2009 Aralık Anneleri

herkese ben bir türlü den gelemiyorum sizinle.bebişleriniz iyidir inşallah.yasemin tebrik ederim doğum yapmışsın.Allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin.

Selam hatunlar!! Geldim kimseler yok kızımın resimlerini ekledim bakın bakem kızıma.. Eve gidene kadar bir daha zor uğrarım hepinizi çok özledim sizi ve yeğenlerimi çok çok öpüyorum.kendinize iyi bakın allah a emanet olun

yasmiiiiiiiiiiiiiin
maşallah çok güzel melek yüzlü bir kızın var arkadaşım
allah analı abablı büyütsün
rabbim ailenizi tüm kötülüklerden korusun, mutluluğunuzu daim etsin.

küçük bebek özledik sanırım, kokusuda misdir şimdi:)))))

yasemincimm hemen bakıyorummm .. bende 3. çook öpüyoruumm

selamm herkse nasıll

Yasemin bu çok minicik çok tatlı çok güzel bir bebek maşallah allah analı babalı abili büyütsün

ay yasemin maşallah emi çok tatlı allah sağlıkla analı babalı büyütsün ben bi türlü arayamadım seni numaranı yanlış kaydetmişim sonra melikeden aldım doğrusunu bi türlü tekrar aramaya fırsat bulamadım..

nilgünü de arayamamıştım iyi oldu haber verdiğin melike.. inşallah onlarda toparlar biran önce..

herkese merhabalar bende 2009 aralık annesiyim.bebeklerimiz artık 18-19 aylık oldular hala emzirmeye devam ediyomusunuz yoksa bebişleri memeden kestiniz mi.şöyle bir baktım ama emzirmeyle ilgili yazılarınızı göremedim.bana yardımcı olurmusunuz.benimle aynı dönemde bebeği olan arkadaşlar hala emziriyomusunuz bebişlerinizi.

MRB canım aramıza hoşgeldin. biz hala emiyoruz ve bırakmaya hiç niyetimiz yok gibi

hoşgeldin canım bizde emiyoruz ve sadece emiyoruz ve galiba daha uzuuuuuuuuuun bir müddet emeceğiz sizde emme ne durumda

hoşgeldin evet malesef benimkide sadece emiyor ek gıda hiiç yok

hoşgeldin canım. bizde hala emiyoruz ve uzzuuun bi süre daha devam edicek gibi dün aile sağlığına gittim hemşireyle konuştuk 2 yaşına kadar devam kesinlikle bırakmak yok dedi. sadece gece çok kalkıyo sürekli meme de dedim gece düzeni oluşturmalısın dedi ne kadar kolay söyledi yapabilene bravooo:)

selam herkeslere

yasemin uğramış bin maş. kuzuya portakal hanıma Allah bahtını açık etsin hayırlı bir ömür geçirsin inş.

herkes iyidir umarım zeynep bu scaklarda öksürmeye başladı boğaz kızarıklığı olmuş şurup başladık (ki içse ağzını açmıyo )umarım hemen geçer

aşımızı olamadık daha pazartesi inş.

bu hastalık kaaynaklı mıdır zati kendi huysuzluğu da var sürekli yapışık geziyoruz kimseye gitmiyo kendini ellettirmiyo 2 gün annemde kaldım burnumdan geldi yani.

sibel tatil hazırlıkları başlammış çok güzel bir tatil geçirirsiniz inş. naz seni hiç üzmez:)

melike selver size de selam olsun .....

Evet bizde hala emiyoruz hemde ne emme bütün gece ve gündüz ve hiç bişey yediremiyorum fazla sütümde yok hiç yok diyebilirim yani nerde o önceden akardı fışkırırdı şimdi hiç yok yani.boş boş emiyor gibi ısırıyor sadece emzik niyetine ve ben artık bıraktırmayı düşünüyorum ama çok üzülüyorum.annemde artık yeter diyor yemesi düzene girsin uykusunu uyusun artık diyor.offfffff ne yapacağım üzülüyorum ama ne zaman bıraktırsam bu psikolojide olucam galiba.hiç kolay değilmiş nasıl olacak ya.

düzene gireceğini bilsem bende gözümü karartıp kescem ama ya girmezse en azzından b,şey yemese de 2 meme çekiyo diye fazla üstelemiyorum. offf çok zor çook

evet canım biz de memeye devam hiçbişey yediği de yok gece uyuduğuda.. memede uyuyo desem yeridir ağzından neredeyse hiç çıkmıyo.. kilo bile vermiş son kontrolde.. ben de bıraktırimi dedim doktora doktor hayır dedi 2 yaşına kadar devam..

ya nazda öksürmye başladı ama nazın genzi tıkalı ara ara burnu akıyo sanırım geniz akınısından ötürü öksürüyo.. şurup ne veriyosun..ya aşı için şimdiden çoookk geçmiş olsun sonunuz bize benzemesin.. biz aşı olduğumuzdan beri mızmızlık ötesi bişey olduk.. uyku desen tamamen uçtuuu gitti.. :s

herkese iyi aksamlar yasemin cok tatlı portakal hanım allah analı babalı büyütsün.Benim kıza ası reaksiyon verdi bacagı kıpkırmızı ve sert yapılan ası da tetonozda oldugu için yaparmıs huysuz ve asabi .boyumuz 89 kilomuz 11900 sadece 100 gram almıs cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…