2009 Aralık Anneleri

günaydın
dün sordu müdür konuşamadık patronla eşin ne diyor tatil için dedi ben de valla sadece gidiyoruz diyor eğer izin vermezse dediğimde yasal hakkın o senin ne demek izin vermemek kovmak dedi dedim kovarsa açarız davayı hakkımızı ararız diyor dedim eğer patron sordurduysa öğrensin yok eğer patronun haberi yoksa müdür öğrensin valla çok gerdi bu izin meselesi beni ama yok ben bu sene gidiyorum nasıl planlar yapıyor eşim arabayı nasıl yerleştireceğimizi bile düşündü malum bagajda bebek arabası varken valiz sığmıyor

naz arabaya binmekten nefret ediyo 10 dakikalık yolda bile kıyametleri koparıyo arabada asla uyumuyo. bende nasıl gidicez ayvalığa çok merak ediyorum.. allah kısmet ederse biz de perşembe cuma gibi yola çıkıcaz..

melike inşallah gönlünce olur ve bencede o senin yasal hakkın ne münasebet yani.. koy tavrını..

selam millet cumadan beridir bi yoğunuz bi yoğunuz haşatımız çıktı ailecek( düğn mevsimi açıldı ya) zeynep zaten huysuz bi çocuktu çooook daha fazla huysuz ve mızmız oldu anlam veremiyorum noldu bu çocuğa ya. neyse ki evimize döndük 20,15 te uyudu umarım uyanmaz da bizde dinlenecek vakit bulurz kaç gecedir uykusuzuz zaten köpek dişlerinin ucu çıktı gerisi bi gelemedi ondan da olabilir neyse herşey ii olucak inş. eyvallah...

selam kızlarrrr sibel canım ben maşallah diyeyim arabadan çok memnunum zaten yavrum 3 aylıkken işe başlayınca mecbur hergün gitti geldi alıştı ama yanında kimse olmayacak yoksa kucak için ağlıyor
ben gideceğim ne yaparlarsa yapsınlar

naz arabaya binmekten nefret ediyo 10 dakikalık yolda bile kıyametleri koparıyo arabada asla uyumuyo. bende nasıl gidicez ayvalığa çok merak ediyorum.. allah kısmet ederse biz de perşembe cuma gibi yola çıkıcaz..

melike inşallah gönlünce olur ve bencede o senin yasal hakkın ne münasebet yani.. koy tavrını..

aha!!! 3-29 temmuz ayvalıktayım sibel mutlaka ara geldiğinizde!!
gidiş için denizotobüsüyle geçebilirsiniz alternatif olunca naz belki daha iyi tolere eder :KK66: bir de edremit körfeze uçuşlar başladı biliyosun anadolu jet ben 12 saat yolu gözüm kesmedi uçakla götürüyorum umutu :18:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu sabah 8 de yasemin aradı portakal hanım doğmuş 3 kiloymuş ikisi de gayet iyiymiş çok yorgunum dedi hadi duyur herkese dedi :nazar::nazar:

oyy hadi hayırlısı rabbim analı - bablı büyütsün.. melike yasemin telini özelden veririmisin bi arayayımm

selam millet.. eski saçlarıma geri dönüm çok mutluyum :)) bide brezilya fönü yaptırdım.. oohh sefam olsun :)) deli gibi alışveriş yapasım sonrada tatile çıkasım var..:KK47:

güle güle kullan canım akşam bakarım faceten kesin yakışmıştır ama : ))

SİBEL CANIM BEN DE ŞİMDİ FACEDE BAKIYORDUM VE SİBEL KİMİN FOTOYU KOYMUŞ DİYORDUM DEĞİŞMİŞSİN YAKIŞMIŞ ZATEN NE YAPSAN YAKIŞIYOR MAŞALLAH ARKADAŞIM KOYU DA YAKIŞMIŞTI :nazar:
BEN UNUTTUM SÖYLEMEYİ C.TESİ KARGO GELDİ DENEMEK BEDAVA SİTESİNDEN KOLESTONUN KÖPÜK BOYASI FINDIK KABUĞU EŞİMLE KONUŞTUK ZATEN RÖFLENİN DİPLER ÇIKTI DİYE EEE İSTERSEN DENE OLMADI GİDER RÖFLE YAPTIRIRSIN DİYE BOYADIM BENCE GÜZEL OLDU BİRAZ BÖYLE KALSIN SONRA RÖFLEME GERİ DÖNERİM

melikecim sende güle güle kullan .. resime baktım çook yakışmış...

herkse günaydınn
ben geldim.. çok şülür çook güzel bi tatil geçirdik . burak son 2 gğn huysuzluk yapsana ( yemek yemedi. ) yine de süperdi. annenesine görünce bunun huyu değişmiş dedi. uğraşıyoo şimdi. : ))

kızlaaaaaaaaaaaaar selaaaaaaaaaam

keyifler nasıl, bebeler nasıl?

biz şükür iyiyiz,
öykücükde maşallah bomba gibi:):nazar:

oyy hadi hayırlısı rabbim analı - bablı büyütsün.. Melike yasemin telini özelden veririmisin bi arayayımm

melikecim sende güle güle kullan .. Resime baktım çook yakışmış...

Herkse günaydınn
ben geldim.. çok şülür çook güzel bi tatil geçirdik . Burak son 2 gğn huysuzluk yapsana ( yemek yemedi. ) yine de süperdi. Annenesine görünce bunun huyu değişmiş dedi. Uğraşıyoo şimdi. : ))

sağol canım benim de hoşuma gitti birtek annem eee aşkolsun röfle yapmayacakmısın dedi bir müddet böyleyim dedim birşey demedi
yolladım numarayı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün gece annem bizdeydi pazara gittik bu sabah beraber kahvaltı yaptık sonra market alışverişi yaptık tekrar işe geldim
kızıma 2 ayakkabı aldık biri yazlık hafif diğeri önü arkası açık çok şekerler biri anneanneden tabii ki diğerini de o almak istedi zar zor ben ödedim

aha!!! 3-29 temmuz ayvalıktayım sibel mutlaka ara geldiğinizde!!
gidiş için denizotobüsüyle geçebilirsiniz alternatif olunca naz belki daha iyi tolere eder :KK66: bir de edremit körfeze uçuşlar başladı biliyosun anadolu jet ben 12 saat yolu gözüm kesmedi uçakla götürüyorum umutu :18:

ah canım biz okadar çok eşya ile gidiyoruzki mecbur arabayla gitmek zorundayız.. benim kız hamağı olmadan uyumaz pusetti valizdi derken uçak vs bozar bizi.. bizim gidiş tarihimizde değişti 3 ü gibi gidicez o arda araşalım mutlaka canım..

sağol canım benim de hoşuma gitti birtek annem eee aşkolsun röfle yapmayacakmısın dedi bir müddet böyleyim dedim birşey demedi
yolladım numarayı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün gece annem bizdeydi pazara gittik bu sabah beraber kahvaltı yaptık sonra market alışverişi yaptık tekrar işe geldim
kızıma 2 ayakkabı aldık biri yazlık hafif diğeri önü arkası açık çok şekerler biri anneanneden tabii ki diğerini de o almak istedi zar zor ben ödedim

güle güle kullansın kuzu cicilerini.. ben de sandalet arıyorum adidasta beğendim numarası kalmamış taktım ya illa onu alıcam..

ya evet benim kuzu da 18 aylık oldu canlarım benim yaa..

bu arada biz aşımızı olduk kızlar aşı yeri kırmızı semsert ve ateş gibi sıcacık alkollü pamukla masaj yapıyoruma mam yaptırmıyo acıyo diye.. aşıdan beridirde aynı grip gibi burnu akıyo hapşırıyo genzi tıkalı her aşıdan sonra böyle oluyo alerjik mi ki anlamadım.. dün gece hiç uyumadım çok yorgunum yatıcam hemen hepinizi öptüm..

oyy hadi hayırlısı rabbim analı - bablı büyütsün.. melike yasemin telini özelden veririmisin bi arayayımm

melikecim sende güle güle kullan .. resime baktım çook yakışmış...

herkse günaydınn
ben geldim.. çok şülür çook güzel bi tatil geçirdik . burak son 2 gğn huysuzluk yapsana ( yemek yemedi. ) yine de süperdi. annenesine görünce bunun huyu değişmiş dedi. uğraşıyoo şimdi. : ))

oh ne güzel hadi bakalım darısı başımıza..

kızlaaaaaaaaaaaaar selaaaaaaaaaam

keyifler nasıl, bebeler nasıl?

biz şükür iyiyiz,
öykücükde maşallah bomba gibi:):nazar:

ooo meralcim gelmiş hoş gelmiş biz de iyi diyelim iyi olalım.. koysana öykünün resimlerini..

ya bu arada kızlar naz 82cm 11450 de kilosu canım sıkıldı yaa.. marttaki kontrolde 11600 dü.. kilo alacağına vermiş bide zibidi.. hiçbişey yemiyo offf.. doktor dediki artık gündüzleri emzirme dedi kolaysa sen yap dicektim :KK43:

selam kızlar hepinizi çok özledim nasılsınız umarım herkes iyidir bebişlerde.
boş bi zamanımda geçmişe bi göz atıcam inş. bizde aşıyı olmadık 10 gün önce olmamız gerekiyordu
oğlumda kilo verdi şuan 12 kilo hiç birşey yemiyor sütten kesmiyi düşünüyoruz zor bi dönem bizi bekliyor.
yeseminden haber varmı ?

günaydın arkadaşlar,

melikecim turtan yeni cicilerini iyi günlerde kullansın

sibelcim selam cnm
hazırlıklara başlamışsınız hayırlı yolculuklar
inş beklediğinizden çok daha güzel bir tatil olur
naz'ın aşı yerine buzla ya da soğuk bezle kompleks yap cnm
aşı yeri bir süre öyle sert ve kırmızı kalıyor
ateşde yapıyor dikkat et cnm

sandalet arayışına bende girdim... çok güzel sandaletler var bakalım alıcaz kuzuya :)

selam kızlar hepinizi çok özledim nasılsınız umarım herkes iyidir bebişlerde.
boş bi zamanımda geçmişe bi göz atıcam inş. bizde aşıyı olmadık 10 gün önce olmamız gerekiyordu
oğlumda kilo verdi şuan 12 kilo hiç birşey yemiyor sütten kesmiyi düşünüyoruz zor bi dönem bizi bekliyor.
yeseminden haber varmı ?

valla sütten kesmek zor iş allah kolaylık versin ben henüz cesaret edemiyorum.. benimki de kilo verdi.. mart ayı kontrolümüzde 11600 dü şimdi 11450 kilo almayı bırak 3 ayda bide vermiş hiçbişey yemiyo benim de canım sıkılıyo :KK43:

yasemin doğurdu canım portakal hanım katıltı aramıza merakla resimlerin ibekliyoruz :)

günaydın arkadaşlar,

melikecim turtan yeni cicilerini iyi günlerde kullansın

sibelcim selam cnm
hazırlıklara başlamışsınız hayırlı yolculuklar
inş beklediğinizden çok daha güzel bir tatil olur
naz'ın aşı yerine buzla ya da soğuk bezle kompleks yap cnm
aşı yeri bir süre öyle sert ve kırmızı kalıyor
ateşde yapıyor dikkat et cnm

sandalet arayışına bende girdim... çok güzel sandaletler var bakalım alıcaz kuzuya :)

amiinnn canım inşallah.. alkollü pamukla masj yaptım dün bugün kızarıklığı geçmiş ama hala içinde sertlik var.. ama dayanılmaz derecede huysuz ağlama krizlerine filan giriyo.. böyleyken de tatile gitmek nekadar akıl karı bilmiyorum :s

ya adidastaki sandaletlerin burun kısmında yukarıya doğru bi speri var o hoşuma gitti benimki sürekli ayağını çarptığı için en azından dedim parmağını korur ama numarasını bulamıyorum :KK43:

Kızlar ben geldim sbah sağlık ocağına gittik zeynep 10350 gr 81 cm offf yemiyor ki
dün yasmin ile konuştum kızım kucağımda uyuyor dedi hapinize çoook selam söyledi eve döndün mü dedim yok eve döndüğüm gibi foto ekleyeceğim dedi çok şeker cıvıl cıvıl konuşuyor
sonra nilgünle konuştum bebekleri sordum biri iyi biri biraz daha sorunu var dedi hala küvezdeymişler daha 1 kilo olmadılar dua edin onlara dedi

valla sütten kesmek zor iş allah kolaylık versin ben henüz cesaret edemiyorum.. Benimki de kilo verdi.. Mart ayı kontrolümüzde 11600 dü şimdi 11450 kilo almayı bırak 3 ayda bide vermiş hiçbişey yemiyo benim de canım sıkılıyo :KK43:

yasemin doğurdu canım portakal hanım katıltı aramıza merakla resimlerin ibekliyoruz :)

amiinnn canım inşallah.. Alkollü pamukla masj yaptım dün bugün kızarıklığı geçmiş ama hala içinde sertlik var.. Ama dayanılmaz derecede huysuz ağlama krizlerine filan giriyo.. Böyleyken de tatile gitmek nekadar akıl karı bilmiyorum :s

ya adidastaki sandaletlerin burun kısmında yukarıya doğru bi speri var o hoşuma gitti benimki sürekli ayağını çarptığı için en azından dedim parmağını korur ama numarasını bulamıyorum :KK43:
twingde de var, crosslardada var cnm
olmadı adidasın int sayfasına baksaydın

kızlar ben geldim sbah sağlık ocağına gittik zeynep 10350 gr 81 cm offf yemiyor ki
dün yasmin ile konuştum kızım kucağımda uyuyor dedi hapinize çoook selam söyledi eve döndün mü dedim yok eve döndüğüm gibi foto ekleyeceğim dedi çok şeker cıvıl cıvıl konuşuyor
sonra nilgünle konuştum bebekleri sordum biri iyi biri biraz daha sorunu var dedi hala küvezdeymişler daha 1 kilo olmadılar dua edin onlara dedi

iştahsız bebek gerçekten zordur cnm

X