2009 Aralık Anneleri

maşallah kuzlarınıza kızlar korkmayın bişey olmaz ALLAH IN izniyle daha ne halleri olcak sizi ne günler bekliyor bi günü bi gününe uymuycak korkutma anlamında değil kızlar yanlış anlamayın sakın herkse hayırlı geceler bol sütlü günler...

ay çok mutlu olduk yorumuna arkadaşçağzım. hep arkadaşlarım sen gibi konuşuyor sonra da yanlış anlama diyor. Sen de yanlış anlama ama neden böyle bir yorum yapıldığını düşünmeden edemiyorum. Ben bu yorumdan halis mulis korku dışında başka birşey hissetmiyorum. Sonuna kadar korku verdin bana kusura bakma .

ben kendımı yaşlanmış görüyorum aynada sızde oylemı
yorgunluk ve uyku duzensızlıgınden olsun geçici bişey olsun yaw
hamılelıkten önce herkes aa hiç yasını göstermıyorsun derdi e zayıftıkta tabı surat muratda bellı etmezdı yası 1 senede nasıl degiştim ya

kesinlikle katılıyorum yorumuna. bende göstermezdim, şimdi bebeğimsiz çıktığımda hemen dilenci yolda bana evladına bağışlasın dedi:) anne yazıyo alnımda kesin

bu arada içim kıpır kıpır kızlar, Allahın izniyle inşallah kardeşim martın ilk haftası teskere alıyor oğluşumu kucağına alcak inşallah.. çok mutluyum bu nedenle.. ablasının birtanesi o.. yeğenini ilk kez görece resimleri gördü tabide bu başka.. hayat ne garip bir geldi babamı kaybetmiştik ben 3 aylık hamileyken, bir gelecek yeğeni doğmuş.. Allah birini alıp birini veriyor.. Allah herkese sağlıklı ömürler huzurlu ömürler versin.. kardeşim için çok daha zordu tabi hiç bişey bilmiyordu yavrum babamın hastalığını filan, vefat edince herşeyi öğrendi.. yavrum herkese neşe verdi, yaşama sevinci verdi inşallah dayısını da hayata bağlayacak..

Hadi gözün aydın Arzu. Allah daha daha mutluluklar göstersin.

Son düzenleme:
merhabalar 2gundur oyun halısına takmış durumdayım oglumun donencesi var cok sevıyor bayagı bır ızlıyor ama oyun halısı daha faydalı olacak gıbı oyalama acısından dısarıya cıkıp hıç bakmadım fıyatlara netten baktım aynı urununsıteden sıteye fıyatlarında bayagı fark var Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bunu cok begendım bırdebunuOyun Halıları - E-Bebek.com Bebe?iniz ve Sizin için Her?ey!bu halılardan alan varmı nekadara aldınız piyasada nekadar arastıran varmı ayrıca nete guvenebılırmıyım daha once hıc alışveriş yapmadım boshayallersmile

prozac bende kullanmıstım 1,5sene falan gulduren hap ben onu kullandıgımda sureklı guluyordum herseye sütten gecer dıye bılıyorum cunku pskolog bana emzırıyormusun bebegı dıye sormustu hayır deyıncetamam ozaman prozac vereyım demıştı en hafıf depresyon ılacı insomin mıydı neydı oydu emzırıken onu vermıştı dr

arkadaşlar ya kio verdiğini hatta eski halindende zayıf olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş bugün pek bir imrendim size, nasıl yapıyosunuz hiç yiyip içmiyomusunuz? ben zaten kahvaltıyı yarım yamalak yapıp birde sadece akşam yemeği yiyorum yine de +12 kilo da takılı kaldım.. göbekte resmen 4 aylık gibi duruyor.. mangodan pantolon aldım oranın kalıplarını bilen bilir dardır hani, 42 beden aldım inanırmısınız.. hadi kalıp dar diyelim 40 olmuşum demekki ben 36 giyiordum nasıl kendimi mutsuz hissettim.. benim birde omuzlarım geniştir zaten şimdi kilodan filan resmen izbandot gibi duruyor deli olcam arkadaşlar biri bir fikir versin hiç ekmek yemesem sadece sıvı tketsem sütüm kesilmeden zayıflayabilirmiyim??? şimdi sadece bebeğini düşün demeyin nolur kendim mutlu olamayınca o da olmuyor malesef...

arkadaşlar ya kio verdiğini hatta eski halindende zayıf olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuş bugün pek bir imrendim size, nasıl yapıyosunuz hiç yiyip içmiyomusunuz? ben zaten kahvaltıyı yarım yamalak yapıp birde sadece akşam yemeği yiyorum yine de +12 kilo da takılı kaldım.. göbekte resmen 4 aylık gibi duruyor.. mangodan pantolon aldım oranın kalıplarını bilen bilir dardır hani, 42 beden aldım inanırmısınız.. hadi kalıp dar diyelim 40 olmuşum demekki ben 36 giyiordum nasıl kendimi mutsuz hissettim.. benim birde omuzlarım geniştir zaten şimdi kilodan filan resmen izbandot gibi duruyor deli olcam arkadaşlar biri bir fikir versin hiç ekmek yemesem sadece sıvı tketsem sütüm kesilmeden zayıflayabilirmiyim??? şimdi sadece bebeğini düşün demeyin nolur kendim mutlu olamayınca o da olmuyor malesef...

herşeyin zamanı var arzucum acelen ne sabret şimdi yememiz lazım yiyecezki süt olsun vitamin olsu n zayıflayanlar bünye meselesi sanırı m bn 10 kilo almştım 5i hala duruyo doğumdan sntra hç kilo vermedim yakında hareketlenecekler o zmn diyete gerek bile kalmıcak uyusuzuk bi yandna hareket bi yandan bak nasıl eski haline döneceksin

kesinlikle katılıyorum yorumuna. bende göstermezdim, şimdi bebeğimsiz çıktığımda hemen dilenci yolda bana evladına bağışlasın dedi:) anne yazıyo alnımda kesin
anne yazıyor gbysek sılınmez o yazı yaw :)

Allah kabul etsin arkadaşım.
amin tesekkurler

merhabalar 2gundur oyun halısına takmış durumdayım oglumun donencesi var cok sevıyor bayagı bır ızlıyor ama oyun halısı daha faydalı olacak gıbı oyalama acısından dısarıya cıkıp hıç bakmadım fıyatlara netten baktım aynı urununsıteden sıteye fıyatlarında bayagı fark var Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bunu cok begendım bırdebunuOyun Halıları - E-Bebek.com Bebe?iniz ve Sizin için Her?ey!bu halılardan alan varmı nekadara aldınız piyasada nekadar arastıran varmı ayrıca nete guvenebılırmıyım daha once hıc alışveriş yapmadım boshayallersmile
nete guven tabı ben hep alırım netten bilindik sitelerden e bebekten alabilirsin ama ist.da degılmısın 9 tl kargo ucretı yanlış hatırlamıyorsam çamlıcadakı ebebege gdp alsan daha ii bence gezmişte olursun :)
uzuuun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. bir ara yazmıştım. bizim eve hırsız girdi ne var ne yok topladı. epey zamandır bilgisayarsızdık. baktık olmayacak yenisini aldık.
bu ikinci hafta olacak ben çalışmaya başladım. ama çok zor oluyor. bi bakıcı bulmustuk 2 gün baktı vazgecti. yenisini hala bulamadık... offf yaa... anne olup çalışmak ne zormuş. herşey sorun oluyor.... dua edin de herşey yoluna girsin yoksa benim de depresyonum yakındır...mafoldumben

Allah gönlune göre bakıcı versın zor iş ya

Ya kızlar bir şey soracam benim kızımın karnından çok sesler geliyo sanki içinde davul çalıyo acaba sizin bebişlerdede varmı
gaz sesı bende mına çok aglayınca gazımı var dıye karnını dınlyrm

süt arttırmak içinde bişi yapmıyorum ben sizler neler yapıosunuz?

kılo sorunu olmayanlar boza içsin çok sut yapıyor ama ben artık anca ayda 1 içerim çok kılo yapıyor

merhaba kızlar
bizim topikte kimse yok
bende size misafir geldim
hem de bir sorum var
bebeklerinizin ne tarz oyuncaklar ilgisini çekiyor?
benim kzım şimdilik sadece dönencesine bakıyor ama en fazla 15 dk
sonra sıkılıyor
siz bebişlerle nasıl oyunlar oynuyorsunuz ya da onlara ne tarz oyuncaklar alıyorsunuz?
çıngırak oyun halısı anakucagı ev tipi ve dönence bebişlerin ilgisini çekyr şusıra
arkadaşlar bazılarınız bana şimdi kızacak ama ben çok kilo verdim doğumdan sonraki ilk on günde hamile kalmadan önceki kiloma döndüm şimdide hergün biraz daha zayıflıyorum bunun süt vermeyle ilgisi varmıdır
yoktur bende çok sık emzırıyorum ama 2 aydır aynı kılodayım gr vermedım
bunye meselesı demekkı öncedende kılo çabuk verırdın metabolızman hızlı demekkı ne guzel
herkese selamlar bebişleri kocaman öpüyorum. iki çocuk annesi olarak fazla giremiyorum ama bazen okuyorum sadece. aynı sorunları bizde yaşıyoruz. gaz, süt, uykusuzluk vs yazdıklarınızı okuyunca ohhh yanlız değilim diyorum. iyiki varsınızz

sende iyiki var ol daha fazla takılsana bıze
arkadaşlar nasılsınız???

pelincim dedene Allah rahmet eylesin, Allah kabul etsin..
sagol cnm
amin tüm yanımızdan ayrılanların günahını affetsen Allahım inşallah

bu arada içim kıpır kıpır kızlar, Allahın izniyle inşallah kardeşim martın ilk haftası teskere alıyor oğluşumu kucağına alcak inşallah.. çok mutluyum bu nedenle.. ablasının birtanesi o.. yeğenini ilk kez görece resimleri gördü tabide bu başka.. hayat ne garip bir geldi babamı kaybetmiştik ben 3 aylık hamileyken, bir gelecek yeğeni doğmuş.. Allah birini alıp birini veriyor.. Allah herkese sağlıklı ömürler huzurlu ömürler versin.. kardeşim için çok daha zordu tabi hiç bişey bilmiyordu yavrum babamın hastalığını filan, vefat edince herşeyi öğrendi.. yavrum herkese neşe verdi, yaşama sevinci verdi inşallah dayısını da hayata bağlayacak..
ohh çok az kalmış gözunaydın
yaa bende kardesımı çok özledımmm minada göremedı dayısını daha
pelincim allah rahmet eylesim cnm
temizlik yapıyoruz bi yandan da bizim kız huysuzluk yapıo onla uğrasıoz
o yzden takip ede miyorum
umarım herkes iidir
amın canım
iş bitmez senın şimdi yavas yavas yap yorma kendını çocuklu kadınsın artık :1hug:
kızlar bu sabah oğlumu dr.a götürdük.2günden beri burunları tıkanıyordu,öksürükte vardı.
emerken zorlanıyordu.... dr.grip olmuş dedi bi sürü ilaç verdi mecbur kullanıcam
Allahtan neşesi yerinde yavrumun...
pazar günü eşimin akrabaları gelmişti teyzesi gripti düşüncesizlik edip gelmiş.
sabahı yavrum hasta oldu.şimdi kendi kendimi yiyorum nasıl olduda
bebekle aynı odada tuttum onu diye sinirden bütün gece uyumadım...

çok geçmiş olsun Allahım nefret edyrm düşüncesızlerden ya
Allah şifa versın bıranönce iyileşsin kuzu inşallah

Baktim super seyler var. Deli gibi uykusuzum dun gece Eylul hic uyumadi nerdeyse hala da oyle . Mama aldirdim simdi bi sonraki ogunu mama vercem bakalim acliktan mi .

Basiniz sagolsun . Allah kabul etsin.
amin cnm sagol

allah kabul etsin.
sagol cnm amin

Allah kabul etsin canım, arada kk dekilerede gönderin okuduklarınızı bizde sebeplenelim :)
amin tesekkurler

ya kızlar sinir etti bu kız beni emziği deli gibi emiyo bana gelince uyanıkken emmiyor uyurken ağzına mememi tıkıyorum handeel emziği bıraktırabildin mi memeni emio mu?

mina gece ayakta sallarken bıle zor alıyor emzıgı hatta dun bıraz aldı dıye foto bıle çektım :):ecrin_bebek:
herksın derdı ayrı işte

burcucum bencede kes o zaman emzırmeyı
dert etme lutfen bu kadar bıle emdıler ya çok şukur mama vermek dunyanın sonu degil
ömer mamayla idare eder ama sen ilaçsız ıdare edemyrsun şuan için
önemlı olanda sensın sen ıyı olkı ömerde ıı olsunhem sırf ömer degıl çocugun iyi olcn kı duruda sana ihtyc duyuyrdur

canım ben doğumdan sora gastirit geçirdim ondan verdim kiloları bişey yiyemedim doğru düzgün su ve çorba içtim sadece. ama sen bakma bize sağlıklı olda ye bende kilo almaya imreniyorum düşnn kimse halinden memnun değil:kedi:
canım prozac kullanıyorum :KK43:
hım bana doktor sadece pasiflora içebilirsin dedi ama onuda içersen bebek sersem gibi olur dedi uyku hali olur dedi demekki oda geçio sütten ama zararsız gerçi hiç bebekte öle bi etki görmedim şimdide bıraktım kullanmıyorum bitek vitamin içiyorum
bnm kızım çıngırağına bayılıyo
bi de dönencesiyle yarım saat kdr oynuyo :1hug:

benim ki dönenceyle en fazla 10 dakika oyalanıyodelikafadulden

ben göremedim cnm kızını

ya bozada gaz yapıyo diyolar diye içmiyorum aslında çok severim bozayı?
buarada sab simplex denedim kızlar dün gece iyi geçti gaz gene var ama çıkıyo en azından guclubacismile

kızlar bazen eşinizi boğcak gibi oluyo musunuz yoksa bende mi anormallikfisfisfis dün gece geldi en fazla 10 dakika ilgilenmiştir ya bide deli gibi başım ağrıyo dememe rağmen bana acıyan yooook musenağlama

ben göremedim cnm kızını

ya bozada gaz yapıyo diyolar diye içmiyorum aslında çok severim bozayı?
buarada sab simplex denedim kızlar dün gece iyi geçti gaz gene var ama çıkıyo en azından guclubacismile

kızlar bazen eşinizi boğcak gibi oluyo musunuz yoksa bende mi anormallikfisfisfis dün gece geldi en fazla 10 dakika ilgilenmiştir ya bide deli gibi başım ağrıyo dememe rağmen bana acıyan yooook musenağlama

boza gaz yapmıyor ben kilo yaptıgını duyana kdr şişe şişe içtim
babulıne bıze ıyı geldı gaz için
sab sımplexle metsılın içeriği birebır aynı
eşler oyle be cnm
yokmuş gibi devam edecgz çocuga bkmya

Selam arkadaşlarr
oğlum bir kaç gündür uyku saatini erkene aldı çok şükür 2ye 3e kadar beklemiyor.ama bu seferde sabah 4-5 gibi bir uyanıyor 1-1,5saat uyanığız.hem de öyle neşeli enerjik oluyor kiakannehir sevinç çığlıkları atıp tepinip sırıtıp duruyor. oğlum daha kalkma saati değil diyorum ama yok anlamıyoo:KK43:

mafoldumben çok kötüyüm.....

bir haftadır antidepresan içiyorum ya...hep huzursuzum bu durumdan :KK43:( bugün bebek doktorumuzu aradım....ve sütü keselim dedi....sakın ilacı bırakmayın sizin iyi olmanız daha önemli dedi ama ben yıkıldım tabii....:'((((((( emzirmeyi hiç sevmedim ama bu kadar çabuk olmasına hiç hazırlıklı deilmişim.....mamalar çok çok iyi biliyorum kızımda öle büyüdü ama çok üzgünüm yinede :KK43:((((((

Canım tabiki sen daha önemlisin zaten mmoralin yerinde olmazsa sütün de olmazdı ki.3aya yakın emdi oğlun ilk süt çk önemlidir derler asıl önemli dönemde aldı sütünü.hem mamalar da iyi artık diye kendin de demişsin.bebekler daha çok annenin sevgisiyle ilgisiyle büyür anne sakinse bebek de mutludur ben buna inanıyorumolumunekankayizsmile

Selam arkadaşlarr
oğlum bir kaç gündür uyku saatini erkene aldı çok şükür 2ye 3e kadar beklemiyor.ama bu seferde sabah 4-5 gibi bir uyanıyor 1-1,5saat uyanığız.hem de öyle neşeli enerjik oluyor kiakannehir sevinç çığlıkları atıp tepinip sırıtıp duruyor. oğlum daha kalkma saati değil diyorum ama yok anlamıyoo:KK43:

Benim oğlanda dün onbirde uyudu. Hemi de ilk defa yatağına koydum. Üçe kadar kesintisiz uyudu şükür. Gerçi bunda mama vermeminde etkisi oldu sanırım. Ama sonra 3-5-6 en sonda 7 de uyanıp aynen seninki gibi tepinip durdu bir de tatlı oluyor ki gün içinde başka hiçbir zaman bu kadar tatlı neşeli olduğu bir an yok. Ben de uykulu uykulu keyfini çıkaramıyorum ne yazık ki o anların.

Canberk bir haftadır falan yeni bir huy çıkardı. İki elini öne uzatıyor yumruklarını sımsıkı sıkıp ıııııııııııııııııı diye sesler çıkarıyor. Suratta asık. Acaba ıkınıyor mu yoksa sinir mi yapıyor şimdiden anlamadım.
Bu arada iki memeyi sonuna kadar emip üstüne de 120 cc mama içiyor günde iki kere. Versem daha içecek. Hiç doymuyormuş meğer bu çocuk.

Oyun halısı ben de alıcam ama netteki çoğu sitede kalmamış tekmele ve oyna modeli.
E-bebekte de stokta yok diyor.
Halen araştırmaktayım bakalım. En ucuz toyikinin sitesinde görünüyordu ama orada da stokta yok diyor. Maymun adası var ama tekmele ve oyna daha işlevsel gibi.

X