- 31 Temmuz 2009
- 1.411
- 0
valla merakla bekliyorum nasıl heyecanlıdır şimdi o da. ikinci çocuk daha bir farklı oluyor her ne kadar tecrübeli de olsan ayberki arkamda bırakıp doğuma gitmek fena yapmıştı beni. sağlıklı hayılı haberlerini alalım inşallah.yok oy kullanıp samsun a gidecekti ama geçen gün nişanım geldi diye yazmış o yüzden merak ettik
sanada selam tatlım senin kuzular nasıl
iyi benimkiler kuzu olmaktan çıktılar tam bir kuçu kuçu kıvamında birbirlerini yiyorlar ama çok tatlılara yaa ne yalan söyliyim:))
nevra naber canım paşa nasıl? buralara geliyormuşsunuz tatile şimdiden iyi eğlenceler çok güzel geçer umarımcanımcım görüşemez olduk .. iyisinizdir inşallah.
kısmetse çeşme' ye gideceğiz. ayın 18' de .uçağımız 11:30' da kalkıyo.. bi hafta kalıp 25' de istanbulda olacağız .. inşllah güzel geçer geçen seneden bişey anlamamıştım .. bu seneden umutluyum
SELAM KIZLAR heralde herşey normal gidiyor yoksa yasmin bir haber verirdi en azından msj atardı diye tahmin ediyorum öyle diyordu
burada felaket ghök gürlüyor
ay valla bir haber alabilsek keşke.
dün burası da öyleydi. haziran ayında böyle yağmur şaştık. gökyüzü bile ağlıyor halimize