2009 Aralık Anneleri

Muzeyyen tulay gecmis olsun enistelere allah sifa versin melike 5 li karma ve cocuk felci var ve eger dr 2 yasinda degil bu ay yapacaksa hepatit a var bizde bir yaramazlik yok cok sukur yaseminden haber varmi bebis geldimi dunyaya ?!?

Nevra iyitatiller kiymet sizede iyihaftasonlari son sayfada okuduklarim anca cvp verdim umarim herkes iyidir

haber yok sanırım daha pelin yasemin mesaj atacaktı melikeye yada başka bir arkdaşa ii haberlerini alırız inş.

istanbuldaki arkdaşlar tatile gitmeden bi görüşme yapalım mı kimin ne zaman tatile gidceğini bilmiyorum ama buraya yazılan yok nevra dışında o da bihafta sonra dönecek ne dersiniz?

bizim 28 inde aşımız var onu bekliyoruz kısmetse aşıdan sonra yola çıkıcaz ama ateş filan yaparmı yolda nası geçer diye endişelenmiyo değilim..

günaydın sağolun kızlar aşı konusunda cumartesi konuştuk yasminle geçen gün gitmiş 3 cm açılma varmış ama dr sancı sıklaşınca gel demiş o günden sonra da sancım az az oldu açılma artmıştır diyordu bekliyor en son 23 haziran olmazsa o gün suni sancıyla alacaklar o da ondan korkuyormuş Allah kurtarsın bir an önce

unutuyordum herkese çook selam söyledi hep seni konuşuyoruz dedim çok mutlu oldu

Son düzenleme:
allah sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin..

tünaydın melikecim terkedilmiş viran topic sana da tünaydın..

selam olmayan toic ahalisi:)

yaseminciğime Allah hayırlı tez zamanda doğumlar nasip etsin ağrısız sızısız...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu sabah 8 de yasemin aradı portakal hanım doğmuş 3 kiloymuş ikisi de gayet iyiymiş çok yorgunum dedi hadi duyur herkese dedi :nazar::nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu sabah 8 de yasemin aradı portakal hanım doğmuş 3 kiloymuş ikisi de gayet iyiymiş çok yorgunum dedi hadi duyur herkese dedi :nazar::nazar:
günaydın melikecim. ayy hadi kurtulmuş yasemin de gözü aydın, rabbim analı babalı hayırlı evlat nasip etsin inş.

ay hadi allaha şükür sağlıkla geldi portakal kızımız:) biraz dinlensinler de arayım ben de taze annemizin sesini duyayım.

melikecim sen de sağol müjdeyi verdiğin için. öpüyorum seni canım.

ay hadi allaha şükür sağlıkla geldi portakal kızımız:) biraz dinlensinler de arayım ben de taze annemizin sesini duyayım.

melikecim sen de sağol müjdeyi verdiğin için. öpüyorum seni canım.

sen de sağol canım vermez miyim dört gözle bekliyorduk sultanı neyse ki geldi Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin ben de seni ve paşaları öpüyorum

Allahımmmm cok sevindim,cok şükür.Kendim doğurmuşum gibi rahatladım valla,,ohhh...normal doğum olmuştur ınş yıne,,melıke nasıl geçmış doğum kolay olmuş mu öncekinden,sormadın mı??topiğimizin yeni miniğii hoşşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK69::KK69:

gözümüz aydın millet hayırlı bir evlat olsun inş. portakal hanım anneciğini hiç üzmesin iştahlı ve uyuyan ve biraz da sakin bi bebek olsun:)haktan abii oldu şimdi desenize:)

allahımmmm cok sevindim,cok şükür.kendim doğurmuşum gibi rahatladım valla,,ohhh...normal doğum olmuştur ınş yıne,,melıke nasıl geçmış doğum kolay olmuş mu öncekinden,sormadın mı??topiğimizin yeni miniğii hoşşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK69::KK69:

sabah soramadım yorgunum dedi diye uzatmadım öğlen konuştum normal olmuş zaten geçenlerde başlamıştı açılma 1 saatte doğum oldu çok kolay ve rahattı dedi sesi bıcır bıcırdı benim de artık kızım oldu diyor haktanı çok özlemiş eve dönünce ( bugün çıkacaklarmış ) oğluma sarılılacağım dedi içim gitti kocası getireyim demiş istememiş geri gönderemem diye

bu arada günaydın

sabah soramadım yorgunum dedi diye uzatmadım öğlen konuştum normal olmuş zaten geçenlerde başlamıştı açılma 1 saatte doğum oldu çok kolay ve rahattı dedi sesi bıcır bıcırdı benim de artık kızım oldu diyor haktanı çok özlemiş eve dönünce ( bugün çıkacaklarmış ) oğluma sarılılacağım dedi içim gitti kocası getireyim demiş istememiş geri gönderemem diye

bu arada günaydın

ah canım benim yaa küçük ağbi de özlemiştir annesini şimdi eve gidince bebeğe şaşkın şaşkın bakar. ayberkin o halleri hiç gitmiyor gözümden. ben dayanamayıp hastaneye götürmüştüm. dediği gibi çok zor gelmişti ayrılması sonra. bir yanımda berkay bir yanımdan ayberk yatmıştı bir ara:) ama tabi haktan daha küçük. ay ne güzel evde hem haktan paşası hem mis kokulu zümrası allah ailece sağlık mutluluk dolu günler göstersin hepsine inşallah.

böyle düşününce ben bile 3. cocuğu istiyorum sibel:)) sonra silkelenip kendi kendime aklını başına topla diyorum. keşke sadece emzirmek mis gibi koklamak öpmek sarmaşıp beraber uymaktan ibaret olsa herşeyleri. veya hayat sadece bunlardan ibaret olsa keşke:KK43:

X