2009 Aralık Anneleri

herkese selamlar bebişleri kocaman öpüyorum. iki çocuk annesi olarak fazla giremiyorum ama bazen okuyorum sadece. aynı sorunları bizde yaşıyoruz. gaz, süt, uykusuzluk vs yazdıklarınızı okuyunca ohhh yanlız değilim diyorum. iyiki varsınızz

geçmiş olsun cnm ıhlamur kaynat bal at içine sahab akşam sen iç sütünden fayda eder miniğe inş hemen iileşir kıyamam ya küçücük daha ne düşüncesiz insanlar var ne işiniz var hasta hasta bebeğin yanında :eek:lmaz:
sağol canım aklıma gelmedi hiç içerim bol bol.sorma canım ama göreyim söylicem
banada ders olsun bu :gitme:

kızlar bu sabah oğlumu dr.a götürdük.2günden beri burunları tıkanıyordu,öksürükte vardı.
emerken zorlanıyordu.... dr.grip olmuş dedi bi sürü ilaç verdi mecbur kullanıcam
Allahtan neşesi yerinde yavrumun...
pazar günü eşimin akrabaları gelmişti teyzesi gripti düşüncesizlik edip gelmiş.
sabahı yavrum hasta oldu.şimdi kendi kendimi yiyorum nasıl olduda
bebekle aynı odada tuttum onu diye sinirden bütün gece uyumadım...

çok geçmiş olsunn, inşallah çabucak iyileşir.

bu arada içim kıpır kıpır kızlar, Allahın izniyle inşallah kardeşim martın ilk haftası teskere alıyor oğluşumu kucağına alcak inşallah.. çok mutluyum bu nedenle.. ablasının birtanesi o.. yeğenini ilk kez görece resimleri gördü tabide bu başka.. hayat ne garip bir geldi babamı kaybetmiştik ben 3 aylık hamileyken, bir gelecek yeğeni doğmuş.. Allah birini alıp birini veriyor.. Allah herkese sağlıklı ömürler huzurlu ömürler versin.. kardeşim için çok daha zordu tabi hiç bişey bilmiyordu yavrum babamın hastalığını filan, vefat edince herşeyi öğrendi.. yavrum herkese neşe verdi, yaşama sevinci verdi inşallah dayısını da hayata bağlayacak..

Arzu canım gözün aydın kardeşin dönüyormuş askerden.
Babacığına da bu dünyada torunun sevmek nasip olmamış ama inanıyorum ki sizi görüyordur, mutluluğunuzla mutlu oluyordur.

Arda'nın gelişi acınızı unutturmasa da ne güzel sizleri, bence en önemlisi anneni de hayata bağlamış yeniden.

kızlar bu sabah oğlumu dr.a götürdük.2günden beri burunları tıkanıyordu,öksürükte vardı.
emerken zorlanıyordu.... dr.grip olmuş dedi bi sürü ilaç verdi mecbur kullanıcam

Dusuncesizlige bak ya . Gecmis olsun.

cnım çok gçmiş olsun ya inşallah bişey yoktur ve hemen geçer inşallah.. allah yardımcın olsun, ççok zor oluyo

çok saol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimize huzur sağlık versin....Gözün aydın bu arada kardeşinin gelmesine hiç bir şey kalmamış meleğin dayısına kavuşacak.

kıyamam ona ben ya çok zor valla allah yardımcvın olsn bizde defalarca yaşadık aynı şeyleri
birde orta kulak iltihabı oldu kızım hastanede yattık ahh içim kopuyodu o ağladıkça :1no2:
yediğin bişy gaz yapmş olmasın funda :sm_confused:

canan geçmiş olsun evet çok zor o ağladıkça elinden bişey gelmedikçe için acıyo resmen na yapıcağını şaşırıyosun valla internete bakarsak yediğimiz her şey gaz yapıyo aç kalırız :bbo:

selamkızlar,

biraz önce trt 1 de prof.dr yıldız perk vardı...bebek doktoru, bi telefon geldi 2,5 aylık kızım 7 gündür kaka yapmıyo diye...ve kadın cevap olarak:

bazı bünyeler bu şekilde olabilir, eğer bebekte herhangi bir rahatsızlık yoksa, kusma,iştahsızlık vs. sorun edilecek birdurum deil dedi.bebeğinizi ılık su dolu küvetine koyup oturtur pozisyonda bağırsaklarını hareketlendirebilirsiniz buda faydalı olur dedi....ve kesinlikle anüse zeytinyağ vs bir müdahale yapmayın dedi....

çok geçmiş olsun, inş.çabuk atlatırsınız....:Saruboceq:

sağol canım aklıma gelmedi hiç içerim bol bol.sorma canım ama göreyim söylicem
banada ders olsun bu :gitme:
senin ne suçun vr onların düşünmesi lazım bunu
bn doğumdan beri hergün içiom cnm ıhlamur hem sağlıklı hem süte faydalı kaydirigubbakcemile5
canan geçmiş olsun evet çok zor o ağladıkça elinden bişey gelmedikçe için acıyo resmen na yapıcağını şaşırıyosun valla internete bakarsak yediğimiz her şey gaz yapıyo aç kalırız :bbo:
öyle ama en azından bilnenleri yememek lazım gazlı içecekler portakal mandalina turp mercimek karnıbahar lahana çiğ soğan kuru baklagiller gibi boshayallersmile
selamkızlar,

biraz önce trt 1 de prof.dr yıldız perk vardı...bebek doktoru, bi telefon geldi 2,5 aylık kızım 7 gündür kaka yapmıyo diye...ve kadın cevap olarak:

bazı bünyeler bu şekilde olabilir, eğer bebekte herhangi bir rahatsızlık yoksa, kusma,iştahsızlık vs. sorun edilecek birdurum deil dedi.bebeğinizi ılık su dolu küvetine koyup oturtur pozisyonda bağırsaklarını hareketlendirebilirsiniz buda faydalı olur dedi....ve kesinlikle anüse zeytinyağ vs bir müdahale yapmayın dedi....
faydalı bi bilgi vermişsin saol inş kabız olmazlar ya bnm kızım günde bir kez yapıo önceden 4*5 kez yapardı

geçmiş olsun , inşallah hemen atlatırsınız, gelmeyin kardeşim hasta hasta bebek görmeye :eek:klava:

arkadaşlar bazılarınız bana şimdi kızacak ama ben çok kilo verdim doğumdan sonraki ilk on günde hamile kalmadan önceki kiloma döndüm şimdide hergün biraz daha zayıflıyorum bunun süt vermeyle ilgisi varmıdır

mafoldumben çok kötüyüm.....

bir haftadır antidepresan içiyorum ya...hep huzursuzum bu durumdan :KK43:( bugün bebek doktorumuzu aradım....ve sütü keselim dedi....sakın ilacı bırakmayın sizin iyi olmanız daha önemli dedi ama ben yıkıldım tabii....:'((((((( emzirmeyi hiç sevmedim ama bu kadar çabuk olmasına hiç hazırlıklı deilmişim.....mamalar çok çok iyi biliyorum kızımda öle büyüdü ama çok üzgünüm yinede :KK43:((((((

arkadaşlar bazılarınız bana şimdi kızacak ama ben çok kilo verdim doğumdan sonraki ilk on günde hamile kalmadan önceki kiloma döndüm şimdide hergün biraz daha zayıflıyorum bunun süt vermeyle ilgisi varmıdır

bence vardır canım....ben de çok hızlı kilo veriyorum hergün 1 kg nerdeyse ama benimki depresyondan, hiç bişey yiyemiyorum....:KK43:(( keşke kafam iyi olsada çok şişman olsam....

kızlar gaz için sab simplex die bi ilaç aldım son olsun inş bide bunu deniyeyim faydası olursa yazarım sizede dün gece bizimkide hiç uyumadı gibi bişey acayip sancısı vardı dün alışveriş merkezine gitmiştim kadının biriyle emzirme odasında sohbet ettik kızı emmeyi bırakmış allah korusun sütünü sağıp veriomuş buarada bebek 3 aylık ay dedim gece napıosun zor olmuo mu aa benim kızım 12de bi uyur 12 saat uyanmaz ki demesin şok oldum 40 çıktığından beri öleymiş maşallah ben 2 saat uyudum diye sevinirkenkaydirigubbakcemile3 bizde o günleri görcez mi acaba

bide kızlar bidaha buluşma olursa istanbulda anadolu yakasın bende gelmek isterim eskiden çok sık yazamazdım çalıştığımdan artık evdeyim ayrıca lohusalık depresyonuna iyi gelir diye kendimi sokağa atıyorum sizlerlede buluşmak eminim çok iyi gelir.

24,5 cnm hangi ilacı kullanıyosun bende pasiflora kullandım bide b12 vitamini artı kendimi dışarı atmak iyi geldi cnm inş sanada iyi gelir. nette okudum ikinci çocuklarda daha çok oluomuş depresyon benimde ikinci bebek oluo ilkini 2 aylık hamileyken kaybetmiştim.

yağmur cnm çok geçmiş olsun sanada

emzirmek günde 300 kalori verdiriomuş cnm bende mutsuzum biraz kilo kalsaydı keşke gece kalktıkça atıştırıyorum bişeyler çünkü çok zayıfım 42 kilo :kedi:

bence vardır canım....ben de çok hızlı kilo veriyorum hergün 1 kg nerdeyse ama benimki depresyondan, hiç bişey yiyemiyorum....:KK43:(( keşke kafam iyi olsada çok şişman olsam....
süt ne durumda canım benim sütümde azaldı
emzirmek günde 300 kalori verdiriomuş cnm bende mutsuzum biraz kilo kalsaydı keşke gece kalktıkça atıştırıyorum bişeyler çünkü çok zayıfım 42 kilo :kedi:

canım bende 51 kg yum geceleri bende atıştırıyorum

X