kızlar gaz için sab simplex die bi ilaç aldım son olsun inş bide bunu deniyeyim faydası olursa yazarım sizede dün gece bizimkide hiç uyumadı gibi bişey acayip sancısı vardı dün alışveriş merkezine gitmiştim kadının biriyle emzirme odasında sohbet ettik kızı emmeyi bırakmış allah korusun sütünü sağıp veriomuş buarada bebek 3 aylık ay dedim gece napıosun zor olmuo mu aa benim kızım 12de bi uyur 12 saat uyanmaz ki demesin şok oldum 40 çıktığından beri öleymiş maşallah ben 2 saat uyudum diye sevinirkenkaydirigubbakcemile3 bizde o günleri görcez mi acaba
bide kızlar bidaha buluşma olursa istanbulda anadolu yakasın bende gelmek isterim eskiden çok sık yazamazdım çalıştığımdan artık evdeyim ayrıca lohusalık depresyonuna iyi gelir diye kendimi sokağa atıyorum sizlerlede buluşmak eminim çok iyi gelir.
24,5 cnm hangi ilacı kullanıyosun bende pasiflora kullandım bide b12 vitamini artı kendimi dışarı atmak iyi geldi cnm inş sanada iyi gelir. nette okudum ikinci çocuklarda daha çok oluomuş depresyon benimde ikinci bebek oluo ilkini 2 aylık hamileyken kaybetmiştim.
yağmur cnm çok geçmiş olsun sanada
bulgur pilavı hurma yerfıstığı yiyorum
bulgur yapayım bende cidden eşim sevmez diye yapmam ama kendime yapayım yarın sağol cnm benim kız uyandı ben kaçaarr
merhaba kızlar
bizim topikte kimse yok
bende size misafir geldim
hem de bir sorum var
bebeklerinizin ne tarz oyuncaklar ilgisini çekiyor?
benim kzım şimdilik sadece dönencesine bakıyor ama en fazla 15 dk
sonra sıkılıyor
siz bebişlerle nasıl oyunlar oynuyorsunuz ya da onlara ne tarz oyuncaklar alıyorsunuz?
Burcu canım üzülme.mafoldumben çok kötüyüm.....
bir haftadır antidepresan içiyorum ya...hep huzursuzum bu durumdan( bugün bebek doktorumuzu aradım....ve sütü keselim dedi....sakın ilacı bırakmayın sizin iyi olmanız daha önemli dedi ama ben yıkıldım tabii....:'((((((( emzirmeyi hiç sevmedim ama bu kadar çabuk olmasına hiç hazırlıklı deilmişim.....mamalar çok çok iyi biliyorum kızımda öle büyüdü ama çok üzgünüm yinede ((((((
Burcu canım üzülme.
Daha dün konuştuk. Anne sütü evet önemli ama doktorunun dediği gibi senin iyi olman kendini iyi hissetmen de Ömer için çok önemli.
Hem bak Ömer neredeyse üç aylık olacak.
Allah dermansız dert vermesin.
Yalnız birkaç doktora daha danışsan emzirme konusunda.
Emzirirken kullanabileceğin hiçbir antidepresan yok mu acaba?
emzik veriyor musun peki canım?
benimki beni yada emziğini emerken uyuyor
ebrucum, bende anlamadım bu nasıl iş( psikiyatrist kesmezsin dedi hafif bu ilaç dedi, bebek doktoru keselim dedi...amcam kadın doğumcu saçmalama sütüne geçer dedi...karmakarışığım :'( baktıkça içim acıyo ömer'e ....sütün eski randımanı kalmamıştı zaten ama yinede bu akşam mamayı verirken ağzını göğsüme gömmeye çalışıyo :'((((((
burcuuuuuu üzülme lütfen, senin iyi olman, ömerin yanında olman ona süt vermenden daha önemli, gerçi ben ne dersem diyeyim, bu dönemi atlatmak, ömerin memeden mamaya geçişi biraz zahmetli olacaktır ama, kullandığın ilacı istersen bende bi gökayın doktoruna sorayım süte geçip geçmediğin
olur nilgüncüm bi sorabilrsen iyi olur.prozac kullanıyorum...