günaydın boshayallersmile
merhaba herkese
dün benim kızımda aşılarını oldu 3 tane. Aşı olurken umduğumdan az ağladı ama sonra evde çok ağladı bende az calpol verdim iyi geldi.Geceyide iyi geçirdik çok şükür.
baktınmı sıteye burcu dedıgım siteye
ben anneme geldım dedemın ölümyıldönumu kuran okuyacagız inşallah
bu arada içim kıpır kıpır kızlar, Allahın izniyle inşallah kardeşim martın ilk haftası teskere alıyor oğluşumu kucağına alcak inşallah.. çok mutluyum bu nedenle.. ablasının birtanesi o.. yeğenini ilk kez görece resimleri gördü tabide bu başka.. hayat ne garip bir geldi babamı kaybetmiştik ben 3 aylık hamileyken, bir gelecek yeğeni doğmuş.. Allah birini alıp birini veriyor.. Allah herkese sağlıklı ömürler huzurlu ömürler versin.. kardeşim için çok daha zordu tabi hiç bişey bilmiyordu yavrum babamın hastalığını filan, vefat edince herşeyi öğrendi.. yavrum herkese neşe verdi, yaşama sevinci verdi inşallah dayısını da hayata bağlayacak..
sağol canım.. zaman zaman geceleri uyuyamıyorum o sabah aklıma geliyor, oğlumun dedesinin hayata o karnımdykn veda edişi geliyor mahvoluyorum ama bir yandan baktığımda da bu yaşadıklrım, hergün o gün için şükretmemiz gerektiğini hatırlatıyor.. hatta geçen gece öyle kötüydüm ki yine eşimi annemi uyandırdım sarılıp sarılıp ağladım filan.. elimden gelse onları vücuduma bağlayıp heraz yanlarında olucam ama olacak şey değil tabi.. yaşadığım çok ağr bir travmaydı, Babam demekki ısrarla buyüzden torun istemiş daha ben evli değilken yavrm elini çabuk tut evlende torun seveyim artık derdi, ben de o hastalanınca moral olsun ona diye yaptım ama nasp değilmiş.. arkadaşlar bazen ota b--a canımızı sıkıp hayatı kndimize zehir ediyoruz, ama şükretcek öyle çok şeyimiz var ki.. anne babamız eşimiz kardeşimiz bebeklerimiz yaımızda ve sağlıklıysa bundan daha büyük brşey olamaz inanın..ben bile böyle düşünüyorsam sizlerde lütfen gayret edin.. ki ben olmayan torununu hayal ederken bile göz yaşı dökerek bahsederdi, olsada koklsam filan diye.. ona bunu yaşatamadım.. ben bile şükretmeliyimarzucum gözünüz aydın olsun şimdiden :) hihoyyyt ne güzel bak olaya kendi kendine iyi tarafından bakarak seni sevindirecek birşeyler çıkarıyorsun, hepimizin öyle olması lazım da zaman zaman kendimizi üzüyoruz işte ...:1no2:
funda dogum yaptıgın yerdemı göturuyorsun çocuk doktoruna
cnım çok gçmiş olsun ya inşallah bişey yoktur ve hemen geçer inşallah.. allah yardımcın olsun, ççok zor oluyoyok canım başka bi hastaneye götürüyorum kızlar ben mahvoldum gece sabaha karş 7de uydu kızım karnının ağrısından kıvranıyo resmen gaz ilacını verdim rezene verdim gün içinde 4 kere kakasını yaptı ki ilk defa oldu bu kadar sık yapması yinde de rahatlamadı karnı aç mı ondan mı diye mama yaptım onu da almadı saç kurutma makinasını açınca susuya ancak kapatınca yine başlıyoomafoldumben
yok canım başka bi hastaneye götürüyorum kızlar ben mahvoldum gece sabaha karş 7de uydu kızım karnının ağrısından kıvranıyo resmen gaz ilacını verdim rezene verdim gün içinde 4 kere kakasını yaptı ki ilk defa oldu bu kadar sık yapması yinde de rahatlamadı karnı aç mı ondan mı diye mama yaptım onu da almadı saç kurutma makinasını açınca susuya ancak kapatınca yine başlıyoomafoldumben
kızlar bu sabah oğlumu dr.a götürdük.2günden beri burunları tıkanıyordu,öksürükte vardı.
emerken zorlanıyordu.... dr.grip olmuş dedi bi sürü ilaç verdi mecbur kullanıcam
Allahtan neşesi yerinde yavrumun...
pazar günü eşimin akrabaları gelmişti teyzesi gripti düşüncesizlik edip gelmiş.
sabahı yavrum hasta oldu.şimdi kendi kendimi yiyorum nasıl olduda
bebekle aynı odada tuttum onu diye sinirden bütün gece uyumadım...