2009 Aralık Anneleri

yeni gelen arkadaşımıza merhaba,,bende emzırıyorum halenn...ustelık gunduzlerıı oyle yada boyle yemeğını yedırıyorum ama yıne meme meme dıye ouyo karnı tokken bıle ıcıyo sutumu valla...bende her gece artık kesıyorum yeter artık dıyorum ama sabaha olupta koynuma sokulunca kıyamıyorum yıne...bende 2 yaşında kesıcem bu gıdışle...
aşı azraya da cok kotu geldı yaa sureklı ateşlenıyo ve bıızımkını kolundan yaptılar omzu kıpkırmızı ve şişti,,içim acıyo ya bı geçseydı acaba kaç gun suruyo bu ateş durumları falan

aynen canım bizimkininde bacağı kğızardı ve sertleşti.. huysuzluk ve asabiyet konusunda yarışırız yani :)) maşallah kuzuya valla boylu poslu :))

sibel biz sudafedle asisste başladık bizde boğaz kızarıklığı ve geniz akıntısı varmış ve diş 2,5 gün 38 lerde ateşle gezdi sonra geçti pazartesi aşı olunca yine ateşlenicez gözüm korktu iyice söylediklerinizden ama başa gelen çeklir:)

geçmiş olsun eda zeynebe de biran önce hepimizin bebelri normale dönsünler inş. zaten çok uslu ve sakin çocuklar değilller bide böyle dış etkenlerle dayanlımaz hale geliyolar hepimize Rabbim sabır versin onlara da şifa...

bu arada maş. kuzuya

fatmacım size de geçmiş olsun bir an önce kızarıkları şişlikler ve asabiyetleri gitsin inş.

bizde çarşamba günü olduk aşıyı koldan yaptılar çok şükür sorunsuz atlattık

zeynep bu gece bi korkuttu bizi uyumuştu her geceki gibi sürekli uyanıp duruyodu ama öksürük nöbetleri (hiç böyle olmamıştı)geldiğinden daha da sık neyse bu nöbetlerden birinde Allahtan yanındaydım nefesini çeviremedi farkettim bir istifra etti ki yataklar yastıklar her yer battı öyle bir balgam ve yapış yapış bişey çıkardı ki ama nasıl rahatladı anlatamam yine öksürmeye devam ediyo ama önceki gibi değil inş. geçer bir an önce içim parçalandı ya Allah hepimizin yavrusunu korusun

çok geçmiş olsun canım allah korumuş..

biz sonunda binbir güçlükle geldik örene ve yerleştik inşallah güzel bir tatil olur.. herkese iyi haftasonları..

çok geçmiş olsun canım allah korumuş..

biz sonunda binbir güçlükle geldik örene ve yerleştik inşallah güzel bir tatil olur.. herkese iyi haftasonları..

hadi gözünüz aydın çooook güzel bir tatil geçirirsiniz inş. naz uslucuk durur anneyi üzmez :)

günaydın kızlar umarım süper bir hafta olur bana bugün dua edin ne olur patronla konuşacağım ya zammı kabul edecek ya beni çıkaracak ( çıkaramaz diye düşünüyorum ama bilemem tabii ne olur onun para harcamamak için ne yapacağı belli olmaz ) offff gerildim iyice ama bakın size özet geçeyim

işe girdim 12-5 cumartesi-pazar tatil ve işim mesul müdür olarak analiz yapmak
şu an ( arkadaş depoya gidecek ) 8-5 şu halde kalırsa 15 de bir cumartesi izin ( patrona göre sadece pazar izin ) işim analizler depo stokları ödeme takibi benzinlik satış veresiye depo takibi ekstradan telefona cevap ver misafir gelirse çay ver vs vs yemek yok yol parası ayda 200-250 eeeeeeeee ama değişmeyen tek şey maaş

amma yazdım

çok geçmiş olsun canım balgam çıkarmak rahatlatmıştır ama korkmaz olur mu insan zeynep te hastalandı ateş dr boğaz enfeksiyonu dedi antibiotik kullandık ama ateşi çıkınca içim gidiyordu neyse çabuk toparladı rabbim herkesin kuzusuna şifa versin

günaydın kızlar ya bu adam resmen kaçıyor dün işim var dedi belediyeye gitti gelmedi bugünde işleri varmış çıktı gitti yarın depo açılıyor oldu bittiye getirmeye çalışıyor ama yok ilk defa bu kadar kararlıyım inşallah olumlu sonuçlanır valla çıkarırsada çıkarsın eşimin dediği kendini pahalı sat ucuz eleman hoşuna gitmez patronların

selam kızlar. geçen haftadan beri uğrayamadım. geçen hafta 3 gün misafir ağırladım yemekli. arkadan oğluşlar hastalandı. ama atlattık şükür. şimdi de işleri toparlamaya çalışıyoruz. perşembe tatile çıkıcaz. örene gidiyoruz. şimdi okudum ki sibeller de ordaymış. bige de ayvalıkta şu an. bakalım organize edebilirsek toplaşırız belki oralarda.

melike ve kıymet kuzular hastalanmış size de çok geçmiş olsun.

şimdi deee portakal hanımın fotolarına bakıcam hemencik.

vallahi alelacele okuduklarımı yazdım. bütün bebişleri ve güzel anneleri öpüyorum.

yaseminim çook güzel bir bebek maaşallah allah nazarlardan saklasın. dördünüzü de birbirinizden ayırmasın. sağlıkla mutlulukla güzel bir ömür diliyorum canım arkadaşım.

yaaaaaaaaaaa buluşmayınnnn bekleyin ben de geleyim

slmmm ben geldimm nasılsınız .

kıymet çok geçmiş olsun zeynebime .. sibel size de geçmiş olsun ..
şimdi nasıllar inşllah düzelmişlerdir.

oohh ne güzel buluşmalar olacak .. biz çeşme kadar gittik ama izmir' e uğrayamadık. burakla göze alamadım izmir' e gitmeyi otelden çıkmadık . kısmet bir dahaki sefere inşll.

Sibel , müzeyyen ören' de nereye gidiyorsunuz . beğenirseniz tavsiyelerinizi bekliyorum..

melikecim patron müsvetten insafa gelir inşll. gönlünce olur herşey .. :))

sağolun kızlar geçti çok şükür aşımızı da olduk bi sorun çıkmadı atlattık şükür :)

kimselerde kalmadı ya herkesler tatilde melikeeee nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…