2009 Aralık Anneleri

günaydın topic ahalisi hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın toptan günaydın yazdım

selam millet.. eski saçlarıma geri dönüm çok mutluyum :)) bide brezilya fönü yaptırdım.. oohh sefam olsun :)) deli gibi alışveriş yapasım sonrada tatile çıkasım var..:KK47:

selam millet.. eski saçlarıma geri dönüm çok mutluyum :)) bide brezilya fönü yaptırdım.. oohh sefam olsun :)) deli gibi alışveriş yapasım sonrada tatile çıkasım var..:KK47:

hadi hayırlı olsun sibel face de gördüm bende az önce yakışmış güle güle kullan:) alışveriş için de kolay gelsin ohhh sefan olsun:)

SİBEL CANIM BEN DE ŞİMDİ FACEDE BAKIYORDUM VE SİBEL KİMİN FOTOYU KOYMUŞ DİYORDUM DEĞİŞMİŞSİN YAKIŞMIŞ ZATEN NE YAPSAN YAKIŞIYOR MAŞALLAH ARKADAŞIM KOYU DA YAKIŞMIŞTI :nazar:
BEN UNUTTUM SÖYLEMEYİ C.TESİ KARGO GELDİ DENEMEK BEDAVA SİTESİNDEN KOLESTONUN KÖPÜK BOYASI FINDIK KABUĞU EŞİMLE KONUŞTUK ZATEN RÖFLENİN DİPLER ÇIKTI DİYE EEE İSTERSEN DENE OLMADI GİDER RÖFLE YAPTIRIRSIN DİYE BOYADIM BENCE GÜZEL OLDU BİRAZ BÖYLE KALSIN SONRA RÖFLEME GERİ DÖNERİM

teşekkürler kızlar.. melike sende güle güle kullan..

ya ne dicem nilgünün ablası ve bebişlerinden haberi olan var mı? ben tam telefon özürlü olduğum için hiç aramadm ayıpta oldu aslında :KK43:

şimdi okuyunca faceden fotoya baktım çok güzel olmuş sibel. güle güle kullan yeni saçları. röfle benim favorim zaten. ya brezilya fönü yıpratıyor mu saçı. ben 1 senedir röfle yaptırıyorum sürekli. bu hafta sonu yine dip yaptırıcam. kışın sürekli düzleştirici ya da fön kullanıyorum. ama yazın da çekilmiyor bu makinaların sıcağı. zaten dayanmıyor. kaç gündür toplu saçla gezmekten başım ağrıdı. o yüzden brezilya fönü istiyorum. ama zaten yıpranmış durumdaki saçlarımı elime alıp çıkmaktan korkuyorum.

melike sen de güle güle kullan canım. foto alalım mümkünse:)

şimdi okuyunca faceden fotoya baktım çok güzel olmuş sibel. Güle güle kullan yeni saçları. Röfle benim favorim zaten. Ya brezilya fönü yıpratıyor mu saçı. Ben 1 senedir röfle yaptırıyorum sürekli. Bu hafta sonu yine dip yaptırıcam. Kışın sürekli düzleştirici ya da fön kullanıyorum. Ama yazın da çekilmiyor bu makinaların sıcağı. Zaten dayanmıyor. Kaç gündür toplu saçla gezmekten başım ağrıdı. O yüzden brezilya fönü istiyorum. Ama zaten yıpranmış durumdaki saçlarımı elime alıp çıkmaktan korkuyorum.

Melike sen de güle güle kullan canım. Foto alalım mümkünse:)

çekeyim yükleyeceğim canım

şimdi okuyunca faceden fotoya baktım çok güzel olmuş sibel. güle güle kullan yeni saçları. röfle benim favorim zaten. ya brezilya fönü yıpratıyor mu saçı. ben 1 senedir röfle yaptırıyorum sürekli. bu hafta sonu yine dip yaptırıcam. kışın sürekli düzleştirici ya da fön kullanıyorum. ama yazın da çekilmiyor bu makinaların sıcağı. zaten dayanmıyor. kaç gündür toplu saçla gezmekten başım ağrıdı. o yüzden brezilya fönü istiyorum. ama zaten yıpranmış durumdaki saçlarımı elime alıp çıkmaktan korkuyorum.

melike sen de güle güle kullan canım. foto alalım mümkünse:)

yok yok saçı besleyen bişey.. aslında yurt dışında bunu saç bakımı olarak yaptırıyomuş insanlar.. bizim ülkemizde düz kalsın diye yapılıyo.. saça keratin yüklüyolar.. e keratinde saçın en ihtiyacı olduğu şey.. ama beox marka sağlık bakanlığından onaylı olan yaptıracak olursan başka ürünle yaptırma.. bende az rahat edim diye yaptırdım topla topla bıktım hizmetçi gibi dolanıyorum ortalıkta azcık bakımlı olmak istiyorum artık..

tünaydııııın...

naber melike noldu senin izin işi tatile çıkabilecen mi?

yok canım aynı soyadı ve 1. derece akraba şahitten sayılmıyor..

ay öğlen ben de uyumuşum biraz iyi geldi... ben artık çok yorulduğumu farkettim.. herşey bana bakıyor dayanamıyorum bigün şak diye düşüp bayılıcam..

X