2009 Aralık Anneleri

süt arttırmak içinde bişi yapmıyorum ben sizler neler yapıosunuz?

bulgur yapayım bende cidden eşim sevmez diye yapmam ama kendime yapayım yarın sağol cnm benim kız uyandı ben kaçaarr

canım prozac kullanıyorum

merhaba kızlar
bizim topikte kimse yok
bende size misafir geldim
hem de bir sorum var
bebeklerinizin ne tarz oyuncaklar ilgisini çekiyor?
benim kzım şimdilik sadece dönencesine bakıyor ama en fazla 15 dk
sonra sıkılıyor
siz bebişlerle nasıl oyunlar oynuyorsunuz ya da onlara ne tarz oyuncaklar alıyorsunuz?

bnm kızım çıngırağına bayılıyo
bi de dönencesiyle yarım saat kdr oynuyo :1hug:

kızlarımızın arasında birkaç gün var sadece
çıngırağı kendisi tutabiliyor mu?

hyr daha deil bi kez tutturdum eline kafasına vurdu ağladı bi dahada denemedim
bnm kızım uykuya zor dalıyo uyuyana kdr ağlıo

Burcu canım üzülme.
Daha dün konuştuk. Anne sütü evet önemli ama doktorunun dediği gibi senin iyi olman kendini iyi hissetmen de Ömer için çok önemli.
Hem bak Ömer neredeyse üç aylık olacak.
Allah dermansız dert vermesin.
Yalnız birkaç doktora daha danışsan emzirme konusunda.
Emzirirken kullanabileceğin hiçbir antidepresan yok mu acaba?

ebrucum, bende anlamadım bu nasıl iş ( psikiyatrist kesmezsin dedi hafif bu ilaç dedi, bebek doktoru keselim dedi...amcam kadın doğumcu saçmalama sütüne geçer dedi...karmakarışığım :'( baktıkça içim acıyo ömer'e ....sütün eski randımanı kalmamıştı zaten ama yinede bu akşam mamayı verirken ağzını göğsüme gömmeye çalışıyo :'((((((

burcuuuuuu üzülme lütfen, senin iyi olman, ömerin yanında olman ona süt vermenden daha önemli, gerçi ben ne dersem diyeyim, bu dönemi atlatmak, ömerin memeden mamaya geçişi biraz zahmetli olacaktır ama, kullandığın ilacı istersen bende bi gökayın doktoruna sorayım süte geçip geçmediğin

olur nilgüncüm bi sorabilrsen iyi olur.prozac kullanıyorum...

bunu her doktor söyliyecektir önceliği annelere verirler.Üzülme öncelikle sen iyi olacaksınki bebeğine de iyi bakabilesin gerçi biz ne desek boş sen yine de üzülürsün ama bu duruma oğlunun alışmasıyla geçecektir.
Bu arada bazı insanları hiç anlamıyorum bi arkadaşın evine su çiçeği geçiren bi çocukla geliyorlar ve oda arkadaşın 7 aylık bebeğine bulaşıyor ve birde yatılı kalıyorlar siz düşünün yani olacak iş mi.

uzuuun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. bir ara yazmıştım. bizim eve hırsız girdi ne var ne yok topladı. epey zamandır bilgisayarsızdık. baktık olmayacak yenisini aldık.
bu ikinci hafta olacak ben çalışmaya başladım. ama çok zor oluyor. bi bakıcı bulmustuk 2 gün baktı vazgecti. yenisini hala bulamadık... offf yaa... anne olup çalışmak ne zormuş. herşey sorun oluyor.... dua edin de herşey yoluna girsin yoksa benim de depresyonum yakındır...mafoldumben

Ya kızlar bir şey soracam benim kızımın karnından çok sesler geliyo sanki içinde davul çalıyo acaba sizin bebişlerdede varmı

= 24,5 [QUOTE; 11.755.431] ebrucum, bende anlamadım bu nasıl iş: ((psikiyatrist kesmezsin dedi hafif bu ilaç dedi, bebek doktoru keselim dedi ... amcam kadın doğumcu Saçmalama sütüne geçer dedi ... karmakarışığım: '(Baktıkça içim acıyo ömer 'e .... sütün eski randımanı kalmamıştı zaten ama yinede Bu Akşam mamayı verirken ağzını göğsüme gömmeye çalışıyo :'(((((([/ QUOTE]

canım ya çok zor bi dönem geçiriyosun ama ömerimin önce senin sağlığına ihtiyacı var. mama vermenin kötü olmadığını sen bizden iyi biliyosun kızında kendi isteğinle mamaya geçmişsin. hem ömer biberona daha çabuk alışır eminin lıkır lıkır zorlanmadan karnını doyuracak küçük sepet:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…