2009 Aralık Anneleri

ya benimkide bi ilginç ama ben alerjik olduğunu düşünüyorum.. burnum bi tıkanıyo tamamen bi açılıyo.. akşamlar ıdaha çok tıkanıyo.. inşallah benide tamamen terk eder. tek derdim naza geçmesin.. sanada geçmiş olsun kısa sürdü iyi iyi..

bahar temizliğine kalkıştım... nazın dolabı bazası benim dolabım bazam bide evde ne var ne yok yıka... gitti haftasonu.. yarın da temizlikçi gelcek camlar tüller kapılar halılar vs. inşallah naz çok huysuzlanmazda biter yarına..

bulaşmaz oyleyse naz a ya,,,bahar alerjısı falan herhalde,,gercı baharda gelemedı bıturlu ama:95:
ayy sıbell oyle bı şevk te bana gelsede bı temızlığe kalkışsam,,tek yaptığım sıl supur mutfak duzenle...canım hıçç bışıı ıstemıyooo yaaa,,benımde yakınlarda cağırmam lazım temızlıkçı,,koltuklar ve camlar sılınecek,,halılar yıkamaya gonderılecek,,mutfak dolapları sılınecek...
ayy dur sana soryım sıbell temızlık erbabı bırı olaraktan sen mutfak dolaplarının temızlığınde ne kullanıyosun acabaaa??hangı deterjenııııı kullnsam parmak ızı falan oluyo dolaplar onları cıkarmıyoooo yaaa:KK37:

bi alıntı yapamadım gecenin bu saatinde

geçmişler olsun fatmacım bi daha uğramaz inş. hastalıklar

sibel kolay gelsin canım sana da . banada lazım temizlik hevesi az buçuk yapmaya başladım bende tüller kapılar bitti halıları yıkatmam lazım. benim cadı mutfak halısına yağ şişesini boca etti sil sil çıkmadı tabi. yazlıkları çıkarmam lazım dolapları düzenlemem ama ne mümkün zeynepten yapıcaz yavaş yavaş inş. bahar bitmeden:)

benim cadı bu akşam laptopun z ve shift tuşlarını çıkardı nasıl becerdiyse shifti taktık ama z tuşunu takamıyoruz eşim isyanlarda bu akşam rezil bi 4 saat geçirdik .şimdi servis falan derken bi dünya masraf çıkarıcaklar götür bekle almaya git umarım yarın ki denemelerimiz sonuç verir de gerek kalmaz offfff of Allahtan onun yanında yaptı hanım benleyken olsaydı suratından ve sözünden geçilmezdi yani o derece:KK43:

sibel kolay gelsin canım sana da . banada lazım temizlik hevesi az buçuk yapmaya başladım bende tüller kapılar bitti halıları yıkatmam lazım. benim cadı mutfak halısına yağ şişesini boca etti sil sil çıkmadı tabi. yazlıkları çıkarmam lazım dolapları düzenlemem ama ne mümkün zeynepten yapıcaz yavaş yavaş inş. bahar bitmeden:)

benim cadı bu akşam laptopun z ve shift tuşlarını çıkardı nasıl becerdiyse shifti taktık ama z tuşunu takamıyoruz eşim isyanlarda bu akşam rezil bi 4 saat geçirdik .şimdi servis falan derken bi dünya masraf çıkarıcaklar götür bekle almaya git umarım yarın ki denemelerimiz sonuç verir de gerek kalmaz offfff of Allahtan onun yanında yaptı hanım benleyken olsaydı suratından ve sözünden geçilmezdi yani o derece:KK43:
olurmu canım bi dünya masraf alt tarafı bi tuş çıkmış,açıp takıcaklar para bile almazlar.
benim eşim bilgisayarcı ordan biliyorum:KK51:

bulaşmaz oyleyse naz a ya,,,bahar alerjısı falan herhalde,,gercı baharda gelemedı bıturlu ama:95:
ayy sıbell oyle bı şevk te bana gelsede bı temızlığe kalkışsam,,tek yaptığım sıl supur mutfak duzenle...canım hıçç bışıı ıstemıyooo yaaa,,benımde yakınlarda cağırmam lazım temızlıkçı,,koltuklar ve camlar sılınecek,,halılar yıkamaya gonderılecek,,mutfak dolapları sılınecek...
ayy dur sana soryım sıbell temızlık erbabı bırı olaraktan sen mutfak dolaplarının temızlığınde ne kullanıyosun acabaaa??hangı deterjenııııı kullnsam parmak ızı falan oluyo dolaplar onları cıkarmıyoooo yaaa:KK37:
e

valla şevkin filan geldiği yokta mecburiyetten işte.. e çocuk var evde elleri ağızları heryerde.. öyle pimpirikli biri değilimdir ama naz yerde saç bulsa ağzına atıyo öğkk o derce yani.. valla erbaplık kim ben kim kıı onu en iyi yasemin bilir :) ben öyle işleri temizlikçiye yaptırıyorum valla neyle siliyo bilmiyorum.. bende koccamaaan mutfak dolabı var ben onları silim desem bi haftamı alır :KK37: ben anca evi sil süpür toz al.. çamaşır yıka bulaşık yıka.. okadar..

ben çok şukur hsonu benim meşe azcık insafa geldi yardım etti dolabımla bazayı hallettim kızın dolabıyla bazasını zaten hiçi yapmıştım.. ayakkabılığı düzenledik yine yazlıklar kışlıklar olayı.. bide işte ne var ne yok yıkadım.. temizlikçi şart ya ben koltuk halı kapı cam silemem.. rutin işleri zor yetiştiriyorum.. parça parça yapim desem biri bitmeden öteki kirlenir..

nazda çıkarıyodu görür görmez :KK1: zilli bunlar zilli.. şimdide takmış yandaki cd yerini açıyo orayı kurcalıyo valla babası bi görse ikimizide parçalar..

herkes derken bi ben varım canım :KK43: herkes terk etti burayı.. siz nasılsınız sen daktan portakal hanım :) tüm hazırlıklar bittimi??

gelir herkes
yani dileğim, gönlümden geçen, umudum bu
çok şey paylaştık burda acı tatlı
hep destek olduk birbirimize
inşallah bitmez bu güzel dostluklar paylaşımlar

çok şükür hepimizde iyiyiz sibelim
bitti ya hazırlıklar
hstane bavulumuda bu hafta tamamladım
haktandan kalan birçok şey olduğu için çok şey almadım
hepsi yepyeni ve kızada erkeğede olurlar
3 yeni takım aldım ama kızıma :KK16:
çok güzel kız cicileri var mağazalarda
zor tutuyorum kendimi almamak için :KK53:

siz nasılsınız naz'ım nasıl ?
iş yerinden bir haber var mı?

gelir herkes

bitti ya hazırlıklar

biz de iyiyiz canım çok şükür.. işyerinden arayan soran yok kendileri bilir valla maaşım yatıyo sonuçta..

olurmu canım bi dünya masraf alt tarafı bi tuş çıkmış,açıp takıcaklar para bile almazlar.
benim eşim bilgisayarcı ordan biliyorum:KK51:[/QUO

eşim servise götürdü adam halletmiş Allahtan yapamasaydı yada kırsaydı toptan tuş takımı değişecekti ondan dediydim benimki de bilgisayarcı ama 4 saat uğraştı takamadı tuşu :)

ya melike nerelerdesin sende mi terk ettin bizi :KK43:(

melike nete girmedi hiç kaç gündür sanırım çiftliğide duruyo öyle:)

gelir herkes

bitti ya hazırlıklar

güle güle giysin kuzu cicilerini hayırlısıyla sağ salim bi dünya gelsin inş. annesini zorlamadan pıt diye çıkıversin:)

günaydıııııııııııın
fena halde hastayım
dün serumla ayaktaydım
antibiyotik başladık
inş biran önce toparlarım

öycü köpek dişleri ile boğuşuyor
yavrumun eti bembeyaz olmuş

sizde haberler nedir?

Günaydın meral çok geçmiş olsun

Melike hala yook

Bugün dr.gidicez yine gözü geçmedi hala(herkes nazardan olmuştur diyor),bide akşam bileğinin iç kısmında bi şişlik oluşmuş
sanki arı sokmuş gibi kızarıklıkta var üzeride su toplamış o kolunda künyesi vardı eşim ısrarla
künyesi alarji yaptı diyor, alarji olunca su toplarmıki bugün onuda göstericez inş.bişeyi yoktur:KK59:

Melike hala yook

Bugün dr.gidicez yine gözü geçmedi hala(herkes nazardan olmuştur diyor),bide akşam bileğinin iç kısmında bi şişlik oluşmuş
sanki arı sokmuş gibi kızarıklıkta var üzeride su toplamış o kolunda künyesi vardı eşim ısrarla
künyesi alarji yaptı diyor, alarji olunca su toplarmıki bugün onuda göstericez inş.bişeyi yoktur:KK59:

günaydıııııınn

meral geçmiş olsun canım öykününde Allah yardımcısı olsun şu dişler bitse de onlarda bizde rahatlasak...

size de geçmiş olsun selvercim . iyi haberlerle gelin inş.

günaydıııııııııııın
fena halde hastayım
dün serumla ayaktaydım
antibiyotik başladık

sizde haberler nedir?

çok geçmiş olsun canım.. öycü prensesin dişleri çıkıversin hemencik.. bizde aynı valla naz da dişlerle boğuşuyo.. bende nazla :))

Melike hala yook

ah canım ya çok geçmiş olsun.. biz gözden çok çektiğimiz için iyi bilirim.. şuan hem sağ göz kapağımızın üstü kabarık kırmızı hem zaten gözyaşı kanalımız açılmadı 2. kez ameliyat olcaz.. allahım nazarlardan korusun kuzuları.. acil şifalar versin..

melike facede resimlere yorum yazmış ya girmiş bende dedektif gibi iz sürüyorum :KK1: bi yaramazlık olmasında..

ah canım ya çok geçmiş olsun.. biz gözden çok çektiğimiz için iyi bilirim.. şuan hem sağ göz kapağımızın üstü kabarık kırmızı hem zaten gözyaşı kanalımız açılmadı 2. kez ameliyat olcaz.. allahım nazarlardan korusun kuzuları.. acil şifalar versin..

melike facede resimlere yorum yazmış ya girmiş bende dedektif gibi iz sürüyorum :KK1: bi yaramazlık olmasında..

sağol canım bizimkide aynı ya 1 ayda enfeksiyon geçmezmi damla kullandığımız halde dahada şişti
bakalım bugün ne dicek dr.

Geldim kızlar pazar ve pazartesi giremedim iş yerinde ki bilg arızalıydı beni merak etmeniz çooook hoşuma gitti :KK69:
Sibel senin fotolara telden yorum yaptım aklım hep sizdeydi o salak hırsız aldı laptopumu evden de giremiyorum
sizi özledim muck muck

biz de iyiyiz canım çok şükür.. işyerinden arayan soran yok kendileri bilir valla maaşım yatıyo sonuçta..

aman maaşın yatıyosa arayıp noldu sonuç diye bile sorma :KK9:

melike nete girmedi hiç kaç gündür sanırım çiftliğide duruyo öyle:)

güle güle giysin kuzu cicilerini hayırlısıyla sağ salim bi dünya gelsin inş. annesini zorlamadan pıt diye çıkıversin:)

amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah kıymetim yaaaa :18:
2-3 gündür iyice aşşağı düştü karnım ve alta doğru felaket bi baskı var
günü yaklaştıkça daha bi heyecan yapıyorum yaf :26:

günaydıııııııııııın
fena halde hastayım
dün serumla ayaktaydım
antibiyotik başladık

sizde haberler nedir?

çok geçmiş olsun meralim ya noldun öyle:KK43:(((
öykü kuzumda inşallah zorlanmadan patır patır çıkarır dişlerini

Melike hala yook

havalar ısınıyo bileklik vs.altı terlediği için alerji yada tahriş yapmış olabilir
nazardandır tabi oku yakışıklımı annesi oku :nazar:

çok geçmiş olsun canım.. öycü prensesin dişleri çıkıversin hemencik.. bizde aynı valla naz da dişlerle boğuşuyo.. bende nazla :))

naz'ımada nazar değiyodur tabi
allahım korusun onları nazarlardan kötü gözlerden dedektifçim :)))))

Geldim kızlar pazar ve pazartesi giremedim iş yerinde ki bilg arızalıydı beni merak etmeniz çooook hoşuma gitti :KK69:
Sibel senin fotolara telden yorum yaptım aklım hep sizdeydi o salak hırsız aldı laptopumu evden de giremiyorum
sizi özledim muck muck

oy dünürüm gelmiş hoşgelmiş
kız dünür şimdi merak etmemiz hoşuna gitti diye girmemezlik yapma heeee :KK1:
ah allahından bulsun o adi hırsız!!!!!
almasaydı laptopunu yazardın hiç olmazsa evden :KK47:

gelir herkes

bitti ya hazırlıklar

inşallah yasemincim inşallah
e ne zaman gidiyosunuz samsuna doğum öncesi tarih belirlediniz mi???

selam herkese şöyle bir baktım ufak tefek tatsızlıklar var belli ki herkese çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin

Yok dünür fırsat buldukça ve int izin verdiği müddetçe girerim ben gerçekten ne zaman gideceksin doğum için

X