- 29 Mart 2007
- 220
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım aklıma gelmedi hiç içerim bol bol.sorma canım ama göreyim söylicemgeçmiş olsun cnm ıhlamur kaynat bal at içine sahab akşam sen iç sütünden fayda eder miniğe inş hemen iileşir kıyamam ya küçücük daha ne düşüncesiz insanlar var ne işiniz var hasta hasta bebeğin yanında lmaz:
kızlar bu sabah oğlumu dr.a götürdük.2günden beri burunları tıkanıyordu,öksürükte vardı.
emerken zorlanıyordu.... dr.grip olmuş dedi bi sürü ilaç verdi mecbur kullanıcam
Allahtan neşesi yerinde yavrumun...
pazar günü eşimin akrabaları gelmişti teyzesi gripti düşüncesizlik edip gelmiş.
sabahı yavrum hasta oldu.şimdi kendi kendimi yiyorum nasıl olduda
bebekle aynı odada tuttum onu diye sinirden bütün gece uyumadım...
bu arada içim kıpır kıpır kızlar, Allahın izniyle inşallah kardeşim martın ilk haftası teskere alıyor oğluşumu kucağına alcak inşallah.. çok mutluyum bu nedenle.. ablasının birtanesi o.. yeğenini ilk kez görece resimleri gördü tabide bu başka.. hayat ne garip bir geldi babamı kaybetmiştik ben 3 aylık hamileyken, bir gelecek yeğeni doğmuş.. Allah birini alıp birini veriyor.. Allah herkese sağlıklı ömürler huzurlu ömürler versin.. kardeşim için çok daha zordu tabi hiç bişey bilmiyordu yavrum babamın hastalığını filan, vefat edince herşeyi öğrendi.. yavrum herkese neşe verdi, yaşama sevinci verdi inşallah dayısını da hayata bağlayacak..
sağol canım inş.ilerlerse bronşite çevirir dediçok geçmiş olsunn, inşallah çabucak iyileşir.
kızlar bu sabah oğlumu dr.a götürdük.2günden beri burunları tıkanıyordu,öksürükte vardı.
emerken zorlanıyordu.... dr.grip olmuş dedi bi sürü ilaç verdi mecbur kullanıcam
cnım çok gçmiş olsun ya inşallah bişey yoktur ve hemen geçer inşallah.. allah yardımcın olsun, ççok zor oluyo
kıyamam ona ben ya çok zor valla allah yardımcvın olsn bizde defalarca yaşadık aynı şeyleri
birde orta kulak iltihabı oldu kızım hastanede yattık ahh içim kopuyodu o ağladıkça :1no2:
yediğin bişy gaz yapmş olmasın funda :sm_confused:
sağol canımDusuncesizlige bak ya . Gecmis olsun.
sağol canım inşallah tek isteğim buçok geçmiş olsun, inş.çabuk atlatırsınız....:Saruboceq:
senin ne suçun vr onların düşünmesi lazım bunusağol canım aklıma gelmedi hiç içerim bol bol.sorma canım ama göreyim söylicem
banada ders olsun bu :gitme:
öyle ama en azından bilnenleri yememek lazım gazlı içecekler portakal mandalina turp mercimek karnıbahar lahana çiğ soğan kuru baklagiller gibi boshayallersmilecanan geçmiş olsun evet çok zor o ağladıkça elinden bişey gelmedikçe için acıyo resmen na yapıcağını şaşırıyosun valla internete bakarsak yediğimiz her şey gaz yapıyo aç kalırız :bbo:
faydalı bi bilgi vermişsin saol inş kabız olmazlar ya bnm kızım günde bir kez yapıo önceden 4*5 kez yapardıselamkızlar,
biraz önce trt 1 de prof.dr yıldız perk vardı...bebek doktoru, bi telefon geldi 2,5 aylık kızım 7 gündür kaka yapmıyo diye...ve kadın cevap olarak:
bazı bünyeler bu şekilde olabilir, eğer bebekte herhangi bir rahatsızlık yoksa, kusma,iştahsızlık vs. sorun edilecek birdurum deil dedi.bebeğinizi ılık su dolu küvetine koyup oturtur pozisyonda bağırsaklarını hareketlendirebilirsiniz buda faydalı olur dedi....ve kesinlikle anüse zeytinyağ vs bir müdahale yapmayın dedi....
sağol canım. koskoca kadın bunu düşünemiyosa daha ne diyim ki:1no2:geçmiş olsun , inşallah hemen atlatırsınız, gelmeyin kardeşim hasta hasta bebek görmeye klava:
arkadaşlar bazılarınız bana şimdi kızacak ama ben çok kilo verdim doğumdan sonraki ilk on günde hamile kalmadan önceki kiloma döndüm şimdide hergün biraz daha zayıflıyorum bunun süt vermeyle ilgisi varmıdır
arkadaşlar bazılarınız bana şimdi kızacak ama ben çok kilo verdim doğumdan sonraki ilk on günde hamile kalmadan önceki kiloma döndüm şimdide hergün biraz daha zayıflıyorum bunun süt vermeyle ilgisi varmıdır
süt ne durumda canım benim sütümde azaldıbence vardır canım....ben de çok hızlı kilo veriyorum hergün 1 kg nerdeyse ama benimki depresyondan, hiç bişey yiyemiyorum....(( keşke kafam iyi olsada çok şişman olsam....
emzirmek günde 300 kalori verdiriomuş cnm bende mutsuzum biraz kilo kalsaydı keşke gece kalktıkça atıştırıyorum bişeyler çünkü çok zayıfım 42 kilo :kedi: