2009 Aralık Anneleri

ne güzel benimki de hiç aç değil hep ben zorluyorum.5dk emip göğsü bırakıyor.sonra agzını kitliyor.ben ağzının içine sütümü sıkıp yağlı kısmını alsın diye terin suyun içinde kalıyorum.tam bir işkenceeeeee

kaydirigubbakcemile3 yerim ben bu sıpaları ya.ben az seviyorum valla dayanamıyorum.bir yandan da yüz vermiyim de alışmasın bu saatte uyanıp oynamaya diyorum ama..
o huyu elini öne uzatıp sıkıp ses çıkarması bana kalkmaya çalışıyor yada kaldırın demeye çalışıyor gibi geldi canm yerimseniben arada kollarından tutup kaldırır gibi yapıyor musun çekerek ben yapıyorum dr.yap dedi sevinir hem oyun gibi olur dedi seviniyor gerçekten kalkacağını sanıp heyecanlanıyor:) sonrada kucağıma alıyorum zaten.bazn ellerimi uzatıp gel gel yapıyorum saf saf suratıma bakıyorsempatiksalakcinni keşfetsin uzanmayı gelmek için diye.
Ver ozaman cnm içsin bebişin mmayı da memeyi de ver .2-3saatte 90cc içermiş bebekler dr.bana öyle demişti.

bugün gündüz cesaret edersem oğlum uyurken banyoya girmeyi düşünüyorum ilk kez.inş. bir sorun olmaz

Kilo alımı nasıl peki?
Benimki böyle emmek istemesine rağmen bir ayda 350 gr almış. Son ongünde hiç almamış. Hatta 40 gr vermişti.
Mama veriyor musun? Mamaya da aynı tepkiyi mi gösteriyor eğer veriyorsan.

Kollarından tutup kaldırır gibi yapıyorum ara sıra çok seviniyor. Yalnız kafasını kaldırmıyor bu sırada kaldırması gerekmez mi acaba? Bir de kollarından kıtır kıtır ses geliyor içim bir tuhaf oluyor.

Kafasını henüz benmki de kaldırmıyor hatta geriye atıyor iyice.ama seviniyor ses gelmiyor bizdenCADIARZU

gündüzleri kaç saatte emziriosunuz yada geceleri?
bide mamayı biberonla mı veriosunuz bende gece yatmadan mama veriorum bide gün içerisinde bi kere falan 90 veriorm ne marka mama kullanıosunuz kızlar?

gündüzleri kaç saatte emziriosunuz yada geceleri?
bide mamayı biberonla mı veriosunuz bende gece yatmadan mama veriorum bide gün içerisinde bi kere falan 90 veriorm ne marka mama kullanıosunuz kızlar?

Ben gündüzleri ortalama 2 saatte bir emziriyorum. Tabii bazen durmayınca süre de kısalabiliyor. Mamayı biberonla veriyorum. En başından beri biberon kullandık. Şükür memeden soğumadı.
Biz ilk doğduğunda bebelac vermiştik. Sonra aptamil 1 le devam ettik. Şimdiyse çok gazlı olduğu için aptamil conformil veriyorum. Gazını arttırmadı bu mama.

bende aptamil conformil veriyorum onada gaz yapar dedi arkadaş şimdi hero baby lactum 1 mi denesem diye düşünüyorum doktor olabilir dedi. aynen sarılık olmasın diye mama takviyesi yapmıştık o günden beri bende biberon ve meme bi arada gidio inş soğumasın bebelerimiz

sabah kalktığında kötüydü burnu baya bi tıkalı zor nefes alıyordu.emerken biraz zorlandı ama sonradan açıldı.şurup unu verdim.kendi kendine uyumuş beşiğinde yavrum.şimdi uyurken hırıltılı
sesler çıkarmıyor inş. toparlar yavrum kendini.
bu arada 12 günde 500 gr almış ama dr.100 gr kıyafetlerden düşücez dedi maşallah oğluma
inş.bu hastalık yüzünden keyfi bozulmaz ya

Kilo alımı çok iyi maaşallah. kısa sürede toparlar merak etme.

kızlar dış çıkarmalar ne alemde belirtiler varmı benimki zannedersem dış çıkarıyor salyaları başladı bide sürekli emzik yada meme istiyor elleri hep yüzünde bide alt damağı beyazladı üst damağın rengi normal ne verirsem ağzına getirmeye çalışıyor bu normal dişle alakası yok gerçi dişlik verdim eline ama dişini kaşıyacak becerisi yok anlattıklarım diş çıkarıyo diyo dün öyle huzursuzdu ki durup durup ağlıyodu

kızlar şu tickerları sizde görüyorum çok beğeniyorum ama denedim yapamadım.Bana yardımcı olurmusunuz?

evet kalmamış maymun adasınında maymunu buyuk çıkartıp daha sonrada oynayabılır tekmele oyna modelini bırkac sıtede ıkıncıeli 80tlyeve 105 satılıyor bebegım oyuncakları agzına alacagı için içime sinmedi istanbuldan antalyayada korgo ücreti odeyınceye kadar sıfırını alırım dedim istanbulda olsak e bebek magzasına bakardım ama antalyada yok jokermaxı toys com ordada uygun maymun adası burda magzasıda var oraya bakayım pazara kadar beklemem lazım toyiki burda vardı kapandı malesf cok uygun oluyordu oyuncaklar

canım hiçte imrenilecek yanı yok merak etme.bende kilo almak için uğraşıyorum.gittikçe zayıflıyorum.hamilelikte 8.5 kg almıştım tamamını verdim dahada gidiyor ve beraberinde birçok rahatsızlığım oldu...

benimkinin 1 aydan beri salyalar felaket durumda hep önlük takıyorum:)
ellerini yumruk yapıp damaklerını kaşıyor hep üst ve alt damağında sanki diş
çıkıyomuş gibi bi çıkıntı var herkese gösterdim diş çıkarıyor dediler ama 2,5 aylık bebeğin diş çıkarması tuhaf dün dr.a sordum diş gibi duruyor ama değil damak yapısıyla ilgili dedi çok rahatladım. yoksa oğluma ilk oyuncağımız diş kaşıyıcı olacaktı:roflol:

günaydın kızlar..
dün arda ellerini sıkıp aynı ebrunun dediği gibi ııııııııı ııııııııı diye ses çıkardı 2- yada 3 kere yaptı hani fırtınalı buz gibi havada bazen nefesimiz daralırya aynı öyleydi yüzünde acılı bir ifade vardı çok korktum.. annemle eşim saçmalama hemen panik olma filan dediler ama korktum işte inşallah bişey değildir ya

Kilo alımı çok iyi maaşallah. kısa sürede toparlar merak etme.
inş. canım ..
ya benim sütüm çok fazla değil.. geçen gün bi arkadaş kendini anlattı hayretler içinde dinledim.gece yatarken uyku setinden çarşafa sonra batteniyeye sonrada koltuğa akıyormuş sütü hergün kotuk siliyordum dedi nasıl olur kaç kat örtü var koltuğa kadar
süt sızar ya benim hiç okadar yok duyunca moralim bozuldu.
bazılarında emzirirken sütü fışkırırya öylede olmuyor benim sizde böyle oluyormu?
ama tek tesellim oğlumun aylık kilo alımı iyi demekki az olsada yarıyor sütüm
onu düşünüp mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…