2009 Aralık Anneleri

yaaaaaaaaaaa buluşmayınnnn bekleyin ben de geleyim

gel canım inşallah yarın sarımsaklıda buluşucaz :))

valla biz ilk kez geldik tesadüfte ova apart diye biyerde kaldık.. kesinlikle çocuğu olanlara tavsiye ediyorum.. aynı ev konforu ve çok temiz..

gel canım inşallah yarın sarımsaklıda buluşucaz :))

valla biz ilk kez geldik tesadüfte ova apart diye biyerde kaldık.. kesinlikle çocuğu olanlara tavsiye ediyorum.. aynı ev konforu ve çok temiz..

ne güzel buluşacaksınız benim eşimde öyle birşeyler düşünüyor bu sene geze geze dura dura 2 gün biryerde sadece oda tutarız yemekleri istediğimiz yerde yeriz diye geçen eyvah eyvahı izledik bayıldı oraya mutlaka 1 günü giderken veya dönerken orada geçirecekmiş bakalım nasıl bir tatil olacak

bebekle zor dura dura ya.. biz örende yer tuttuk gündüzleri bi cunda bi sarımsaklı bi ayvalık öyle geziyoruz.. kızın düzeni de bozulmuyo.. ören biraz varoş biyer geldi bana.. cunda da gereksiz pahalı.. bakalım yarın sarımsaklıya gitcez orası nasıl.. senin zam olayı nooldu ??

bekliyoruz patron kaçmaktan yorulsun tesisite dursun konuşalım diye ama vereceğini sanmıyorum o zaman çıkar beni diyeceğim gerçi depo açılsın öyle konuşmak daha avantajlı olacak çünkü buraya adam bulamayacak yani ben çıkarmamasını umuyorum

Konuştum hiçbir şartımı kabul etmedi ne zam ne izin hafta sonu baban gelir sen gelmezsen dedi adam gece 12 de çıkıyor sabah 9 da gelecek zam için ben o paranın yarısına başka adam bulurum dedi yarın öbür gün bize haber ver dedi

öncelikle hayırlısı olsun melikecim sakın sıkma canını ve ben olsam senin yerinde başka iş bakarım senin patron fazla şımarmış.. durumunuz müsaitse çık öyle iş ara değilse bi süre devam et bu süre içinde iş bak kendine.. illa mesleğinle ilgili olmak zorunda da değil bence kendini mutlu hissedeceğin bir iş olsun.. çünkü eğer çalışmaya devam edeceksen iş hayatı gerçekten çok önemli.. ben 15 yıldır aralıksız çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim işten çıkmak hayatımda nazdan sonra verdiğim en doğru ve güzel kararmış :))

Melike senin patron hakketten akıllı ,hakkında hayırlısı olsun canımda eger devam edersen ohhh der bunu ben hersekilde calıştırırım ve sürekli bişey olsa yerine eleman var yarı fiyatına diyerek bir rahatlık yasar.Sibel tatil resimlerini gördüm naza bayıldım bizde gidecez oralara evet ne önerirsin nereler güzel .Önce eşimle tek gidecektim ama sonra zeyno bizi özler sanki ona haksızlık olacakmıs gibi geldi .Senin kaldıgın apart nasıl denizi güzelmi yemek imkanları nasıl hadi bakalım turist rehberliği yap ama ücretsiz gönüllüü
İş yerinde millet izinde biz 2 katı calışıyoruz aksam gelince uyumuşum şimdide cin gibi oturuyorum.Bu arada dün apartmandan bir arkadasa gittik zeynodan 1 yas büyük normalde cok sessiz akıllı bir cocuk birden aglayıp kendini yerlere atmaya basladı 2-3 gündür bu sekilmiş dr götürdüler vee ilaç yan etkisi cıktı sudafed içiyormuş deliryum diye bişey oluyormuş dikkat edin arkidişler ben o cocugu öyle görünce korktum

anam korktum şimdi zeynebede verdim 5 gün ben doktor verdi diye dikkat etmek lazım

valla biz ayvalığa baktık önce orası aynı şehir merkezi gibi denize girilcek yer filanda yok cunda desen 1 tane küçük plajı var yemek yeme yerleri aşırı pahalı sarımsaklı çook kalabalık barlar diskolar veee örene karar kıldık.. burası sessiz sakin ama akşamları çarşı filan hareketli.. plaj kum deniz güzel.. (rüzgar yoksa) hoş rüzgar olunca dalga olduğundan kumlar kalkıyo bulanık oluyo hepsi o yani.. burda biz ova apart diye biyerde kalıyoruz ve eğer örende kalacaksanız kesinlikle tavsiye ediyorum hem fiyatı en uygun yer hem çok temiz hem de çok güzel bir yer.. denizede 20 mt var yok..uydu, internet, klima, asansör vs. ne ararsan var.. odalar 1+1 bizim kaldığımız dairenin bi odasında gardrop şifonyer ve çift kişilik yatak var. diğer oda amerikan mutfaklı yine çift kişilik yatak bir de çekyat var.. masa sandalye tv tekli kolduk çamaşırlık buzdolabı ocak aspiratör vs vs yani ne ararsan var.. (mutfak gereçleri de var)çamaşırhane var çamaşır makinası ve kurutma var istersen kendin deterjan alıp kullanabiliyosun.. girişinde oturma yeri filan da var yani anlat anlat bitiremem canım ben çok beğendim ve günlük 80 tl veriyoruz.. ki normalde dün sarımsaklıya baktık mesela en uygun yer (tanıdık vasıtasıyla) kişi başı 80 diyo günlük biz odaya veriyoruz oparayı düşün yani.. ama tek dez avantajı yemek olayı yok.. yani mutfakta herşey var ister kendin yapıyosun ister dışarda yiyosun.. biz dışarda yiyoruz.. tatile gelmişim bide yemekle uğraşamam dedim..

Selam herkese
Bu iş benim hayatla bağlantılarımı koparttı ne doğru dürüst bir arkadaşımı arayabiliyorum ne kimseyle görüşebiliyorum.
Ne işten çıkabiliyorum Sibel gibi haftanın altı günü çalış dur Allahtan Canberkin keyfi yerinde bir de bakıcı sorunlarıyla uğraşmıyorum maaşalahh diyeyim de yine. Sırf şu salak yerden iki sene daha kurtulayım diye ikinci çocuk planları yapıyorum önümüzdeki sene için.

Melike o patronuna var ya selam söyle benden hayret bir şey yaaa köle mi zannediyor sizi bir de imandan inanctan bahseder böyleleri kul hakkına giriyor ama sorsan herkesten çok muslumandır. Sinir oldum yaa Allah kurtulmayı nasip etsin canım hayırlı bir vesileyle.

Yav tatile giden ve gidecek arkaşlar benim için de gezin yüzün ben eylüle kadar çıkamıyorum ücretsiz izinden dolayı 12 ay eylülde dolacak o zaman çıkacağım inşallah.

11 senedir her sene akçay güreye gitmişizdir ve mutlaka Ören, Sarmısaklı bir de Dikili yapardık günü birlik çok güzel yerler eğer dikiliye doğru da uzanmayı düşünürseniz bademli köyünü geçtikten sonra pisa koyu vardır yolu biraz dandiktir ancak deniz mükemmeldir aynı maldivlerin fotolarındaki gibi pırıl pırıl masmavi günübirlik ayvalıktan çok kolay gidilebilinir tavsiye ederim.

selam hayalet topik:) tatil bitti oğluşların iştahsızlığı ve berkayın kudurukluğu dışında herşey süperdi. sibel siz de dönmüşsünüz. bana çok zor geldi dün akşam oraların havasından sonra yapış yapış izmir havası. keşke işlerden fırsat olsaydı biraz daha uzun kalsaydık.

Selamm buz de tatildyiz oglusu oglen uykusuna yatirdim babasini da yanina ben de kactim gunesleniyorum suan havuzbasinda:) oglen cikmak iyi deil ama efeden baska zaman kalmiyor ne yazikki ayni cok istahsiz surekli kosuyor burda durdugu yerde durmuyor esim ise basliyim ben ozaman dinlenirim asil tatil o diyor:) cok zor bebisle tatil. Neyse ama Zevkli de herkes istedigi agibi bir tatil gecirir umarim bebislri optum gorusuruz

size de iyi tatiller nazan. valla çok iyi tahmin edebiliyorum ne kadar yorulduğunuzu:) bugün işe geldim resmen dinleniyorum:)

size de iyi tatiller nazan. valla çok iyi tahmin edebiliyorum ne kadar yorulduğunuzu:) bugün işe geldim resmen dinleniyorum:)

Sagol canim cok zor valla
Dun gozleme yiyelim dedik sibel gibi sofrabasina gectik bizimki aninda ustundelileri atti cikti sofranintepesine viz de kalktik masaya gectik cok hareketli yaa turistler goruyor run run run diyo adambugun:) allah yardimcimiz olsun :) gorusuruz iyi calismalar sana

ya görüşemedikte.. aynen canım burası resmen boğuyo şuan beni çok sıcak.. gerçi biz cuma ağva tarafına gidicez yine :))

iyi tatiller canım size de.. ben zaten tatile gitmedim canım naz gitti ben onun yardımcısı olarak orda bulundum :)) bebişler biraz büyümeden bize tatilyok.. ben 3 kere mi ne girdim denize zaten güneşlenmem bana hayat istanbulda da aynı yani..

ya inan içimde kaldı çok istiyordum. ama sizin sarımsaklıda olduğunuz gün biz örene yeni gelmiştik. plaj şpku yaşamıştık. ne yapsak ne etsek çözüm aradık. o akşam denk gelseydi ören de görüşürdük nasip olmadı. ertesi gün de sarımsaklıya geçtik zaten. daha birgün önce orada olduğunuz için sarımsaklı da görüşelim demeye yüzüm tutmadı benim de sıcakta çocuklarla git gel zor çünkü. bigeyle de cumartesi akşamı sarımsaklı da buluştık. çocukların uyku zamanına yakın saatler olduğu için çok birşey anlamadık açıkçası ama yine de arkadaşımı ve umut paşamı görmek beni çok mutlu etti.

biz de bu hafta sonu kuşadası öbür hafta çeşme planı yaptık ama berkayı götürüp götürmemek de vicdanım ile nefism arasın savaş içerisindeyim:)))

ha ha ha koptum run run run:))) bizim arkamızdan oteldekiler tef çalmışlardır diyorum ben de:)) yaşasın sessizlik diye:))

kızlaaaaarrrrr noldunuz yafffff
geçmişi okumak çok kolay oldu (((
resimlere yorumlarınız için ve güzel dualarınız için hepinize çooooook teşekkür ederiz teyzeleri
bugün yarı kırkımızı yaptık kızımızın
haktana hiiiiiç benzemeyen hanım hanımcık bi kızım var benim
allah bu yönden kolaylığımı verdi çok şükür
arada bir edepsizleşiyoruz ama o kadarcık olsun dimi
her şey yolunda ve çok iyiyiz biz
tek sorun özledim sizi yaaaaw
inşallah sizde iyisinizdir
hepinizi çok çok öpüyorum canlarım
yeğenlerimi daha çok öpütorum tabe :82:
hepiciğiniz allaha emanet olun özleyin bizi emi

yasemin hoşgeldin canım ee yaz da geldi kimsecikler kalmadı buralarda prensesin çok güzel maşallah allah bahtını da güzel etsin.. nasıl zor oluyo mu ikisiyle birden ilgilenmek biraz anlat bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…