2009 Aralık Anneleri

aynen canım ya ara sıra inip çıkıyor ateş,sen ilaç kullandınmı biz akşam 38 i görünce yarım fitil verdik

yarım fitil hiç etki etmezmiş kaç ay evvel ben demiştim yarım verdim diye pelin de aynısını yapmış dr yarım etki etmez kocaman oldular tam ver demiş ben daha fazla çıkmadan tam veriyorum

aynen canım ya ara sıra inip çıkıyor ateş,sen ilaç kullandınmı biz akşam 38 i görünce yarım fitil verdik

ben 38i görünce dolven veriyorum fitil kullanmıyorum
1 ay evvel laranjit oldu ateş 39,5 olduğunda hastanede 1 tam fitil attırmışlardı ama

kızlar bebişleriniz gündüz + gece kaç saat uyuyor? naz 2 gündür gündüzleri toqlam 1,5 saat uyuyo çok az geliyo bana.. bikaç gün öncesine kadar 3 saat uyuyodu birden bukadar azalması normalmi yoksa geçici bi durummu onu anlamak istiyorum.. gerçi kavgadan sonra böyle oldu..

gündüz eeeennnn fazla 1 saat oda çok nadir oluyo genelde yarım saat yada 40 dk.uyuyo :KK53:
gece 12 de uyuyo sabah 8,5 -9 gibi kalkıyo ama gece defalarca uyanmalarımıza devam kesintisiz uyumuyo hiç
kısaca gece+gündüz 24 saatin en fazla 8 saatini ancak uyur haktan :KK53::KK53::KK53:

hazırlandım her an çıkabilirim samsuna
allahtan bişey olmazsa pzrtesi görüşürüz hatunlar
kocaman öpüldünüz yeğenlerim ve siz
dünürüm sen burdasın bakıyorum
eh seni ve gelinimi ayrıca öpeyim şöööööyle :KK54::KK54::KK54:

kızlar bebişleriniz gündüz + gece kaç saat uyuyor? naz 2 gündür gündüzleri toqlam 1,5 saat uyuyo çok az geliyo bana.. bikaç gün öncesine kadar 3 saat uyuyodu birden bukadar azalması normalmi yoksa geçici bi durummu onu anlamak istiyorum.. gerçi kavgadan sonra böyle oldu..
düzelir canım benimkide zaman zaman az uyuduğu oluyo
gündüzleri normalde 3-3,5 saat öğlen uyuyor
bidaha gece 8-9gibi 1 saat uyku
sonra 12-1 arası yatıyor sabaha kadar gece yemek yeyip yattıysa emmek için az kalkıyor
yemediyse ki bugünlerde tek lokma yemiyor 3 kez kalkıyor

yarım fitil hiç etki etmezmiş kaç ay evvel ben demiştim yarım verdim diye pelin de aynısını yapmış dr yarım etki etmez kocaman oldular tam ver demiş ben daha fazla çıkmadan tam veriyorum
doğru söylüyosun artık büyüdüler ama yarım yetti bize akşam

Yetiyorsa devam edersin o zaman daha iyi daha az ilaç

sağol yasminim bizde seni kocaman öpüyorum damadım olan ballıyı yerim hatta yerim

sibel günü gününü tutmuyor bazen öğlen 2.5 saat kesintisiz bazen 10-15 dakika ama genelde 1-1.5 uyuyor gece 11 de yatıyor 7-8 de kalkıyor gece keyfi nasıl isterse bazen çok sık bazen az sık ama mutlaka kalkıyor

sağolun kızlar cevaplar için.. düzelir inşallah bi uyanırken işlerimi halledip azcık dinleniyodum hiçbişey yapamaz oldum :KK43:(

günaydın dün akşam gittim dr a antibiotik verdi 12 saat ara ile dün gece içtim bugünde içince belki biraz rahatlar işteyim işte olmaktan son derece mutsuzum :KK53:

günaydın dün akşam gittim dr a antibiotik verdi 12 saat ara ile dün gece içtim bugünde içince belki biraz rahatlar işteyim işte olmaktan son derece mutsuzum :KK53:
günaydın iyi olmuş gitmen inş. biran önce iyileşirsin.
nasıl verdiki antibiyotik emzirirken :KK51:

Ya bir allah'ın kulu gelsin aaaa ne bu böyle :KK47:

Kızım bugün 17 haftalık olmuş dün akşam albüme yeni resimleri koyarken oturup hepsine baktım çok çok minicikmiş maşallah ne kadar büyüdü hepsi babasının göğsünde uyuduğu bir resim var başı kalbinde ayaklar ancak kemere kadar uzanıyor uyuyor şimdi o şekil yatsa sığmaz :KK69::KK69::KK69::KK69:

Kızım bugün 17 haftalık olmuş dün akşam albüme yeni resimleri koyarken oturup hepsine baktım çok çok minicikmiş maşallah ne kadar büyüdü hepsi babasının göğsünde uyuduğu bir resim var başı kalbinde ayaklar ancak kemere kadar uzanıyor uyuyor şimdi o şekil yatsa sığmaz :KK69::KK69::KK69::KK69:
ben burdayıımmmm:84:

17 aylık dicektin herhalde :KK66: bizim uyuscuk hiç göğsümüzde uyumadı hala daha öyle gidiyor bi göğsümüze, yanımıza yatsın diyoruz yok nerde inaçı ...

günaydın iyi olmuş gitmen inş. Biran önce iyileşirsin.
Nasıl verdiki antibiyotik emzirirken :KK51:

süte geçmeyen bir tane vereceğim dedi eczacıyada sorduk kullanabilirsin dedi tabii ben evde okudum pros. Tavsiye edilmez diyordu baktım int.te kullanılabilinir yazıyor allah'ım sen kızımı koru dedim içtim dayanılacak gibi değildi ağrı kesici de verdi onu içmiyorum ikisi birden ağır olmasın diye

süte geçmeyen bir tane vereceğim dedi eczacıyada sorduk kullanabilirsin dedi tabii ben evde okudum pros. Tavsiye edilmez diyordu baktım int.te kullanılabilinir yazıyor allah'ım sen kızımı koru dedim içtim dayanılacak gibi değildi ağrı kesici de verdi onu içmiyorum ikisi birden ağır olmasın diye
süte geçmeyen ilaç yokki,inanmıyorum öyle şeylere bikere bende aynıydım dr. vermedi
söz konusu sağlık daha kötü olmaktansa içicen mecburen zaten iyi olunca kesersin ilacı aman yeterki iyileş:KK71:

17 aylık dicektin herhalde :KK66: Bizim uyuscuk hiç göğsümüzde uyumadı hala daha öyle gidiyor bi göğsümüze, yanımıza yatsın diyoruz yok nerde inaçı ...

hee yaseminden özendim 17 aylık oldu yok benim kide hiç uyumadı sadece 2 aylıkken babasının göğsünde uyumuştu eşim oturuyor o göğsünde kurbağa modeli uyuyordu tek bir kere oldu almak istedim yerine yatsın diye açtı gözlerini bıraktım tekrar uyumuştu

maşallah kuzucuğumuza.. valla bana da emzirirken bi değişik geliyo koca kız oldular valla :)

17 aylık dicektin herhalde :KK66: bizim uyuscuk hiç göğsümüzde uyumadı hala daha öyle gidiyor bi göğsümüze, yanımıza yatsın diyoruz yok nerde inaçı ...

ahhhh ahh benimkide 1 kere olsun beşiğinde yatmadı hala koynumda uyuyo.. işte herkes olmayanı ister.. bende 2. yi asla yanıma almıcam..

olurmu canım benim biliyosun ilk 6 ay her ay göğsüm tıkandı her seferinde antibiyotik kullandım. antibiyotiksiz geçen bişey değil çünkü. agumentin kullanmıştım. zaten onu bebeğede veriyolar biliyosun. doktor demiştiki sütünden ona geçecek olan doz ona zarar vercek bi doz değil demişti..

olurmu canım benim biliyosun ilk 6 ay her ay göğsüm tıkandı her seferinde antibiyotik kullandım. Antibiyotiksiz geçen bişey değil çünkü. Agumentin kullanmıştım. Zaten onu bebeğede veriyolar biliyosun. Doktor demiştiki sütünden ona geçecek olan doz ona zarar vercek bi doz değil demişti..

agumentin yazdı dr eczanede yokmuş amoklavin verdi 2. Içtim sanki daha iyiyim

X