonra tekrar uyuyor sabah 6-7 gibi uyanıyor
şimdi ben karar veremiyorum hangisi bir diğerinden iyi diye

ya ben üzülüyodum yeğenlerle birlikteyken haktan eziliyo kendini savunmayı bilmiyo diye
elindekini çekiyo alıyodular birazdaitiştirerek bizimkisi hiç umursamıyor dönüp gidiyordu
şimdi elindekini alanın vay haline
aşırı güçlü bir çocuk oldu bu çakmaktaşlardaki bambam gibi
koltukları sürüklüyo 5ltlik suları elinde bi sağa bi sola gezdiriyo
eeee diyorum çocuklara
vakti zamanında vurdunuz vurmayı öğrettiniz şimdide size vuruyo diye kızamam kardeşinize diyorum

biz ne yazıkki enlemesine yatıyor olsakta 4ümüzbir yatağa sığmadığımız için babamızı attık yataktan
balböcüğüm tabiki şikayatçi bu durumdan ama napalım bi süre daha idare etces

işte eskiden naz da öyleydi küstüm diyodum hemen gelip sarılıyodu öpüyodu öpüyodu öpüyodu vs. şimdi tınlamyo bile.. hee gücü bikaç kişiye yetiyo.. parkta filan biri azcık dokunsa katıla katıla ağlıyo ee bana vuruyosun vur ona da ozaman.. naz da aşırı derecede anneci ama biraz abartı.. sürekli el eleyiz evde.. sarılır öper kucağımdan inmez tuvalete bile gitmeme tahammülü yok..güzel olmasına güzel bişeyde ne tuvalet ne uyku ne banyo hiçbirini yapamıyorum yemek yiyemiyorum iş zaten yapamıyorum..

naz da öyle maşallah babasıyla spor salonuna iniyo bazen orda dambılları alıp alıp ordan oraya taşıyo.. maşallah ama dediğim gibi gücü en çok bana yetiyo aynen canım biz iki kişi olmamıza rağmen yatakta enlemesine yatıyoruz çünkü naz hanım sığamıyolar.. beni bile ittirp duruyo bide sinirleniyo çekilmezsem

biz haktanla her an büyük bir aşk içerisindeyiz
sarılır öper her yerimi kerata
denemesini yaptık babası bana vuruyo gibi yaptı hemen babasına pat pat vurmaya başladı
aynı bağımlılık bizdede var banyomu o uyurken yapıyorum tuvalete girmem tam bir facia
hiç bir yere gidemiyorum onsuz ve bu durum hiçte iyi değil (((

oy yerim onu :))))
haktan gibi kötü yatıyo desene
saatin yelkovanı halt etmişonun yanında:))))
o şekillerde de nasıl yatıyo helede nasıl uyuyo hiç bilemiyorum

oyy yasemin ama ne tatlılar demi :)) naz da öyle babası bana biraz sarılsın yada az sert bi hareket yapsın hemen baba baba diyip itiyo beni de çekiyo bi yandan hoşuma gitmiyo değil hani ama dediğin gibi mutfağa gelince hemen bacağıma sarılıyo başlıyo ağlama illa kucağına al diye.. e öyle yemekmi yapılır.. onun yanında zaten iş yapmıyorum onu geçtim ama bari yemek yapsam bide yemekten sonra bulaşıkları halletsem yetecek bana.. o uyurkende diğer işleri halletmeye çalışıyorum. tuvalete beraber giryoruz biz. bide bibbiii diyo tuvalet kağıdı koparıp göbeğimi siliyo :) bu kış anne çocuk oyun grubuna gitmeyi düşünüyorum inşallah orda biraz bensiz durmaya alışır ümidindeyim..

ay benimki çok deli yatıyo babası kılıklı.. ben yattığımgibi kalkalırım.. naz hem fıldır fıldır döner hemde bi bacağı bi yerde bi kolu bi yerde.. bide okadar bağımlı olduki bana gece bazen kalkıp oturuyo anne diyo bakıyo bana sonra geri yatıyo.. kontrol yani.. bazen kalkmadan elini uzatıyo arkaya anne diyo elini tutuyorum burdayım kızım diyorum uyumaya devam ediyo :)) bide kız çocuğu babaya düşkün olur derler

okurken sanki kendimi okudum varya
gece uyanıp yanındamıyım diye bakmaları, gündüz nereye gitsem peşimden gelmesi, yemek yaptırmaması, ütü, iş güç yaptırmaması,anneeeee hoppaaaa hoppaaaa demesi(bu kucağına al demek)
demek bi benimki değilmiş öyle
kesinlikle git sibel oyun gurubuna
helede etrafında çocuk olmayanlar kesin gitsin
daha çabuk öğreniyolar herşeyi
o an unutur belki seni ama başbaşa kalınca yine aynı olur be sibel :97:
ama dediğin gibide çok güzel bir his bu
bence tadını çıkaralım ilerde ararız yanımızda bulamayız buluruz yanımızda tutamayız

2 sayfa geçmiş olmuş sevindirik oldum okurken valla bende tek tek ynı şleyleri yazmıyım durumlar hep aynııymış kızlar hepimiz birbirinden beter hallerdeyiz bebelerin elinde maskara olduk işte ama çok tatlı zamanları yarım yarım konuşmaya çalışmaları söylenenleri tekrarlamaya çalışmaları gözümüüzün önünde bir insanın büyümesini izlemek müthiş bişeymiş geçen sene bu zamanlar ay bu çocuk nasıl yürüyecek nasıl konuşacak derken zaman akıp geçmiş Allaha şükürler olsun ki bu günleri gördük çokta şanslıyız tabi onların bu hırçınlıklarına ve haşarılıklarına katlanabilmek için Rabbbim bize boool sabırlar versin daha yazasım da var ama gözlerim kapanyo artık uyuma vakti hepinizi öpüyorum canlar

bişey daha diycem bende bazen okuyup çıkıyorum bişey yazmdan ama gelen arkadaşlar ben dahil bi selam yazalım girdiğimizde kimler uğramış öğrenelim en azından arada da bebelerin durumlarından bahsedelim topici biraz daha canlı tutalım ne dersiniz?

amiiiiiinnnnn
o sabra gerçekten muhtacız çoğu zaman
ah kıymet, müthişte hemde ne müthiş
annemin bir lafı var
adam beğenmeyiz, halbuki 1 adam ne zorluklarla yetişiyo diye

ben yazmadan duramıyorum, her gelişimde bişey yazmadan çıkamıyorum zaten
bura bitsin istemiyorum

günaydın güzel anneler.. sonunda dün arabamı aldım.. ilk arabam :)) allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... valla tek alma sebebim naz desem yeridir.. kışın onunla bi yere gitmek zor olacak artık.. zaten az geziyoduk şimdi daha çok gezeriz

ayyy canım yaaaa inan çok sevindim heee :81:
sanki ben araba almışım kendime gibi
allahım kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
ooooh sefasını sür valla,araba gibisi varmı yaaa:)))))))

selam herkese,ne zamandır bakamıyordum,annem babam bendelerdı,,,oyle güzel gectı kı o 3 gün...iftarlarda bana yemek yaptırmadılar annem babam beraber yaptılar,sahurda caylarını doldurmmama bıle musade etmıyolardı ya zorla dolduruyodum...ınsanın anne babası gıbı var mı yaa,,bıde gurbetteyım ya ıyıce uzerıme duşuyolar,,zaten kıyamazlardı,canlarım benım...
geçmış bıraz bırıkmıi cook sevındım bende kıymet gıbı okurken:))ben azrayla ış yapabılıyorum evde ona da bez verıyorum her yerı sılıyo valla:))bıde azra babaya cook benzıyor temızlık duşkunu,,ben evi supururken veya sılerken ınanılmaz mutlu oluyo,maşalllah dıyeyım,,,oyle etrafımda dolanır mesela ama ses etmez ışım bıtene kadar...bana duşkundur ama babayıda sureklı gorduğu ıçın babaylada baya vakıt gecırır,elınden tutar odasına goturur oyuncak oynamaya:))

uyku meselesıne gelınce ,gece 4 e kadar babanın yanında sonra azranın odasındayım sabaha kadar:)ıkea dan şu sıyah parmaklıklı buyuk yataklardan aldık azra ya cok şukur bı kere duştu bı daha duşmedı artık önü açık yatabılıyo...bende yanında yatıyorum,boyle olunca gecesaatlerce sallama olyıda bitti,emıyo donup yatıyo işi bitince:)aynen azrada kontrol edıyo yanındamıyım dıye yanında olduğumu goruce kolayca uykuya dalıyo,, ıkımızde rahat ettık.

ayy aklımda bı suru bışı vardı unuttum...azrada musade etmıyor tepeme cıktı,,zaten tahammul edemedığı tek şey benım oturmam yanı :))onun gıbı sureklı dolanıcam:))neyse daha sık gelmeye calışırım...

aaa sıbel araban hayırlı olsun bende 2 ay sonra ehlıyet kursuna gıtcem ınşallah...rabbım kaza bela vermesın,,zaten durmuyodun artıkım eve uğramazsınız ana kız ,engın bey yansın halıne:)))

bıde yasiiiiiii zümramıza cook sevınıyorum dıyosun ya uslu falan dıye maşallahh yaaa hep oyle olsun haktan paşa onnun yerınede yaramazlığı yapıyo zatenıkısınede maşallah

Son düzenleme:

ah keşke her istediğimizde yanımızda olabilseler aaah ah
yazın memlekete gider annem 6ay orda 6ay samsunda geçirir
öyle özlerim ki onu yokken
babam ilk aşkım desen 6yıldır yok aramızda zaten(((((((((((((
allahım uzuuuuuun ömürler5 versin anne babalarımızada başımızdan eksik olmasınlar
ölenlerede rahmet versin yattıkları yerde huzur versin inşallah...... amin

yerim ben o ballı azra sultanı haktana temizlik yaparken bende bez veriyorum 1 dakikada aynı bezle hem yeri hem masaları hem duvarları hemde kapıları siliyo
onun favorisi elektirik süpürgesi vileda kovasıve ütü
uzun süre oynayabilir bunlarla eline versem
ütümü kırdı geçengün zaten keratamasrafa soktu yine babasını

Herkese iyi aksamlar aksam üstü okudum sagolsun zeynep hanım kalk diye emir verince yazamadım .Sibel araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan insallah bende basladım kullanmayada sagolsun benim eşim tek yollamıyor işe gidiyoruz beraber arabayı geri alıp dönüyor pes edecegi günü bekliyorum.Portakal hanıma masallah akıllı usluymuş.Ben ikinciyi düsünmeyeyim o zaman benim kızın öyle zoru olmadı bana tek derdimiz cok gec uyuması ondada sabah erkenden kalkmıyor hafta sonu rahat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…