Selam hatunlar!! Geldim kimseler yok kızımın resimlerini ekledim bakın bakem kızıma.. Eve gidene kadar bir daha zor uğrarım hepinizi çok özledim sizi ve yeğenlerimi çok çok öpüyorum.kendinize iyi bakın allah a emanet olun
Selam hatunlar!! Geldim kimseler yok kızımın resimlerini ekledim bakın bakem kızıma.. Eve gidene kadar bir daha zor uğrarım hepinizi çok özledim sizi ve yeğenlerimi çok çok öpüyorum.kendinize iyi bakın allah a emanet olun
yasemincimm hemen bakıyorummm .. bende 3. çook öpüyoruumm
selamm herkse nasıll
sibeeeeeeeeeeeeel
herkese merhabalar bende 2009 aralık annesiyim.bebeklerimiz artık 18-19 aylık oldular hala emzirmeye devam ediyomusunuz yoksa bebişleri memeden kestiniz mi.şöyle bir baktım ama emzirmeyle ilgili yazılarınızı göremedim.bana yardımcı olurmusunuz.benimle aynı dönemde bebeği olan arkadaşlar hala emziriyomusunuz bebişlerinizi.
herkese merhabalar bende 2009 aralık annesiyim.bebeklerimiz artık 18-19 aylık oldular hala emzirmeye devam ediyomusunuz yoksa bebişleri memeden kestiniz mi.şöyle bir baktım ama emzirmeyle ilgili yazılarınızı göremedim.bana yardımcı olurmusunuz.benimle aynı dönemde bebeği olan arkadaşlar hala emziriyomusunuz bebişlerinizi.
Evet bizde hala emiyoruz hemde ne emme bütün gece ve gündüz ve hiç bişey yediremiyorum fazla sütümde yok hiç yok diyebilirim yani nerde o önceden akardı fışkırırdı şimdi hiç yok yani.boş boş emiyor gibi ısırıyor sadece emzik niyetine ve ben artık bıraktırmayı düşünüyorum ama çok üzülüyorum.annemde artık yeter diyor yemesi düzene girsin uykusunu uyusun artık diyor.offfffff ne yapacağım üzülüyorum ama ne zaman bıraktırsam bu psikolojide olucam galiba.hiç kolay değilmiş nasıl olacak ya.
selam herkeslere
yasemin uğramış bin maş. kuzuya portakal hanıma Allah bahtını açık etsin hayırlı bir ömür geçirsin inş.
herkes iyidir umarım zeynep bu scaklarda öksürmeye başladı boğaz kızarıklığı olmuş şurup başladık (ki içse ağzını açmıyo )umarım hemen geçer
aşımızı olamadık daha pazartesi inş.
bu hastalık kaaynaklı mıdır zati kendi huysuzluğu da var sürekli yapışık geziyoruz kimseye gitmiyo kendini ellettirmiyo 2 gün annemde kaldım burnumdan geldi yani.
sibel tatil hazırlıkları başlammış çok güzel bir tatil geçirirsiniz inş. naz seni hiç üzmez:)
melike selver size de selam olsun .....