ya benimkide bi ilginç ama ben alerjik olduğunu düşünüyorum.. burnum bi tıkanıyo tamamen bi açılıyo.. akşamlar ıdaha çok tıkanıyo.. inşallah benide tamamen terk eder. tek derdim naza geçmesin.. sanada geçmiş olsun kısa sürdü iyi iyi..
bahar temizliğine kalkıştım... nazın dolabı bazası benim dolabım bazam bide evde ne var ne yok yıka... gitti haftasonu.. yarın da temizlikçi gelcek camlar tüller kapılar halılar vs. inşallah naz çok huysuzlanmazda biter yarına..
bulaşmaz oyleyse naz a ya,,,bahar alerjısı falan herhalde,,gercı baharda gelemedı bıturlu ama:95:
ayy sıbell oyle bı şevk te bana gelsede bı temızlığe kalkışsam,,tek yaptığım sıl supur mutfak duzenle...canım hıçç bışıı ıstemıyooo yaaa,,benımde yakınlarda cağırmam lazım temızlıkçı,,koltuklar ve camlar sılınecek,,halılar yıkamaya gonderılecek,,mutfak dolapları sılınecek...
ayy dur sana soryım sıbell temızlık erbabı bırı olaraktan sen mutfak dolaplarının temızlığınde ne kullanıyosun acabaaa??hangı deterjenııııı kullnsam parmak ızı falan oluyo dolaplar onları cıkarmıyoooo yaaa