selam herkese,ne zamandır bakamıyordum,annem babam bendelerdı,,,oyle güzel gectı kı o 3 gün...iftarlarda bana yemek yaptırmadılar annem babam beraber yaptılar,sahurda caylarını doldurmmama bıle musade etmıyolardı ya zorla dolduruyodum...ınsanın anne babası gıbı var mı yaa,,bıde gurbetteyım ya ıyıce uzerıme duşuyolar,,zaten kıyamazlardı,canlarım benım...
geçmış bıraz bırıkmıi cook sevındım bende kıymet gıbı okurken:))
ben azrayla ış yapabılıyorum evde ona da bez verıyorum her yerı sılıyo valla:))bıde azra babaya cook benzıyor temızlık duşkunu,,ben evi supururken veya sılerken ınanılmaz mutlu oluyo,maşalllah dıyeyım,,,oyle etrafımda dolanır mesela ama ses etmez ışım bıtene kadar...bana duşkundur ama babayıda sureklı gorduğu ıçın babaylada baya vakıt gecırır,elınden tutar odasına goturur oyuncak oynamaya:))
uyku meselesıne gelınce ,gece 4 e kadar babanın yanında sonra azranın odasındayım sabaha kadar:)ıkea dan şu sıyah parmaklıklı buyuk yataklardan aldık azra ya cok şukur bı kere duştu bı daha duşmedı artık önü açık yatabılıyo...bende yanında yatıyorum,boyle olunca gecesaatlerce sallama olyıda bitti,emıyo donup yatıyo işi bitince:)aynen azrada kontrol edıyo yanındamıyım dıye yanında olduğumu goruce kolayca uykuya dalıyo,, ıkımızde rahat ettık.
ayy aklımda bı suru bışı vardı unuttum...azrada musade etmıyor tepeme cıktı,,zaten tahammul edemedığı tek şey benım oturmam yanı :))onun gıbı sureklı dolanıcam:))neyse daha sık gelmeye calışırım...
aaa sıbel araban hayırlı olsun bende 2 ay sonra ehlıyet kursuna gıtcem ınşallah...rabbım kaza bela vermesın,,zaten durmuyodun artıkım eve uğramazsınız ana kız ,engın bey yansın halıne:)))
bıde yasiiiiiii zümramıza cook sevınıyorum dıyosun ya uslu falan dıye maşallahh yaaa hep oyle olsun haktan paşa onnun yerınede yaramazlığı yapıyo zaten
ıkısınede maşallah