2009 Aralık Anneleri

ah canım bırakmadıki.. ben kucağımda kız içeri gitmek istedikçe kolumdan tutup itti..

sibelcim sakin bir anında tedavini olmazsan bu şekilde seninle yaşamam mümkün olmaz desen? daha mı beter olur

ah bige kaç kere konuştum güzellikle anlamıyo..

sağol canım benim..

kızlar ya hayatımda ilk kez bir işe kalkıştım zahmet olmazsa şuna bir "beğen" tıklar mısınız? istiyorum ben o airfry'ı

Hakkımızda - bebek.com

mailinize gelen linki onaylamanız gerekiyormuş

ben yaptım heralde..

alıntılarım gıtmış ya
ya sıbel okurken tuylerım dıken dıken oldu,,bırıncısı cocuğa nıye zorla,ağlaya ağlaya yoğurt yedırıyosun ıkıncısı nası bı ınsnansın kı o nasıl bır sınır kı el kadar bebğin yanında bağırıyosun gozlerının onunde annesını ıteklıyosun falan,,afedersın aama hayvanlık bu yaa,,yemın ederım tansıyonum duştu yaa okurken,,benm eşım bır kere sesnı yukseltır gıbı oldu tam bır hafta konuşmadım yuzune bıle bakmadım ve azrada bı kaç gun babaadan soğudu soğuk davrandı ve cok ama cok pişman oldu eşıım.merak ettığım naz nasıl davranıyor babaya,,gerı falan duruyo mu ,kucuck cocugun o hareketı babanın zoruna gıtmez mı
allah sana sabır versın,,işinden cıktın 24 saat kzının her turlu tavrına katlanıyosun mutlu olsun dıye ugraşıyosun ,,ve baba sadece akşamdan akşama gorduğu aılesıne bırazcık tahammul gosteremıyo,,nedır bu yaaaa!!!!

hastayım sabah 5.30 da uyandırıldım zeynep tarafından sonra şahaneleri yolda uyudu ama ben uyumuyorum salak salak bilg. bakıyorum offf boğazım çok acıyor

oy kıyamam çok geçmiş olsun dünürüm benim
inşallah şimdi daha iyisindir

allah görünmez kazalardan korusun
çok şükür düzelmek üzereymiş ve çoooooook çok çok şükür dediğin gibi gelmedi kuzuya :18:
allaha emanet ol cananım
ben samsuna gidene kadar düzelir bilg. gelirsin inşallah
12sinde oyumu kullanıp samsuna geçeceğim allahtan bişey olmazsa
doğumdan sonra ordayım bir müddet
helallik almadım senden helalliğimi alayım

kızlar hepinizede geçerli bu
bişey olacağından değil ya yinede hepiniz hakkınızı helal edin emi

zor işin bacım hemde çok zor
allah yardımcın olsun
yapabileceğin kesinkes tavrını koyup olabilecekleri sebzegile göstermek
ne olursa olsun seni kaybetmek isteyeceğini sanmıyorum
ama böyle giderse seni kaybedeceğini anlamalı

aynı haftalarımız yani :81:
hayırlısıyla atlatırız bu dönemi ve alırız minik kızlarımızı kucağımıza inşallah
herşeyimi hazırladım çok şükür
hazırlıklarım tamam
çok bi hazırlık istemiyo zaten haktan emin'den çoğu şey yesyeni kaldı

bende hiç kilo almadım
hamile kaldığımda 65 kiloydum şimdi 64 kiloyum hatta
ben kilo verdim zümram kilo aldı dengelendik
valla haktandakinden daha rahat geçti bu hamileliğim benim tek kötü yanı bu çok aşşağıda ve daha zor şu son zamanlarda bu yüzden

niye öyle halsiz kaldın ki canım yaaa((
yorma kendini diycem ama minik kuzularında peşine koşuyoz bi yandan oda mecburi
inşallah yardım edenin vardır canım sen bide yurt dışındaydın dimi
kızına isim buldun mu bu arada?

günaydın nasıl aydınlık olacaksa hava zaten kapalı ben fena ötesiyim boynumda atkı oturuyorum iş yerinde yarın akşam da düğün var belki yarına birşeyim kalmaz diyeceğim kendim bile inanmayacağım bu akşam kesin dr gideceğim

HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE

bige gelirsen hallettim ben de inşallah ama sağlıklı kızartmalardan yemeğe geliriz ona göre benim bu tür çekilişlerde hiç şansım yok inşallah sana çıkar

Günaydın dünden beri oğluşun ateşi var pek keyfide yok gece fitil verdik biraz iyiydi
sanırım dişlerden dolayı diş uçları hafiften belli oluyor

ahhh ahh fatma aynen öyle ama çok ilginçtir naz normalde babasına hiç gitmekdi.. babası kucağına zorla alırsada ağlardı.. o olaydan sonra sürekli baba baba diye arkasında dolanıyo gidiyo yanına yatıyo filan?? anlayamadım yani.. bu durumda beni sinir ediyo.. kız biraz gitmeseydide anlasaydı yaptığını keşke.. konuşmuyorum ben şuan kendisiyle.. ve kendine çeki düzen veren ekadar da konuşmıcam isterse aylar sürsün..

yaptım canım benim, öğlen eşim gelince maildende onaylattırırım tam olur
iiiinşallah senin olur bigecim

ah yasemincim engine kalsa bugün boşanırız zaten.. neyse boşver sen bunları şimdi.. hakkımız varsa helal olsun tabiki.. allah sana hayırlı doğumlar nasip etsin.. ilkinden tecrübeli olduğundan daha kolay geçer diye düşünüyorum ben..

aa iyileşmedinmi kız sen.. valla zaten içim parçalı bulutlu havada kapalı..

Günaydın dünden beri oğluşun ateşi var pek keyfide yok gece fitil verdik biraz iyiydi

geçmiş olsun canım..

aa iyileşmedinmi kız sen.. valla zaten içim parçalı bulutlu havada kapalı..

aman zaten insanın canı sıkkınken ekstradan bir de hava kapalıysa daha da sıkıntı basıyor boşver be tatlım bunların iyisi yok hepsinin var bir defosu tövbe yarabbim benmerkezci şeyler

off valla bu dişlerden bebelerde bizde helak olduk
gece ölüyorum sanıyorum nasıl ağrım var boğazım kulaklarım başım çatlıyor bir uyandı 12 de 1 e kadar 3 te uyandı 5 e kadar emzir salla yok yerine koyuyorum pıt açıyor gözlerini resmen oynadı benle son yattım gene bağırmaya başladı gitmedim hemen yanına daldı tekrar babası olacak şahaneleri melike zeynep ağlıyor dedi susar şimdi susmazsa ben ağlayacağım dedim

Son düzenleme:
naz ın öyle yapması bi yandan çok iyi canım o babasının peşinde dolaştıkça belki vicdanı sızlar
anlayana tabi.

Aynen canım şu dişler çıksada bizde rahatlasak artık ya.
sen biran önce dr. git canım boşu boşuna ağrı çekiyorsun.
keşke eşine baktırsaysın zaten hastasın bide çocukla uğraşmışsın bütün gece

inşallah gewçer hemencik canım yaaa:26:

dün ve bugün bizdede durum aynı
alt 2 kök diş çıkmaya başlamış ve ateşi ara ara çıkıyo 38lere kadar
bi atlataydık şu diş krizlerini

naz ın öyle yapması bi yandan çok iyi canım o babasının peşinde dolaştıkça belki vicdanı sızlar
anlayana tabi.

:13:

inşallah gewçer hemencik canım yaaa:26:

dün ve bugün bizdede durum aynı
alt 2 kök diş çıkmaya başlamış ve ateşi ara ara çıkıyo 38lere kadar
bi atlataydık şu diş krizlerini

:13:
aynen canım ya ara sıra inip çıkıyor ateş,sen ilaç kullandınmı biz akşam 38 i görünce yarım fitil verdik

kızlar bebişleriniz gündüz + gece kaç saat uyuyor? naz 2 gündür gündüzleri toqlam 1,5 saat uyuyo çok az geliyo bana.. bikaç gün öncesine kadar 3 saat uyuyodu birden bukadar azalması normalmi yoksa geçici bi durummu onu anlamak istiyorum.. gerçi kavgadan sonra böyle oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…