günaydın topic ahalisi hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın toptan günaydın yazdım
günaydınnnn
selam millet.. eski saçlarıma geri dönüm çok mutluyum :)) bide brezilya fönü yaptırdım.. oohh sefam olsun :)) deli gibi alışveriş yapasım sonrada tatile çıkasım var..
ya bide yaseminin numarası mı değişti.. özelden bi yazsana melike..
şimdi okuyunca faceden fotoya baktım çok güzel olmuş sibel. Güle güle kullan yeni saçları. Röfle benim favorim zaten. Ya brezilya fönü yıpratıyor mu saçı. Ben 1 senedir röfle yaptırıyorum sürekli. Bu hafta sonu yine dip yaptırıcam. Kışın sürekli düzleştirici ya da fön kullanıyorum. Ama yazın da çekilmiyor bu makinaların sıcağı. Zaten dayanmıyor. Kaç gündür toplu saçla gezmekten başım ağrıdı. O yüzden brezilya fönü istiyorum. Ama zaten yıpranmış durumdaki saçlarımı elime alıp çıkmaktan korkuyorum.
Melike sen de güle güle kullan canım. Foto alalım mümkünse:)
şimdi okuyunca faceden fotoya baktım çok güzel olmuş sibel. güle güle kullan yeni saçları. röfle benim favorim zaten. ya brezilya fönü yıpratıyor mu saçı. ben 1 senedir röfle yaptırıyorum sürekli. bu hafta sonu yine dip yaptırıcam. kışın sürekli düzleştirici ya da fön kullanıyorum. ama yazın da çekilmiyor bu makinaların sıcağı. zaten dayanmıyor. kaç gündür toplu saçla gezmekten başım ağrıdı. o yüzden brezilya fönü istiyorum. ama zaten yıpranmış durumdaki saçlarımı elime alıp çıkmaktan korkuyorum.
melike sen de güle güle kullan canım. foto alalım mümkünse:)
günaydın canım.. öyle uykum varki bayılıcam şimdi..
tünaydııııın...
Naber melike noldu senin izin işi tatile çıkabilecen mi?