2009 Aralık Anneleri

selaam hepinize

yasemiin naber canım hastaymışsın dün öğrendim daha uzun zamandır bakamıyorum foruma. gelmiş geçmiş olsun canım. ay ne güzel yaa portakal hanımın heyecanı sarmış iyiden vaktiyle sağlıkla gelsin mis kokulun canım

melikecim tekrar nice mutlu yaşlara başta tatlı mı tatlı elmalı turtan ve tüm sevdiklerinle canım. her yaşın ayrı güzelliği var boşveeer 23 ü yaşadın zaten bu yaşının da tadını çıkarmaya bak.

sibel berkay dönem dönem değişiyor. bir dönem ayrı ayrı yiyor bazen karışık püre şeklinde bazen omlet krep zorlamıyorum hangisini yemek isterse ona uyuyoruz mecbur. ama genelde öncelikle ağbisi kahvaltı ederken mama sandalyesine oturtuyoruz o da yanında çöpleniyor. mesela bu ara karışık yeme döneminde.

maşallah oğluşuma daha ne yesin annesi aferin ve maşallah

sevdiklerinle ve sevenlerinle sağlıklı huzurlu mutlu nice yaşlara melikecim iyi ki doğmuşsun

sağol birtanem hepimiz inşallah ohh artık geliyorsun buralara özlüyoruz seni

sağol canım haklısın valla daha 42 52 62 olalım inşallah

solaklık konusununa gelince kesinlikle ben bir dezavantaj olarak görmüyorum. benim anneciğim de solak çocukken çok da özenirdim ona. sol eli kadar olmasa da sağ elini de kullanabiliyor. hatta geçenlerde sağ eline ufak bir kaza geçirdi. solak olması onun işine yaradı. her halde benim sağ elime birşey olsa yemek yerken berkaydan farkım kalmazdı ve günlük ihtiyaçlarımı görmekte çok zorlanırdım. ayrıca gerçekten matematik zekası pratik zekası çok iyidir annemin. berkay da bazen sağ bazen sol elini kullanıyor şu an ama hala ağırlık hangisinde saptayabilmiş değilim. ama solak olursa da değiştirmek için kesinlikle uğraşmazdım. yemek konusuna gelince de zaten şu an sofra kuralları gereği bıçak sağ çatal sol elle tutulmuyor mu?? yani yemek konusunda da sağ el mecburiyeti diye birşeye katılmıyorum. çorba kaşığını sağ elle tutuyorsak ekmeği yine sol elle ağzımıza atarız. yani kısacası solaklığın iyi birşey olmadığı gibi bir düşünceyi destekleyemiycem.

sağol birtanem hepimiz inşallah ohh artık geliyorsun buralara özlüyoruz seni

iş güç bir de öbür taraf zor oluyor melike, öbür tarafın sistemi çok daha kolayıma geliyor açıkçası ama burada da sizler varsınız işte ortayı bulmaya çalışıyorum

ne kadan mikemmel özetlemişsin müzeyyenim

sağol müzeyyenim
geçti gitti çok şükür
zaman az kalınca heyecanda arttı tabi

siz nasılsınız inşallah hastalık yaramazlık yoktur

maşallah oğluşuma daha ne yesin annesi aferin ve maşallah

e 32yiz zaten küçüğüz şekerimmm
bence bir kadın için en harika yaşlar bunlar
küçük bir kızken herkes 18i heyecanla beklerken ben hep 23 yaşımı ve 32 yaşımı bekledim
23 yaşımda bişey olmadı bakalım 32de olcak mı

kardeş çok önemli benim içinde
ilerde babaları ve ben başlarından ayrıldığımızda birbirlerine destek olurlar diye düşünüyorum hep nedense

valla maşallah, kuzum uyku problemliydi çok çektirdi ve hala çektiriyo ama yemek konusunda hiç uğraştırmadı beni
inşallah kızımda iştahlı olur uyuyan bir bebek olur

Ya aklıma takıldı benim kızımda solunu kullansaydı değiştirmezdim de üzülmezdim de yani o yazdıklarım benim fikrim değil sadece duyduklarım doğruluk payını da bilmem var mı yok mu sonuçta zaten saçma neden bir kişi sol elini kullanamasın ki belki şöyle bir açıklaması olabilir mi eski çağlarda arabistanda yemek elle yeniyormuş ve temizlik pek yokmuş hani o yüzden söylenmiş olabilir ama günümüz şartlarında sağ sol pek farklı değil

iş güç bir de öbür taraf zor oluyor melike, öbür tarafın sistemi çok daha kolayıma geliyor açıkçası ama burada da sizler varsınız işte ortayı bulmaya çalışıyorum

ben o tarafa alışamadım belki burayı daha sevdiğim için tüm arkadaşlarım burada zaten

iyi bir şey değil ki derken????
İyi bişey değil derken dinen demek istedim aslında haram değil ama mecbur kalmadıkça sağı kullanmakta fayda var.bunlar derin konular (sağ el yeme içmede -sol el ise kirletmede kullanılır)
Fakat peygamberimizin yemek yeme adabına uymuyor. küçük yaşta sağ ele alıştırmak iyi ama yine söylüyorum zorlamadan,illa solda ısrar ediyorsa yapıcak bişide yok.

oynatmaya az kaldı. 20 mayıs ayberkimin doğum günü 19 ve 20 mayıs tatil olduğu için yarın okulda kutlanacak. cuma günü de aile arasında kutlayacağız. şimdi aradılar ayın 25 inde takılacak olan pimapenleri 20 mayısa aldık montajı. kabul etmezseniz haziranın 10 una kalacak diye. işler de çok yoğun. ne yapıcam ben şimdi yaa. hem oğlumun d.günü o gün hem işler yoğun offf offff(

hehe ben 23 ümde hamile olduğumu öğrenmiştim 32 de belki 2.yi yaparım

hay allahım 8 ayın çarşambası bir güne toplanmış ne yoğunluk bu

gel gelllll aralık anneleri ikinciyi yapacak gellll unuttuk galiba eski günlerimizi bana doğumhanede dr sormuştu ikinciyi ne zaman yapacaksın diye ne ikincisi yok ikinci filan demiştim ama odaya çıkardıklarında normale dönmüştüm

9 sene ara çok sen 32 de üçüncüyü yap canım

yap kız yap ama o kadar ara vermesen ikisinin arasında iyi olur
aman da aman utandın mı canım

utandım tabi ama hoşumada gitti yaniiii:))))
teşekkürederim canım benim beni öyle görüyosan ne mutlu bana

burçtaşız he ayberkle :))))
tüh yaaa, ters zamana gelmiş işlerin yoğunluğu
okuldakinde eğlenir inşallah yakışıklım
evdekinide sade bişekilde çok uğraşamadan hazırlanamadan yapcan artık akşama
başka alternatif yok (((

utandım tabi ama hoşumada gitti yaniiii:))))
teşekkürederim canım benim beni öyle görüyosan ne mutlu bana

ben öyle görüyorum başkasını bilmem çok tanımıyorum burası dışında ama insan kendini belli eder çok pozitifsin sakinsin fazla sinirli görmedim başkası hakkında kötü birşey yazdığına şahit olmadım

seni seviyorum hadi hamiş hamiş mutlu ol yoksa ahhh sen sen ne kötüsün ama ne yapalım yazamıyoruz portakal yüzünden

evet ayberkle aynı burcuz

yok canım zaten düşünmüyoruz 2.yi ay o günler unutulurmu hiç ama bende küçük bi bebek görünce dayanamıyorum bende istiyorum diyorum hemenne çabuk büyüyorlar anlamıyoruz bile.ben doğumdan korkmasam 2-3 de yaparım ama yok düşünmesi bile kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…