aynen canım ya ara sıra inip çıkıyor ateş,sen ilaç kullandınmı biz akşam 38 i görünce yarım fitil verdik
aynen canım ya ara sıra inip çıkıyor ateş,sen ilaç kullandınmı biz akşam 38 i görünce yarım fitil verdik
kızlar bebişleriniz gündüz + gece kaç saat uyuyor? naz 2 gündür gündüzleri toqlam 1,5 saat uyuyo çok az geliyo bana.. bikaç gün öncesine kadar 3 saat uyuyodu birden bukadar azalması normalmi yoksa geçici bi durummu onu anlamak istiyorum.. gerçi kavgadan sonra böyle oldu..
düzelir canım benimkide zaman zaman az uyuduğu oluyokızlar bebişleriniz gündüz + gece kaç saat uyuyor? naz 2 gündür gündüzleri toqlam 1,5 saat uyuyo çok az geliyo bana.. bikaç gün öncesine kadar 3 saat uyuyodu birden bukadar azalması normalmi yoksa geçici bi durummu onu anlamak istiyorum.. gerçi kavgadan sonra böyle oldu..
doğru söylüyosun artık büyüdüler ama yarım yetti bize akşamyarım fitil hiç etki etmezmiş kaç ay evvel ben demiştim yarım verdim diye pelin de aynısını yapmış dr yarım etki etmez kocaman oldular tam ver demiş ben daha fazla çıkmadan tam veriyorum
hayırlı yolculuklar canım dikkat edin kendinizehazırlandım her an çıkabilirim samsuna
allahtan bişey olmazsa pzrtesi görüşürüz hatunlar
kocaman öpüldünüz yeğenlerim ve siz
dünürüm sen burdasın bakıyorum
eh seni ve gelinimi ayrıca öpeyim şöööööyle
günaydın iyi olmuş gitmen inş. biran önce iyileşirsin.günaydın dün akşam gittim dr a antibiotik verdi 12 saat ara ile dün gece içtim bugünde içince belki biraz rahatlar işteyim işte olmaktan son derece mutsuzum
ben burdayıımmmm:84:Ya bir allah'ın kulu gelsin aaaa ne bu böyle
Kızım bugün 17 haftalık olmuş dün akşam albüme yeni resimleri koyarken oturup hepsine baktım çok çok minicikmiş maşallah ne kadar büyüdü hepsi babasının göğsünde uyuduğu bir resim var başı kalbinde ayaklar ancak kemere kadar uzanıyor uyuyor şimdi o şekil yatsa sığmaz
günaydın iyi olmuş gitmen inş. Biran önce iyileşirsin.
Nasıl verdiki antibiyotik emzirirken
süte geçmeyen ilaç yokki,inanmıyorum öyle şeylere bikere bende aynıydım dr. vermedisüte geçmeyen bir tane vereceğim dedi eczacıyada sorduk kullanabilirsin dedi tabii ben evde okudum pros. Tavsiye edilmez diyordu baktım int.te kullanılabilinir yazıyor allah'ım sen kızımı koru dedim içtim dayanılacak gibi değildi ağrı kesici de verdi onu içmiyorum ikisi birden ağır olmasın diye
ben burdayıımmmm:84:
17 aylık dicektin herhaldeBizim uyuscuk hiç göğsümüzde uyumadı hala daha öyle gidiyor bi göğsümüze, yanımıza yatsın diyoruz yok nerde inaçı ...
ayyy çok güzell bayıldımBak avatarıma o fotoyu koydum
ayyy çok güzell bayıldım2.çocuğum olursa beşik yok kucakta yatırıcam:)
Ya bir allah'ın kulu gelsin aaaa ne bu böyle
Kızım bugün 17 haftalık olmuş dün akşam albüme yeni resimleri koyarken oturup hepsine baktım çok çok minicikmiş maşallah ne kadar büyüdü hepsi babasının göğsünde uyuduğu bir resim var başı kalbinde ayaklar ancak kemere kadar uzanıyor uyuyor şimdi o şekil yatsa sığmaz
ben burdayıımmmm:84:
17 aylık dicektin herhaldebizim uyuscuk hiç göğsümüzde uyumadı hala daha öyle gidiyor bi göğsümüze, yanımıza yatsın diyoruz yok nerde inaçı ...
süte geçmeyen bir tane vereceğim dedi eczacıyada sorduk kullanabilirsin dedi tabii ben evde okudum pros. Tavsiye edilmez diyordu baktım int.te kullanılabilinir yazıyor allah'ım sen kızımı koru dedim içtim dayanılacak gibi değildi ağrı kesici de verdi onu içmiyorum ikisi birden ağır olmasın diye
olurmu canım benim biliyosun ilk 6 ay her ay göğsüm tıkandı her seferinde antibiyotik kullandım. Antibiyotiksiz geçen bişey değil çünkü. Agumentin kullanmıştım. Zaten onu bebeğede veriyolar biliyosun. Doktor demiştiki sütünden ona geçecek olan doz ona zarar vercek bi doz değil demişti..