- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
aaa bi gün gelemedim herkes gelmiş tüh kimseyi yakalayamadım olsun siz gelinde..
Hemen noolduğunu yazmak istiyorum insan kanaklarından arayıp beni çağırdılar bende sandımki çıkışımı vercekler mutlu mutlu gittim meğer uyarı imzalatmak için çağırmışlar.. Ağzıma geleni söyledim kağıdıda vurdum suratlarına çıktım... Ben buna imza atacak kadar salağamı benziyorum dedim.. Bütün cinlerimi tepeme çıkardılar.. Dedim sizi basınada vericem teftişede şikayet edicem mahkemeyede vericem.. Dalgamı geçiyosunuz dedim.. Süt iznini kullandırma, raporluyken getir çalıştır daah bir sürü şey bide uyarı imzalatmaya kalk utanmadan... Neymiş mesailere kalmamışım.. Mesai dediği süt iznimde gidip çalışmadığım filan.. Neyse uzatmim bi şey olamadı henüz yani..
diyecek bişey bulamadım ben bunlara sibel
iyi ettin imzalamadın saydın saydın çıktın :13:
iyiyiz yaseminim çokşükür bn ayağımı yaktım kaynar su döküldü dizden baş parmağa kadar yandı baya ii şuan yağmurum da diş çıkarıyor işte 6 tane birdeen patlamış iştah sıfır ama sağlığı ii şükür pc bozuldu servi,se yolladık gelmesini bekliyoruz o yüzden yokum uzun zamandır
ay okurken içim cızzzz etti(((
çok geçmiş olsun canım yaaaa
yanıktan çok korkarım (((
azda yanmamışsın
Ayakkabı filan giyebiliyomusun şu an, hey yarabbim allahım kazalardan belalardan korusun bizide yavrularımızıda herkeside
yavrumda baya zorlanıyo desene
2 diş mahvetti bizi uyku filan kalmadı ki 6 diş birden çıkarıyo kuzum
allahım yardım etsin kolayca gelsin gerisi inşallah