2009 Aralık Anneleri

aaa bi gün gelemedim herkes gelmiş tüh kimseyi yakalayamadım :KK43: olsun siz gelinde..

Hemen noolduğunu yazmak istiyorum insan kanaklarından arayıp beni çağırdılar bende sandımki çıkışımı vercekler mutlu mutlu gittim meğer uyarı imzalatmak için çağırmışlar.. Ağzıma geleni söyledim kağıdıda vurdum suratlarına çıktım... Ben buna imza atacak kadar salağamı benziyorum dedim.. Bütün cinlerimi tepeme çıkardılar.. Dedim sizi basınada vericem teftişede şikayet edicem mahkemeyede vericem.. Dalgamı geçiyosunuz dedim.. Süt iznini kullandırma, raporluyken getir çalıştır daah bir sürü şey bide uyarı imzalatmaya kalk utanmadan... Neymiş mesailere kalmamışım.. Mesai dediği süt iznimde gidip çalışmadığım filan.. Neyse uzatmim bi şey olamadı henüz yani..

diyecek bişey bulamadım ben bunlara sibel
iyi ettin imzalamadın saydın saydın çıktın :13:

iyiyiz yaseminim çokşükür bn ayağımı yaktım kaynar su döküldü dizden baş parmağa kadar yandı baya ii şuan yağmurum da diş çıkarıyor işte 6 tane birdeen patlamış iştah sıfır ama sağlığı ii şükür pc bozuldu servi,se yolladık gelmesini bekliyoruz o yüzden yokum uzun zamandır

ay okurken içim cızzzz etti:KK43:(((
çok geçmiş olsun canım yaaaa
yanıktan çok korkarım :KK43:(((
azda yanmamışsın :KK59:
Ayakkabı filan giyebiliyomusun şu an, hey yarabbim allahım kazalardan belalardan korusun bizide yavrularımızıda herkeside

yavrumda baya zorlanıyo desene:KK43:
2 diş mahvetti bizi uyku filan kalmadı ki 6 diş birden çıkarıyo kuzum
allahım yardım etsin kolayca gelsin gerisi inşallah

selam herkese :)

geliyorum okuyorum çıkıyorum,

bakıcı yada kreş arayışındayım sıkıntılıyım biraz, ondan gayrı herşey yolunda çok şükür...
kayınvalidem gitti, annem ablama transfer olacak,
bu arada ablamın tansiyonu sürekli yüksek çıkıyor, belki hastaneye yatabilir o sebepten annem oraya erkende gidebilir falan filan birsürü şey işte
nılgünnn hoşgeldınnnn....ınş bulursun guveneceğin bırını..bebeler nasıl yazmamışsınn,,gokay ıyıce buyumuştur...
aaa bi gün gelemedim herkes gelmiş tüh kimseyi yakalayamadım :KK43: olsun siz gelinde..

hemen noolduğunu yazmak istiyorum insan kanaklarından arayıp beni çağırdılar bende sandımki çıkışımı vercekler mutlu mutlu gittim meğer uyarı imzalatmak için çağırmışlar.. ağzıma geleni söyledim kağıdıda vurdum suratlarına çıktım... ben buna imza atacak kadar salağamı benziyorum dedim.. bütün cinlerimi tepeme çıkardılar.. dedim sizi basınada vericem teftişede şikayet edicem mahkemeyede vericem.. dalgamı geçiyosunuz dedim.. süt iznini kullandırma, raporluyken getir çalıştır daah bir sürü şey bide uyarı imzalatmaya kalk utanmadan... neymiş mesailere kalmamışım.. mesai dediği süt iznimde gidip çalışmadığım filan.. neyse uzatmim bi şey olamadı henüz yani..
off allahım ya yılan hıkayesıne dondu bı sonuçlansaydı şu ışın hayırlısıyla
iyiyiz yaseminim çokşükür bn ayağımı yaktım kaynar su döküldü dizden baş parmağa kadar yandı baya ii şuan yağmurum da diş çıkarıyor işte 6 tane birdeen patlamış iştah sıfır ama sağlığı ii şükür pc bozuldu servi,se yolladık gelmesini bekliyoruz o yüzden yokum uzun zamandır

cok geçmış olsun canım ya Rabbım beterınden korusun...yanık acısı cook zor ya,bende gecenlerde parmağımı yakmıştım utuyle geece gece utu yaparsan sapı yerıne altını tutarsn tabıı,,4 saat uyuyamadım kıvranmıştım acısından:KK14:senın daha buyukmuş yanık ya kımbılır nası canın acıdı,,cok geçmış olsun cok uzuldum:KK43:(bebişine de bı an once sıhhat versın rabbım patladığına gore gerısı kolay ınş,,çabucak uzasın dışlerı

yasiiiiiiii sobeeeeee
benımde ıçım cız ettı valla ya yanık duyunca dayanamıyorum:KK14:inş çabucak ıyıleşir:KK43:

offff offff canım çok geçmiş olsun sana da kuzuma da şimdi düzeldin mi eskiye göre mi daha iyi aman valla rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun

hemen noolduğunu yazmak istiyorum insan kanaklarından arayıp beni çağırdılar bende sandımki çıkışımı vercekler mutlu mutlu gittim meğer uyarı imzalatmak için çağırmışlar.. ağzıma geleni söyledim kağıdıda vurdum suratlarına çıktım... ben buna imza atacak kadar salağamı benziyorum dedim.. bütün cinlerimi tepeme çıkardılar.. dedim sizi basınada vericem teftişede şikayet edicem mahkemeyede vericem.. dalgamı geçiyosunuz dedim.. süt iznini kullandırma, raporluyken getir çalıştır daah bir sürü şey bide uyarı imzalatmaya kalk utanmadan... neymiş mesailere kalmamışım.. mesai dediği süt iznimde gidip çalışmadığım filan.. neyse uzatmim bi şey olamadı henüz yani..

söyleyecek söz yok iyi yapmışsın ya tutarsa ya imzalarsa diye denemişler akıllı insanın imzalamayacağını biliyorlar süt izni öyle şakaya gelir bir izin değil cezası ağırmış kullandırmama durumunda oh boşver şimdi onlar düşünsün

hastayım sabah 5.30 da uyandırıldım zeynep tarafından sonra şahaneleri yolda uyudu ama ben uyumuyorum salak salak bilg. bakıyorum offf boğazım çok acıyor :KK25:

Son düzenleme:
günaydınnnn ben geldimm :KK3:

melike nasılsın .. hastayım demişsin geçmiş olsunn

şöyle bi geçmişe baktım ..

sibel herşeyde hayıslısı inşll herşey istediğin gibi olur.

hasta olanlar varmış herkese çook geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum .

günaydınnnn ben geldimm :KK3:

melike nasılsın .. hastayım demişsin geçmiş olsunn

şöyle bi geçmişe baktım ..

sibel herşeyde hayıslısı inşll herşey istediğin gibi olur.

hasta olanlar varmış herkese çook geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum .

günaydın canım sağol valla bu sefer fena çarpıldım

sağolun kızlar 1 hafta oluıyor geçti artık acı yok sdece iz var onun geçmesini bekliyorum ayakkabı 1 kaç gün giyemedim bileğim su toplamıştı artık giyiyorum nasıl yaktığımıda yazayımda örnek olsun sizinde başınıza gelmesin
cezvede yumurta kaynattım yağmura kahvaltı yapıcaz ocaktan aldım cezveyi lavobaya getirirken cezvenin sapı hoooooooop dönüverdi oynadı sapı hadi kaynar su ayağıma ayakta olduğum içinde dizden baş parmağıma kadr haşladı tabi acısını anlatamam çok zordu ilk gün sonra kremlerle geçti acısı allaha şükür bununla geçmiş olsun yani ya yağmua gelseydi diyorum önümde arkamda gezio hep dikkat edin kızlzar cevzlere güven olmuyor bn çıkıyorum arkadaştayım da onun netten girdim uzun bi süre daha ne t yok bnm pc serviste hepinizi öpüyorum

hee birde silverdin ve anestal pomad kesinlikle alın evde bulundurun bizim evde vardı bn hemen sürdüm çok faydasını gördüm hemen sürmenin görünmez kaza işte

hee birde silverdin ve anestal pomad kesinlikle alın evde bulundurun bizim evde vardı bn hemen sürdüm çok faydasını gördüm hemen sürmenin görünmez kaza işte

aman aman sana da geçmiş olsun ama neyse ki yağmur' a gelmemiş off valla dolanıyorlar mutfakta bu sabah ben kahvaltı hazırlarken yere masayla tezgah arası yatmış sırt üstü yanında da onun kadar bebeği onu da yatırmış ben de masa hazırlıyorum ezeceğim zaten mutfak ufacık hey yarabbim dedim bakıp bakıp o kadar şirin bakıyordu ki kızamıyorum
yanında çaydanlığa dokunmuyoruz bile bitiren kalkıp tezgahta koyuyor ama ben çok korkuyorum mutfak kazalarından

oooh ayaküstü becerecekler ha!!! ne zannediyorlar bunlar insanları? hiç mi emeğe saygıları yok? hiç mi analığa hürmetleri yok? alla allaaaaaaa :KK57: en güzelini yapmışın sibelcim :13:

büyük geçmiş olsun canancım ya :KK43: sonradan anlatmışsın ben de bunu okur okumaz yağmuru düşündüm, bizimkileri düşündüm...mutfakta sürekli ayak altındalar neticede :18: allah beterinden esirgesin bununla gelmiş geçmiş etsin, yağmur kuzunun da dişleri bir an önce huzur verir inşallah

şuan okadar sinirim bozukki anlatamam.. az önce b.ktan bi sebepten enginle tartıştık.. daha doğrusu baştan anlatayım kıza yoğurt yedirmeye çalışıyodum o da yemiyodu herzamanki gibi engin ver ben yediririm dedi aldı kızı kucağına tuttu kollarına ağzına tıktıkça tıkıyo benimkide yutmuyo tabi ağzı doldu biyandan ağlıyo filan neyse dedimki yemiyosa zorlama sabah kahvaltısını çok etti hem geç etti yok inat eder engin yedircem dedi ya illa yedircek ya yedirme diyorum hala ağzına tıkıyo kız ağlıyo ya niye inat ediyosun diyorum yedirme sonra bir bağardı ama ne bağırmak kızın aklı çıktı ne diye yemiyo diye söylenip duruyosun ozaman bilmem ne.. hemen aldım kızı kucağından dedim tamam sus kızın yanında bağırma.. yok ben öyle dedikçe iyice dellendi oyuncak sepetine tekme attı kırtı oyuncakları tekmeliyo bağrıyo tabi o sırada ben hala içeri git diyorum gitmiyo biz çıkalım diyorum çıkartmıyo ya sus diyorum kızın yanında sussss!!!!! ben öyle dedikçe daha da çok bağrıyo beni iter el kaldırır bilmem ne nazın halini düşünebiliyomusunuz.. anlatırken bile gözlerim doluyo nası korktu nası ağladı emzirirken titriyodu hala..:85: ya ben bu adamla aynı evin içinde nası büyütücem bu kızı bilmiyorum.. evli kalmak istemiyorum..ne yapacağımı bilmiyorum..

şuan okadar sinirim bozukki anlatamam.. Az önce b.ktan bi sebepten enginle tartıştık.. Daha doğrusu baştan anlatayım kıza yoğurt yedirmeye çalışıyodum o da yemiyodu herzamanki gibi engin ver ben yediririm dedi aldı kızı kucağına tuttu kollarına ağzına tıktıkça tıkıyo benimkide yutmuyo tabi ağzı doldu biyandan ağlıyo filan neyse dedimki yemiyosa zorlama sabah kahvaltısını çok etti hem geç etti yok inat eder engin yedircem dedi ya illa yedircek ya yedirme diyorum hala ağzına tıkıyo kız ağlıyo ya niye inat ediyosun diyorum yedirme sonra bir bağardı ama ne bağırmak kızın aklı çıktı ne diye yemiyo diye söylenip duruyosun ozaman bilmem ne.. Hemen aldım kızı kucağından dedim tamam sus kızın yanında bağırma.. Yok ben öyle dedikçe iyice dellendi oyuncak sepetine tekme attı kırtı oyuncakları tekmeliyo bağrıyo tabi o sırada ben hala içeri git diyorum gitmiyo biz çıkalım diyorum çıkartmıyo ya sus diyorum kızın yanında sussss!!!!! Ben öyle dedikçe daha da çok bağrıyo beni iter el kaldırır bilmem ne nazın halini düşünebiliyomusunuz.. Anlatırken bile gözlerim doluyo nası korktu nası ağladı emzirirken titriyodu hala..:85: Ya ben bu adamla aynı evin içinde nası büyütücem bu kızı bilmiyorum.. Evli kalmak istemiyorum..ne yapacağımı bilmiyorum..

sibel canım hiçbir yorum yapmıyorum bence bu sebzenin psikolojik destek alması lazım ve birisinin ona çocuğun yanında kavga edilmemesi gerektiğini anlatsın ciddi ciddi

sibel canım hiçbir yorum yapmıyorum bence bu sebzenin psikolojik destek alması lazım ve birisinin ona çocuğun yanında kavga edilmemesi gerektiğini anlatsın ciddi ciddi

ya psikiyatriste götürdüm doktorda aynı şeyi söyledi ilaç verdi ama ilaçlar uyku filan yapıyo e bu da bütün gün arabada kullanmadı o yüzden.. bi kere kullandı kaza yaptı çünkü.. tedavi olması gerekiyo ya normal değil yani..

şuan okadar sinirim bozukki anlatamam.. az önce b.ktan bi sebepten enginle tartıştık.. daha doğrusu baştan anlatayım kıza yoğurt yedirmeye çalışıyodum o da yemiyodu herzamanki gibi engin ver ben yediririm dedi aldı kızı kucağına tuttu kollarına ağzına tıktıkça tıkıyo benimkide yutmuyo tabi ağzı doldu biyandan ağlıyo filan neyse dedimki yemiyosa zorlama sabah kahvaltısını çok etti hem geç etti yok inat eder engin yedircem dedi ya illa yedircek ya yedirme diyorum hala ağzına tıkıyo kız ağlıyo ya niye inat ediyosun diyorum yedirme sonra bir bağardı ama ne bağırmak kızın aklı çıktı ne diye yemiyo diye söylenip duruyosun ozaman bilmem ne.. hemen aldım kızı kucağından dedim tamam sus kızın yanında bağırma.. yok ben öyle dedikçe iyice dellendi oyuncak sepetine tekme attı kırtı oyuncakları tekmeliyo bağrıyo tabi o sırada ben hala içeri git diyorum gitmiyo biz çıkalım diyorum çıkartmıyo ya sus diyorum kızın yanında sussss!!!!! ben öyle dedikçe daha da çok bağrıyo beni iter el kaldırır bilmem ne nazın halini düşünebiliyomusunuz.. anlatırken bile gözlerim doluyo nası korktu nası ağladı emzirirken titriyodu hala..:85: ya ben bu adamla aynı evin içinde nası büyütücem bu kızı bilmiyorum.. evli kalmak istemiyorum..ne yapacağımı bilmiyorum..

Aslında bunu onun düşünmesi lazım,bi kere bizde tam tartışmaya başladık bizimki yüksek bi ses duyunca başlıyo ağlamaya iç çeke çeke emerken uyurkende öyle,eşim çok kızar normalde ben biraz yüksek sesle konuşurum çocuğun yanında yapma diye defalarca uyarır.
. sen takma kafana erkekler öyle yapma etme dedikçe dahada üste çıkmaya çalışırlar,en iyisi çocuğu alıp onun yanından uzaklaşmaktı olan çocuklara oluyo

ya psikiyatriste götürdüm doktorda aynı şeyi söyledi ilaç verdi ama ilaçlar uyku filan yapıyo e bu da bütün gün arabada kullanmadı o yüzden.. bi kere kullandı kaza yaptı çünkü.. tedavi olması gerekiyo ya normal değil yani..

sibelcim sakin bir anında tedavini olmazsan bu şekilde seninle yaşamam mümkün olmaz desen? daha mı beter olur

selam herkeslere

canancım çook geçmiş olsun neyse ki daha iyiymiş durumun. Allah görünmez kazalardanhepimizi korusun.

melike geçmiş olsun canım sanada .ilaç kullanmaya başladın mı?

sibel senin meşe için söylenecek söz yok. Allah kolaylık versin sana. Rabbim hepsine akıl fikir versin...

bugün nihayet yazlıklarımı çıkardım mutluyum da mutluyum...

tüh kaçırdım yakalayamadım seni nilgünüm yaaaa :KK59:
haktanı ascık dışarı çıkarayım dedim geldim şimdi kimsecikler yok :KK59:
ablana çok çok geçmiş olsun nilgünüm
hamileydi dimi ablan
ne kadarlık oldu?
annenede allah yardımcı olsun heryere yetişmek zor valla
k.validen gitmeseydi keşke ascık daha kalabilseydi ama epeydir orda herhalde
allahım güzel gönlüne göre versinde kuzuma iyi bir bakıcı yada kreş bulasın canım benim

nerelerdesin sen kayıp :KK20:
nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
aynı mıydı aylarımız senle?
ben yarın 36 hafta olcam
oğluşun nasıl
2, kızmı oğlanmıydı senin?
ammada sordum heeee :KK9:

merhaba yasemın çoksukur ıyıyz sımdılık.kızımız gelıyor hayrlısıyla pazrtesı 36 ya gırcem bende.ama bu gebelıkte cok agırlastım ben ilkine gore yarısı kadar kılo aldım ama halım yok hıçbışeye.sen nasılsın?bıttımı hazırlıkların?:KK55:
melıke cok tesekku ederım.yenıden bır kez daha anne olma heyecanı-hiç eksılmeyen bıseymıs:KK16:

selam herkeslere

canancım çook geçmiş olsun neyse ki daha iyiymiş durumun. Allah görünmez kazalardanhepimizi korusun.

Melike geçmiş olsun canım sanada .ilaç kullanmaya başladın mı?

sağol canım ilaç alamıyorum benim meme tutkunu hala ve sadece emiyor ama pastil de etki etmiyor dr gideyim o yazsın etkisi olmayacak bir ilaç

merhaba yasemın çoksukur ıyıyz sımdılık.kızımız gelıyor hayrlısıyla pazrtesı 36 ya gırcem bende.ama bu gebelıkte cok agırlastım ben ilkine gore yarısı kadar kılo aldım ama halım yok hıçbışeye.sen nasılsın?bıttımı hazırlıkların?:KK55:
Melıke cok tesekku ederım.yenıden bır kez daha anne olma heyecanı-hiç eksılmeyen bıseymıs:KK16:

ay ne güzel valla ben ki kk dan çıkmayan hatun nasıl atlamışım bunu bir sevgi vardı düştü bir tane vardı aldırmıştı bir de yasmini hatırlıyordum hayırlısı olsun canım inşallah kolaycacık doğar sağlıklı hayırlı evlat olur

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
serinus *YAĞMUR*+ zsa b_i_o+

son zamanlarda hiç böyle olmamıştı

X